icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
26. jan 2011

@miculienka len ty nikomu nic neposielaj, my si vystacime aj s tym, co mame, hehe 😀 😀 😀
ale aj napriek tomu - ta tretia fotka je nadherna

miculienka
26. jan 2011

@monky1 🙂 - ale ak by niekomu ešte chýbalo , tak pošlem aj satarmo 😀 , aj teraz sneží

julinka2787
26. jan 2011

@miculienka mici fotky sú krásne! máte tam fakt nádherne... tu eee. a ďakujeme, ale nechaj si, nám stačí bohate aj táto nádielka... 😝

monky1
26. jan 2011

ela dnes zase bojkotuje spanok - uz sa "uspava" od 8.15
momentale vrieska z plnych pluc, som ju chvilu nechala tak - uz jej nemam co ponuknut, prsia komplet vytahane, na prazdnom nervaci 😒 , tak vrieska
chvilu krici, chvilu je ticho a tak dookola.... ked okamzite nezaspi, zase da dnes len jeden spanok ☹ ☹ ☹
a to je hore od 5.30 🙄 🙄

a aby toho malo nebolo, nejaky debil zacal vrtat do panela ... ani von ist, ani dnu byt .... no fasa

miculienka
26. jan 2011

@julinka2787 - 😵 - nikto nechce , a ja by som tak rada 😀 , no , nádherne máme , je to síce úplná diera , ale aspoň je tu pekne 🙂

mojalili
26. jan 2011

@chani veru s malymi koleckami ani von nechod.....ja mam na JANE velke kolesa, ale mala som co robit po neohrnutych chodnikoch...
Inak som prave hodinu odhrnala sneh pred bytovkou, akurat na mna padla sluzba doslaka... 😠 😠 😠 tak ma ruky boliaaaaaaaaa.... 😢 😢 😢 😢 😢

Vonku je inak super, nie je zima, krasne je 😵 😵 😵 😵 😵 ...skoda ze nie je nic odhrnute.... 😒

miculienka
26. jan 2011

@monky1 - tak skvelé 😒 , moja bola tiež od 3 hore - klasika - ale o 6 zaspala a spala do 9 , tak aspoň niečo

monky1
26. jan 2011

no uz zaspala, ale aj tak uz je neskoro - ked potiahne hodinku, tak bude spat aj poobede,
ked potiahne tri ako vcera, tak uz asi tazko 😒

zojec
26. jan 2011

ani u nas nie je nic odhrnute.. 🙂 na ceste krasny panensky sneh nedotknuty 😀 esteze nikam nemusim ist.. mla bola tuto noc 7x hore.. skoro kazdu hodinu.. pomrncala a spala dalej..rano o 4tej dosiel muz ze ci to tak musi vyvreskovat , ze on spi.. ze jej mam dat cicku.. tak ma nas.. al.. 😠

chani
26. jan 2011

@mojalili ale kedze je pomerne fajn vonku +1, tak poobede ho dam asi aspon na dvor na chvilu, nech je na cerstvom vzduchu na polhodku a potom ho presuniem na verandu, je sice uplne uzavreta ale tym ze sa tam nekuri, tak tam je chladnejsie, takze ho nebude treba rozbalovat

chani
26. jan 2011

@zojec on spi v inej miestnosti a aj tak pindaaa?, nas tato spi s nami, ale aj ked mu vadi, ked pisti, tak nepovie ani slovo, sa preberie a spi dalej, nastastie ma velmi dobry nocny spanok, ho musim drgat ked po nom chcem aby ho v noci prebalil 🙂

mojalili
26. jan 2011

@zojec NEcudujem sa ti, ze ta nasral......to chudak MM znasal o polnoci 45 minutovy rev....ale vydrzal...pionier 😀 😀 😀

Baby poradte, aj v noci, aj rano ajteraz sa mi strasne toci hlava, take motaky mam, v noci som skoro spadla...teraz sa mi stale vrti a ked zavrem oci, je to horsie, som ako na kolotoci. Kavu som rano uz mala... 😖

zojec
26. jan 2011

@mojalili daj si velky pohar studenej vody.. a sadni si na chvilu .. isto zas makas.. moje dieta spi od 9tej.. som v soku.. musim povysavat a nemozem.. 🙂

julinka2787
26. jan 2011

@zojec no pekné od manžela... 😠 ako keby ty si sa vyspala pri nej... a tiež nemáš kedy cez deň dospať... ach jaj, títo chlapi... ešteže nijakého nemám... ale občas počúvam od sestrx, že ráno si tatianka mrmlala a že ju zobudila... a to len rozpráva... 😠 ale tak, radšej neriešim, lebo by som sa s ňou len hádala furt... 😖

zojec
26. jan 2011

@julinka2787 no bez neho si to neviem predstavit.. ale niekedy ma nastve poriadne.. 😀 on je totiz uzkostlivy na malu.. ked reve ako keby ju rezali.. ale poplakala len tak minutku dve , cicku som nedala tak zaspala...

julinka2787
26. jan 2011

@zojec no veď jasné, bez chlapíka na ktorého si zvyknutá a ľúbiš ho to nejde, len niekedy ma štve to ich občasné správanie... preto mi zatiaľ žiadny chlap nechýba... 😀 😀 asi tvoj drahý nemal svoj deň, či noc... 😉 veď aj muži majú svoje dni... 😝

monky1
26. jan 2011

aka som len naivnaaaa .... ze hodinku - nebodaj tri ..... UZ JE HORE!!!!! 😠 😠 😠 ..... AZ 20 minut potiahla, kozička mala 😀

mojalili
26. jan 2011

@julinka2787 Bola som tiez s malou sama, a ani mi chlap nechybal, ale nechcela som zostat sama uz aj kvoli vychove deti, tak som si rychlo zvykla na chlapa...a veru uz mi aj chyba, ked je dlhsie prec 😉 😉 😉

Kocky poradte prosim vas, ked chcem si zamknut album len pre priatelov, ako to mam urobit .Akosi to tu nemozem nikde najst..

ameanda
26. jan 2011

@zojec
fuuu... to poznam, maleho dokojim a on si este tak 5-10 min pomrnka, niekedy silnejsie, inokedy slabsie a moj vzdy na to, ze ved mu daj jest, co mu nedas cecok?
no praskla by som mu vtedy...
to, ze maly prave dopapal si neda vysvetlit

anjelicek26
26. jan 2011

Ahojte babulky, nas trapia zelene sople, kasel, som zvedava, co nam na to doky v piatok povie, pojdeme na poradnu...

@mojalili - to sa neda, musis vsetko nahrat na novo a pri tvoreni noveho albumu oznacit len pre priatelov 😝

@zojec - no drahy na zabitie. Aj moj spi v inej izbe a teda skor pocut jeho chrapanie, ako maleho rev ku nemu... len ma pripomienky, ze preco nechavam spat Maxa u seba v posteli. No a preco nie, ja sa s nim jedovat nebudem... Ked ho po kojeni okolo polnoci prelozim ku sebe do postele, ak spi az do rana... väcsinou u mna skonci aj Saska, teda dnes rano u nas v posteli bola, no ale kedy prisla netusim 😕

@monky1 - aj my vstavavame okolo siestej, mam dost... normalne mozem spat do 07:30 ked ideme do skoly... ale kedze je maly hore, tak to nejde...uaaa... dnes este nespal, ani unaveny neni, no uvidime...

ameanda
26. jan 2011

no a my sme sa boli vonku vyvencit ako som tu rano pisala, ze snezi-nesnezi ideme von
a mame aj "krasny" zazitok
kedze cesty v BA sa topia, tak je na nich krasna clapkanica a samozrejme mlaky
stojim si s malym na prechode, nedaleko mlacka, ale auta sli pomaly, tak som si ju v podstate ani neuvedomila...
a taky debil na audine.. ja neviem siel aspon 80 a samozrejme mlacka sa na nas krasne cela rozplaskla
ja mokra a cierna, maly detto, este aj kocik vo vnutri cely zas..aty, lebo som mala striesku len mierne stiahnutu...
myslela som, ze toho idiota roztrham... 😠
a teraz sa pekne susime a perieme...

mojalili
26. jan 2011

@anjelicek26 ajejeje, to je nafigu...... 😖 😖 😖 😖 😖 😖

ameanda
26. jan 2011

@mojalili
ja mavam zavrate, ked sa dlhsie nenajem (napr. 5hod)
a potom nizky tlak + nedostatok zeleza, ale to su uz dlhodobejsie zalezitosti

anjelicek26
26. jan 2011

@ameanda - to je teda riadny pako 😠 😠 😠

riska
26. jan 2011

@mojalili, v nastaveni fotoblogu to nie je?

riska
26. jan 2011

@ameanda, no debil to bol, čo k tomu dodať 🙄 a v ktorej časti bývaš?

mojalili
26. jan 2011

@riska praveze nie je 😒
@ameanda no moze to byt z hladu aj.....sice som si dala uz polievku a nezabralo, tak idem si nieco druhe nalozit... 🙂
DObre by som si zanadavala... 😠 😠 😠

ameanda
26. jan 2011

@riska
@anjelicek26
@mojalili
aj som mu poriadne nakliala, len, co ked nepocul.. 😒
ale uz som kludna
som v Ruzinove

@mojalili
ja este skusam rychly cukor, ked je uz zle, cokolvek sladke, nie je to sice zdrave, ale mne to zabera

mojalili
26. jan 2011

Ach jaj to pocasie, dnes som mala ist na pohreb, no otec mi nedovolil ist autom.....dobre urobil...prave mi volali, ze cakaju za mestom, co sa nabural autobus s kamionom, cesta na dlho neprejazdna...hm...som zvedava, ako sa muzicek dostane domov... 😒

Lezu nam obe horne dvojky, nevrly a zly je ako pes...ach jaj 😠

baka13
26. jan 2011

Pekný dník všetkým 😉