icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
26. jan 2011

@ellysa - fiiiiiiha, tolko zaujemcov, tak snad niekto by ho mohol kupit, ale taky pekny bytik to sa lahko potom predava

\vcera tomi rucal v postielke asi 50minut, potom na dalsie zaspania po 25min, na obed iba 15min a teraz len 5min, tak uvidime, je to nas druhy den skusania

ellysa
26. jan 2011

@mici111 nie nejdeme, mám doma svokru tak pôjdem budúci týždeň
@babulina ja som z toho na nervy aj teraz nie a nie zaspať, len vidí postieľku a histerický rev, som aj to jej aké také zaspávanie týmto posrala 😒

mici111
26. jan 2011

@ellysa ale v pondelok prides, nie? 🙂

babulina
26. jan 2011

@ellysa - pokial teda v tej metode nechces pokracovat, tak ju tam ani nedavaj, nechaj ju zaspat u vas posteli, nech nema oliv z toho traumu este, inak ani na ninke nefungovala, revala a revala, sme to vtedy zabalili po dvoch dnoch

ellysa
26. jan 2011

@mici111 áno určite ak sa nič nepredvídateľné nestane , určite 😀

ellysa
26. jan 2011

@babulina no asi to tak urobím, myslím, že je nevrná aj zo zubov, horné jednotky už presvitajú, plus návšteva u nás a asi aj úzkosť, lebo tiež len päty vytiahnem z izby a rev

baka13
26. jan 2011

Našla som inak zaujímavý článok :http://dojcenie.wordpress.com/2010/10/22/neprespi-celu-noc-%E2%80%93-co%C2%A0teraz/#more-1983

babulina
26. jan 2011

baby mam na vas par otazok - tie co kojite, kolko raz za den este si deturence cucnut, lebo mne sa zda ze ten nas nejako malo 3 -4x cez den (aj to minimalne) a v noci doteraz kazdu hodinku ale vcera uz cucol len raz co sme zacali tu zaspavaciu metodu
a ma niekto moraxelu? tomimu vysla z vyteru ale dohodla som sa s dr ze nepreliecime, tak ci nahodou nemate niektora skusenost

ellysa
26. jan 2011

@anjelicek26 inak v tech hračky majú aj u nás najväší úspech 😀

baka13
26. jan 2011

@babulina náš malý papá asi 5x cez deň a v noci asi 2 -3x

chani
26. jan 2011

@babulina my sa cez den, teda od raneho zobudenia do vecera kojime cca 6x, nie vzdy ale vytiahne rovnake mnozstvo a zavisi aj od toho ci ma prikrmy, vtedy cucne len symbolicky od smadu. no a v noci 4-6x ale to skor od smadu cucne. ale obe prsa pocas 1 kojenia da tak mozno 2-3x.

tintinka1
26. jan 2011

@babulina my kojíme cez deň len 3 x a v noci 2x. Baby a dávate po každom príkrme krpcom ešte cucnúť mliečka , lebo ja po obednom príkrme dávam ale podvečer cca.17.00 už dávam len kašu a vtedy ho nakojím až keď ide spať čo je asi o 19.30.

babulina
26. jan 2011

@tintinka1 - ja malemu uz nedavam docucnut, na zaciatku som to robila ale nemal skoro nikdy zaujem tak uz nedavam, ibaze vidim ze zje malicko prikrmu co sa stalo asi len raz, inac po kazdom prikrme ponukam vodu a tu obcas chce, najma po vecernej kasi scucne aj 30ml na jednu ranu

chani
26. jan 2011

@tintinka1 no ja davam, ked chce tak chce ked nie tak nie, ale vacsinou si cucne🙂

baka13
26. jan 2011

@tintinka1 aj a mu dávam cucnúť. a ešte sa nestalo, že by nechcel 😎

bakatuska
26. jan 2011

@babulina asi tak 5x za den a v noci asi 3x ale ja napriklad nedavam desiatu len obed a veceru a to mu tiez moc nechuti

bakatuska
26. jan 2011

jej baby vidite tu stranu? ze ,,666'' 😀 😀 😀

mojalili
27. jan 2011

Dobré ránko kočky,

Tak my noc 19.40 - 23.00 , potom hodinu bol akoby hore, nemohol sa uspat a od 24.00 - 6 hodiny 😵 😵 😵 😵 😵

chani
27. jan 2011

@mojalili no super pekne si potiahol🙂

mojalili
27. jan 2011

@chani NO veru, este to nocne stavanie by si mohol odpustit. Ale tak dalo sa....a rano ked som pozrela na hodinky, ta mi skoro oci vypadli. No ale medzitym ma zase budil MM, chrapal 😠 😠 😠

chani
27. jan 2011

@mojalili tak to poznam, ked ma dieta nebudi zrovna, tak drahy chrape a hlavne nad ranom, az sa mi vnutornosti otriasaju 🙂

niga
27. jan 2011

Dobre ranko vsetkym! Prajem krasne zasnezene rano, nech vas kociky v snehu posluchaju 😉
S cim davate cervenu sosovicu? Aj ju namacate? Ja som ju nikdy predtym nejedla, tak neviem.
Mimochodom, @zojec bola by si nadsena z policky zdravej vyzivy mojho maleho, my mame hned nad nim horalkovu, ale on to vyrovnava 😉

zojec
27. jan 2011

@niga cervena sosovica sa vari cca 10 minut bez namacania.. skus dat 1diel sosovice 2 diely vody, spravi sa ti z toho taka kasa.. zmeni farbu z oranzovej na zltu 😉 dat mozes s hocicim.. so zeleninou, s vlockami... so zemiakmi, urobit rizoto . aj s masom davaju.. ale to sa mi zda vela..,tie co davate masko detom, sosovicu alebo aj ostatne strukoviny skuste davat vtedy, ked maso nedavate, obsahuje vela zeleza 😉 cervea sosovica je zbavena supiek, a preto tak nenafukuje ako ostatna strukovina.. a trik s namacanim ostatnych strukovin na nenafukovanie som uz asi pisala 😉

monky1
27. jan 2011

ahojte, zeny
tak sa idem stazovat, malu som dala do postele 😀 😀 😀 😀 😀 .... o 3 minuty sa pojdem na nu mrknut 😀
a noc des - mam pocit, ze tuto noc sa premenila na piercing - visela na bradavke do rana 😀 😀 😀 😀

zojec
27. jan 2011

@monky1 😀 😀 😀 no my celkom dobre tuto noc..
dnes cakam navstevu, takze v rychlosti peciem.. konecne som vyrobila recept na muffinky, co sedi aj mnozstevne 12 ks, aj chutovo, kym su v rure, hodim recept 😉
1 hrncek hladkej muky
1 hrncek celozrnnej hladkej spaldovej (alebo dva hladkej)
1balicek PDP
1/2hrnceka trstinoveho cukru
1 balicek vanilkoveho curku
mokra cast:
1hrncek mlieka
1/2 hr. oleja
1 vajko
do suchej casti zamiesame orechy, hrozienka, cokoladu, alebo v sezone ovocie aby sa obalili a pri peceni nepadli na dno, potom vlejeme mokru cast zmiesame a dame do muffinkovaca , na fotke, mufiny pred pecenim, a odmerka 🙂 stara dobra duritka

monky1
27. jan 2011

taaakze ... Ela si poplakala, ale nebol to ten najhorsi plac aky dokaze .... len tak zo zlosti, ze ju otocim, necham tak a idem prec
teraz je ticho, este sice nespi, ale neplace

a baby, drzte mi vsetky palce, o 11h idem do MŠ za riaditelkou na niecom sa dohodnut, snad ma pochopi a nebudem vyzerat ako ťava 😕

monky1
27. jan 2011

@zojec mnam mnam, recept ulozeny, vyskusame, ked kupim formu na muffiny 😀
a chcela som robit ten psenovy nakyp dnes - aj mam KONECNE vsetko co nan treba, ale - idem do skolky, tak asi zajtra

monky1
27. jan 2011

uz spiiii, takze mozem s pokojnym srdcom odist 😵

ameanda
27. jan 2011

@zojec
mnam, prave som urobila tu cervenu cocku, neviem ci malemu do obeda nieco ostane 🙂
je to dost makke, ale ajtak, ty to mixujes pre Barborku?

zojec
27. jan 2011

@ameanda este som jej norobila strukovinu, chystam sa uz ale, dnes davame prvy den zltok 😉 ale ja by som mixovala , ona nic tuhe nechce, natahuje ju.. u na to musi pyt riedke pyre 😉