icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
27. jan 2011

@zojec
dakujem 🙂
nasmu chutia aj kusky, najma masove, to nestiham stipkat ako on otvara ustocka

fatimuska
27. jan 2011

@zojec tak buď máš tak dobré dieťa, alebo si tak neskutočne šikovná,,,šiješ, varíš, pečieš, sem stíhaš chodiť.....môj obdiv

ellysa
27. jan 2011

Ahojte babuľky, tak mi noc v pohode, spala do 20.40-3.00-8.00 pár krát pomrnkala ale stačilo pohladkať
svokra mi zobrala malú von, tak mám chvíľku pre seba, celkom som rada, že je tu, aspoň nie som sama 😉 a naozaj sa snaží mi pomôcť s malou aby som si oddýchla.
Len ja namiesto oddychu riešim môjho ocina,som nešťastná z neho, ako je na dôchodku stratil zmysel života, chudne,chradne, dnes mi s plačom povedal, že asi skočí pod vlak, som sa vyrevala a poslala ho s mamou ku psychiatrovi, toto sa už musí riešiť, keď si nevie pomôcť sám, ale som z toho na prášky aj ja ☹

ellysa
27. jan 2011

môj krpec nejak nechce zasa jesť pár lyžičiek a koniec, ale pripisujem to zúbkom

chani
27. jan 2011

@ellysa toto mame aj my asi 3-4 den ani neviem presne mi nechce zjest ani ovocny ani zeleninovy prikrm, max tak 3-4 lyzicky a dost, jedine co zje je vecerna kasa do ktorej mu vzdy primiesam vyzivu, aspon tak ju doneho dostanem, ale je to chruza cez den, ako vsetko sabotuje ble....hadam je to naozaj aj u nas koli zubom a docasne lebo vedd tak pekne papaval loptos maly

weirdo
27. jan 2011

@monky1 - fiha, tak sa drz a daj vediet
@zojec - takze tu cervenu netreba vobec namacat vopred a 3x varit a zlievat? Super. A vlastne ta moze ist do tej pomazanky? Chystam sa aj ja na nu 😎

weirdo
27. jan 2011

@ellysa - ocinovi psycholog alebo psychiater pomoze, musi tam ale chciet ist. Lepsie by bol psycholog, psychiater hned dzga lieky a neskusa riesit nejakym rozhovorom alebo takou jemnejsou formou. Neboj, dostane sa z toho. Nema nejaku zalubu, co by robil a bavila by ho?

mici111
27. jan 2011

@ellysa a nepomohlo by ocinovi, keby mu kupite psika??

piacere
27. jan 2011

ahojte 🙂

môj krpec zase posledné dva dni odmieta mlieko ☹ Niekedy doňho nedostanem ani 120ml.... len v noci mi vypije 180ml... aspoň niečo.... Včera od 11.00 do 15.30 nič nejedo 😠 Nechcel ani mlieko, ani kašu z mlieka.... tak neviem, či idú horné dvojky... má ich naliate už skoro mesiac 🙄

Robievate deťom tekvicu? S čím ju kombinujete?

piacere
27. jan 2011

joj a vôbec neštvornožkujeme 😠 ani sa neplazí, len cúva ako rak, ale aj to veľmi nechce... neznáša polohu na bruchu... ale zato na nohy sa stavia statočne 😕 Asi sa potatí a nebude vôbec loziť, ale rovno chodiť 😒

ameanda
27. jan 2011

baby, na ktorej strane boli tie zojine recepty? 🙂

weirdo
27. jan 2011

@ameanda - myslis na tu sosovicovu natierku? Ta na 623 tusim a ine ma na blogu ...

weirdo
27. jan 2011

@piacere - fuha, tak asi odmieta kvoli zubkom, nech uz su vonku 🙂 . Tekvicu ja robim a vacsinou kombinujem zemiak, masko, mrkva, alebo len zemiak masko alebo bez maska zemiak, mrkva, hocijako 🙂

ameanda
27. jan 2011

@weirdo
dakujem, spravne si tusila 🙂
aj ten posuch som mala na mysli
uz mam oba

weirdo
27. jan 2011

@ameanda - super, aj ja sa na to cez vikend chystam 😉

bealondyn
27. jan 2011
ellysa
27. jan 2011

@weirdo no práveže som volala s kamarátkou čo mala takéto problémy a vyskúšala všetko možné a hovorila, že najskôr psychiater, že lieky pomôžu dať silu na riešenie a potom nejaké sedenia u psychológa
@mici111 to je super nápad, len neviem, či by ma s ním nevyhodil, ja som vždy chcela psíka a nechceli mi ho kúpiť, ale zasa viem, že oco má zvieratká veľmi rád, aj psa, čo sme mali u starkého zbožňoval aj čo má sestra tak ho má rád, myslíte, že by som ho jednoducho mohla doniesť?lebo teraz keby som mu to navrhla isto povie nie, prinajhoršom si ho necháme my

mojalili
27. jan 2011

@ellysa NEvyhodil, vazne to skus, stalo by to za to...mozno aj z utulku, alebo nejakeho na internete - steniatko. Aspon bude mat s kym chodit na vychadzky... Treba skusit vsetko mozne... 😉

Ja dnes robim pre nas spenat so zemiakmi, ked bol uvareny, odlozila som pre Danka, a nas som dochutila. K tomu varim vajcia, tak budeme mat vsetci rovnaky obedik. 🙂 🙂 🙂
@anjelicek26 - tusim ty si spominala, ze je maly na teba viac a viac fixovany....u nas je to na nevydrzanie uz. ANi prdnut si bez neho uz tusim nemozem, stale je pri mne, na mne,,,a to ho na ruky nechcem brat.....proste mama mama mama....ani upratat, navarit, nic nic nic.... ☹

mojalili
27. jan 2011

@bealondyn Tomu žiakovi by som určite dala 1* 😉

ameanda
27. jan 2011

@mojalili
takze asi viacere to uz zazivame
ja tiez s malym
kazdych 5 minut nieco ine a hlavne byt s nim a venovat sa len jemu
akonahle sa otocim, ze si nalejem vodu, uz ruci... na zblaznenie

ellysa
27. jan 2011

@mojalili no u nás podobne, len my už tak frčíme asi mesiac, keď je s ňou niekto inýv tak v pohode, ale ak sme samé doma a idem len na záchod reeeeeeeeeeev, ale to asi patrí k vekuc 🙂 , no idem hľadať toho psíka, z útulku by bolo super, len chcem nejakého neplznúceho, tak rozmýšľam, že zaobstarám bischoníka

monky1
27. jan 2011

tak som doma, ideme sa svihom najest, potom vas docitam
@weirdo v MŠ som pochodila super, od februara to budem mat perne 😀 😀 😀 😀

riska
27. jan 2011

@monky1, priznaj sa, však ideš do roboty? krúžok šikovných rúk? 😎

mojalili
27. jan 2011

@monky1 a co si riesila v skolke? ak sa smiem spytat...🙂

No ja som si dozdobila kabelku, ktoru mam doma 12 rokov a ideme na ples, tak aby nebola fadna, trochu som ju nazdobila...
A moj maly mi zobral moju kabelu, ze mama pod...ideme von 😀 Ale uz spinka v postielke... 😀

monky1
27. jan 2011

@riska jasneee, ela ide do jasliii a ja makat 😀 😀 😀
@mojalili jasne, nie je to tajomstvo - bola som v skolke za p. riaditelkou oznamit jej, ze od februara budem hanku bravat za odedom domov - teda spavat tam uz nebude - pridem, ked sa naobeduje
mozno je to blbost, ale ja som uz fakt na nervy z toho, ze je vecne choraaa
a aj pediatricka mi radila, aby tam nespavala, ked sa vsetko na nu lepi ... a o mojej lakt. ani nehovorim, ta je na 100% presvedcena, ze to pomoze
za seba mozem povedat, ze min. rok to pomohlo - nevravim, ze nebola uz chora, to nie, ale urcite vydrzala v skolke dlhsie ako 3 - 4 dni - tiez tam neostavala spavat
tak drzte palce, lebo ked uz ani toto nepomoze, tak fakt neviem
hladala som na nete aj nieco na tu temu, nasla som az jednu diskusiu, aj tu na MK je o tom cosi, ale skor ze mamicky tomu neveria - nam to ale chorobnost zmiernilo 😒
tak preto februar perny - o 12 h som v skolke ako na troch konoch 😀 😀 ... esteze rano ju vodi manzel do zbernej triedy, lebo to by som sa zbehala ako koza

monky1
27. jan 2011

@mojalili priznaj sa, ze ta Danko naserkal, si mu zbalila švestky a poslala z domu 😀 😀 😀
a chudacisko sa musi plazit, ked chodit nevie 😀

babulina
27. jan 2011

@mojalili - mam otazocku k spinkaniu? danka kojis este v noci, kedze mate viacej skusenosti s metodou uspavania, viem ze princip je uplne odburat nocne kojenie resp akekolvek vstavanie ale nejako sa neviem uplne odhodlat mu nedat cuc, teraz sme nastaveni tak ze o 1hod cucne a potom okolo pol piatej, potom o siestej a o 7h je definitivne hore
tak teraz neviem ci zrusit to kojenie o jednej alebo o polpiatej, hm? co poradis??? 😕

riska
27. jan 2011

@monky1 😀 😀 ja len že si raz spominala, žeby ťa to bavilo...tak som si myslela, že si už plníš sny 😀 😉

monky1
27. jan 2011

@riska no bavilo, ale eli je este veeeeelmi malinka

tintinka1
27. jan 2011

@ellysa no môj ocino je na tom podobne. On už 4 roky nechodí do roboty , ale u nás je to iný prípad lebo on mal svoju firmu a viac menej sme v nej začali robiť my s manželom a ocino stále menej. On mal problémy so žalúdkom , pochodil všetky nemocnice,vyšetrenia a nič mu nenašli ale on to už má vsugerované v hlave. Už sa dostal do takej depresie , že súhlasil aj so psychiatrom . Takže trošku sa to upravilo , ale ešte stále to neni ono. Teraz som mu vybavila masáže , nech si aspoň trochu psychicky oddýchne. Ja sa tiež kvôli nemu trápim , lebo ocino bol maximálne spoločenský a veselý tip človeka a teraz 😝