Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
baby, manzelik ide do ameriky, a pytal sa ma aky speci dar mi ma priniest, co sa oplati odtial priniest? 😅
jaaaaaaj baby.. u nas je len tesco, tesco, tesco.. a aj v nom nic dokopy :( dnes som sa pytala, ze preco v nom nepredavaju bio zeleninu a ovocie, tak na mna kukali ako na blazna.. ktovie ci ta pani vobec vedela co je bio :( nerada tam chodim.. len ako vychodisko z nudze.. veci pre malu mi najnovsie zacala nosit segra z Brna.. :D ale uz by som sa aj ja presla po nejakom peknom obchode.. ani nepamatam kedy som naposledy kupovala v obchode detske oblecenie... vsetko cez net riesim
ja najradšej nakupujem vecičky v tesco :D hehe :D
nemôžem si pomôcť,nikde sa mi nič nepáči,alebo jednoducho len nemám šťastie a ešte v Brendone 🙂
a také veci ako Bio výrobky ja zásadne obchádzam...hihi :D
svokor mi dnes kúpil takú váhu,čo odmera,tuk,dehidratáciu,váhu kostí a podobne a manžel mi to teraz kukal a som úplne zdravá a výsledky perfektné...takže ďalej idem do seba hádzať špaghetti so syrom a kinder bueno :D hohooooooooo
dobré ránko
vecicky v tescu su pekne, aj ja odtial nakupujem, ale vacsinou to nechavam ako oblecenie na doma, lebo to 3x operies a uz je to vidiet..
@mici111 - asi tak ,my veľmi preč nechodíme, takže mám doma doosť veľa tesco vecí 😝
a čo s načatým dňom ? mm išiel pomáhať bratrancovi sťahovať , postavili dom a konečne sa sťahujú z bytu do domu , no a ja čučím doma, malá zalomila , len na ako dlho, to neviem , navarené je , asi povytieram dlážky
inak, u nás je nádherne ,svieti slniečko , len mráz je tam silný - brrrrrrr, ráno bolo - 17 😅
baby, ked su take silne mrazy, ze minus 10, chodite s krpcami von na prechadzku, aby tam spali?? 😕 lebo mne sa to nezda..akoze na nejaku polhodku max, ked je tak zima, to OK, ale mala vonku spi vyse hodiny, niekedy sa zadari aj dlhsie, a to sa mi zda velkaa kosa na to..hm???
@mici111 - ja vždy počkám na obed , vtedy je najteplejšie aj keď je taký mráz a až vtedy ideme von ale keď silno mrzne tak sme vonku krátko , fakt tú polhoďku aj to ju ponosím po dvore na rukách - obzrie psa , sliepky a idme dnu, ani kočík sa neoplatí vyťahovať , ja sa bojím, že by jej zatiahlo na hrdlo a hlasivky, predsa je to studený vzduch
@miculienka xi, ze obzrie psa a sliepky 😀 😀 😀
ozaj, co dnes varite kocky? ja som dala prave lasagne do truby, mnamy, mnamy..
a som zvedava, ked je taka kosa vonku, ci nakopnem auto 😠 je tam sice nova baterka, no ale uvidime..
este ma napadlo, ze som sa vas chcela spytat..kedy je najvhodnejsi cas podla vas zacat ucit krpcov na nocnicek?
Dobré ránko kočky, no veru kosa je riadna, Danko zalomil po vreskotu v postielke.......metoda zaspavania tuto noc zlyhala....Prerezavaju sa horne dvojky, rev rev rev o 3. hodine v noci....jaaaaaaaaaj, akoby ho drali......musela som ho vybrat z postielky, len mama mama mama krical.....mastila som zubky, nic nepomohlo, tak o 4.30 zalomil... 😒 POtom v zapätí zacal MM chrapat.....tak som super vyspata....
Rano som nazrela na zubky, jeden zub prerezany, druhy sa derie von... 😒
Ja dnes nevarim, dojedame....MM sa odhodlava malovat uz od rana....no som zvedava, ako to dopadne. LIli ide na maskarak s ujom, tak sa tesiiiiiiiiiiiim, bude klud...

@bakatuska inak naozaj, v Auparku je asi najviac obchodov pre drobcov..ale vlastne aj v eurovei sa da - mothercare, next, hm, marks and spencer, prenatal, premaman, reserved, debuheims (ci tak nejako)..