icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
31. jan 2011

aHOJTE KOčKY,
Vidim, ze tu rozoberate robotu, ja idem od septembra, takze dost casu......ale zvykli sme si na flasku, nebojte, urcite si zvyknete i vy... 😉
@ellysa @babulina Metoda zaspavania u nas nezlyhala,ale v noci ano.......takze zaspava sam, ale v noci sa mi budi kaze 2 hodiny.....proste idu zubky, nebudem to silit, aby vrieskal na cely dom od bolesti......ked mal klud so zubkami, tak spal krasne aj 6 hodin... ☹

Dnes sa sam postavil v postielke, mrska jedna...

NO a kocky, ktorym babatka nelozia.....MM nelozil, ale uz v 8. mesiaci chodil.....nic si z toho nerobte, niektore deti asi lozenie povazuju za zbytocne, ked mozu hned chodit...🙂
@riska - ja mam z Lidlu rohy kupene a mam ich zatial zospodu stola, pretoze mam dost ostry stol, ale uz budem musiet dat aj zvrchu o chvilku..... inak som si vsimla, ze ked sa buchne a nic nepoviem, tak v pohode ide dalej, ak by som isla ho hned lutovat, tak rev o dusu 😀

mojalili
31. jan 2011

Este som chcela....MAME UZ 6 ZUBKOV....neviem len, preco nam musia liezt hlavne v noci.... 😀

mojalili
31. jan 2011

Pardon, este som tu ja....pridavam zopar akcnych foto z rana...
1. fotka takto sa staviam v postielke
2.fotka - na maminke sa mi vstava najlepsie
3. foto - ani rohy maminka nemusi lepit, ved ja som vsade.....

ellysa
31. jan 2011

@mojalili no ako keby som moju oli videla, teiž je Danko šinter 😀
@bealondyn no my zaspávame teraz podobne, a tiež nadránom putuje k nám
a inak začala spávať na bruchu

lenocka84
31. jan 2011

dobre ranko vospolok
tak konecne som sa dostala k pc, normalne ze 4 dni mimo, zazrak 🙂

ako sa mavate?

sofinka2009
31. jan 2011

ahojte.nemate nejake tipi ako zabavit drobca?uz mi dochadzaju napady.ked sa hrame na posteli tak che iba zliezt dole len ho nahanam hrazdick nula bodov do pavuka ho davm ib n chvilinku ked potrebujem surne na zemi place lebo sa tam udiera ja ked tam dam paplon aj vankuse v nosici tiez len chvilu vydrzi v postielke sa vydrzi hrat tak 10min rozpravky pozera tiez len chvilu v kresielku.spi denne 3x po 30minut zvysok krmime prebalujeme a vymyslame hry iu neviem ake 🙄

miculienka
31. jan 2011

@mojalili - zlatý je drobec 🙂
@lenocka84 - ahojki, ja sa mám ok , neviem ako iní , akurát ma do rána začala bolieť ľavá strana v hrdle , buď uzlina alebo afta 😖

chani
31. jan 2011

Petusko sa vcera postavil 1x v postielke, len som nemala fotak ani telefon pri sebe tak nemam dokazovy matros 🙂 ale hadam to zopakuje coskoro 🙂

lenocka84
31. jan 2011

@miculienka ahoooj
my sme uz konecne aj doma v ba, takze uz je lepsie. teraz zase vo velkom makame doma, lebo saktreba konecne dokoncit linku a skrinu.

etuska
31. jan 2011

@bealondyn
Simon sa sice v noci tiez budi,ale vacsinou sa napapa a spinka dalej.
tie 2mesiace bude so svokrou-tak hadam to tiez nejak zvladneme-ja musim do prace na 4 dni v tyzdni od 8:30-14:30}ak tam zaratam aj cestu
Chcela by som kojit aspon rano a vecer este.
ako to vyriesime od septembra neviem 😝
MM mi vravi nech si spravim "training" na tlmocnika-tak zvazujem lebo je to dost narocne aj financne aj casovo,ale hadam co sa tyka anglictiny tak by som to mohla zvladnut lebo je pekne ze mam aj tu v UK uznanu kvalifikaciu ale ucitelsky job tu nemozem najst.Ale verim ze raz sa podari 🙂

miculienka
31. jan 2011

@lenocka84 - tak kopa roboty , ja si užívam voľno - navarené je od včera, mm je v robote a my sme s malou samé doma , robíme, čo sa nám zachce 😵

chani
31. jan 2011

dalsi pokrok dneska, mlade muzovi sa zadarilo z pozicie na 4 si sadnut 🙂

inak baby zurava som, ani za toho sa neviem na danovy urad dovolat, na slaktrafenie, neznasam obdobie danovych priznani ble

lenocka84
31. jan 2011

@miculienka aj ja mam navarene, teraz tu boli merat skrinu, a linku,
maly sa hra, vsade mi utiera prach 🙂

miculienka
31. jan 2011

@lenocka84 - tak máš aspoň upratané 😀 , moja práve zalomila , akurát jej varím obed - zemiačik s brokolicou , no a je nádherne, tak hádam pôjdeme potom von
tak budeš kočka s novou kuchyňou 🙂

lenocka84
31. jan 2011

@miculienka uz aby ta kuchyna bola, sak to trva strasne dlho, ale to je tak ked kamarat robi ☹
patko tu lozi jak saleny, vsade sa dviha, no nervy
malo spal, bo dosiel mm s tym chalanom to merat tak sme ho zobudili, nechtiac
no uvidim kedy zase zalomi

zojec
31. jan 2011

@sofinka2009
@mojalili hodila do svojho fotoblogu nejake tipy na cvicenie a hranie sa s drobcami, skus kuk... 🙂 moja je chvalabohu na zemi spokojna.. 😀
dnes sme boli na klbikoch, vsetko ok, dokina zakazala aby sme malu davali stavat na nozky, co som ani nerobila... len ked ju davam do sedacky, tak sa sem tam zvykne poriadne zapriet.. takze som si vsimla, ze uz nema nozky ako zele 🙂 @weirdo, som sa zasmiala.. no plazit sa to si predstavujem ako pomale zakradanie partizana a lozit, to uz bude taky rychlejsi presun ale este stale bruskom na zemi 😀 moja sa pomaly zakrada, ale stale len dozadu.. uz skoro 2 tyzdne a ziadne postupy nevidim.. aj teraz sa mi tu tmoli popod nohy 😉 uz ju zacina zaujimat co mam v stole, som zvedava, kde to vsetko povykladam :(

@chani bola som dnes v meste, ale celkom rychlo sme sa u doktorky vybavili, tak som sla rovno domov, nechcelo sa mi cakat kym otvoria obchody.. ale tento tyzden urcite pojdem aj do obhcodov, tak skocim kuk tie papucky.. podla mna velkost 20-21 vam uz bude sediet urcite 😉
@etuska @bealondyn ani trosku vam nezavidim ze musite ist spat do roboty.. :( mne by sa ani nahodou nechcelo..

mojalili
31. jan 2011

@zojec KOcky, mala som hry pre deticky vo fotoblogoch, ale kvoli pravam autora knih som to musela dat prec...takze ak by ste nejake chceli, tak mi hodte do IP mail.adresu a posledm vam tie hry...a este vekovu skupinu treba pripisat 😉

miculienka
31. jan 2011

@lenocka84 - keď sa unaví , tak ti dá určite vedieť , a pri tom upratovaní to bude hádam čochvíľa 😉

lenocka84
31. jan 2011

@miculienka no dala som ho lahnut, do postielky, hra sa, ale mozno zaspi
uvidim

mojalili
31. jan 2011

Šmankote mamičko, daj postielku už nižsie....🙂 😀

miculienka
31. jan 2011

@lenocka84 - tá moja sa už mrví, asi bude koniec spánku - kde my končíme , tam vy začínate 😉

miculienka
31. jan 2011

@mojalili - holoprdko malý 😵

lenocka84
31. jan 2011

@miculienka kde su tie casy ze spali 3-4hod

mojalili
31. jan 2011

@lenocka84 to uz veru nebude, cim dalej, tym menej bude spat, neskor len 2x za den 😉 Ja by so sa bala, keby tolko cez den spal, ze celu noc bude hore 🙂

lenocka84
31. jan 2011

@mojalili on praveze cim lepsie spi cez den, tym lepsia je noc
spi aj 3x denne
cca tie 3-4hod spolu za cely den

mojalili
31. jan 2011

@lenocka84 Lenocka, asi bude z neho spachtosko ako moja LILI, ta bola taka od malicka a ostalo jej to, posti si denne 15 hodin a to ma 5 rokov 🙂
My s Danko bojujeme so spankom, 😠

lenocka84
31. jan 2011

@mojalili on je po muzovi, tenked lahke spi nonstop
ja to nedokazem, a uz vobec nie cez den

mojalili
31. jan 2011

Ejjjjjj kočky, Pri sijacom stroji mam rozdvojku na elektriku, Danko ako tam lezie, tak ho davam prec....NO nevsimla som si, ako tam doliezol......ale ten pohlad.....ze AHA MAMA, IDEM ROBIT ZLE.....ZASE SOM TU....normalne cakam, kym ho odtial zoberiem alebo zdvihnem hlas nono.... 😀 😀 😀 😀 Ale maju rozumu tie nase deticky..... 🙂 😉

weirdo
31. jan 2011

@mojalili - haha. Deti vedia, co je najviac zakazane 😀 😀 😀

chani
31. jan 2011

@zojec jasne v pohode, myslim, ze tieto mu este tie 3 tyzdne ak nie viac vydrzia, takze kedykolvek budes moct, mne je jedno 🙂