Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
tututu
posledne dni to tu nejako viazne ☹ nikde nikto 🙂
baby, moje dieťa odmieta spať po druhej. takže spinká len po zobudení ráno nejakých 30-40 min a potom pred obedom nejakých 30min. odvtedy nič... až večer... snáď ju to prejde. lebo ona by aj spala, oči ako angorák, ale nie, radšej nerváči a gúľa sa po zemi. o lození, či plazenní môžem snívať. ona sa pregúľava. 😅
Ahojte babulky, hlasime, ze zijeme, len mi zdochol laptop, tak sa hlasim od draheho... ten je v oprave, virus jak svinka, nezbavila som sa toho sama. Tak dufam este v poslednu zachranu... väcsinu fotiek mam zalohovanu na picasse, ale nie vsetky ☹ Nemam sancu docitat, tak dufam, ze ste v poriadku, neviem, ci mozem drahemu komplet skonfiskovat notas...
My sa mame fajn, mali sme poradnu, sme na 50 percentile vaha dlzka hlavicka 8500/70/45 cm 😀 A vieme liezt xixi 🙂 Sice este pomaly a vahavo, ale od vcera ideme vpred 🙂 No a chvalila nas doky naporadni, ze kvaka ako 10 mesacne babo, tak som bola hrda 🙂 Zubov stale 4, uz ma tie horne lave dobre vyrastene, sa na nom smejeme, aky je nesumerny.
Maly zalomil, tak idem zo Saskou trosku upratat a ulohy porobit...
@julinka2787 - tak hadam sa da dokopy malinka. Ale u nas detto, mala po 14 hod uz nespi, ide az vecer, ale aspon sa ju podari dat o tej 19 daco, to je uz tuha ... klop klop klop. Nasa spavala 3x, resp. 4x po polhodke, teraz si nejako upravuje rezim, rano ako Tvoja a na obed pol hodku a niekedy sa ju podari ukecat na nieco trosku viac ...
@weirdo no ale tatianka zaspáva až okolo pol deviatej... 😒 ale tak čo už. možno si spraví nový režim alebo to takto ostane... uvidíme...
takze u nas sa spi od 19:10, zaspal do 3 min v postielke, chvilku mrnkal ale nic hrozne, a cez den spal 2x po 1,5 hodine, tak som zvedava na noc hm
@chani Super, u nas sa dalo do postielky, - ticho - o 5 minut taky rev hystericky, ze som ho vybrala z postielky, aby som mu poutierala tie sople co si rozotrel po tvari, no hrozne....a je hore s MM....bohuzial, zuby nam celu metodu poslali do....
Ja som dnes bola u lekarky, ORL - mam hnisave vriedky vo vonkajsom uchu, uz 3 mesiace vzniknu a zaniknu, boli to straaaaasne moc, k tomu aftu v ustach na tej istej strane a zacina ma boliet hrdlo. Takze vsetko dokopy a som lazar....
NO a viete, co mi povedala lekarka,z coho mam tie bolave usi??? 😕 😕 😕 😕 Oslabeny organizmus z kojenia... 😕 🙄
@julinka2787 - tak verim, ze sa to zlepsi. Minimalne ked budu behat, tak musia byt vycerpane. Veriiiiiiiiiiime 😀
jaj obkukavam nase svadobne fotky, to je nostalgia 🙂
@weirdo no snáď. ale ani ja som nechcela spávať ako malá. to si aj pamätám, teda nie hneď ako som začala chodiť, ale viem, že som ani nebola unavená a to som bola teda riadna aktivka. všade som musela byť, všetko robiť... tak sa mám asi na čo tešiť. ale veriť budem aj naďalej. 😀 veď len to mi ostáva... 😅
@julinka2787 - modlit 😀
@weirdo Bala mi na to masticku lokalne ATB - Bactroban. Vraj z kojenia mam oslabeny organizmus, preto mi hnisaju, proste je to viac vec imunologicka....
To kojenie ma uz dost zdravia stoji, najprv synfrom karpalneho tunelu ruk, co mi hrozila operacia, teraz toto, navyse ma bolia kosti, klby...☹
Ach jaj, kedy sa tieto noci s Dankom skoncia....toto som s Lili nezazila ☹ Rev rev rev.... 😒
baby, co ste mali epiduralku, boli vas to miesto vpichu?
mna obcas viac, obcas menej, ale ked mi niekto prechadza po chrbtici, resp. okolo, tak vidim vsetkych svatych
a premyslam, ci by nieco na to zabralo...
@mojalili snad sa rychlo vyliecis, ja som uz bola tiez 3x chora za posledne 3 mesiace, horucky okolo 39, no katastrofa. a tiez to je z kojenia, oslabena imunita, ked mala zo mna vsetko dobre taha. predtym ani neviem, kedy som bola naposledy chora. 😕
dnes mala spala od 10.30 5 minut vonku a to je vsetko!!! a este tu oxiduje, netusim co riesi, ale spanok to nie je. 🙄
@chani
a robil ti to len raz? stacilo? mozes mi hodit kontakt do IP ak ma teda priestory a nerobi to len sukromne z lasky k rodine 🙂
@bealondyn
stastna to zena! 🙂
ja posledne dni neviem co s chrbtom a chrbticou a rukami, teda hlavne pravou
brutalne ma boli cely clovek, esteze mi mati obcas premasiruje trochu hnaty

Kočky kde ste dnes??? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕