Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka cviklu nechce, ale som jej ju iba tak uvarila, normalne sa zhnusene tvarila , 😖
@takyna neboj ono to papanie pride.. asi nie je velmi hladna.. netreba do nich ladovat ked nechcu.. ja neriesim.. ked si vypyta prsko tak jej dam prsko... a ked tvojej idu zubky, tak je to mozno aj tym sposobene, ze jej neberie :D
@ellysa.. moj muz isiel niekde ku viedni, neviem ako sa to teraz vola na shopping, robit tlmocnika kamosovi :D co by sa tam tak oplatilo kupit? myslis, ze sa da v AT zohnat autosedacka lacnejsie ako tu? http://www.veba.sk/baby-detske-autosedacky-sk-1...,
len stale nie som rozohdnuta ci chcem sps, alebo xp :D
@takyna - ani so zemiakom ? prvý raz ani mojej veľmi nešla , ale potom sa šla udláviť 😀
No že dalšie dobré ránko,
nedalo mi to, nasrala som sa-----rano som uvarila polievku - dala som do nej pismenka - rozvarili sa na kasu, vysmarila som ju do wc.....Dalej som robila kel.---skoro mi prihorel, zasmazk do neho - skoro mi prihorela, nakoniec to skoncila vo wc-......proste ked sa dari tak sa dari....
Dala som čerta spat o 8,20, ja som isla o 8.40 za nim a doteraz... 😀 aspon to sa mi podarilo 😉
@mojalili - super deň , aspoň si si schrupla 😉 ja by som si mala teraz, lebo malá zalomila, ale krásne svieti slniečko , tak sa mi nechce
@julinka2787 jo dam 🙂 cakam na odpoved.. nie je tu krasne slnecno.. ale od zapadu asi nieco ide 🙂 v zh snezi?
@zojec áno, tu prosím pekne sneží. všade je namrznutá hmla, ale už sa derie slnko, tak sa to snáď umúdri... no padá furt. 😠 ☹
@zojec @julinka2787 ahojte, vtedy keď sa pôjdete kúpať do zh, tak môj syn Vladko tam má 3 hodiny TV na plavárni🙂))inak všetko najlepšie k meninám
@julinka2787 aha...tak to už po 15 tam nebude...a to tam idete len tak, či v rámci kurzu? ak len tak, tak by som sa pridala aj ja🙂
@weirdo pojdem v piatok.. ono na to velmi nic nepomaha.. a natierat stale kortikoidami a chemiou, sa mi vobec nechce. len chcem vediet ci je to ekzem, alebo nie ... aby som vedela ako dalej postupovat.. vcera som dost o tom pocitala.. dufam,ze to nebude az take vazne a casom to pominie a mala z toho vyrastie..
@zojec - aj ja som bola a napriek tomu, ze to este 100% nepotvrdil, mame tiez tu diagnozu. Ale dal nam 2 zarabane maste, jednu taku pastu, ktoru natierame na noc a potom rano pretierame takym mastnejsim kremom a zatial to pomizlo, tak klop klop klop. Akurat to chcem prestat natierat, ze co to spravi ... tak daj potom vediet, ako si dopadla.
akurat som volala nasej doktorke za vysledky z krvy, tak zelezo nam kleslo ☹ , tak budeme brat kvapky, to ju urcite bude zapekat 😝 , vraj si ja mam dat spravit krvny obraz

@takyna ani mojej neberie obed bohvieako.. ale neriesim.. vyvaram kazdy den 😀 spenat jej celkom chuti so zemiakom a so zltkom.., vcera ma s nim konecne v tejto kombinacii neoplula :D uvarim zemiaky, v malom mnozstve vody, ked uz su varene, tak tam hodim malu kocku spenatu cca 10x10cm, mam tak pripravene v mrazaku, necham len roztopit a rozmixujem aj so zltkom, to varim osobitne, cele vajko v skurpine vo vode na tvrdo.. bielko si doprajem ja a zltko dam malej 😉 moja ma rada velmi riedke kase.. mozes jej to zriedit aj s MM