icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
31. jan 2011

@ameanda on masiruje doma a nemal by problem, ale problem je ze je to v Ulanoch nad Zitavou, co budes mat asi dost od ruky ☹
hej bola som prvy krat totizto, lebo uz som si necitila chrbat a trpli mi ruky a teda, pomaly na kazdom stavci som mala blok, uz mi je jasne, ze preco. on aj ked mi to miesto daval doporiadku, myslim ten blok, tak ma to stale bolelo, ale vtedy mi nenapadlo, ze tam mi pichali epi. tak mu len furt opakujem, ze tam ma to stale boli, a hovoril, ze tam citi nejaku zmenu, ale ze ten blok je spraveny, ze to mam mozno zo zenskych organov alebo tak...no a potom ma napadlo, ze tam mi pichali epi a ta zmena bola hned jasnaaa

ameanda
31. jan 2011

@chani
a ja som sa nadejala, ze je z BA... ale nevadi
to miesto som si inac tiez uvedomila az po t vojom prispevku, ked si to tu dala... len som vedela, ze kedysi ma na tom mieste nikdy nebolelo a teraz uz ano 😒

zojec
31. jan 2011

@mojalili och chuda.. :( treba pit vela cerstvych stiav na posilneneie imunity, hlavne jablkovu a cviklovu.. 😉 a vitamin C jest. no ale ak mas take problemy, mozno treba pomaly zacat odstavovat.. fakt neviem co by som robila ja, lebo ja sa teda odstavovat este vobec nechystam.. bol by to pre mna urcite sok :( drzim palce, ale zas nezhumplovala by som si kvoli tomu telo.. este ta danko aj lili budu potrebovat 😉
@ameanda ja som tiez mala spinal a v pohode, necitim to... aj ked chrbat ma boli, ale pripisujem to skor tomu , ze sa nic nehybem :(

ellysa
31. jan 2011

@mojalili no teda, chúďa ty aj Danko, hádam nám raz začnú spinkať pekne ☹
@anjelicek26 no to je naprd, hádam fotky zachránia, som som si akurát v nedeľu všetky konečne posťahovala na externú pamäť, ufff....
baby naša malá dnes stihla uchmatnúť čokoládový cukrík plnený marhuľovicou a zbadali sme to až vtedy, keď ho mala v sebe ani nepípla aby sme si ju nevšimli a nezobrali ho, už sme zbadali len ako kradne druhý 😀

chani
31. jan 2011

@ameanda ved to, clovek si take veci ani neuvedomi, mne by to bez tej masaze ani nedocvaklo

chani
31. jan 2011

@ellysa ja zemrem, to je aka sikula, vie co je dobre, aj ked zrovna pre nu asi nie velmi heh

mojalili
31. jan 2011

@zojec Budem sa snazit vydrzat do 1. roku, takze este par mesiacov uvidim...no tazko sa bude vzdavat : 😕
@ellysa Som sa nasmiala 🙂 🙂 🙂 Sikulka, ona vie, co je dobre 🙂
@ameanda poslala som ti to 😉 😉 😉

Ja som dala Dankovi prvy jogurtik, najprv ee....ale potom by zjedol aj dva....len papulku otvaral a ked som sa zdrzala, tak mi frflal 🙂

ameanda
31. jan 2011

@ellysa
🙂 potvorka mala

@zojec
tiez pohybu vela neublizim, okrem toho, co mam okolo maleho, takze je to aj pre to 🙂 no snad sa uz dokopem...

ellysa
31. jan 2011

@mojalili a my sme už začali s jogurtom, dala som jej doňho sušené ovocie a tiež chutil 😀

ameanda
31. jan 2011

@mojalili
jj, je to celkom dobre citatelne
zase budeme mat trochu novu zabavku 🙂

zojec
31. jan 2011

@ellysa cokoladove cukriky prec z domu 😉 😉 😉 sa mi hovori.. mne dnes kamoska doniesla svajciarsku mliecnu cokoladu 400gramovu.. kukam na nu uz od obeda, asi ju zajtra vyhodim do kosa, nech ma zas netrapi... 😠 lebo ked to na mna pride, tak ju zozeriem na posedko..

ameanda
31. jan 2011

@zojec
🙂 to poznam, ja tak hlcem toffifee

mojalili
31. jan 2011

@ameanda ja mam dostat mrchu, tak jem jablko, slene korbacky a maleho susienku som si dala...no proste striedam chute.... 😀

ellysa
31. jan 2011

@zojec no to sme mali vytiahnuté pre návštevu, ale tak mladá sa obslúžila, ale keby ste videli ako kradla ten druhý, sa obzerala do stropu, okolo seba a rýchlo načiahla ruku a strčila do dlane, sme sa smiali

ameanda
31. jan 2011

@mojalili
😀 ale nie je to zle len s nami babami...
jeden moj kamos si na kakaove rezy natieral syrokrem - bezne

ameanda
31. jan 2011

@ellysa
prefikana.... kosim sa na nej 😀 este to tak zvecnit...

bealondyn
31. jan 2011

no mna bolieva chrbat, ale bud okolo lopatiek alebo krcna chrbtica, okolo vpichu nie.
@ellysa som sa nasmiala, to je sikulka mala, mozno bude lepsie spat! 😉 a to videjko je super, kde robi nie,nie,nie. 😀 a tie vlaaaaskyyy, krasna.
aj my uz davame jogurt tyzden, malej veeelmi chuti, tu maju take detske mini, na ktorych je napisane, ze sa mozu od zaciatku prikrmovania, ale tak som to zas neprehanala. 😀

inak Isabella este stale nespi, je kludna pri nas alebo pri telke, ale v momente ako je v spalni, ze sa ide spat, tak reeeev najvacsi. uz som to vzdala a poslala k nej draheho, som zvedava ako pochodi. 😕

zojec
31. jan 2011

inak baby mam podozrenie, ze mala ma atopicky ekzem :( sa az bojim ist na kozne :( verim, ze si to len namyslam, ale dost to tak vyzera a dnes som tu mala kamosku a ta ma dcerku atopicku a utvrdila ma v mojom podozreni.. nejdem este robit uzavery, ale vobec sa mi to nepaci :(

riska
31. jan 2011

@ellysa, viem si ju živo predstaviť, ako kradne cukriky 😀 😀
@zojec , to snad nie 😔 a kde je vyhádzaná? 😔

weirdo
31. jan 2011

@zojec - zbehni co najskor. Ja som to riesila 2 tyzdne dozadu, atopicka dermatitida a seboroicka dermatitida ... treba to co najskor riesit ... cim skor, tym lepsie. A ake to ma Barborka?

ellysa
31. jan 2011

@zojec 😖 ach jo, snáď nie ☹

zojec
31. jan 2011

@weirdo no najskor to mala v plienkovej oblasti, tak sme to liecili antmykotickymi mastami, preslo to, ale najviac zabrala nivea sos, asi preto ze je taka mastna.. teraz sa jej to presunulo na nozicku, dva velke cervene flaky, a suchu maj aj rucku od lakta dole.. z vonkajsej casti.. ked to ma mokre, tak je to dost cervene :(

chani
1. feb 2011

@zojec ach jaj, kazdopadne chod co najskor ku lekarke, aby si mala istotu ☹

mojalili
1. feb 2011

Dobré ráno kočky,
@zojec veru chod, nech ti to vyvrati,že sa jedná o atopicky exem, to by bolo lepsie riesenie... 😖

My sme od 5. hodiny hore, prosim pekne 😠 . A este stale sa mu nechce spat....Ach jaj....on nepotrebuje tusim vobec spanok...

chani
1. feb 2011

@mojalili u nas bol od stvrtna1 do 1:45 cirkus, chcel prso, nedostal prso az o tej 1:45 lebo sak o 23.15 papal, tak som si povedala, ze po hodine nedostane, ked nepotrebuje cez den nepotrebuje ani v noci skor ako po 2apol hodine, od smadu vypil cajika trochu, a hladny bezpecne nebol, vstaval 7:15 a medzi tou 1:45 co dostal a rannym vstavanim som ho este 2x kojila. unavena som jak hovado ble

mojalili
1. feb 2011

@chani no pekne. My sme tiez boli kazdu 1,5 hod hore, hruza. Nevedia, o co dochadzaju , aky sladky je spanok 🙂 Danďo uz zchrunal, nechala som ho poplakat si, proste sa inak nedalo... 😉

chani
1. feb 2011

@mojalili my pojdeme spat tak okolo 10 predpokladam. sa inak v noci uz tak jedoval ze si od jedu aj sam sadol, predpokladam ze ani sam nema sajn ze ako sa mu to zadarilo

takyna
1. feb 2011

Ahojte babule 🙂
Tak mi už máme 2 dolné zubky tiez 🙂 . Chcem sa opytat robili ste aj klasicky mrazeny spenat?, a ako ste ho pripravili?
a nejako dochutite prikrm?, lebo mojej nejako nic neberie 😒 , este vyzivky, banan, kase, ale obed slabota, cuketa, mrkva, masko ako kedy..., ja neviem, co je varit 😝

takyna
1. feb 2011

@ellysa to tvoje dietatko nema chybu, dieta do reklamy, este som nevidela take male babo s takym cirom, nadherna je 😵

miculienka
1. feb 2011

ahojte , tak moje dieťa malo zas bujnú noc , stále sa budila , už som ju klamala čajíkom, lebo už ma cici boleli od toľkého dudkania, lebo nepije opica - len cmúľa, cumeľ nechce už dávno , a fľaška ju troška oklamala- teda aspoň 2x mi to vyšlo 😀 , no a mňa bolí uzlina v krku , dala som si pol panadolu , troška zabralo, už som nevydržala - aj ucho ma už bolelo @mojalili - sa vylieč moja, včera som to vravela mm, aká si chorá , že to asi z dojčenia , tak sa zhrozil a vraví, že - tak sa už aj ty začni ládovať ovocím a vitamínmi - zľakol sa , že ako to môže zle dopadnúť
@zojec - juj Zoji, zájdi s ňou na to kožné, dúfajme, že to nebude nič vážne
@takyna - tak blahoželám k zúbkom , ja ten špenát musím maskovať kopou inej zeleniny - hlavne mrkvou - ale nekupujem ten v kocke , ale mám taký , čo sú tie jednotlivé listy v takých šúľkoch zmrazené , jeden šúľoček mi vždy stačí na jednu porciu , a cviklu ti nechce ?