Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka cviklu nechce, ale som jej ju iba tak uvarila, normalne sa zhnusene tvarila , 😖
@takyna neboj ono to papanie pride.. asi nie je velmi hladna.. netreba do nich ladovat ked nechcu.. ja neriesim.. ked si vypyta prsko tak jej dam prsko... a ked tvojej idu zubky, tak je to mozno aj tym sposobene, ze jej neberie :D
@ellysa.. moj muz isiel niekde ku viedni, neviem ako sa to teraz vola na shopping, robit tlmocnika kamosovi :D co by sa tam tak oplatilo kupit? myslis, ze sa da v AT zohnat autosedacka lacnejsie ako tu? http://www.veba.sk/baby-detske-autosedacky-sk-1...,
len stale nie som rozohdnuta ci chcem sps, alebo xp :D
@takyna - ani so zemiakom ? prvý raz ani mojej veľmi nešla , ale potom sa šla udláviť 😀
@zojec zoji, dnes ideme na koľkú? 😅
No že dalšie dobré ránko,
nedalo mi to, nasrala som sa-----rano som uvarila polievku - dala som do nej pismenka - rozvarili sa na kasu, vysmarila som ju do wc.....Dalej som robila kel.---skoro mi prihorel, zasmazk do neho - skoro mi prihorela, nakoniec to skoncila vo wc-......proste ked sa dari tak sa dari....
Dala som čerta spat o 8,20, ja som isla o 8.40 za nim a doteraz... 😀 aspon to sa mi podarilo 😉
@julinka2787 idem jej asi napisat.. lebo neviem ani ja...
@zojec oki, daj potom vedieť, prosím ťa... aj u vás sneží? 😠
@mojalili - super deň , aspoň si si schrupla 😉 ja by som si mala teraz, lebo malá zalomila, ale krásne svieti slniečko , tak sa mi nechce
@julinka2787 jo dam 🙂 cakam na odpoved.. nie je tu krasne slnecno.. ale od zapadu asi nieco ide 🙂 v zh snezi?
@zojec áno, tu prosím pekne sneží. všade je namrznutá hmla, ale už sa derie slnko, tak sa to snáď umúdri... no padá furt. 😠 ☹
nič sa mi nechce 😖 , som ako skapatina 😝
@julinka2787 julka, plavame o 15,15 , ciez o 15tej na mieste
@zojec ďakujem!!!! budeme tam... 😉
@zojec @julinka2787 ahojte, vtedy keď sa pôjdete kúpať do zh, tak môj syn Vladko tam má 3 hodiny TV na plavárni🙂))inak všetko najlepšie k meninám
@julinka2787 aha...tak to už po 15 tam nebude...a to tam idete len tak, či v rámci kurzu? ak len tak, tak by som sa pridala aj ja🙂
@julinka2787 - vsetko naj Tatianke 😉
@weirdo pojdem v piatok.. ono na to velmi nic nepomaha.. a natierat stale kortikoidami a chemiou, sa mi vobec nechce. len chcem vediet ci je to ekzem, alebo nie ... aby som vedela ako dalej postupovat.. vcera som dost o tom pocitala.. dufam,ze to nebude az take vazne a casom to pominie a mala z toho vyrastie..
@julinka2787 jeeeeej fakt dnes je tatiany :D vsetko naj
@zojec vďaka 😉
@zojec - aj ja som bola a napriek tomu, ze to este 100% nepotvrdil, mame tiez tu diagnozu. Ale dal nam 2 zarabane maste, jednu taku pastu, ktoru natierame na noc a potom rano pretierame takym mastnejsim kremom a zatial to pomizlo, tak klop klop klop. Akurat to chcem prestat natierat, ze co to spravi ... tak daj potom vediet, ako si dopadla.
@julinka2787 aj my sa pripájame - vsetko najlepsie k meninkám Tatianke
akurat som volala nasej doktorke za vysledky z krvy, tak zelezo nam kleslo ☹ , tak budeme brat kvapky, to ju urcite bude zapekat 😝 , vraj si ja mam dat spravit krvny obraz
aj ja sa pripájam všetko najlepšie Tatianke 😵
@julinka2787 tak pekný zážitok

@takyna ani mojej neberie obed bohvieako.. ale neriesim.. vyvaram kazdy den 😀 spenat jej celkom chuti so zemiakom a so zltkom.., vcera ma s nim konecne v tejto kombinacii neoplula :D uvarim zemiaky, v malom mnozstve vody, ked uz su varene, tak tam hodim malu kocku spenatu cca 10x10cm, mam tak pripravene v mrazaku, necham len roztopit a rozmixujem aj so zltkom, to varim osobitne, cele vajko v skurpine vo vode na tvrdo.. bielko si doprajem ja a zltko dam malej 😉 moja ma rada velmi riedke kase.. mozes jej to zriedit aj s MM