Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@takyna - aha, aký je podarený , loptoš malý 😵
@zojec no čo ja viem, čo sa oplatí? už moc nie sú výpredaje, tak neviem, ani netuším koľko stojí tá sedačka v obchode, ale cez net je lacnejšia, cca do 110 EUR...nech skúsi niekde pohľadať obchod babyone, ale toys,r,us a tam určite niečo pre malú nájde. nevieš v akom je shoppingu, lebo v SCS sú oba tie obchody
@miculienka krásny je 🙂
akurat som sa potesila, lebo mala spraskala maso a brokolicu a zemiak na obed ako nic, a potom som ju dala na podlozku v obyvacke, a plazila sa sa tocila z bruska na chrbatik a pras na lamino podlahu na hlavu, sa zosuhla tak rev 😝 , dufam, ze nebudeme mat otras mozgu
clovek aby mal oci ako slimak na stopke 🙂
babule neviete mi poradit ci je dobrý športák značky Baby desing?
švagrinka by ho rada kupila, a nevie či nekupi mačku vo vreci 🙂
@miculienka naposledy mal 38,3. Je z toho veľmi ospalý ale aj nervózny ☹ Dokyna povedala, že keď mu to do zajtra neprejde máme ráno dobehnúť aj so vzorkou moču. Tak uvidíme. Som z toho normálne nanič.
ahojte tak my mame uz aj kasel okrem soplikov.ak nam do zajtra neprejde tak ideme k doky aby nemal priedusky.
@deniskateniska radšej choď , lebo ževraj je na Orave nejaký vírus, sesternicina malinká je už v nemocnici so zápalom pľúc
@ellysa
@deniskateniska
fuuha, ani ma nestraste
sme na Orave u nasich od soboty a vidim, ze na maleho nieco lezie, pokasliava mi, soplikujeme, zatial teplota nie je
dufam, ze sa to nerozvinie
ahojte maminky 😵
chcem vás niektorú poprosiť, či mi môžte odmerať obvod hlavičky vašich drobčekov /cca na čele nad obočím/ - chcem uhačkovať čiapočku kamarátke na cca 7-8 mesačné bábo 🙂
ďakujem vopred krásne 😵 😵 😵
@tami712 my máme 45. ale čiapočky nosíme 48-50 tak keď spravíš nejakú 46/47, tak by to malo byť v pohodke... prinajhoršom dorastie. 😀
Kráááááásne fotky, ake su krasne nase junovciatka 🙂 🙂 🙂
NO a este som sa vratila od gynekologa....
Oznamila som mu, ze uz som mala 2x mrchu....Informoval ma, ze tym ze stale kojim a pravidelne menstruujem, dostavaju sa do tela dietatka moje velke hormony....skodlivejsie je to pre dievcatka, ak takto zena menstruuje viac ako 1/2 roka a ma pravidelny menzes, mozu zacat dievcatku krvacat bradavky, zdurit sa a tak...u chlapcov je to menej...
Dalsia kladna 😖 😖 😖 vec, preco kojit... 😒
Ked som mu spomenula moje problemy s mojimi usami a rukami, pritakal mi, ze je to vsetko kojenim.....
Ja dokonca mam pred menstruaciou tyzden spinenie, to je tiez sposobene tym, a este mi nasiel maly myom, ale vraj kojenim sa moze stratit....ach tie hormony.. ☹ ☹ ☹
Tak so sa vam tu vyzalovala ☹ ☹ ☹ ☹
Vazne zvazujem 😢 😢 😢 Ale tak nejako bude, vyckam este 2 mesiace s kojenim, max. do roka a potom s tym skoncime... 🙂

Ahojte 🙂 Dnes sme boli v poradni a máme 8960 g a 74,5 cm. Ale malý má dnes už od rána zvýšenú teplotu ☹