icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

baka13
1. feb 2011

Ahojte 🙂 Dnes sme boli v poradni a máme 8960 g a 74,5 cm. Ale malý má dnes už od rána zvýšenú teplotu ☹

miculienka
1. feb 2011

@baka13 - 😒 - dáky bacil škaredý a koľko má teploty ?
@takyna - chrústik malý , ale to bude fajn , aj sestrin malý keď bol v tomto veku mal málo železa , tiež bral kvapky - farbilo to plienky , ale nič mu teraz nechýba , taký zbojník je z neho , ty budeš mať zbojníčku , neboj 😉

miculienka
1. feb 2011

@takyna - aha, aký je podarený , loptoš malý 😵

ellysa
1. feb 2011

@zojec no čo ja viem, čo sa oplatí? už moc nie sú výpredaje, tak neviem, ani netuším koľko stojí tá sedačka v obchode, ale cez net je lacnejšia, cca do 110 EUR...nech skúsi niekde pohľadať obchod babyone, ale toys,r,us a tam určite niečo pre malú nájde. nevieš v akom je shoppingu, lebo v SCS sú oba tie obchody

ellysa
1. feb 2011

@takyna ďakujem, my sme aj rozmýšľali poslať jej foto do nejakej agentúry, ale ja sa trochu bojím, predsa len nevieš na koho natrafíš...

a dnes celý deň mrnčí, idú jej horné zuby, už je to na spadnutie...

takyna
1. feb 2011

@miculienka krásny je 🙂
akurat som sa potesila, lebo mala spraskala maso a brokolicu a zemiak na obed ako nic, a potom som ju dala na podlozku v obyvacke, a plazila sa sa tocila z bruska na chrbatik a pras na lamino podlahu na hlavu, sa zosuhla tak rev 😝 , dufam, ze nebudeme mat otras mozgu
clovek aby mal oci ako slimak na stopke 🙂

takyna
1. feb 2011

@ellysa clovek nevie na koho natrafi, ale proste mali by ste to asi skusit, lebo je prenadherna s tym harom , to sa fakt malokedy vidi, take krasne dieta 🙂

ameanda
1. feb 2011

@takyna
to mi pripomenulo, ze aj ja dam spravit nasmu KO, kedze sa mi zda dost bledy
a je pravda, ze ja cely zivot bojujem so zelezom, takze hlavne, aby drobcom nechybalo

takyna
1. feb 2011

babule neviete mi poradit ci je dobrý športák značky Baby desing?
švagrinka by ho rada kupila, a nevie či nekupi mačku vo vreci 🙂

baka13
1. feb 2011

@miculienka naposledy mal 38,3. Je z toho veľmi ospalý ale aj nervózny ☹ Dokyna povedala, že keď mu to do zajtra neprejde máme ráno dobehnúť aj so vzorkou moču. Tak uvidíme. Som z toho normálne nanič.

deniskateniska
1. feb 2011

ahojte tak my mame uz aj kasel okrem soplikov.ak nam do zajtra neprejde tak ideme k doky aby nemal priedusky.

ellysa
1. feb 2011

@deniskateniska radšej choď , lebo ževraj je na Orave nejaký vírus, sesternicina malinká je už v nemocnici so zápalom pľúc

ameanda
1. feb 2011

@ellysa
@deniskateniska
fuuha, ani ma nestraste
sme na Orave u nasich od soboty a vidim, ze na maleho nieco lezie, pokasliava mi, soplikujeme, zatial teplota nie je
dufam, ze sa to nerozvinie

ellysa
1. feb 2011

@ameanda no že veľa detičiek je chorých, ale to je asi bežné v takomto období, neboj, len moc nechoďte medzi ľudí, myslím, obchoďáky, kúpaliská a tak...

ameanda
1. feb 2011

@ellysa
jj, my s rodinou povacsine, aj ked kopec z nasich deti je chorych ☹
ale tak tych par dni este vydrzime a prinajhorsom sa budeme v BA liecit alebo doliecovat

ellysa
1. feb 2011

@ameanda tak tak, však keď má niečo chytiť, tak to chytí aj keby ste všetci chodili v rúškach 😒

tami712
1. feb 2011

ahojte maminky 😵
chcem vás niektorú poprosiť, či mi môžte odmerať obvod hlavičky vašich drobčekov /cca na čele nad obočím/ - chcem uhačkovať čiapočku kamarátke na cca 7-8 mesačné bábo 🙂
ďakujem vopred krásne 😵 😵 😵

ameanda
1. feb 2011

@tami712
moj maly spi, takze teraz nezmeriam...
ale u doky mal 44cm, ona to tak nejak meriava ako si si pytala

julinka2787
1. feb 2011

@tami712 my máme 45. ale čiapočky nosíme 48-50 tak keď spravíš nejakú 46/47, tak by to malo byť v pohodke... prinajhoršom dorastie. 😀

mici111
1. feb 2011

ahojte, my sme dnes mali rande @ellysa a @riska tak pripajam zopar fotiek nasich hereciek 🙂 a inak davam do pozornosti Oliv na fotke s penovou puzzlou v pusine 🙂 ako havo 😵

ellysa
1. feb 2011

@mici111 perfektnééééé súúúúúúúúú 😀 😀 😀 😀

mojalili
1. feb 2011

Kráááááásne fotky, ake su krasne nase junovciatka 🙂 🙂 🙂

mici111
1. feb 2011

@ellysa juuj to ta malicka, co sa len teraz prednedavnom narodila??? chudatenko, dufam, ze sa rychlo vyzdravie..

riska
1. feb 2011

@mici111 @ellysa 😀 😀 😀 😀 herečkyyyy 😀 😀 😀

mojalili
1. feb 2011

NO a este som sa vratila od gynekologa....

Oznamila som mu, ze uz som mala 2x mrchu....Informoval ma, ze tym ze stale kojim a pravidelne menstruujem, dostavaju sa do tela dietatka moje velke hormony....skodlivejsie je to pre dievcatka, ak takto zena menstruuje viac ako 1/2 roka a ma pravidelny menzes, mozu zacat dievcatku krvacat bradavky, zdurit sa a tak...u chlapcov je to menej...
Dalsia kladna 😖 😖 😖 vec, preco kojit... 😒
Ked som mu spomenula moje problemy s mojimi usami a rukami, pritakal mi, ze je to vsetko kojenim.....
Ja dokonca mam pred menstruaciou tyzden spinenie, to je tiez sposobene tym, a este mi nasiel maly myom, ale vraj kojenim sa moze stratit....ach tie hormony.. ☹ ☹ ☹

Tak so sa vam tu vyzalovala ☹ ☹ ☹ ☹
Vazne zvazujem 😢 😢 😢 Ale tak nejako bude, vyckam este 2 mesiace s kojenim, max. do roka a potom s tym skoncime... 🙂

ameanda
1. feb 2011

@mici111
suhlasim s mojalili, podarene su tie nase junovciatka 🙂

riska
1. feb 2011

@ellysa @mici111 - inak všetky naše baby maju na sebe niečo ružové 😀

@mojalili, fiiha..to fakt? no asi by som na tvojom mieste začala uvažovať nad odstavenim 😔 a planuješ sa nejako radikalnejšie liečiť v dohladnej dobe?

ameanda
1. feb 2011

@mojalili
fuuuha, toto som este nikdy nepocula
ale ani som sa vlastne nezaujimala...
asi zacnem sledovat maleho, ci to ma nanho nejaky vplyv, kedze ja budem mat uz 3x pravidelne a asi 2x som mala nepravidelne

ameanda
1. feb 2011

@riska
🙂 presne to som chcela napisat, ze sa to na tych fotkach ruzovie

mojalili
1. feb 2011

@ameanda Pozor, ale nech vas neplasim, jedna sa o pravidelnu menstruaciu, ktora nevynecha ani 1 mesiac a chodi nacas....ako mne teraz