Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa uz ju nemaju, asi som kupila poslednu, preto ta cena : http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... len tuto 🙂 ta moja stala 159€ aj s dopravou, toto je XP, ma trosku prepracovanejsie zapinanie do auta..
@miculienka ze kokoš 😀 😀 aj moj je precitliveny, ale tak odtial potial.. ja som ohradku hned zamietla.. moja ma celu zem pre seba.. :D znicit tu nema co, vsetko mam stare, luto mi nebude a ublizit si moze aj v ohradke...
@ellysa 😉 to bola druha najlepsia cena 😀 na slov. e shopoch? ja som hladala asi dva dni.. dost stranok aj ceskych som prekukala.. toto je kolekcia 2010 ta je lacnejsia 2011 uz je nad 200€ ale nie je v nicom ina, len ma zas ine farby potahov.. ale potah pri autosedacke nie je to najdolezitejsie :D a my sikovne maminy si potahy posijeme 😉
@zojec - ani ja som klietku nechcela, aj tak by mi tu len zavadzala , no a tá moja ešte nelozí , tak nič nepotrebujem
@miculienka ja som za ohrádku rada, lebo by som ani na záchod nemohla ísť, bez toho aby som sa bála, že sa mi moja prizabije, dnes už vyliezla na stolík pod televízor a veselo si to tam špacírovala, už som ju našla len ako sa chcela zdvihnúť o nový led televízor, keby to videl muž už to ani nerozchodí
a spíme 2,5 hodiny
@ellysa to je sps http://www.amazon.de/Maxi-Cosi-63602186-PRIORI-..., ale aj tak velmi dobra cena 🙂 ja som kukala len sov. eshopy, najlacnejsiu som nasla za 136€ a este k tomu 6€ doprava, tak som si povedala ze par € ma nespasi a zobrala som tu xp :D
Tak to ja som našťastie na tom dobre, čo sa týka muža. On sa o chlapcov zas až tak veľmi nebojí. A Riško stále ešte nelezie, tak nám ani nikam neuteká. Ale už mi raz spadol s postele, a akurát sme sa na tom s mužom zasmiali (spadol totiž bruškom na koberec a veľmi sa mu to páčilo 😀 ) So svokrou je to už horšie. Tá by robila všetko inak ako ja a považuje ma za decko. Keď bol Vilko menší, tak sme prerábali byt a boli sme u nej mesiac. Naučila mi ho vodiť ho za ruky a tak s ním chodiť a možno aj kvôli tomu začal chodiť, až keď mal 14 mesiacov. No, našťastie so svokrou tak často nie sme a RIško je teraz taký môj maznáčik. S ním budem mať všetko o dosť ťažšie, ako s Vilkom. 😖
Inak ani môj sa o malú nebojí, ani ja veľmi, nemám rada, keď ju idem očkovať napríklad, ale inak s ňou robíme somariny poriadne 🙂
@zojec ukážem doma obe a uvidíme, takže tá XP je rozdielna v uchytení do auta a ešte v niečom?
a ako som to napísala malá bola hore, ale aj tak pekne potiahla
@zojec zojka, poslala som ti tie fotočky zo včera... 😉
@ellysa citujem z webu: Rozdiely oproti autosedačkám Maxi-Cosi Priori SPS:
autosedačky Priori XP majú oproti autosedačkám Priori SPS vylepšené uchytenie autosedačky do automobilu pomocou prítlačnej lišty, ktorá autosedačku pevne fixuje,
autosedačka Priori XP má jednoduchšie nastavenie výšky ramenných pásov. kukni to aj na youtube :D velky rozdiel to nie je.. ak sa ti da zohnat sps za 110€, tak si zober tu... nie je o com 😀
@julinka2787 dakujeeeeeeeeeem, uz sa stahuju 😀
@zojec nie je zač... 😉
Tak dievcata, vratili sme sa z poradne, mame 9.4 kg a 75 cm.
Kde boli tie casy, ked maly nevedel sa staviat a lozit 😕 😕 😕 😕 🙄 len lietam za nim, nic ine nerobim... 😠
@ellysa - ty máš teda expertku 😀
@ludka_r - tuším máš tiež takú " múdrejšiu " svokru 😀 😝
ahojte, tak máme 8770g, pribrali sme 1 1/2 kg🙂))
čaute maminky
my dneska oslavujeme 7 mesiacov 🙂
ako to len letí 🙂
som akurát kukala na markíze bez servítky a sú tam tie playmate,či jak sa to píše...no a mám dosť 😀 😀 😀
k tým ustráchaným tatinkom,Igor je dosť ustráchaný 🙂
ale tak v norme by som ešte povedala
🙂
jáááj a malý si vie sám sadnúť 🙂
sa vatešujem 🙂

@takyna 😀 - študovňa - povyznačuj mu to , je to ťažké s chlapmi , môj je tiež taký kakoš - tiež sa strašne bojí o malú