Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
my tiez zvazujeme, co robit - ci kupit este jednu autosedacku pre Eli, alebo Hanke nejaky dobry podsedak a Ele nechame Hankinu
co by ste radili??? oplati sa nam este jedna sedacka? odkedy moze mat dieta podsedak? nevie niekto? este som negooglila 🙂
@julinka2787 toto nemozes porovnavat, je obrovsky rozdiel aka bola vtedy premavka, co islo 5 a pol auta po celej BA, o cestach mimo ani nehovorim..teraz ti ludia jazdia ako blazni a aut je strasne vela..ty mozes ist akokolvek bezpecne, ale do auta sadne nejaky hrubokrky k..t (pardon za vyraz) a je to tam...a ja pre svoje dieta chcem to najlepsie a najbezpecnejsie..autosedacky s isofixom su bezpecnejsie, ale ja nikomu nenutim svoj nazor..a najkvalitnejsie su romer, maxi cosi..jasne ze aj najdrahsie..ale tak co uz narobim..
@mici111 no u nas je auto nas skoro druhy domov, sme v nom pomerne casto a minimalne raz za mesiac aj na dlhsiu trat. este nebol za posleedne 3 mesiace tyzden kedy by sme minimalne do Ba zo Zahoria necestovali co je do Petrzky zhruba 45 min. no nic uvidime este mam tie 3 -4 mesiace na rozhodnutie a mozno aj viac, kedze Petko je take skvrna, tak dovtedy hadam aj vo vajku vydrzi 🙂
inak kedy sa najblizsie planuje nejake to stretko vramci Ba a blizkeho okolia 🙂?
@monky1 no neviem ako je to s podsedakom, ale Hanka sa mi zda na podsedak este mala.. su este take sedacky od 18kg do 36.. urcite ju vyuzijete potom aj pre Elinku a Hanke podsedak az potom.. predsa len je to v tej sedacke bezbecnejsie, pasy lepsie drzia.. a myslim, ze su aj povinne..
@mici111 ja som inak tiez za to ze bezpecnost nadovsetko 🙂 ale co som citala vselijake recenzie na isofix a pasy.. tak to bolo skoro 1:1..
ja navrhujem stretko v nejakej tej baby kaviarni
naj značka je asi romer, my máme vajco maxi cosi a som spokojná, tak sme ostali verní značke
@monky1 Netrap sa nad tym, mozno som to tu ani nemala pisat, potom som hladala vsetko mozne na internete, nic som nenasla take, co mi lekar povedal. Tak kludne koj dalej, nezamyslaj sa nad tym...
NO a my sme po hodine spanku hore..... 😒
Volala som mojej mame, ako kazdy den, ze sa mozno chyti a pride zavarovat nachvilku, aspon nech navarim, ved sa nemozem do neho pohnut (aj teraz mi sedi na nohach) a ona mi este vynadala, ze som si ho tak sama nacucila a co to je za decko, ked stale reve...tak som jej povedala, ze je vymudrena ako radio a vypla... 😠 😠 😠 😠 😠
@ellysa no to je sranda, mne toto co som pisala, ze najbezpecnejsia je s isofixom a nohou ked som zhanala tuto kategoriu 9 az 18 kg povedali tiez v auparku 😀
a co sa tyka stretka, tak by sme mohli tej hopsasa kaviarne, tam je vacsinou prazdno a je to fakt dobry napad.. 😀
http://www.hopsasa.sk/
@mojalili ach jo.. :( no pomoz si sam sa tomu hovori.. mne veru este nikto s malou nejak extremne nepomahla, ak neratam svokru co tu bola par dni a chodila kocikovat.. moja mama mala teraz v kocikovani premieru v nedelu a moj otec bol raz s malou v satke na prechadzke.. 🙂 ale oni obaja este tvrdo pracuju.. najlepsi zabavac je moj muz 😀 vcera vecer som bola na masazi, ked som prisla, mala uz bola okupkana, oblecena v pyzamku a cakala kym pridem, sice trosku s revom, ale aj ta sa to rata 😀
ako ste tu boli dlho do noci🙂
@zojec no hladala som na nete - tak kriterium je - 4 roky a 15 kg ... kilami splname uz davno, vek o tyzden, ale je fakt, ze sedacka je bezpecnejsia ... lenze my uz jednu taku do 36kg v aute mame a to je taka velka opacha, ze ked si predstavim dve take velke..... no mam dost 🙄
ale tak bezpecnost je prvoradaaaa
@monky1 podsedáčik je od 15kg alebo od 3,5roka. aspoň tak je to na väčšine písané. nedávno sme kupovali s kamoškou pre jej syna...
@mici111 no veď jasné, bolo áut menej ale aj boli oveľa menej bezpečné. a ak ten hrubokrký sadne do svojho obrauta, a páli si to ulicami, tak môžeš mať aj obrnený transportér a máš čo robiť. je mi jasné, že je to o bezpečnosti, len proste nemám pocit, že by tá noha niečo mala spasiť.ale to je môj názor. 😉
vcera sme konecne kupili aj fusak do sportaka, tak uz moze aj z vanicky vyrast chalapeno 🙂, som zvedava ako sa mu tam bude pacit, ale tak este par tyzdnov aj v kociku hadam vydrzi 🙂
@niga susene rajciny maju nakladane v oleji v kauflande, dostat ich normalne za pultom, kde maju aj olivy na vahu 😉 take vo vrecusku, alebo pohariku by ich mohli mat aj v tescu.. no nie su az tak potrebne..🙂 ja som minule robila len s prazenou cibulkou a lanovym semiackom a aj tak boli dobre 😀 ked robite s olivami, tak lepsie su cierne olivy, take lahodnejise.. treba vyskusat s cim vam bude najviac chutit 😉 vyborny je aj po upeceni potrety cesnakovym olejom

@ellysa 😀 😀 😀