Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majjka0806 jeje ten je zlatučký!!! smejulko malý! 😀
no to veru je...on je nase slniecko 😀 🙂 🙂
@puhinka Nemyslim si, ze mas pravdu....ale to radsej rozvadzat nebudem......ale tatko vzdy vravel...pokial sa chce najest, musisi navarit...:🙂 Mozno to bolo sposobene aj tym, ze maminka robila na zachranke 24 hodin, tak musel varit pre nas....a zvykol si...🙂
Dakujem este raz za podporu vsetkym 🙂
@majjka0806 Krááásne sa smeje. Ty veru nemas problem zratat zubky alebo pozret, ci iny nejde, moj ledva papulku otvori, tak tiskne pervy k sebe, ak sa chce pozret 🙂)))))
@julinka2787 ,v pohode 🙂
@mojalili no ale veru ze mame s tym problem aj my....on nam ukaze ustocka len ak ho rozosmejeme 😀 😀
@majjka0806 ,zlatunký...
to mne sa tie zuby nikdy nepodarí odfotiť 🙂
malý môj vyzerá s tými hornými dvojkami ako upír 🙂 hihi
@mojalili ,ja som to nemyslela v zlom,len že iný chlap ,taký klasický chlap,ako je napríklad môj dedo,by to nezniesol...neber to niak proti,tak som to nemyslela 🙂
@puhinka no ta fotka tiez vznikla nahodou 🙂
@majjka0806 ,ale krása,hneď by som si ju dala do rámčeku 🙂
@bealondyn mozno by sme samy zo seba boli prekvapene, ako pekne by sme zvladli tri deti, keby sme ich mali... 🙂 ale nie... zartujem, klobuk dolu pred tvojou maminou, ze to zvladala... ono by fakt asi ina moznost nebola, len ze robit s detmi vsetko naraz a spolu, inak by sa clovek zblaznil...
caute baby
tak sme dosli z poradne, miery ako rocne dieta, 10150g a 76cm, zdravy sme, boli sme u zubara. a vsetko fajn.
akurat ze zacina strajkovat s mliekom na veceru, resp. vsetko mliecne, tak papame rozky 🙂
@hori a to si neviem predstaviť,že moja babka mala 6 detí a jedného kojila 4 roky
inak neviem,či si pamätáte,čo sme tu raz rozoberali,že môj manžel sa od odmich mesiacou nepocikával...tak teraz tu bola svokra a ona vážne nevie,čo hovorí,bo nám to zase rozprávala a hovorí,že ona si je istá ,lebo že Moniku ( to je mm mladšia setra) mala v brušku,a my že no a medzi nimi je 2 roky rozdiel,takže to bol rok a pól a nie osem mesiacou,nám to nešlo do hlavy,bo to je predsa ešte také dieťa malinké osem mesačne...nie?
a ešte sa somnou išla do krvi hádať,že ovulácia je oplodnenie vajíčka,tak som sa nasrala,vytiahla moje múdre knížky a prečítala jej,čo tá ovulácia je,tak rýchlo prešla na inú tému 🙂
mamičky často preháňajú,ani si nepamätajú dobre a tak pletú piate cez deviate a preto si vediem igorkou osobný denníček,aby keď sa ma nevesta jeného dňa opýta,že aký bol Igorko keď bol malý,tak aby som netrepala bludy 🙂
@puhinka 😀 😀 svokruša aká zlatá. chcela spraviť z igora superdieťa. 😀 ale je to asi tak, že maminy si pamätajú veci ako chcú. no aspoň si pamätajú, mojej mamy keď sa niečo spýtam, tak nevie, lebo ona si vraj nepodstatné veci nepamätá. 😠 máločo mi vie povedať...
@lenocka84 ,aspon je vidieť,že aj predčasne narodené dieťa môže byť super,bo mám jednu známu a tá má úplného krpca a je aj taký zaostalý a stále sa vyhovára,že je predčasne narodený,ale len o niaky mesiac...ale ona sa podľa mňa mu nevenuje,tak ako by mala 🙂
čo ty určite áno 🙂
jáj a nakoniec som objednala ten mark 4,bo chipolino omniu už nemali ani len v čechách
a ty?
Kočky, kedy davate UM babatku a kolkokrát za den? HLadam hladam na nete a nemozem najst. Dakujem 🙂
@julinka2787 ,aj mojej mamy,keď sa opýtam na niečo,tak mi povie,že ona nevie...a ja nerozumiem,ako je to možné,veď tehotenstvo,pôrod a staranie sa o bábätko musí byť pre ženu niečo úžasné 🙂
ale hej,je to individuálne...:/
@mojalili ,ja dávam na raňajky,na olovrant a niekedy aj na večeru,ak mu kaša nestačí a je ešte dve hodky hore,ale to len troška si cucne a spí 🙂
na řaňajky mi spapá 240 ml,aj na olovrant
inak desiata ovocný príkrm,obed mäsovo-zeleninový alebo len zeleninový ,olovrant mlieko a večera kaša 🙂
@mojalili my papáme mliečko len dva razy denne ráno a večer a poobede máme mliečnu kašu. ale kočky tu majú pocit, že je to málo. podľa toho koľko príkrmov máte zavedených...

@miculienka no tak to veru hej 😉 mam foto kde mal este len 4 tak poslem a ak sa mi podari vsetkych 6 tak tiez poslem...