Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
a v noci je hore niekedy aj 8x...ešteže spí so mnou..lebo by som asi nevnímala svet🙂 niekedy len 3x🙂))
Ahojte kočky,
tak Sunar mu chuti, zatial je v pohode. Ja odstriekavam, beriem homeopatika a salviovy caj a na noc sa zviazem. Uvidime, ako bude, zatial je to ok,,, 😉
dievcataaaa, som sa skoro pocurala .... som nebola schopna to drahemu precitat, co som sa tak smiala 😀 😀 😀 😀
Žena cvičí nahá aerobik a keď robí šnúru, sa jej prisaje rozkrok o podlahu. Podtlak je tak veľký, že sa nevie odlepiť. Manžel príde a vraví: "Zavolám suseda.On je kutil." Príde sused a hovorí:" Vyrežem pod ňou parkety, otočíme ju na hlavu a keď podtlak povolí, dáme jej to dole. Manžel: "Parkety stáli 60 eur. Spravme to takto. Pomasírujeme jej prsia a keď zvlhne, odtlačíme ju ako slimáka do kuchyne.Tam je linoleum za 10 eur.
a v nedeľu idem kukať další byt, 98m, 4 izby, v Parndorfe, sa mužovi smejem, že to nie je moc dobrý nápad bývať 2km od shoppingu
@ameanda my ju mame prave na stene, kde pozera. Mam este lepsie foto, ale tam je komplet jeho vybava vidiet, a to nechcem sem zavesit....
@ellysa - nechavam, chlapci maju radi, ked sa im vajka vetraju 😀 spytaj sa muza 😀 😀 😀 Danko je rad nahaty, a to sa isiel kupat predtym, tak preto 🙂
Inak odpisala mi LAYLA85, nie je to v zubkoch, ale v nom....poradila posunut spanok, dnes som ho dala o 19tej spat, tak uvidime. Nic, musime to nejako zvladnut, aj odstavenie, aj spanok.....snad bude lepsie🙂
tiež sa pridavam, telka na stoliku, asi pojde na stenu...dnes sme nakupovali, kupila som si tento vysávač http://www.mall.sk/vysavace-suche-vysavanie/ele... však nič nerobim, len vysavam 😕
a v ikea sme kupili provizorný stolik do obyvačky a všetky tie somariny na rohy...a ked bude treba, tak ho oblepíme aj celý, nech si tam hlavu neroztrepe
baby, co dost behate po kameninovych shopoch (BA)
neviete, kde by som zohnala plastenku na kociar emitex?
na nete su, ale doprava draha rovnako ako cela plastenka...

jaaaaaaaj vy ste boli cvicit, a ako bolo? 😀