icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
3. feb 2011

jaaaaaaaj vy ste boli cvicit, a ako bolo? 😀

lenocka84
3. feb 2011

@mici111 my sme zalomili na 30minut
teraz zjedol cely rozok s maslom a 1,5dcl cajika
takze smepo veceri 🙂

mici111
3. feb 2011

@lenocka84 no pekne..
ja varim cestoviny carbonara, to je mnamka 😀

lenocka84
3. feb 2011

@mici111 no nemysli si cica, nas cakaju zemiaky s maskom, zapecene so syrom a smotanovou omackou

fatimuska
3. feb 2011

@puhinka tak s týmto mám skúsenosti,,,pokiaľ to mamičky mi neukážu niekde zapísané, tak neverím...jasné všetky detí vedeli cikať na nočník od roka, chodili 8 mesačné...atď.......to poznám, ale viem, že pokiaľ sa to nezapíše tak sa to presne nepamätá, najmä ak je viac detičiek🙂)

fatimuska
3. feb 2011

a v noci je hore niekedy aj 8x...ešteže spí so mnou..lebo by som asi nevnímala svet🙂 niekedy len 3x🙂))

fatimuska
3. feb 2011

@lenocka84 mňam mňam

mojalili
3. feb 2011

Ahojte kočky,
tak Sunar mu chuti, zatial je v pohode. Ja odstriekavam, beriem homeopatika a salviovy caj a na noc sa zviazem. Uvidime, ako bude, zatial je to ok,,, 😉

monky1
3. feb 2011

dievcataaaa, som sa skoro pocurala .... som nebola schopna to drahemu precitat, co som sa tak smiala 😀 😀 😀 😀

Žena cvičí nahá aerobik a keď robí šnúru, sa jej prisaje rozkrok o podlahu. Podtlak je tak veľký, že sa nevie odlepiť. Manžel príde a vraví: "Zavolám suseda.On je kutil." Príde sused a hovorí:" Vyrežem pod ňou parkety, otočíme ju na hlavu a keď podtlak povolí, dáme jej to dole. Manžel: "Parkety stáli 60 eur. Spravme to takto. Pomasírujeme jej prsia a keď zvlhne, odtlačíme ju ako slimáka do kuchyne.Tam je linoleum za 10 eur.

monky1
3. feb 2011

@mojalili super - vzala si to za spravny koniec ... a ked sa neda, tak sa neda - prvorade je tvoje zdravie, aby si mohla fungovat pri dvoch detoch 😉

julinka2787
3. feb 2011

@mojalili držíme palčeky, len tak ďalej!! 😉

@monky1 😀 😀 😀 😀 😝

mojalili
3. feb 2011

@monky1 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Takto pozerame telku 🙂

ellysa
3. feb 2011

@monky1 😀
@mojalili perfektný, inak baby vy nechávate bežne takto holoritnato chodiť deťúrence, lebo ja som ešte ani raz malú tak nenechala, isto by sa mi niekde cvrkla

ellysa
3. feb 2011

@mici111 na cvičení super ako vždy, baby boli za hviezdy, lebo ostatné deti boli malinké, tak ešte nič nevedeli

ellysa
3. feb 2011

a v nedeľu idem kukať další byt, 98m, 4 izby, v Parndorfe, sa mužovi smejem, že to nie je moc dobrý nápad bývať 2km od shoppingu

ameanda
3. feb 2011

@mojalili
zlaty 🙂 my na takom mierne vyvysenom nabytku mame telku, no neviem kde ju odpraceme, ked zacne takto lozit
pripevnit na stenu - asi drahy odmietne...

ameanda
3. feb 2011

@ellysa
ja vobec nenechavam takto maleho behat naostro
to by som musela utierat mlacky 🙂
ale ked vidim Danka vzdy ma to napadne, ze mohla by som maleho nechat sem tam poriadne vyvetrat

ameanda
3. feb 2011

@ellysa
no moj by o takom byvani radsej ani neuvazoval 🙂

mojalili
3. feb 2011

@ameanda my ju mame prave na stene, kde pozera. Mam este lepsie foto, ale tam je komplet jeho vybava vidiet, a to nechcem sem zavesit....

@ellysa - nechavam, chlapci maju radi, ked sa im vajka vetraju 😀 spytaj sa muza 😀 😀 😀 Danko je rad nahaty, a to sa isiel kupat predtym, tak preto 🙂

Inak odpisala mi LAYLA85, nie je to v zubkoch, ale v nom....poradila posunut spanok, dnes som ho dala o 19tej spat, tak uvidime. Nic, musime to nejako zvladnut, aj odstavenie, aj spanok.....snad bude lepsie🙂

ameanda
3. feb 2011

@mojalili
neboj, zvladnete to
drzime palce!
a zacneme tiez vetrat vo velkom 😀

riska
3. feb 2011

@ellysa @mici111, ano, to je minuloročný model, ale ešte pokukame..toto ma pod palcom mm, sleduje všetky stranky a ceny, ja iba farbu vyberiem 😀

ja tiež ninku nenechavam skoro vobec holu, spravila som to asi 2 razy a vždy si cvrkla 😝

ellysa
3. feb 2011

@mojalili držím palce, ja som jej tiež písala, ešte mi neodpísala, tak uvidím, le pravdepodobne poradí to isté
@ameanda aj my tak máme tv ale už ju dáme na stenu, lebo malá sa už vie vyšplhať aj na stolík a je len otázka času, kedy ho zhodí a to by môj asi neprežil

riska
3. feb 2011

@ellysa, 98m - to je niečo pre oliv...však ju tam nenájdeš 😀 😀

ellysa
3. feb 2011

@riska no jednu izby by som nechala bez nábytku, len koberec a hračky a nech sa tam realizuje 😝

riska
3. feb 2011

tiež sa pridavam, telka na stoliku, asi pojde na stenu...dnes sme nakupovali, kupila som si tento vysávač http://www.mall.sk/vysavace-suche-vysavanie/ele... však nič nerobim, len vysavam 😕
a v ikea sme kupili provizorný stolik do obyvačky a všetky tie somariny na rohy...a ked bude treba, tak ho oblepíme aj celý, nech si tam hlavu neroztrepe

riska
3. feb 2011

@ellysa, to ju nebude baviť...aspon zrkadla na stenu, nech sa bozkáva 😎 😀

ameanda
3. feb 2011

@riska
inac aj ja stale pobehujem ako splasena bud s vysavacom alebo mopom 🙂
uz ich ani neodkladam, nech su stale poruke

riska
3. feb 2011

@ameanda, ved preto som si kupila taký lahký a hlavne bezšnurový vysavač, lebo mi to už liezlo na nervy...tiež som ho už ani neodkladala...niekedy mam pocit, že to u nas vyzera ako u ciganov, všetko povyberané 🙄

mici111
3. feb 2011

@ellysa no suuper, som zvedava, ako sa vam bude pacit bytik 😵 a to je skvely napad, ze jedna miestnost len ako herna..ved ked ju zatial nepotrebujete, fakt super 🙂
@riska xiix mozes aj k nam dojst vysavat, aj ja vysavam ale 4x do tyzdna 😀 a Sarinke sa to prenaramne paci 🙂

ameanda
3. feb 2011

baby, co dost behate po kameninovych shopoch (BA)
neviete, kde by som zohnala plastenku na kociar emitex?
na nete su, ale doprava draha rovnako ako cela plastenka...