icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
3. feb 2011

@riska to nas maly zboznuje olizovat a bozkavat sam seba v zrkadle heh

ameanda
3. feb 2011

@chani
😀 nas sa este neolizoval, ale zato sa lubi na seba pozerat a usmievat

ellysa
3. feb 2011

@riska ja tiež stále hľadám takýto, len chcem aby mal aj odoberateľný taký malý ručný vysávač na sebe, tento to má?

chani
3. feb 2011

inak mlady muz objavil, ze ma cikulku, akonahle je nahaty, hlavne vo vani pri kupani, tak si furt cikulu osaha a rehoce sa pri tom, chalapeno jeden 🙂

riska
3. feb 2011

@ellysa, jasné, tá horna čast je odoberatelna a je z toho minivysavačik....mm sa už nevie dočkať, kedy si povysáva auto 🙂

riska
3. feb 2011

@chani 😀 😀 typický chlap 😀

miculienka
3. feb 2011

jajaj ženy, ahojte, som zničená, dnes som sa sem ani nedostala, nemám šťavu vás ani dočítať, dnes som vyleštila celý byt, potom som bola v robote zaúčať zastupujúcu kolegyňu ako má nahadzovať knihy do systému , prišla som až večer, no a malá sa mi celú noc budila, potom som vyhnala mm spať do obývačky a dala som ju k sebe - tak akotak sme spali do tej 6 😝 , ak bude aj táto noc taká , tak ja neviem ako to vydržím nespať , už dva týždne spí takto na figu ☹

chani
3. feb 2011

@riska hej idealne v jednej ruke ovladacka od telky a druha v gatoch heh

miculienka
3. feb 2011

@chani 😀 - to sú najlepšie hračky predsa - či malému , či veľkému

weirdo
3. feb 2011

@riska - aj my mame tuto autosedacku, 2010, je fajnova 🙂

ludka_r
3. feb 2011

Ako vám len závidím, keď Vám deti tak krásne vážia. Som ja len zvedavá, koľko to naše štúpľa bude vážiť, keď pôjdeme o dva týždne na poradňu. Veľkú nádej tomu nedávam 😖 Keď píšete o tom "bozkávaní" zrkadla, tak aj Vilko, keď mal okolo tých 8 mesiacov, to tiež veľmi rád robil. A do toho aj grimasy, no, na nezabudnutie 😀 Škoda len, že Riško nič také nerobí, ten je len vo fáze prevaľovania sa. Aspoň že tú ritku už trochu dvíha, aby sa posunul dopredu. Neviem, ale aj tak, ak to pôjde takýmto tempom, tak začne chodiť, keď bude mať rok a pol. 😀 Schválne, skúsim nájsť nejakú jeho najnovšiu foto, aby ste videli, že je ozaj len taký drobček 😉

puhinka
3. feb 2011

ahojte baby...jo,mne teraz Igorko strašne žalostne plakal,tlačil,ale zapečený nebol,bo chvíľu pred tým som ho prebaľovala a bol pokakaný,dala som mu feniklový čaj a skúsila ísť vedľa do izby a on úplne žalostný plač a kričal mááám,tak som utekala za ním a pritúlila si ho,ešte chvíľu mrnkal,ale pak zaspinkal...zlato moje...z čoho to mohol mať?

puhinka
3. feb 2011

@mici111 ,milujem cestoviny carbonara a s akou cestovinou ich robíš?

mojalili
3. feb 2011

@chani pravy chlap....aj ti to robia 🙂 😀
@puhinka Mozno ho zabolelo brusko.... 😒

weirdo
3. feb 2011

@ludka_r - nevyzera az taky drobcek na foto podla mna 😉

chani
3. feb 2011

@ludka_r my sme tiez malinkaci 66 cm a 6,5 kila...ale tak my sme akcny, jedine co este nerobi je stvornozkovanie, ale na 4 sa dat vie a hojdat sa a chodenie, inak uz vsetko 🙂

mici111
3. feb 2011

@puhinka robila som to prvy krat 😀 chcela som penne ale doma neboli, tak som dala fussili 🙂 mnaaaaaaaam, uplne uzasne boli a je to fakt ze rychlo hotove..nemohlo sa mu len nieco zle snivat?

puhinka
3. feb 2011

@fatimuska a presne preto si všetko zapisujem,filmujem a fotografujem 🙂
@monky1 ,haha,tak to je aké super 😀 😀 😀
@mojalili ,aký je vlasatý 🙂 a tá riťka 🙂
@ellysa ,ja nenechávam holého behať...🙂 ani len bez pančušiek,bojím sa,že by mi nachladol...a možno vďaka tomu sme neboli ešte ani raz chorí...klop-klop-klop
@ellysa ,sa idete sťahovať?haha...no Parndorf...ja by som šla 🙂 hihi,ale nie 🙂

@ameanda ,ja vetrám malinkého v postieľke 🙂mám nepremokavú plachtu 🙂 heh
@mici111 ,aj Igorkovi sa páči,keď vysávam 🙂

puhinka
3. feb 2011

@mici111 ,manžel robí v talianskej reštaurácií a tam som sa naučila na spaghetti carbonara...ale je to úplne jedno,čo dáš,i keď môj manžel je iného názoru,tak on je odborník,ja laik 🙂 chi

puhinka
3. feb 2011

@chani ,Igorka sa ešte nepusinkoval v zrkadle...hihi...musí to byť zlaté 🙂
@chani ,no ale to s tou cikulou aj Igorko objavil a velice ho to baví si ho naťahovať 🙂
@mojalili ,dúfam,že len bruško 🙂
@mici111 ,nie nie,malinký bol hore,ale teraz už spinká pekne...len ako zakričal ,že máááám,tak som to nevydržala,normálne akoby mi niekto srdce vytiahol...

chani
3. feb 2011

@puhinka on si pri tom ako sa v tom zrkadle oblizuje vrci jak tiger, sa vzdy nasmejem.
co s nimi s chlapmi cikulakmi 🙂

puhinka
3. feb 2011

@chani , 🙂

ludka_r
3. feb 2011

@weirdo veru, keď sa tak pozerám na tie fotky, ani mne sa nezdá zas až tak malinký 😀 Ale mám známu, ktorá má 4 mesačnú dcérku a tá ma o kilo viac ako náš Riško, aj rovnako "vysokí" sú. Takže aj to má utvrdzuje, že mám doma drobčeka. A to som tak dúfala, že aspoň on bude chlap po tatovi 😀

@chani tak to ma teší, že nie sme jediní takí drobci 😉 Mne doktorka zakázala dávať ho nasilu sedieť, nech sa sám naučí. A keďže jemu zatiaľ len prevaľovanie stačí, tak veru neviem, neviem, kedy to príde 🙄

chani
3. feb 2011

@ludka_r nauci sa casom, len s nim mozno treba dako cvicit doma. no ja som priznam sa maleho davala sediet od momentu ako sa udrzal bez toho aby ho bolo treba oblozit vankusmi a podopierat, ma velmi pevny chrbatik aj brusne svalstvo, asi sa to nema, ale tak co uz. ale tak to on sa vtedy uz aj plazil, aj otacal aj na 4 daval a hojdal a polohu na brusku ma raaad 🙂 no a od tohoto tyzdna sa uz vie aj sam posadit 🙂

bealondyn
3. feb 2011

ja som dnes malu vazila po dlhej dobe a ma 8,5kg...sa mi to zda dost na dievcatko, nie? 😕 to vsetko tie vecerne kase! 😀

bealondyn
3. feb 2011

@ludka_r ani mne sa nezda malinky 😵

chani
4. feb 2011

@bealondyn v pohode, 8,5kila nie je aaaz tak velaaaa, aj tak je krasnucka 🙂

chani
4. feb 2011

neviem ci to bol akoze posledny vykrik do tmy od zimy, ale zase tu nasnezilo v noci, ako na slak trafenie. si viem tu clapkanicu predstavit, ked sa to bude dnes-zajtra topit ☹

chani
4. feb 2011

nasa noc - zaspal s vypatim vsetkych mojich sil o 18:45 nervozny jak slak, vstal spokojny rano o 5:45 a medzitym sa 5x kojil ale nastastie hned po kojeni zaspal, tak sa ani stazovat nemozem, aj ked do pol7 uz mohol potiahnut no nie??? 🙂

fatimuska
4. feb 2011

dobré ránko aj vás vie muž tak naštvať, že by ste mu hodili niečo do hlavy?🙂