icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
4. feb 2011

@fatimuska zatial sa mu to este nepodarilo az tak aby som mu chcela nieco do hlavy hodit heh
co ten tvoj vyviedol? 🙂

fatimuska
4. feb 2011

@chani máva to tak pár dní do mesiaca, že by som h ovalila..to je celý rad udalostí..a v podstate ani nič...len ma chytá za slovíčka, menej sa mi venuje, robí napriek...a tak....ale potom je milý zlatý, sem tam

fatimuska
4. feb 2011

@miculienka ahojko, robíš v knižnici? kam si chodila do školy?🙂

chani
4. feb 2011

@fatimuska nebude v prechode hehe 🙂 loptos 🙂

fatimuska
4. feb 2011

@chani no v 26 asi nie🙂

stelika
4. feb 2011

@puhinka ahojte babule citam citam 😀 moj manzel tiez chcel silou mocou cierny kocik, ale ja som si kupila aj tak cerveny a taka krasna cervená panecku 😀 pri ciernej ked som ho videla bude v lete dost sparno v nom a ked bude babo cupitat a potom si sadne sa moze popalit, tak neviem ci by som kupila cierny kociarik radsej nejaku veselu farbu a deti maju rady farby o chvilocku pridam ten nas niektore babule ho uz videli na fb ked som ho 1x chytila do ruk a skusala ako sa riadi no ma tak uputal, ale dobre namety mi dali aj babulky z MK 😉

fatimuska
4. feb 2011

@stelika a na fb si pod akým menom🙂

stelika
4. feb 2011

takže tu ja náš povoz 😀

chani
4. feb 2011

@fatimuska to by teda nemal, to je fakt 🙂

stelika
4. feb 2011

@fatimuska poslala som ti ip 😉

mojalili
4. feb 2011

@fatimuska Minule sa obudil hore prdelou,proste od rana neviem preco vytoceny pozrel do ladnicky - nic tu nie je...(bola tam sunka - podotykam) ....ale tak ma vytocil...lebo utrusil dalsich par poznamok...ze som mu ju skoro slahla do xichtu. Taaaaaak ma nasral..no poobede potom sam zhodnotil, ze mal den blbec a ospravedlnil sa.... 🙂

Dobré ránko...
NO kocky, 1.noc bez prsa za nami....nechcel ani cecat nejako. Isiel spat o 19tej, o 21.sa obudil, ale zaspal, o Polnoci som mu dala UM, obudil sa a reval ako tur, nie a nie ho zastavit...to je nieco...keby som vedela preco tak reve.....potom zaspal, o 3 hod mrncal, o 5 hod som mu dala UM a spal do 6,:30...🙂

Prsia som mala take navrete o 5.hodine, ze som musela odsat....no a teraz krasne zaspal v postielke, trosku cajiku si dal.....On to zvladne snad aj dobre.... 😉

kucierka24
4. feb 2011

ahojte, stale vas citam, pozorujem,len mam skusky tak nestiham pisat ☹ ...Len by som chcela poprosit o radu...Kolko vám detičky spia cez deň, lebo maly spi doobedu aj poobede spolu 2 a pol niekedy 3 hodky a zda sa mi dost unaveny vecer, mam ho davat dlhsie?? Ako on sa pyta aj tak dve hodky pred nocnym spanim, ale nechcem ho davat,lebo sa bojim, ze mi nezaspi... 😖

amima
4. feb 2011

@kucierka24 Ahoj, tak presne tento isty problem mam ja, som zvedava, co nam poradia 🙂

ludka_r
4. feb 2011

@chani to máš teda riadneho šikulka. Ja by som ho tiež dávala aj nasilu sedieť, keby sa udržal, ale keď to skúsim, tak hned mu celé telíčko padne dopredu k nohám. Takže sedenie nehrozí 😖

@kucierka24 my v spaní ešte stále nemáme režim. Zvykne si tak pol hodinku pospať ráno okolo pol desiatej, a potom na obed asi dve hodinky, večer o ôsmej ide spať, ale medzi tým si v pohode dáva aj krátke šlofíky. A veru nemá problém so zaspávaním. Možno to bude aj tým, že som si ho naučila zaspávať samého. Ak aj nechce hneď spať, tak sa v postieľke pekne pohrá.
@mojalili môj chlap ma tiež zvykne občas pekne vytočiť, keď má deň blbec. To sa mu ani prihovárať nemôžem. Ale narozdiel od vašich chlapov, on sa ospravedlniť nevie 😖

majjka0806
4. feb 2011

Ahojte babule chcem sa vas opytat aky kremik davate drobcom na tvar.... nemyslim krem do pocasia...ale tak kt. kremujete tvaricku kazdy den...dik...

lenocka84
4. feb 2011

ahojte mamicky
uz mame doma podlozku do kocika 🙂

mojalili
4. feb 2011

@lenocka84 to je asi obostranna, vyzera super a dobra vec to je. JA som si take nieco usila, ale sak staci..... 🙂

@majjka0806 ja nedavam inak nic, ale teraz ked je taka zima, davam od BABYLOVE na chlad kremik, lebo ma vyhadzane licka. Inak ani na telicko nic nedavam...ale to zavisi od pokozky. 🙂

kucierka24
4. feb 2011

@ludka_r noo tak mozno ho dnes necham aj trosku vecer este zdriemnut...uvidime aky bude pred spanim, moj tiez chvalabohu zaspava sam...Ale o pol siedmej vecer my stale odkvecne, tak to vyskusam. 🙂 diky

lenocka84
4. feb 2011

@mojalili ja som si ju tiez dala sit u jednej kocky. za 5dni som ju mala doma. sa tesim

majjka0806
4. feb 2011

@mojalili ja som tiez doteraz nic nedavala, ale uz ho idem kramovat, lelbo sa mi zda ze ma taku suchsiu pokozku na lickach...mozno to je aj tou hlupou zimou...

majjka0806
4. feb 2011

@ludka_r
@kucierka24 Baby ako ste naucili drobcov samich zaspavat....ja som sa o to pokusala ale moj nazbednik ak ho uloyim do postielky tak za 5 sekund uz aj stoji v postielke....

mojalili
4. feb 2011

@majjka0806 jasne, to je tou zimou, aj ja som zacala. A naozaj sa mi paci od Babylove ten kremik zlty je, dobre sa rozotiera, obsahuje Panthenol a je jemny...

bealondyn
4. feb 2011

ahojte zienky,
@lenocka84 pekna podlozka, ja tiez musim do golfacu nejaku zaobstarat, ale mam oranzovo-bordovy a tam tazko nieco vybrat. 😒
@mojalili tak super, ze Danko nestrajkuje s umelym a nejeduje sa, ze by len prsko chcel. 😵 coskoro prespi celu noc, uvidis, davam mu do konca februara. 😉
@kucierka24 podla mna ti spi cez den dost, viac by som ho asi nedavala. ja moju nedavam spat uz po 16hod lebo by sa mi vecer casto budila. jedine, ze ma blby den a malinko spi, tak potom ju necham na polhodku schrupnut.
napr. vcera mi spinkala dokopy 2 hodky cez den a v noci super, 19.30-00.30-4-7, to si len cucla 2x v noci, ani nepapala poriadne a spinkala dalej. a zistila som, ze cim lepsie cez den je prikrmy, tym lepsie spi. vcera spapala vsetko co som jej dala na desiatu, obed aj veceru...u nas teda funguje toto. 🙂
inak podla knizky o babatkach a ich rezime, co tu v anglicku davaju vsetkym tehulkam doktori do balicka, deti medzi 6-9 mesiacmi by mali spinkat takto: budicek 7 rano, polhodinku o 9 rano, obedny spanok od 12.30 cca do 2.30 a prespat celu noc od 19hod do 7. dokopy spanok cez den teda 2,5 max 3 hodky, celkovy spanok spolu 14,5-15 hod. 😉
a teda pred vecernym spankom by mali byt aspon 4 hodiny hore.
jasne, ze sa deticky nedaju naprogramovat, ze teraz budes spinkat 2 hodinky a hotovo a ani sa vsetky nechcete riadit nejakymi knizkami, ale dala som to sem tak orientacne pre info. 😉

majjka0806
4. feb 2011

@mojalili my mame do chladneho pocasia kremik od NIVEA BABY tiez tam je panthenol s nechtikom 🙂

stelika
4. feb 2011

@mojalili mam doma nivea baby hydratacny kremik v modrom tegliku a tiez nivea sos su vyborne 🙂

lenocka84
4. feb 2011

@bealondyn dakujem, no tak do takych farieb sa tazko kombinuje, to je pravda

ludka_r
4. feb 2011

@majjka0806 ja som si malého samého zaspávať naučila už od narodenia. Proste som ho položila do postieľky a spal. Takže teraz s tým problém nemám. 😀 Jediné, čo som ho zlé naučila, je jeho verný kamarát cumlík 😀 Tak možno aj kvôli nemu sa mu lepšie zaspáva.

majjka0806
4. feb 2011

@ludka_r no tak to veru hej 🙂 tie cumle....

puhinka
4. feb 2011

Dobré ráno babuľky 🙂
u nás vonku krísne svieti slniečko,cítim v kostiach,že sa blíži jar 🙂 hihi
bola som v obchode aj s malinkým a teraz sa chystám variť,len raňajkujem akurát 🙂

@fatimuska ,niekedy áno,ale niekedy by som ho zase spapala od samej lásky 🙂

kucierka24
4. feb 2011

@bealondyn On je dnes nejaky zvlastny, teraz doobedu mi dokonca pospal 1 hod. 15 min.... no ked na obed pospi hodinku a pol tak ho vecer uz nenecham podriemat .....aj mne sa zdalo ze spi dost, ale ked vstane okolo druhej--tretej tak je potom zly az do vecera tak som si myslela ze chce spat...no z tych deti fakt nemozem. 😉 furt nieco ine...