Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@deniskateniska ,haha,zlatá...tak už budeme zase spolu koníkovať 🙂
@mici111 no ja čakám každú chvíľu, že sa zobudí a budeme flámovať ruka hore do polnoci 😅 , ale tak jedna baba mi radila, že ju mám dať tak skoro spať, že to mrnčanie v noci je nedostatok spánku, tak uvidíme...
dnes to aj tak vyšlo, lebo na obed už zaspala o pol jednej, spala do druhej, tak potom už o šiestej len odpadla
@bealondyn nas krpec papa o tej osmej a tiez rano nechce ked sa zobudi papa az naobed o dvanastej...
inak baby oducame sa od cumlika, teda nie ze by ma to nejak extra tesilo - bo som bola zvyknuta ze dam cumlik a je ticho, ale kamoska dava len na noc tak som chcela skusit..a asi aj to ze som sa akosi vnutorne vysporiadala s tym, ze mam narocne dieta ( citaala som clanky v mama a ja "moje milovane narocne dieta", som si povedala ze nie som sama co mam dieta co nemoze bezomna existovat a vam poviem ze na zachod chodim ked spi a varim s malym na rukach atd) no a asi dva dni sme dali cumlik len na spinkanie a cez den mi ho uz nechce, ani ked ideme buvat a jemu sa potom uz nechce tak si ho vyberie a dava ho mne 😀 😀 😀 takze cumlik uz len na buvanie 😀
a chudnem.. a viete ako? s malym si hopkame cely den na fitlopte.. tak uz sa mi zmensil zadok a stehna 😀 😀 😀 ak to takto pojde dalej bude zo mna modelecka 😀 😀 😀 😀
mne dneska Igorko zaspal o dve hodiny skorej,tak som velice zvedavá,čo ma čaká...
@ellysa mrncanie v noci u nas je znakom ze sa chce zobudit.. bo ide skoro spat.. romik chodi spavat o jedenastej a ked ide skor tak premrncime celu noc, bo chce sa zobudit, ale je noc, a ta atmosfera mu to nedovoli ale ked ze pridem k nemu a prebudi sa tak je hore 2 hodky... a potom zabuva a je secko ok... a my ideme tiez ponocovat, bo az teraz sa zobudil 😅
@puhinka to hej 😉
@deniskateniska ,držím ti päste v chudnutí,ja bicyklujem každý večer 🙂
no a ten cumlík...Igorko si ho vyťahuje sám a dá si ho,iba ak on sám chce,ale je pravda,že pri zaspávaní ho potrebuje...:/
@puhinka no u nas to bolo ze sa viac menej s nim hral ale ked som mu ho dala tak drzal jak partizan 😀 😀 😀 no ani som nechcela ze chudnut to sme vytiahli aby mal maly trosku zmenu nieco nove a tak a normalne ze tym chudnem
tak dieťa je hore, som zvedavá dokedy bude žúr 😅
@deniskateniska ,tak si spojila príjemné s užitočným 🙂
spíme ďalej 😉
@puhinka jasné, my už sme priateľky 😉 Veď cez Teba som sa dopátrala aj k ostatným.
baby, mne je pekne blbo. Asi na mňa lezie nejaká chrípka, či čo. A ani žalúdok nie je na tom práve najlepšie 😖 Aj starší synátor mi začína kašľať, tak len dúfam, aby sa to nedostalo aj k mladšiemu. Ale neviem, neviem, keď ho budem v noci kojiť 😒
Navyše má dnes v noci prísť svokra. Ja som tu mala upratať, aby to tu ako tak vyzeralo, a vôbec nie som schopná. Akurát tak spať pôjdem. A ako ju poznám, tak je schopná mi začať upratovať. No čo, asi budem musieť chlapa do práce zapriahnuť 😀
http://hop-la.sk/
baby a čo toto? 🙂 hm?
caute
postupne vas citam
@monky1 aj u nas v skolke je jedna ucitelka taka nedobra a deti ju nemaju moc radi ale co narobime snad na dalsi rok dostane inu
a este som chcela ze presne aj ja rozmyslam ci kupit este jednu autosedacku alebo podsedak staci. Ty si uz rozhodnuta co budes kupovat?
@puhinka mňa kvôli učiteľke v jasličkách museli preradiť do iných jasiel, že som len začala doma plakávať a nechcela som tam chodiť a aj som vracala od strachu a že som nechcela nič povedať a potom len, že našim druhá učiteľka povedala, že je nejaká krava na mňa zlá a ja som to ťažko niesla, lebo som bola dieťa, ktoré bolo dobré a všetci ma mali radi a nechápala som, čo robím zle...samozrejme tej krave sa nič nestalo, ale ja si to chvalabohu nepamätám

@bealondyn ,ja si myslím,že sestrička má pravdu 🙂
u nás to tak funguje 🙂