Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@bealondyn je to mozne s tym rastovym sprintom, tiez som uz nad tym uvazovala. my sme tiez najskor uvazovali nad tym puzzle penovym, kupili sme take mensi balenie ale ten loptos zacal tie penove kraje "konzumoooovat", takze koberec prisiel ako lepsia volba a penove kocky ma v ohradke, nech mu nie je tvrdo prekryte hracou dekou 🙂
inak my dnes mame premieeeru v sportaaaku 🙂
@ellysa Ja sa mu ani necudujem, ze je unaveny, ale keby chcel spat, spunt jeden...Nic, asi dam ho do kocika a ideme von... ☹
Inak chodi spat o 19tej....cez den vacsinou pospi 1,5 hod doobeda a 1:5 hod doobeda, ale dnes....hruzaaaaa....
Pozerala som mu zuby, lebo tak kuse cumlea vsetko....spodne dvojky mu idu,ma to cervene, biele, vsetky farby...
@chani toho sa nebojim, ze budem vyzerat ako anorekticka, ja mam dost kg na sebe 😉 , aj 15 kg keby som dala dole, bolo by to fajn 🙂
Asi v septembri zaciname prestavbu, a na Vianoce by sme chceli, ale je to vo hviezdach....ono je to na 1/2 prerobeny domcek, takze len vnutro, ale ajtak to bude dost roboty aj penazi... 🙂 Ale mame svetly bod pred sebou, tak sa tesime 🙂
@ellysa To mi je luto s tatinom, musite mu byt teraz velmi oporou... 😉 a hlavne Oliv, nech je jeho svetielko...
premiera v sportaku-fotodokumentacia 🙂
pozeraj mama, takto sa sada zo 4 🙂
no tak mi nejde pridat momentalne fotky ako si moje dieta sada...☹ hadam neskor
@chani ,hej hej 🙂
baby,môžem dať fľašu od detskej výživy do mrazáku?
@ellysa ,no to hej,že asi budete chodiť,veď budete mať 9 mesiacou....wooow 🙂 to my také škvrnce,že 7 mesiacou 🙂
tie druhé sa mi páčia viac 🙂
@mojalili ,tie zelené papučky sú krásne 🙂
my noc...no Igorko teda včera zaspinkal skorej,zobudil sa o 22:00 hod.,akurát došiel mm z práce,tak sa s ním hodinku vyhral a malinký zaspinkal a spinkal až do rána 🙂
Maminky s detickami do 6 rokov, najdete si minutku? velmi by mi to pomohlo: http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/bio-ko...
@ludka_r Prestala som kojit kvoli mojim zdravotnym problemom. Ale akosi sa vsetko serie, keby som vedela citat Dankove myslienky, mozno by to pomohlo....sak toto spanie...aj jemu musi byt zle..
No dnes po vydatnom 20 minut. spanku doobeda som maleho nalozila do kocika a sup von, uz spi hodinu. Ved ma co dohanat... 🙂
@chani To je Peg PErego, vsak? Kamaratka ho ma, da sa urobit na vela sposobov, velmi prakticke skladanie.. 😉
@puhinka flasku od vyzivy mozes, ale do 3/4 len plnu....
@riska - u nás to tiež možno robia zúbky - vrchné ďasienka má navreté už dlhšie , ale nedá si tam špárať, tak jej to omrkujem len keď sa smeje , tiež dúfam, že to prejde , lebo táto noc bola ďalšia z tých neprespatých - zato teraz chrápe už dobré 2 hodiny
@riska- máme zatiaľ dva spodné zúbky
babule tak uz oficialne mame 7 zubkov 🙂
no baby, takze nasa dnesna noc uplne ze najhorsia zatial ..ja som spala asi 2 hodiny?? 😠 mala sa furt prehadzovala, mrncala, potom hystericke revy..ja neviem ci zuby alebo ci spln alebo co..ale od vcera ma novy kokosovy matrac, ten je trochu tvrdsi nez mala, tak mozno tym..ja nevieeeeem..hlava ma boli jak kona.. a este ma dobre rozculila jej druha babka.. 😠 no skoda reci..

@mojalili on ti asi fakt plače z nedostatočného spánku, ale ako ho donútiť spať to neviem 😕 , skúsiš ho dať spať ešte skôr?
inak dnes deň blbec, mamina mi volala, že s ocinom tak zle, že ho musia hospitalizovať, už som sa fajne vyrevala, neviem, čo bude...