icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
5. feb 2011

@mojalili my sme dnes zasa dali spať skôr a hneď zaspala-o 19.00

puhinka
5. feb 2011

baby,ja neviem prečo vám tak zle spinkajú...možno zúbky,možno málo papajú...možno sú naučené v noci papať,skúste dávať len čaj v noci,alebo teda vodičku,podľa toho kto čo a skúsiť uspať inak ako prsom,bo to je najjednoduchšie šupnúť dieťaťu do pusinky didinku...mne ak sa náhodou v noci zobudí,tak si ho pritúlim a zaspinká,ale on sa budí až okolo tej 4-5,vtedy si ho preložim k sebe a spí ďalej...to síce tiež nieje najlepšie riešenie,ale mne ide hlavne o to,aby mi v noci nepapal...

puhinka
5. feb 2011

@basa23 ,vitaj medzi nami 🙂

basa23
5. feb 2011

@puhinka dakujem pekne 🙂 jaj ako ti zavidim ze ti tak dobre spinka.mne sa budi aj 4 krat za noc.neviem cim to je ale od mala je to tak ze vydrzi papat z prsa tak 3-5 min a koniec preto aj castejsie pyta bo nevie sa najest naraz tolko.uz som skusala ze dat vodu, cajik ale flasku odmieta ☹

julinka2787
5. feb 2011

@puhinka nie nekojím. už dávno nie.

mojalili
5. feb 2011

@ellysa No ja som to dnes nezvladla, MM isiel na futbal 😠 😠 😠
Kym som obe deti vykupala, LILI vlasy, nechty, usi, jest....tak bolo 20 hodin. NAvyse som dne Dankovi supla Ibalgin o 19:15 hod, chcela som pockat kym mu dam kasu, aby to nevyblil...
tak siel spat o 20tej a tetaz az zaspal, samozrejme som ho uspala...neda mi to nechat ho plakat, to hrdielko sa mu rychlo zahojilo...
A pripravujem sa opet na rusnu noc...uz si to ani inak neviem predstavit... 😒

@basa23 Vitaj, ak sa gula, to je len krocik k hadzaniu rybiek a potom k stvornozkovania, tak sa neboj, chce to cas 🙂 ved mate este na stvornozkovanie dost casu 🙂

Prosim vas, tie co davate UM - @ellysa - davas UM aj v noci?

Inak dnes som uvarila sosovicovu taku polievocku so zemiakmi a mrkvou, dala som tam este moje MM odstriekane a on mi nechce pomaly nic jest - strajkuje...ako krasne papaval.... 😠 😠 😠

mojalili
5. feb 2011

@puhinka Tiez si myslim, ze nie je dobre v noci papat, lebo to kysne v brusku, ale naozaj som zistila, ze by reval do rana. Raz papame len, o polnoci. KEd som kojila, tak jedol kazdu hodinu MM.....ale teraz nedam, ked tak caj a aj ten nechce....

bealondyn
5. feb 2011

@puhinka moja mala sa vyhadzala na hrudi ked som ja zjedla nieco co som nemala, napr. sushi alebo multivitaminovy dzus. 🤐 ale ty nekojis, takze to moze byt reakcia na nieco v prikrme, nemal za posledne 2 dni Igorko nieco nove?? 😕
@deniskateniska chudatko male, nech ste rychlo domka zdravucki 😔

ameanda
5. feb 2011

@mojalili
ako ta tak citam, mame doma podobneho "pacienta"
tiez bojkotuje akekolvek jedlo, ani pit nechce 😖
chudatko, teraz mi spinka, ale obcas taky srdcervuci plac zo spanku... zatial sa nezobudil uplne... otazka casu 😒

basa23
5. feb 2011

@mojalili dakujem 😉 dufam aj ja si osobne myslim ze mame cas este, ale vsetci na okoli ,,este nestvornozkuje,,? nase deti uz daaavno.ale presne ma cas este.

mojalili
5. feb 2011

@ameanda aj my tak srdcervuco placeme zo zo spanku..... Boze, keby som videla do tej gebulky malickej, co sa mu tam deje, preco... 😕 😕 😕 😕 😕

baby, no ma niekto za blbcov takych susedov ako ja hore? Ked tam neblafka pes, tak krici ich pubertiacka,dupe ako slon,presuvaju nabytok, tlcu klince ci co.....uz nech sme na rodinnom 😠

V poslednej dobe len frflem, asi by som si mala dat nieco na pozdvihnutie nalady, ale co? 😀

puhinka
5. feb 2011

@julinka2787 ,no...niečo na tom bude... 😀 😀 😀
@bealondyn ,nemal nič nové,klasiku,to čo vždy :/
no vyzerá to tak,aspoň tu v skupine,že nekojené deti sú spokojnejšie...neviem... :/

ameanda
5. feb 2011

@mojalili
presne dnes som tak uvazovala, ze ked mi uz bude schopny povedat, co vsetko ho trapi

daj si frtana, ked uz nekojis 🙂 pomoze aj na susedov 😎

bealondyn
5. feb 2011

@mojalili ale co, ved sa vykecaj 😀
to bude tymi zubkami urcite, aj to ze nechce papat teraz nie? 😕

@basa23 vitaj, jasne ze Vivien ma este cas, ved tu vela deti nestvornozkuje. 😉 inak kraaasne meno, mali sme ho na zozname kandidatov pre malu. 😵

inak ja som presvedcena, ze dojcene deti v noci nespia. tie na umelom spia, vidim to vsade okolo na detoch mojich kamosiek aj tu. ked sa prejde na umele, do mesiaca zacnu prespavat cele noci. vynimka je tu tusim len Olivka, ale ona je zase take sikovne dievcatko, ze mozno v noci spracovava co vsetko cez den objavi a preto horsie spinka. 🙂
urcite tu zopar z vas nebude suhlasit, ale v 90% pripadoch je to tak.

mojalili
5. feb 2011

@ameanda NO a neda mi zase nefrflat....uz 2 dni mam v ladnicke sampanske,ze si s MM dame......a ten je niekde v prdeli teraz....asi ho otvorim sama 😠 a budem vysmiata 😀

mojalili
5. feb 2011

@bealondyn aj Moj Danko bude extra pripad.....ale LILIANKA bola na Sunare a spala do rana, sama v izbicke od 7. mesiaca, super... 🙂

desmodka
5. feb 2011

@basa23 ani ni nelozime ani neplazime sa len sa gulame, a ani nema snahu sa dat na styri, neriesim, nebude lozit bude rovno chodit 😀

desmodka
5. feb 2011

my 😀

basa23
5. feb 2011

@bealondyn dakujem 🙂 ano tak som kludnejsia uz som myslela ze tym ze je taka baculka ze sa jej nechce 😉 dakujem.mi sme tiez mali kopu mien a nakoniec rozhodol muz.ale krasne mena ste teda vybrali pre dcerku.

puhinka
5. feb 2011

@bealondyn ,ja s tebou plne súhlasim,je to tak...,ale materské mlieko je materské mlieko a neviem teda prečo sú dietky z neho nespokojné...čo má nutrilon,čo materské mlieko nie?

puhinka
5. feb 2011

@basa23 ,aj my sme mali vivien v zozname,ale nakoľko máme chlapčeka,tak rozhodovanie skončilo a volá sa po tatovi,Igorko 🙂

basa23
5. feb 2011

@desmodka to by som prijala nech hned chodi nemusi lozit aj tak ked jej dam ruky tak hned sup hore na nohy 😉

weirdo
5. feb 2011

@mojalili - hlasim sa k drclym susedom, ale vsade naokolo 😠 . So spalnou susedi nejaky pubertiak, co hrava nahlas hry na PC, pozera filmy, trasie sa stena. Nad nami trhla zenska, 3 deti, 2 muzi jej zomreli, len sa s nimi vadila a ona je nejaky postih, vkuse len ziape, maju psa, ked je v praci a decka v skole a skolke, cely cas zavija a ked pridu, tak cely cas brese. Aj o 4 v noci len tak asi, aby nezabudol, ako sa to robi 😀. Oproti (obyvacka susedi s ich obyvackou) maju 4-rocneho, ktory este o 23 hod sa hra s tatrovkou, vsetko sa to prenasa k nam, pod nami ta ma hlas jak operna diva a este niekde hore asi vedla vo vchode nejaki trtaci, co nevedia zdvihnut rite a vkuse stolicky vrzgaju po podlahe ... taka pohoda 😀. A kedze sme vacsinu casu s malou doma, tak si vies predstavit, aku ponorku a nervy na to mam 😀

ameanda
5. feb 2011

@mojalili
😀
aj mna moj tak poslednu dobu stve... on ako sam hovori chodi na prietrtky a ja sa staram o maleho
sice teraz som u nasich a on je doma, ale bol si zaplavat, v saune, restike... no ma na seba cas

ameanda
5. feb 2011

@bealondyn
ja suhlasim 🙂

basa23
5. feb 2011

@puhinka tak mozno druhe bude dievcatko :o) ja som zas tuzila prveho mat chlapceka,ale podstate je to jedno ci chlapcek alebo dievcatko 😉

puhinka
5. feb 2011

http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/1622/pr...
niečo som našla pre mamičky,ktorým detičky nechcú spávať

mojalili
5. feb 2011

@ameanda Co s nimi....ale az MY zacneme niekde chodit.....to budu koukat 😀 😀 😀 achystam sa cim skor...Zumba, plavaren a tak...🙂

ameanda
5. feb 2011

@weirdo
😀 😀 😀
samozrejme, nesmejem sa z tej situacie, ale ako si to napisala

bealondyn
5. feb 2011

@puhinka materske nie je take syte, nezatazi tak brusko. rychlejsie ho stravia, preto mozu byt uz aj o 2 hodinky hladne. hovorila nam to doktorka, ked bola mala malinka a dokrmila som ju umelym a hned prespala 6 hodin vkuse. 😕

@mojalili ved si daj! 😀
@basa23 dakujem

inak Isabellka bola dost unavena, tak som ju o 19.15 nakojila a ze nech ide spinkat a ona chytila druhy dych!
toto su aktualne foto, stare asi 5 min, robi to dokola a hupe sa, uz len dojst na techniku presuvania z bodu A do B. 😀
je to fotene mobilom, preto taka kvalita ...a tu je o hodinu menej ako u vas, nie ze si budete myslite, ze mi tu beha po 21 hod, to uz bude spat dufam!