Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 ,jáááj...no tak ja neplánujem druhé bábätko 🙂 hihi...možno...niekedy,keď nerozmýšlam racionálne ma to napadne,ale potom sa prebudím a poviem si ,že stačí...zatiaľ 🙂
@bealondyn ,ja som mala úplne riedke mlieko,úplne prisvitné...a igorko večne hladný,ja krvavé bradavka,horúčky,guče na prsiach...bolo to to najhoršie,čo som kedy zažila hneď po pôrode a to som chcela kojiť aspoň rok...
@bealondyn ,malá je zlatá 🙂
@bealondyn Zlatunkaaaa🙂 Moja, ved ty este budes hovorit tak ako ja...ako dobre, ze lezala a nepresuvala sa.....ten moj lapaj chce vsade len stat.....lenze sa pusti 1 rukou, fraaaajo, a neudrzi sa a liiiip dole...
Inak chcem pripojit jedny ponozky . PRE TIE, KTORE CHCU KUPOVAT 1.TOPANOCKY NA DOMA...toto je lepsie, a naozaj su dobre pogumovane, ze sa nesmykaju....
@weirdo ,ja dávam feniklový 🙂
@basa23 ,mne manžel povedal,že ak ma napadne mať druhé,tak ho ani nenapadne v noci vstávať,teraz sme sa pri Igorkovi prvé mesiace striedali,bo Igorko bol jeho nápad,tak mi so všetkým pomáhal 🙂
@mojalili držím päste,aby čo najdlhšie,aj ja si značím cvičenie,dneska som si ale urobila dovolenku...mám depku
dakujem dievcata 😵
no veru, uz sa vidim, ako za nou budem coskor vsade lietat! moc sa na to netesim, hehe, ale aspon sa rozhybem...len ja uz nemusim chudnut, kamosky mi uz povedali, ze staci, ze chudsia uz nebudem dobre vyzera, no co uz....a to vas nechcem provokovat teraz! 😀
@mojalili to su ponozky??? super! 😉
@puhinka a co ta trapi? JA som sa tu tak pekne rozfrflala, povedz i ty 🙂
@ameanda Ani netusim, to mam po LILI, ale dostanu sa take urcite kupit, skusim pohladat na nete.. 😉 Inak ten ovaldac...taky ho mame rozkusany, a MM tak dosiel o telefon, reproduktor v prdeli, lebo zabudol na MM na posteli a maly kusal zubalmi kusal.. 😀
@mojalili ,ále...manžel stále robí,proste furt...
nemám tu nikoho,kto by mal dieťa,ako žiadnu kamarátku,ktorá by somnou trápila čas,som mladá a moje kamošky študujú,alebo riešia plytké vzťahy,diskotéky a podobne
no a dnes som mala ísť ku svokre a mali sme ísť von trocha si resetovať hlavu,no a ona sa mi vôbec neozvala,tak som šla za mm do roboty a cestou od tiaľ som sa stretla s mamou v auparku a tá mi hovorí,že prečo som neostala s Igorom v robote do konca,že ona sa tešila,že si oddýchne a ja som sa pritom ponáhlala za ňou a ona išla ku kamarátke...takže sa cítim sama,opustená a unudená...snažím sa nájsť niečo,čo by ma zaujalo natoľko,že by som na nič také ani nepomyslela... ☹
@puhinka no inak podobne, ja som mala dobrú kamošku, čo sa mi, keď mal malá 4 m otočila chrbtom a vysvitlo, že to bola krava, čo ma všade mala v hube, s prepáčením, takže som tiež ostala sama, ale tak začala som chodiť na cviko a snažím sa aspoň jeden deň ešte niekam ísť aby mi prešiel čas, teraz suseda porodila, tak sa teším, že budeme spolu kočíkovať a aj druhá má porodiť v marci, no len aj tak bude medzi nimi veľký rozdiel, tak sa moc nevyhrajú...
my máme zase horných susedov súložistov a najlepšie je to v kuchyni na linke (teda podľa nich a ich prejavov) a z dola som 4 mesiace počúvala ráno o pol ôsmej Sexy Bitch, ale nastala zmena a už druhý mesiac to sú Zlatokopky. a v priebehu dňa ešte aspoň 30krát. alebo po sebe mladí húkajú a nadávajú si do kktov a potom po nich mama ziape že sú prij...ní. no veselo aj u nás. našťastie susedia oproti sa odsťahovali, tak je tam prízdno. to nám zase rovno pred dverami vysedávala tlupa cigánok mladučkých a rehot preveliký a tie príbehy čo si rozprávali... 😖 alebo chodili za susedou kadejaké ženské a mlátili ju vo dverách. no sranda bola. ja som potom chodila robiť poriadky, čo som to už nemohla počúvať.. 😀
@puhinka TAk to je naozaj neprijemne, dobre to poznam, MM ma 2 prace.... ☹
skoda, ze nemas vo svojom okoli kamaratky mamicka, neskusala si sa pozret tu na MK, ci niekto nie je od vas? Regiony - tam mamicky sa hladaju a viem, ze vela sa podarilo stretnut. NO tvoj vek je naozaj este u viacerych o inom nez o materstve, ale zase pozri.....deti vyrastu a ty budes mlada sexi mamicka a budes si uzivat pekne este.... (nemyslim v zlom). 😉
@ellysa Dankovi tiez davam okolo polnoci iba raz, stiahne 150 ml - teda zatial som mu neskusala dat viac, zvyka si. Kolko stiahne Oliv?
@julinka2787 ,ešte že bývam v rodinnom dome... 😀 😀 😀
@mojalili ,ja viem ,že nemyslíš zle...ako ja bývam na dedine,takže tu každý každého pozná a tie kravy,čo tu pobehujú s kočíkmi sa ani nepozrú na mňa,čunovčania sú zdegenerovaný národ...ale teraz sa veľmi teším,bo sesternicu mám tehotnú,ešte len v 9tt,no ale ona žije v Izraeli,15-teho ale príde domou na mesiac,tak sa moc teším...a aj môj manžel má dve roboty...ale keˇže je kuchár v reštaurácií,teda dvoch,tak môžem ísť za ním a vysedávať tam,ale malý je pak mrzutý...on je doma najspokojnejší 🙂
@puhinka a nejaká záľuba by sa nenašla? niečo čo robíš rada...možno by ti to tie večery, kedy je igor v práci skrátilo a spríjemnilo. ja viem, ľudia chýbajú... tak skús nejakú kamošku ukecať na mamičkovanie a budeš jej hlavný radca. 😀 mne bolo takto počas tehu. lebo som ani von nemohla chodiť, bola som PN, všetci okolo mali prácu alebo školu a potom vypadli niekam von, ja doma sama okrem víkendov... no kadejako mi bolo. ale teraz je to už fajn. chodím von buď s malinkou alebo cez víkendy aj večer sadnúť s kamošmi. vrátila sa mi kamoška domov s dvomi deťmi, takže veľa sme s nimi. a celkovo som akoby spustila babyboom u nás. všetky baby ostali tehu po mne, tak buď majú krpčulkov alebo čoskoro rodia.takže spoločnosti teraz dosť.
@puhinka
hlavu hore, bude lepsie... ved mas nas 🙂
mne obcas niektora kamoska zdvihne tak adrenalin, ze lutujem straveny cas a tieto virtualne priatelstva mi daju velakrat 100nasobne viac
stava sa, ze okruh kamosov sa raz zuzuje a potom rozsiruje, ze...
a tu sme viac menej na jednej lodi, tak je povacsine vzdy o com a aj sranda...
@ellysa
to sme dnes dopisali prvy zvazok a zaciname dalsi 🙂
ale ja uz asi dlho nebudem, lebo maly sa mi tu mrvi, pomrnkava... tak som ako na ihlach, ze kedy spusti
takze keby nieco, dobru noc vsetkym aj tym nasim, ktori nam ju sem tam naburaju
@julinka2787 ,no...rada píšem...čítam...hrám playstation a v lete sa rada starám o záhony kvetiniek,ale mne chýbajú tí ľudia 🙂
baby chodia von,aj na zumbu a tak,ale večer o siedmej a to ja už nejdem s malým nikam,veď s ním nebudem predsa behať po krčmách a ani mi ho nemá kto povarovať,kebyže chcem vypadnúť,zumba začína o 18:45 a to je mama ešte v robote...takže ani to nič a už mi z toho šííííííííííbeeeeeeeeeeeee...koník a facebook sú moja jediná spojitosť so svetom...
no a radím tej sesterke,úplne to prežívam s ňou to tehotenstvo,zisťujem,pomáham s výberom všetkého,odpovedám jej na otázky a tak 🙂 som z toho úplne vo vytržení,asi preto,že konečne niekto 🙂