icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

leveretka
20. júl 2010

@myskapipiska tak jej napis ip 😉

myskapipiska
20. júl 2010

no ked neviem jej presny nick, ale uz som si ju nasla cez fb, dakujem

naty1976
20. júl 2010

@mojalili - skús pozriet tuto stranku mozno pomoze
http://www.koliska.sk/Vychova\nespokojne.htm

monky1
20. júl 2010

a sme doma - spotene ako mysi 😀 normalne ma aj opalilo ... uz len cakam, kedy malinka dopije milky a palim do sprchy

@bealondyn takze aj vy ste plakali po šiškach??? 😒 hm ... bojim sa aj buchty na pare jest ... ale drozdova natierka bola v pohode ... asi len vtedy mi robi sarapatu, ked prejde procesom kysnutia

@leveretka hanka je celkovo popredu - bezne si myslia, ze ma 4 roky a to este len bude mat 3 a pol .... hlavne v skolke to badat ... je vyssia ako niektore 4-rocne dievcata a celkovo vacsia.....a vazi 17 🤐 🤐 🤐 ... ked nie 18 😀

zzz
20. júl 2010

@flamenga a skusala si kvapkat priamo do ust? a potom das mliecko...

zzz
20. júl 2010

@takyna dnes zeleninova polievka s haluskami...kuracie maso zapekane s cuketou a mozzarelou, k tomu ryza....varim vzdy na dva dni....vacsinou nieco rychle a skor take "detske" jedla - malo solene, korenene..jednoduche...

cuki
20. júl 2010

@fatimuska 3600, akoze nechapem, nasa Lu mala 5,5 kg ked mala tak 4-5 mesiacov 😖 toto nosenie bude tusim nejake hustejsie ako s nou, aby mi krize neodisli 😝

takyna
20. júl 2010

@zzz dakujem 🙂 vyborna inspiracia

cuki
20. júl 2010

baby chcela som sa opytat, ci aj vasa pediatricka trva na tom, aby ste okrem vigantolu davali kazdy den aj 5 kvapiek cebionu, mam pocit, ze mliecko od maminky by mohlo pokryt potrebu vitaminov...

weirdo
20. júl 2010

@cuki - nam kazu len vigantol a kanavit uz len raz za mesiac tusim ... nic viac ...

sofinka2009
20. júl 2010

ahojte.dnes sme mali poradnu a uz mame 4000g 😎 cize sme za 6tyzdnov pribrali 1780g 🙂 my berieme vigantol 2k denne a kanavit 2k tyzdenne

fatimuska
20. júl 2010

@cuki tak mi nemáme ani ten kanavit, len ten vi...

zojec
20. júl 2010

@cuki aj my mame len vigantol.....

monky1
20. júl 2010

ja pocitam, ze nasa vazi okolo 5 kil 😕 ... naposledy 4620 a to nemala ani mesiac

@cuki nasa pediatricka nam dala len klasika Vigantol a Kanavit

lenocka84
20. júl 2010

@zojec ahoj prosim ta podla coho si sila to hniezdo do postielky? robila si si aj baldachyn?

@cuki ahoj cica, ako sa mas?

cmuky82
20. júl 2010

ahojte ako sa mate mamicky? 🙂
ja som dnes s malym isla na sono klbov, pozeram na dvere a dva tyzdne dovolenka ☹ super

cmuky82
20. júl 2010

@monky1 ahoj uz som ti chcela tolko krat zavolat, ale sa stale bojim, ze budem rusit 😅

monky1
20. júl 2010

@cmuky82 ty si pipi 😀 😀 😀 ... nezavolas, nezistis ci rusis 😀 ... jasne ze nerusis 😉

mici111
20. júl 2010

ahojte, kocky mam na vas otazku..ako vam zaspavaju drobcekovia vecer? sami v postielke alebo uspavate na rukach pripadne na prsniku? lebo ta moja sama ani za svet nezaspi, jedine ked ju nosim alebo ked papame..

cmuky82
20. júl 2010

@monky1 tak ja ti teda toho tyzdna zavolam 😵 . tebe nakazali v porodnici ist na kontrolne sono s klbmi?

anjelicek26
20. júl 2010

@mici111 - na zaspavanie sami su este malicke tie nase babatka, moj zaspava bud na prsku, alebo si ho polozim vedla seba na postel a tak zaspi, ale potrebuje ma pocut dychat ci rozpravat, proste hned vie, ked odijdem z miestnosti... Väcsinou ho v polo spanku odlozim na postel ci do kosa v spalni a este ho chvilku hladkam a uz spi..

monky1
20. júl 2010

@cmuky82 mame ist, len neviem kedy 😒
pri kom si bola ty? ja sa chystam k Smolkovi

ellysa
20. júl 2010

no my uspávame tak že ju zabalím do pienky, dám ju nabok aby sa ma dotýkala bruškom chytím jej rúčky, strčím cumeľ do úst a ššššškam, väčšinou to zaberie hneď včera to trvalo asi hodinu, ale ak sa jej nechce spať jednoducho ju nechám, väčšínou potom zaspí sama

ellysa
20. júl 2010

objednala som si knihu najstastnejsie miminko v okoli tak potom dám vedieť, ale to úspávanie mám podľa toho

cmuky82
20. júl 2010

@monky1 tebe to nenapisali do spravy? mne tam napisali kontrola o 6 tyzdnov. Ja som chcela ist ku Kleinovi

ajuss
20. júl 2010

ahojte 🙂
dnes sme mali poradnu a naša váha že 6210g, vyzeráme na 3 mesiace 😎 .
mala dnes skoro celý den spi, som zvedavá čo bude robit v noci.

cmuky82
20. júl 2010

ja idem s malym do poradne zajtra a som tiez strasne zvedava aku mame vahu

jarus8
20. júl 2010

Ahojte, my máme deň blbec. Od rána len plačeme a papáme. Nič som dnes neurobila, aj prádlo som vešala na 3 krát. A teraz som ho išla prebaliť a nakŕmiť a poď ho von a on ma zase celú osr.... Takže von ide mm a ja upratujem a periem. Ale zase papá a potom bude zase kričať. Žeby šiesty týždeň???
Inak nám sa včera podarilo zaspať o 23:30, čo je super, lebo doteraz to bolo 1:00.
A to tak pekne posledný týždeň spinkal a spolupracoval cez deň . 😢

ellysa
20. júl 2010

@jarus8 to bude len pár dní a potom bude zasa dobre, u nás je to takto už mesiac dva dni zlé-potom päť dobrých a tak dookola

ellysa
20. júl 2010

@ameanda no dnes sa mi ozvali z toho snopu tak v septembri ideme na plávanie stretneme sa tam? 😉
kto sa ešte pridá?