Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
no ked neviem jej presny nick, ale uz som si ju nasla cez fb, dakujem
@mojalili - skús pozriet tuto stranku mozno pomoze
http://www.koliska.sk/Vychova\nespokojne.htm
a sme doma - spotene ako mysi 😀 normalne ma aj opalilo ... uz len cakam, kedy malinka dopije milky a palim do sprchy
@bealondyn takze aj vy ste plakali po šiškach??? 😒 hm ... bojim sa aj buchty na pare jest ... ale drozdova natierka bola v pohode ... asi len vtedy mi robi sarapatu, ked prejde procesom kysnutia
@leveretka hanka je celkovo popredu - bezne si myslia, ze ma 4 roky a to este len bude mat 3 a pol .... hlavne v skolke to badat ... je vyssia ako niektore 4-rocne dievcata a celkovo vacsia.....a vazi 17 🤐 🤐 🤐 ... ked nie 18 😀
baby chcela som sa opytat, ci aj vasa pediatricka trva na tom, aby ste okrem vigantolu davali kazdy den aj 5 kvapiek cebionu, mam pocit, ze mliecko od maminky by mohlo pokryt potrebu vitaminov...
ahojte.dnes sme mali poradnu a uz mame 4000g 😎 cize sme za 6tyzdnov pribrali 1780g 🙂 my berieme vigantol 2k denne a kanavit 2k tyzdenne
ahojte ako sa mate mamicky? 🙂
ja som dnes s malym isla na sono klbov, pozeram na dvere a dva tyzdne dovolenka ☹ super
ahojte, kocky mam na vas otazku..ako vam zaspavaju drobcekovia vecer? sami v postielke alebo uspavate na rukach pripadne na prsniku? lebo ta moja sama ani za svet nezaspi, jedine ked ju nosim alebo ked papame..
@mici111 - na zaspavanie sami su este malicke tie nase babatka, moj zaspava bud na prsku, alebo si ho polozim vedla seba na postel a tak zaspi, ale potrebuje ma pocut dychat ci rozpravat, proste hned vie, ked odijdem z miestnosti... Väcsinou ho v polo spanku odlozim na postel ci do kosa v spalni a este ho chvilku hladkam a uz spi..
no my uspávame tak že ju zabalím do pienky, dám ju nabok aby sa ma dotýkala bruškom chytím jej rúčky, strčím cumeľ do úst a ššššškam, väčšinou to zaberie hneď včera to trvalo asi hodinu, ale ak sa jej nechce spať jednoducho ju nechám, väčšínou potom zaspí sama
objednala som si knihu najstastnejsie miminko v okoli tak potom dám vedieť, ale to úspávanie mám podľa toho
ahojte 🙂
dnes sme mali poradnu a naša váha že 6210g, vyzeráme na 3 mesiace 😎 .
mala dnes skoro celý den spi, som zvedavá čo bude robit v noci.
ja idem s malym do poradne zajtra a som tiez strasne zvedava aku mame vahu
Ahojte, my máme deň blbec. Od rána len plačeme a papáme. Nič som dnes neurobila, aj prádlo som vešala na 3 krát. A teraz som ho išla prebaliť a nakŕmiť a poď ho von a on ma zase celú osr.... Takže von ide mm a ja upratujem a periem. Ale zase papá a potom bude zase kričať. Žeby šiesty týždeň???
Inak nám sa včera podarilo zaspať o 23:30, čo je super, lebo doteraz to bolo 1:00.
A to tak pekne posledný týždeň spinkal a spolupracoval cez deň . 😢

@myskapipiska tak jej napis ip 😉