Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@puhinka aj moja kamoška je teraz v 10 či 11tt a so všetkým ide za mnou. len tam toho veľa nenavyberáme, lebo oni vecí majú koooopu po predošlých detičkách v rodine a aj kočík je a postieľka, no proste všetko.. tak sa rozprávame o tom ako som čo prežívala ja a ako to ona berie a tak... 😉
@julinka2787 ,ona zdedí po mne 🙂
ale postieľku jej nedám 🙂
no malinka nakoniec zaspinkala o 20.45, 5 minut po tom, co sa vykakala, takze to bol problem. 😀 no dnes mala neskoro obed, tak neskoro to islo von, musim si na to davat pozor a stihat obed do 13 hod. ach jaj ten rezim...
@puhinka ja ti rozumiem ako ti je smutno, ja som mala to iste na zaciatku tehu a este aj prec od rodiny daleko. a potom jedneho dna, ked som bola v 5.mesiaci, ma oslovila baba tu na koniku, podla mojho nicku zistila, ze som teda asi z londyna a odvtedy sa stretavame. 7 sloveniek v londyne, byvame v susediacich stvrtiach, deticky su stare od 7 do 14 mesiacov, je to super a vsetky su uplne uuuuzasne a ja som stastna ako blcha. 😵 inak by som tu aj ja vyplakavala ako mi je smutno samej. ☹ tak skus tu niekoho pohladat, nikdy nevies, mozno najdes najlepsiu kamaratku na cely zivot! 😉
@etuska mozeme potom porovnat ci zacali v jeden den, ked uz sa v rovnaky den narodili! 😉
Isabellka sa uz sama posadi z tejto polohy a minule sa zdvihla do sedu, som kukala ako puk. 😀 kazdy den vystraja nieco nove, je to krasne ako sa rychlo ucia, babatenka nase. 😵
ja som si dnes vecer inak chcela zafarbit tu slamu vypelichanu co mam na hlave, aby som bola zajtra kocka pred svokrovcami, ale smola...no nic, aspon uvidia, ze nie som prirodzena rysana, kedze to mam paradne odrastene, hehe... 😀 😀
@etuska no vazne, ja ma svetlo hnede vlasy, take ako Isabellka teraz! 😝 vsetci si myslia, ze som zrzka. a dakujem. 🙂
satku nemam, ale nevadi, ved uz ma videli aj 24 hodin po porode, tak horsie uz asi vyzerat nebudem ako vtedy! 😝
oni su zlati, to len ja by som rada vyzerala pekne a nie ako ulietana mamina, ale co uz.
a kam zrazu vsetci zmizli? uz len ja tu pisem romany! 😀
pridam este jednu foto, co moj drahy urobil malej, blazon...princezna so zlatou chrumkou na cele! 😀 😀 😝
Este sa spytam (i ked na otazku o cajiku som dostala tolko odpovedi 😀), tie, co deti uz lozia alebo su na 4 nozickach, aju aj vase modrinky na kolenach sem tam? 😕
@bealondyn 😀 😀 krásna! ja som mojej dnes oškrabovala chrumu z líčka čo si ju tam nalepila... 😀
@weirdo joj na tie čajíky som zabudla... ja mojej dávam granulované čaje Sunárek, rôznych chutí. ovocné s kadečím... chute jej striedam, nech nemá furt to isté. ale sú dobré tie čajíky. a neobsahujú cukor. len ovocný, čiže to sa dá.
@julinka2787
@bealondyn - diky baby. Skusala som vodu parkrat a pozrela na mna s takym vyrazom tvare, aky som este nevidela, no akoby som jej citron nazmykala 😀
@weirdo inak som tu vcera narazila na jednu otazku o cajikoch, tak si precitaj a tam su baby dost proti granulovanym. https://www.modrykonik.sk/forum/zaciname-prikrmovat/do-kedy-ste-davali-detske-caje-2/ 😉
@julinka2787 dakujem. 🙂 tie chrumky su fakt vsade nalepene. ale teda pod pazuchy si to snad neda! 😀
@weirdo ja mam inak tiez tie Sunarek, tie su bez cukru, mama mi kupila, ale nedavam ich lebo mala nechcela. tak som ju naucila na vodicku, stale Nelke ponukaj a coskoro bude pit sama ako Bella. teraz velmi lubi vodicku. trvalo to mozno 2 tyzdne, kym zacala pit. ja jej davam z poharika lebo z flase to nevie absolutne.
@bealondyn vždy sa nájde niekto proti niečomu. neviem si predstaviť robiť taťke normálny lúhovací čaj... veď by mi uschla, kým sa to spraví 😀 a robiť ho dopredu, no neviem... takto to má hneď a čerstvé. a hlavne tých čajov na lúhovanie je žalostne málo u nás, teda takých čo môžu takíto krpci, takže naciedzať ju stále tým istým, by sa aj mne protivilo. ja som s granuláčom spokojná. a zloženie je tiež v pohodke 😉
@bealondyn
@weirdo
@julinka2787
http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/12/pitny-...
aj ja si to idem precitat 😅
@julinka2787 ved jasne, ja proti nim nic nemam a cukor tiez deti potrebuju. tolko ho tam zase urcite nie je ako v nejakom keksiku. granulovane su dobre aj v tom, ze jej to nemusis davat s horucou vodou. moja to ale nechce a radsej nech teda pije vodu, caj jej dam neskor, ked uz bude naucena na vodu, nech mi ju potom neodmieta.
@bealondyn - veru budem skusat, aby sa naucila aj na ine ako mm. Tiez jej davam poharik Avent a hryzka si to, klasika 😅. A dakujem za link. Kuknem ...
@etuska - to iste u nas. Inac tu pracu nezavidim 😒
@julinka2787 - tie granulovane - dolezite je, aby nemal cukor, nie? Ci to je tam za problem? Ale ako pises, stale niekto bude proti niecomu. A luhovanie cajov, uf uf. Nevraviac o tom, ze bylinky a ich ucinok na takyto mladucky organizmus nie su zistene. A dnes som kukala Teekanne caj pre deticky a tiez az od roka, taky sackovy ...

@ameanda ja stale cakam na prvy plac, ktory byva po hodine a nic..uz 2 hodiny, tak idem tiez do sprchy a spat....dobru kocky 🙂