icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

puhinka
6. feb 2011

@mici111 ,mne tak spal včera cez obed 🙂 tiež som oči pučila 🙂

fatimuska
6. feb 2011

@miculienka neviem aký máš monitor dychu, ale pri mojom stačí ak máš položenú ruku na postieľke a zachytáva to tep srdce a nepiští,,,,a myslím, že baterkami to tiež asi nebude...asi malá na chvíľku nepravidelne dýchala, mne sa to stalo hneď v prvú noc keď sme prišli z pôrodnice, z ničoho nič začal škriekať monitor...a to maličký mal dlhšiu pauzu, tiež som skočila ako srna..ale malý v pohode🙂

mojalili
6. feb 2011

@miculienka tiez mi ttvoj pripomina mojho 🙂

weirdo
6. feb 2011

@julinka2787 - 😀 😀 😀 hehe, dakujem moc a ved by to pockalo do rana, aj tak ziadny caj nemam doma a dnes davam vodicku 🙂. A glukoza Ti odpustila? 😀 😀 😀
Ale bola podarena, dala si, zaksichtila sa a nacahovala sa zase za tym 😀

@zzz - diky, tak do Patka nalej ten caj a mozno prespi 14 hodin 😀. S tym prsnikom neporadim 😒. A uz nemas horucku? Boli este? Mozno mliekovod upchaty alebo Ta fakt len ofuklo 😲 ☹

weirdo
6. feb 2011

@stelika - dakujem moc za info. Tak darmo, Tvoj malinky vie, co je dobre 😀. Celkovo tie Hipp, no neviem. Ja som pila ten na podporu mlieka a po 5 mesiacoch pitia (ale pila som aj Weleda a Teekanne) som prisla na to, ze obsahuje tusim 4 ci 7 ci kolko %, proste malo, tej zlozky na podporu mlieka, ostatne cukor a ine. Tak som to olutovala, ale neskoro, par piksli padlo 😀. Ja ucim na Avent magicky poharik, ale moc magicky sa zatial netvari ani on ani moja mala 😀

mici111
6. feb 2011

@weirdo my sme sa z magic cupu naucili pit formou hry..ona si ten stuplik co je na pitie kuskala a nakoniec zistila, ze z toho aj vodicka tecie a teraz si ho vie vypytat ked je smadna 😵

weirdo
6. feb 2011

@mici111 - tak ako v poho, ale moj mm na to pozeral, ze to co je 😲 😀 . No tak sa divam a hovorim, ze tak lozi, tak co 😀.
@zojec @chani - date potom nejaky link alebo foto tych ponoziek papuckovych? Viem, ze aj @mojalili spominala nejake, ale neviem, kde to zhanat ... lebo nasa VSETKO vyzuje. Aj take, ako ma Barborka, aj take, co sa az nad clenky vytiahnu, ako capacky ci jak sa to vola, taka pevna gumicka hruba tam je, aj ponozky, vsetko. Hruza. Tak snad objavim nieco, co nie, lebo kope kope a vyzuva, ale cielene, prosim pekne 😅

mojalili
6. feb 2011

http://www.duotex.sk/sk/ponuka/ponozky-podkolie... - tu su, ale to pogumovane je tam trosku malo, co si myslim.,
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?res=4&id=3821... - tu su dobre, len ta velkost neviem
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?res=4&id=5458...

A TU SU VITAZNE PRE VAS http://shop.babetkovo.sk/index.php/oblecko-pre-... taketo mame, maju tam aj pre chlapcov 🙂

julinka2787
6. feb 2011

@weirdo no ale mne by do rána spať nedalo... 😀 😀 a neviem či mi odpustila, ale nebaví sa so mnou. 😅 😝 ale kašlem na ňu 😀 😀 😀 tatianka si vyzúva len čižmičky. ostatné jej nevadí nejak moc... ale ponožky padnú za obeť vždy. ale to len preto lebo ich chce konzumovať ako všetko ostatné... 😀 😒

weirdo
6. feb 2011

@mici111 - sikulka je to, darmo 🙂 . Aj mala to kuse, ale viem, ze je to otazkou casu a bude z toho pit. 2 dni dozadu si logla vo vanicke, tak preco by sa nenaucila aj z poharika 😀
@miculienka - monitor dychu, my sme uz dali prec. Ked sme prisli z porodnice, hned prvu noc skriekal, ale vsetko ok, aj potom parkrat a zistili sme, ze cez matrac to neslo dobre, tak sme dali pod nu. Ale potom sme skusali pod matrac a az ked mala vyse 6kg, to vedelo reagovat aj pod matracom. Ale aj tak to asi 2x zblbo a teda nebolo mi vsetko jedno, ale nechapem doteraz a neriesim. Mala sa sem tam teraz trosku posuva v positelke a ta doska snimacia (Nanny) neni taka siroka, tak to uz nemame, lebo to pipalo, lebo sa pohla mimo to. Inac ako aj Ty, ked to pipalo, tak som nedokazala zaspat a kukala, ci to blika ako ma 😒

mojalili
6. feb 2011

Inak kocky mam mastitidu, ach jaj ☹
A DAnko spi 2,5 hodiny, ale nech sa vyspi... 🙂

weirdo
6. feb 2011

@julinka2787 - tak verim tomu, ze glukoza sa oddurdi a budete kamosky zase 😀

weirdo
6. feb 2011

@mojalili - fuha, mas aj horucky? ☹. Skore uzdravenie, ono uz fakt s prepacenim na osrateho aj hajzel padne 😠 . Inac ako jednoducho to odstavovanie prezentuju vsade, ze? A ani zdaleka to take neni, ked ma zena dost mliecka ...

weirdo
6. feb 2011

@mojalili - dakujeeeeeeeeeeem za link, idem hodit do kosika 🙂

weirdo
6. feb 2011

@mojalili - tak uz maju len velke kusy, je to dopredaj ☹ . Idem hladat inde 😵

julinka2787
6. feb 2011

@weirdo daj si do googla ponožky ABS sterntaler. vyhodí ti kopu možností, ale väčšina českých. ale nájde sa aj približne naše veľkosti... 😉

weirdo
6. feb 2011

@julinka2787 - uz som nieco objavila, velkost 17/18, to bude nateraz stacit ... 🙂 . Toz, to, co som napisala @mojalili, ako keby som nepoznala google ci co, hruza 😀

julinka2787
6. feb 2011

@weirdo nateraz hej a niekde, teraz už neviem kde ( 😅 ) som našla aj 19-20...

miculienka
6. feb 2011

@fatimuska @weirdo - tiež máme nanny, to isté sa stalo aj mne , hneď prvú noc , čo sme boli doma z pôrodnice sa to spustilo, odvtedy sa to nestalo, inak to počítalo aj keď sa človek dotýkal mimo toho, možno to už začína blbnúť alebo malá mala nejaký slabší dych alebo vynechala , ale aj tak to človeka doplaší 😝

zojec
6. feb 2011

@miculienka neboj.. mozno pride s kvetom ako moj minule za tiez sproste reci v noci.. @mici111 kuknem aj tebe papucky?? 😉 mojej nepadaju ani si nevyzuje..su take podkolienkove a na to jej davam este navleky 😉 ja mam velkost 20-21 maju vpredu este kusok miesta, ale do roka asi nebudu. 😉

ludka_r
6. feb 2011

@fatimuska aj ja som si už robila test, asi pred dvoma mesiacmi. Dovtedy som síce mrchu vôbec nemala, ale mala som taký blbý pocit, a raz ráno som sa zobudila a v bruchu som mala hrču, ktorá sa pohla, keď som sa jej dotkla. Hneď som utekala do lekárne, našťastie, alebo nanešťastie, test negatívny 😀

Ja som stále viac a viac chorá, som úplne KO, takmer ani nefungujem. A hlúpa, vždy sa zabúdam a tých mojich chalanov bozkávam ako keby nič 😖

Riško mi už nejaký čas celkom odmieta jesť mäsovo-zeleninovú stravu. Môžem sa aj na hlavu postaviť, začne revať, hneď ako uvidí v miske zelenú alebo hnedú farbu, a stíchne, až keď dostane mlieko 😖 Trdlo, pekne ma hnevá. Keby aspoň pekne priberal, tak by ma to tak netrápilo.

zojec
6. feb 2011

@ludka_r nemusi ta to trapit, aj moja ma take obdobie, uz tyzden neje poriadne nic.. ja sice maso nedavam, ale uz nechce ani rannu kasu, co do vcera jedla pekne.. asi jej konecne idu zuby.. 😕 🙂 sak ked jej nechuti, tak ju nebudem stopat.. aj mne by prospel taky mesiac, co by mi nechutilo 😀

mici111
6. feb 2011

@zojec ake papucky 😀 nejako som mimo obraz 😀 my sme si s @ellysa objednali tie snuggle feet.. ci tak nejako sa tusim volaju..

mici111
6. feb 2011

no a moja mala dnes aj vcera uplne odmieta prsko 😔 sem tam cecne, ale oproti tomu co tahala uplne minimalne... ☹

zojec
6. feb 2011

@mici111 taketo 🙂 chani som slubila ze kuknem v obchode kde som ich kupila ci ich este maju 😉

mici111
6. feb 2011

@zojec ahaa 😀 netreba, dakujem, to je pre nas moc teple 😉 inak, ja som ich niekde v BA videla, ale teraz si neviem spomenut ze kde..hmm, ze by Humanic? ci Bata? tusim jedno z toho..

zojec
6. feb 2011

@mici111 myslis, ze teple? ved to je len ponozka a na tom kusok koze 😉

mici111
6. feb 2011

@zojec tak nie 😉 ale my mame v byte fakt straasne teplo a to ani nekurime..

zojec
6. feb 2011

@mici111 tak potom jej nic netreba 😀 😀 😀

mojalili
6. feb 2011

@zojec uuuzasna fotka 🙂
@weirdo Teploty nemam, len ma boli cely hrudnik. Cele prso som obalila do octanu...ach jaj.☹

Kocky, kupila som tie homepatika CHAMILLA VULGARIS, ideme ich tuto noc vyskusat... 😉

Inak dnes dost Danko cez den spi, tak som zvedava, co bude v noci....a konecne sa rozpapal, riadne vela.. 🙂