icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
7. feb 2011

Veru je krasne obdobie, hned by som sla von, ale.....
IDem k svokre, dam tam Danka, nech varuje, ona s nim pojde von, ja pojdem s LILI na tanecnu.....

INAK KOCKY, MNE NEPRISLA MATERSKA ZA JANUAR, VOBEC NIC.....ked sa prechadzalo z materskej na prispevok, aj sa malo nieco vyplnovat? Ja som z toho jelen, ved pri LILI mi to naskocilo vzdy bez vybavovaciek.....musim tam dnes zbehnut, spytat sa....ale kde? Na urad prace a soc. veci? alebo na Socialku???????

zojec
7. feb 2011

@mojalili materska za januar chodi v februari.. nie? ja som nic nevybavovala.. mne 1 prispevok prisiel uz v decembri za november... rodicak dava urad prace, matersku socialka..

monky1
7. feb 2011

boze moj, ela spi a mne treba ist do skolky po hanku ...no super, idem ju budit 😢
naprd taky system ☹

ameanda
7. feb 2011

caute baby,
v tomto veku ked sa berie detom krv, je to stale z hlavicky?
@mici111, tusim vam nedavno brali...
dakujem

puhinka
7. feb 2011

ahojte 🙂
dobré ránko ak rásny deň...ale ja som vytočená do nepríčetnosti,vlastná babka na mňa špiní a robí intrigy pred mojou svokrou,tak som si ju odchytila a véééľmi som na ňu nakričala,čo si to dovoľuje a ešte k tomu si vymýšla....
a ona sa mi smeje do xicgtu a ešte sa sa hrá potom na neviniatko a hovorí,že ona nevie o čom rozprávam,tá žena je mimo,ako vždy sme vedeli,že to nemá v hlave v poriadku,ale robiť zle vlastnej rodine???

hori
7. feb 2011

@mojalili ja som bola este v novembri (ked mi koncila materska) na upsvare vypisovat tlacivo - ziadost... neviem ci to vyplacaju automaticky, ved urady nemozu vediet ci chces ostat aj na rodicovskej dovolenke...

hori
7. feb 2011

babenky, idem sa s vami podelit s novinkami... vcera sme prvy raz naklikli sportovu verziu kocika... bolo 10 stupnov, tak reku nech mala cumi na svet... 🙂
a dnes mame tiez prvenstvo... prvy raz sa Luci z plazenia sama dvihla na kolienka... 🙂 zatial sa na nich len pohupuje, ale tesim sa, lebo sa 2 mesiace len plazila okolo vlastnej osi... tak snad uz coskoro bude stvornozkovat...

zojec
7. feb 2011

@mojalili vlastne
@hori ma pravdu, treba si ist podat ziadost na urad prace o prispevok 😉 som aj zabudla ze som tam bola 😉

puhinka
7. feb 2011

@hori jéééjo,aká šikulka 🙂

chani
7. feb 2011

tak my sme boli doobeda 1h45min vonku nez sme od antolskej do technopolu a spat docupitali a spal aj doma 2h10 min to tu uz dlho nebolo, musel byt dobre zmozeny. som bola koli danovemu priznaniu na upsvr vybavit potvrdenie a vyplatenom rodicovskom-sume celkovej, a skoro ma je..o, zo 6tich vytahov fungovali len dva tak som na 2.poschodi kysla 15 min co boli vzdy vytahy precpate, uz som bola odhodlana odtrepat kocik schodami dolu ale v tom prisiel vytah v ktorom bolo konecne miesto na kocik....jaj zuuuurava som bola

stelika
7. feb 2011

@weirdo nevadi určite raz začne sa magicky tvariť 😀 ale hryzie donho ako sa len da bo furt tie nase zubale nie a nie isť vonku 😠 sme bezubý zatial tak si ho tak aj vychutnavam este chvilu 😀

zojec
7. feb 2011

@chani aj mna ide slak trafit, ked niekam musim ist s kocikom.. preto radsej chodim s malou v satke, ale uz ju nevladzem nosit.. bolia ma krize.. :( tak max. pol hodku zvladnem... ☹

miculienka
7. feb 2011

ahojte babule, dnes je nádherne a mne skazí náladu svokra 😒 , ja už neviem čo mám robiť , keď sa s ňou človek rozpráva - zle je - lebo poviem niečo , čo si ona nie tak predstavuje , keď sa nerozpráva - zle je , po mojich skúsenostiach s ňou , že sa uráža a je citlivka keď čosi poviem proti jej srsti, som si povedala, že budem s ňou viesť len nutnú konverzáciu - ona sa zas urazila, že sa s ňou nerozprávam - veď ani nemám o čom , mňa už triafa šľak, už som si aj poplakala, už nevládzem znášať jej precitlivené nálady, povedala som mm, že ak ešte raz niečo vymyslí, tak sa sťahujem , aj tak som tu nechcela bývať , bývam tu vlastne kvôli nej a ona si toho nie je vedomá - keď sme totiž riešili naše bývanie , srašne som chcela ísť bývať inde - preč od svokrovcov , ale ona začala robiť divadlo - že ju nik nechce, že ide do domova starých a podobné žvasty, tak som ustúpila - najväčšia chyba môjho života - teraz mi už ostáva len trpieť jej nálady a výčiny , je toho veľa, nejdem to tu rozpisovať, ale fakt baby, prepáčte, musela som sa niekde vyžalovať, ešte aj teraz mi je z nej do plaču , pritom má povolené hocikedy k nám prísť a baviť sa smalou a aj brať si ju môže , ja už neviem , jednoducho ma nemá rada

miculienka
7. feb 2011

@puhinka - no, čítam, že máme podobné nálady 😖

miculienka
7. feb 2011

@ameanda - nieked ystačí z pršteka , niekedy z hlavičky

piacere
7. feb 2011

@ameanda malému brali na alergiológii z rúčky 😖

takyna
7. feb 2011

Ahojte babule 🙂
Pridávam sa , dnes je deň blbec 😝 , ráno som sa zvadila s mojou staršou dievkou, už nevládzem ani ja znášať tie jej maniere, bud sa vadi so mnou , alebo z mužom, a najkrajšie je ked musim robit rozhodcu medzi nimi 😠 , zabit je ich málo, ešte , že mám tohto mojho Benjamínka lebo by som zcvokla z nich oboch 😝 🤐

zzz
7. feb 2011

ahojte
@julinka2787 @ellysa aj ja som objednala tie happy nappy z latkoviek a dosli mi hned na druhy den a to som este ani zaplatene nemala... 😅 ...a dala som tiez L....

zzz
7. feb 2011

@monky1 booze, s tym chodenim do skolky je to hroza, vzdy to nabura system..... aj mne to vzdy tak blbo vychadzalo ked som chodila pre danka na obed...a popravde teraz chodim(ked je nahodou ) zdravy o pol 4 a tiez pata budim....paraza ma z toho.... neskor nechcem,lebo je tam malo deti a potom uz je uplakany co idem tak neskoro...hroza... 😖

monky1
7. feb 2011

no fakt den vydareny 😠 😠

@miculienka aj mna ide slak trafit ..... som nasrata ako spak .... ucitelka nie je trubka, ako som minule pisala, ale ale neopisatelna KRAVA .... akoze to co za system maju v tej skolke 😠 .... ani neviem, ci tom mam pisat, lebo je to banalita, ale ide o princip, kurnajs ... ja som si este dnes nepoplakala, ja len hresim a nadavam, co u mna vobec nie je zvykom, ale co je vela, to je vela
... a este aj mm moze byt na koni, lebo ja som chcela tu skolku, kde chodi a jeho mama vybavovala inu - a aj vybavila
no docista ma dnes porazi

tintinka1
7. feb 2011

@bealondyn včera som akurát čítala tu na koníkovi o lietaní bábätiek a tam radili , že si treba vypýtať od letušiek 2 plastové poháriky a v nich sú vreckovky namočené v horúcej vode. No a pri zmene tlaku dať tie poháriky na ušká bábätka a že vraj to vyrovnáva tlak- tá para ( v tých pohárikoch nebude voda len tá vreckova namočená v horúcej vode )
Inak my noc tiež oničom. Kojila som síce len 2x ale zato minimálne 20 x bol hore. 😢 No a dnes od rána len plač,plač . Ale asi mu už idú ďalšie zúbky takže zachvíľu už budeme mať 6.

zzz
7. feb 2011

@ameanda podla mna zalezi hlavne od lekarky aka je schopna, lebo ak netrafi zilu na ruke, beru z hlavicky...vysvetloval mi to lekar na novorodeneckom...tak beru z ruky a zvladnu...ale maju kazdodennu prax....

ellysa
7. feb 2011

caute malá zaspal, ale je jej naprd, už som robila zábal, lebo po rannom spánku mala 39,8, teraz má 38,8 už jej aj sople tečú, iba mrnčí... ☹ ja som ko nedala som do úst ešte nič, čo sa bojím, že sa zasa zgrcnem

zzz
7. feb 2011

@monky1 co s stalo....banalita nebanalita...principy su dolezite....

ellysa
7. feb 2011

@zzz látkovky majú aj kamenný obchod v ba , tak asi cez víkend skočím pozrieť tie plavočky

a neviete mi poradiť kde sa dajú kúpiť topánočky zo slovobuv?

zzz
7. feb 2011

@ellysa hmmm podla mna v klasickych obuvach...uplne v tych najobyckovych...aspon u nas v pd je to tak

zzz
7. feb 2011

@ellysa necitala som dopredu, je ti zle? je toho teraz straasne vela, my sme cely minuly tyzden, postuplne vsetci vracali...dokonca aj patko...hroza...radzej nic nejedz...ja som dva dni dietovala... teda nezaskodilo mi to 😅

ellysa
7. feb 2011

@zzz ja grciam a Oliv horúčkuje, soplíkuje a kašle, tak ideme dnes k dokimu ☹ , hej je toho strašne veľa, my sme to asi včera na plávaní chytili, predpokladám, že v saune

bealondyn
7. feb 2011

teda baby, vy mate dnes dnes niektore. 😖 ja sa tu valam a nic nerobim, len smrkam a nalievam sa cajom. malinka je dnes uzasna, sa mi tu hra sama a snazi sa prist na to, ako lozit, ale zatial je stale len na 4 a hupe sa, taka je podarena. 😵

@ellysa joj chudatko male, take vysoke horucky..a neboli ste u doktora? ci v noci na pohotovosti? nejak mi to uslo. 😕
@tintinka1 to som este nepocula o tych poharoch, dakujem za radu, ale vyskusam az ked bude vacsia. teraz si neviem predstavit, ako by som ju drzala na kolenach a zaroven aj tie pohare prilozila. a neviem ci by mi v ryanair dali letusky nejake pohare, taka spolocnost.... 🤐 ja ju budem kojit, to pomaha na tlak. minule to super zabralo, cestou spat z SK, to hned zaspinkala a bola dobrucka cely let. len ten prvykrat velmi plakala a to mala akurat sopliky, preto sa bojim. ale mozno to bolo aj tym, ze to bol jej prvy let...uvidim. snad to zvladneme bez placu.

bealondyn
7. feb 2011

@ellysa aha citam akurat, ze dnes idete k lekarovi. ty si kup aspon tu colu na zaludok ako radila tusim mojalili, aj mne to super zabera.