icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
8. feb 2011

tie špagety sú dobrý nápad 😉
baby máte niektorá tie instantne nápoje sunarek?aké sú, sa mi páčia tie príchute, že by sme skúsili niečo ovocné...
dnes pije len ovocnú šťavičku asi kvôli horúčke, už vypila 250 ml a to jej ju riedim vodou, takže už pomaly pol litra, ale iné nechce nič ani mliečko ani príkrm, chúďa rebierka jej trčia, čo už tretí deň neje... 😖
@zojec všetko naj k meninám
a Haničke k narodeninám, dúfam, že ste oslávili poriadne

ellysa
8. feb 2011

@chani šikovníček, Oli vie ukázať očko, ale niekedy ukazuje nos 😅 😀

puhinka
8. feb 2011

@lenocka84 ,ja som skúšala len tú cestovinovú ryžu a tú som úplne rozvarila,aby mal z toho skorej kašu 🙂
@ellysa ,malá dostala od teba tú črevnú chrípku???
@chani ,tie krabice sú z liddla???a koľko si za ne dala?
@chani ,no a môj malý somnou dneska kukal hannu montanu a kuknem na neho a on zaspal 😀 😀 😀 odpadla sooom

puhinka
8. feb 2011

@ellysa ,ja som mala len feniklový drink sunárek a malému vôbec nechutil...

chani
8. feb 2011

@puhinka keby len ja, aj tato, aj svokra aj moja mama, tak nema sancu zahalat hehe

chani
8. feb 2011

@ellysa ocko bude dalsie v poradi vo "vyucbe" 🙂 a potom usta 🙂

chani
8. feb 2011

@puhinka tak hadam od chlapa necakas ze bude kukat na montanku 🙂
hej z lidla, 3ks v baleni a tusim 6.99 eur alebo 6.59 eur, veru neviem presne 🙂

mojalili
8. feb 2011

Hlásim sa, že máme doma maróda, 38,4 má LILI, boli ju hrdielko a brusko.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ slak ma trafi.... 😖

puhinka
8. feb 2011

@chani ,mám dvoch kamarátou,ktorý sú rovnako starý,ako ja sledujú to 😀 😀 😀
môj manžel si fičal na esmeralde...nikdy nevíš 🙂

@mojalili ,skoro sa uzdravte 🙂

chani
8. feb 2011

@puhinka tak dobre, sak kazdemu co ma rad 🙂 ja mam momentalne rada Sehrezadu...som prosto plytka osoba momentalne 🙂

puhinka
8. feb 2011

@chani ,aj ja som tomu prepadla a včera a predvčerom som aj na nove kukala,bo prvé diely som nevidela,mama ma na to naučila 🙂

chani
8. feb 2011

@puhinka ja som sa to naucila samaa uz som prisla na to, ze to je aj v archive na nete 🙂

desmodka
8. feb 2011

@bealondyn my ideme kupovat autosedacku a ma tak napadlo, ze ked by ste boli niekde stretnute, tak by sme sa dobehli na par minut ukazat 😀 , sak ked nie tak nic sa nedeje

mici111
8. feb 2011

tak hlasim prichod od ortopeda, klbiky v poriadku, a sa ma pytal, ci ju davam sadat, ja ze nie este, iba obcas ked si sama uz sadne..a on ze mozem aj ked sama nesedi, ze bude mat vacsiu motivaciu..tak ja neviem, nazory lekarov sa fakt roznia..

ellysa
8. feb 2011

@chani áno aj ja sa hlásim k vymytým mozgom, len tiež ju musím len z archívu kukať a teraz som už vyše týždňa nevidela
@mojalili no zbohom ☹
@puhinka nie nie ona má normálnu chrípka a momentálne ju mám už aj ja, si to pekne podávame, som zvedavá kedy zaľahne môj aj svokra

baby desím sa noci

mici111
8. feb 2011

@desmodka niee ☹ stretko je stvrtok..cez vikend je kazdy s rodinou.. 🙂

ellysa
8. feb 2011

a som sa ani nepochválila, že nám včera prišla sedačka

mici111
8. feb 2011

@desmodka a aku a kde ? autosedacku myslim 😀

mici111
8. feb 2011

@ellysa este stale tak horuckujete obidve? 😔 akaaa sedackaaaa? 😀

tibinka22
8. feb 2011

@ellysa
ahoj ja sem malo prispievam, musim viac, ale si sa pytala na tie Sunarek napoje, moja mala pije malinovy a veeelmi jej chuti... v podstate okrem caju na dobru noc a vody iny napoj nechce, len ten malinovy, cize my sme spokojni s nim... 🙂

monky1
8. feb 2011

@chani , @fatimuska, @ellysa dakujeeeeeeeeeem

@ellysa hej, oslavili, len torta bude az cez vikend -snad, kedze idem plesat 😀
@chani aj Eli uz tri dni reaguje na tapi tapi tapusky ... vystrie ruky a tapka ako bocian zobakom 😀 😀
@mojalili no super 😒 😒 😒 😒 ... ale aj Hana uz pokaslieva .... neviem, dokedy vydrzi - ale na karneval pojde aj keby mala zamorit celu skolku 😀 😀 😀 - ked mozu ine matky pchat chore deti do skolky, tak aj ja budem svina a pojde - teda pokial to bude len kasel a soplik bez horucky a laryngitidy ... snad dovtedy vydrzi - maju az bud. piatok

ellysa
8. feb 2011

@mici111 no však autosedačka, z amazonu, akože super obchodík, v piatok sme ju objednali, už objednávam len tam

bealondyn
8. feb 2011

@mici111 no ja si myslim, ze vam doktor povolil to sedenie lebo Sari uz lozi a predsa je rozdiel ked posadis vyse 8-mesacne babo a 6-mesacne, tak preto. 😉
@monky1 len ju tam pekne posli aj so soplikmi, urcite jej uz kopec akcii uslo! 😉

julinka2787
8. feb 2011

@ellysa my pijeme len tie čajíky a veľmi chutia aj tatianke aj mne 😀 a chute jej striedam, len ten jablkový som ešte nemala, lebo ak ho nebude chcieť piť, ja jablkové veci neznášam, tak mi je ho ľúto vyhodiť. ale má rada malinový, čučoriedkový so šípkami a hruškový s medovkou. zatiaľ som vlastne ani iné neobjavila, len feniklový (aj ten sme pili) a harmančekový(ten jej nedám).

weirdo
8. feb 2011

@hori - u nas tiez sme naprazdno, ale je to dole na spadnutie 🙂

monky1
8. feb 2011

@ellysa jooj, ellysa, drzkajte sa ... teraz sa vsetko na kazdeho lepi ☹ ... aj mna hrdlo pobolieva, mm lezi s chripkou, zajtra idem s Hankou do skolky ja - som jej dnes oznamila, ze zberna trieda sa nekona ... napodiv neprotestovala, lebo mi chce ukazat novu LCD telku, co maju v triede 😀

baby, ked vm deticky hnackuju a zvracaju - nedavate nieco aby neboli dehydrovane??
my sme s tym mali pri Hanke problem - ked vracala, kupili sme nejakeho Kuliska - je to hnusneeeeeeeee az hroza, ale ked bola mala, raz sme mali od Humany elektrolyt a tak je to chutilo, ze este aj zdrava si pytala "bananovu vodu" 😀 ... nebolo to ktovieco, ale vzdy lepsie ako Kulisek
http://www.lekarna.cz/humana-elektrolyt-s-banan...

takyna
8. feb 2011

@ellysa a nejaky kuraci vyvar do flašky jej dat?, moja to ma velmi rada, skus, skore uzdravenie obom prajem 😵

chani
8. feb 2011

@ellysa clovek pri tom nemusi mysliet a ja osobne si oddychnem, vecer uz vacsinou nemam energiu na nieco pri com treba aj mozog pouzivat hehe

desmodka
8. feb 2011

@mici111 no stvrtok mame jeden odvoz v skole druhy v praci 😀 a vlakom ani busom si s kubkom netrufam ist 😅 a autosedacku bud maxi-cosi tobi alebo kiddy a kde?? v kocikove, v pre deti, od slimak, v euroveii kukneme, babymarket, popozerame

weirdo
8. feb 2011

@basa23 - ahoj a vitaj 🙂. Tiez papa nasa mala odmala strasne casto. Ale neriesila som to nikdy vela. Bola som rada, ze sa podarilo kojit 🙂 . Teraz kojim menej, niekedy po hodinke, inokedy po 3 hodinach, ale ako pise @bealondyn , aj nasa mala vydrzala uz aj vyse 4 hodiny, cize vie vydrzat, len si rada cucne. Ale uz to tak nerobi, lebo ak sme vonku, tak ju vsetko zaujima, takze prsnik jej je uplne uleteny ... ale ako mala aj po polhodinke byvalo 😉 . A to mliecka som mala dost, tym to nebolo, lebo vzdy papala len z jedneho a druhy uz nechcela ...