Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Danko mi ani nestiahol Sunar, zo 180 stiahol len 50 a s placom sice, ale po troske hojdania na kresle zaspal..hm...dnes budem mat nocnu, uz len kvoli LILI, bez jedla isla spat....ach jaj....ani neviem, ci ist zajtra s nou k lekarovi, ved tam bude plna cakaren, hruza, este DAnko sa mi nakazi... 😒
Inak ma napadlo, az dnes DANKO hladal cicik na pitie MM, 🙂 ale nie intenzivne, len ked sa po mne splhal...
@ellysa - aj my fičíme na sunárek čajoch - feniklový ľúbila ke´d bola mimi , teraz máme hruškový , predtým sme mali jeblko s medovkou , všetky mi pila , tie od hipp až tak nechce, sú prisladké , musím ich poriadne riediť keď už kúpim
aj ja sa pripajam ku gratulacii všetkým dnešným oslávencov, ešte stíham 😵 😅
a tiež všetkým chorým skoré uzdravenie 😔 ja sa mam už lepšie, asi ma to len tak lízlo, našťastie
u nás to vyzerá na chorobu tiež,keď sa malinký zobudil,tak sa klepal od zimy celý a teraz je niaky horúci,ale keď som mu odmerala teplotu,tak nemal,ja neviem,skúsim ešte raz...och joj... 😖
no dobre baby,ja idem zároveň aj čumákovať šeherezádu,tak po nej-ak Igorko zaspinká- vás dočítam
ahojte.hlasime prvy zub konecne vonku a prve slovo tata.nevieteporadit nejaky dobry golfac?aby sa mestil aj do maleho kufra nehrkotal polohovaci chrbatik a aby zjazdil nase hrozune derave chodiniky?dakujem
@desmodka ahaa, a nevyjde to lacnejsie tak, ze si vyberiete aku definitivne chcete a popozeras po nete? lebo tieto obchody co si pisala su celkom drahe..akurat v OD slimak som este nebola..aj v brendone inak maju siroky vyber autosedaciek..v auparku v peg peregu ale tam maju tusim len romerky..
@hori - aj tomi je bezzuby kral 🙂
caute inak babule, mali sme perny tyzden tak som nestihala, mame par noviniek niektore pozitivne niektore menej, mlady muz je pohyblivy az hruza zacina sa driapat po nabytku a zaznamenali sme pokusy sadnut si sam, no ale menej pozitivne je sme sa odstavili uz definitivne od mliecka, takze bojujem s nadbytkom, som si v nedelu aj poplakala od bolesti v sprche ako som si musela aspon trosku odstreknut inak by mi explodovalo jedno prso, ale uz vyzera ze z najhorsieho sme vonku, mna uz prsia pobolievaju uz pomenej, uz sa ani netvori dalsie, len to co sa sa tam nahromadilo este musi sa nejako vstrebat, mam tak o cislo vacsie prsa ale take nedotklive ze mm iba zdialky moze obdivovat, tomi prijal flasu celkom v pohode, vcera sme mali prvu noc ktoru skoro celu prespal, len sme zacali dudlovat cumel ako nahradu za prso, ale zatial len na zaspavanie
na stvrtok sa tesi, manzelik ma vyhadzuje od kompu tak asi vas nestihnem pocitat, ale ved mi vo stvrtok zreferujete, pa
@mici111 to nič
keby ste ešte o niekom vedeli http://eos.topreal.at/iol/popup.php?objnr=21702...
inak baby, musime zorganizovat aj stretko v tom tyzdni od 19.02 do 26.02, to tu bude aj @anjelicek26 som s nou dohodnuta, ze jej mame dat urcite vediet a dorazi aj s obidvoma detmi 🙂 a ze tiez by sla najradsej do hopsasa..tak si rezervujete jeden den v tom tyzdni ..
@desmodka v raci, ako je kaufland..tu je link..super obchod..odporucam ti tam ist aspon kuk..ja som tam uz vela veci pokupila..naposledy aj golfac, matrac do postielky, kopec hovadin a tak 🙂
http://www.brendon.sk/Shared/Default

@weirdo
som rada, ze som Ta spoznala osobne, snad sa zas stretneme 🙂 kedy dalsia? ja nevim, zaciatkom aprila tusim aj s ockovanim...