Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 ked sa zobudi, skus ju najprv trochu ponosit a mozno zaspi, u nas to pred chvilou zafungovalo 😝 zacal mrncat, tak som ho zobrala a za minutu spal znovu. Som zvedava, dokedy rano potiahne, dnes totiz o pol piatej chcel vstavat, ale nejako som ho uhladkala, tak potiahol do siedmej
@ellysa od zajtra do piatku sme v Ba tak skusim to eniki popripade aj HM, dik za radu
inak baby muz dosiel z roboty este celkom fajn, a do 2 hodin nadcha ako slak sa mu pustila, uuuplne upchaty nos, tak som ho nadopovala paralenom a liekmi, len nemame ziadne kvapky do nosa, len solne a tie mu moc nezaberaju ☹ dufam, ze to neprejde aj na mna a maleho ☹ sa odstahoval spat do vedlajsej miestnosti na noc
@weirdo
jasne ze som aj na FB 🙂 v IP mas meno... a ano aj my vtedy, ale neviem ci do jednej, alebo do dvoch, ale my sme nemali reakciu ani pred tym, tak dufam, ze ani potom nebude...A dakujem za pochvalu Misky, ale Nelka je tiez krasna a ma uz kopec vlasov, kdezto my len par chlpkov 😀
@mici111 maly spava ako kedy, jedna noc je lepsia druha zase horsia, ale viac ako dve hodiny v kuse nepotiahne, a v postielke vydrzi max. do 2, sa potom zacne hadzat o mriezky (akoze nema miesto) a potom putuje k nam do postele a tam sa roztahuje teda statocne
ked mal sopliky tak spal aj 4 hodiny v kuse 😀
@desmodka boze, my sme teraz na tom tak, ze sa v noci budi kazde 3 hodky a ja obcas chodim ako matoha..ked da dlhsie ako tie tri hodky, tak mam pocit, ze som dala desathodinovy spanok 😀 😀 😀 ja sa spolieham, ze nam vyjdu teraz tie tri zuby co sa naraz tlacia a zlepsi sa to o nieco..ale byt tebou, ze kazde dve hodky je krpcek hore, no asi by ma porazilo..
baby:Igorko má teplotu,už som mu dala nurofen čípok zhruba pred pol hodinou a je ešte stále vrelý,myslíte,že mu ešte nazabrala?on ešte nebol chorý,ja mám strach... ☹
@amima ahojte,my sme tiez este bez zubkov....
kolko vam spinkaju deticky cez den??moj maly si zdremne asi 4 krat ,,ale nia na dlho tak max hodinku,ale v noci spi pekne,,zobudi sa asi 2-3 krat ked chce pit moje mliecko...
@patatina83 tak to ti spí krásne, mne spí cez deň 2x, dokopy tak 2-3 hodinky
@ellysa zatial ano,,ale je to stale menej,za chvilu sa dockame aj toho,,ze budu spinkat uz len raz den...😢(
@ellysa ,hej,zajtra pôjdem určite lekárovi aj s ním a keď sa náhodou zobudí,hneď mu ponúknem čajík...
ale čo keď teraz spinká a stále je horúci,kedy mu môžem dať druhú čípku a kedy je potrebné spraviť zábal...on je vrelý,ale teplotu má len 37,7...no idem ešte raz zmerať...och joj,to mám za to,že som dneska hovorila kamoške,že ešte nebol chorý...och ja hlupaňa... 😠 😠 😠
teraz som ho bola pozreť,už sa začal potiť a som mu dala pusu na čelo a má ho studené,takže už je asi dobre,nie,klop-klop-klop...och,hneď som si aj poplakala ☹ ako pred tým,teraz som už kludnejšia,ale dnes ho nenechám v noci v postieľke,pekne bude pri mne,aby som kontrolovala pri každom prehodení sa na bok,že ako mu je...
@puhinka - neboj, to len prva choroba ta vydesila, teplota do 38.5 netreba zrazat cipkami, nezabudni odrat 0.5stupna, minule som citala ze starsim detom nad 6mes odratat 0.7stupna, zabaly/spechovanie ja aplikujem ak je nad 38, a lepsie zacat paralenovymi cipkami su setrnejsie aj ked nurofen je zase ucinejsi, pokial spi tak ho nebud, spanok lieci, a po 6hodinach sa dava dalsi cipok, ak by po troch hodinach teplota neklesla tak mozno striedat paracetamolove cipky s brufenovymi (teda napr paralen s nurofenom)

@ellysa juuj super 🙂 vidis, este ze som napisala 😀 a tatino sa ako ma?