icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
8. feb 2011

@ellysa juuj super 🙂 vidis, este ze som napisala 😀 a tatino sa ako ma?

chani
8. feb 2011

@mici111 u nas neni problem, vacsinou sa vieme prisposobit 🙂

ellysa
8. feb 2011

@mici111 tata vtedy v sobotu keď bolo tak zle poslali na špeciálnu kliniku, tam mu dali iné lieky a zdá sa, že mu trošku zabrali a aj segra bola dnes na vyšetrení a chvalabohu je to len cysta, ufff

mici111
8. feb 2011

@ellysa no tak chvalabohu dobre..aj s otcom aj so sestrou..a vy? mate stale teploty? ci je to uz lepsie?

zojec
8. feb 2011

jeminenku spisovatelky :D dakujem vam za vsetky priania.. ste zlate, ze ste si spomenuli 😉
, @hori, aj moja je bezzuba este 😉 @chani, papucky uz nemaju, len velke cisla :( a ze uz asi ani nepridu.. tak skus ten deichman ako tu niekto poradil 😉 ja som prave vstala , zas som zaspala s malou ...

ellysa
8. feb 2011

@mici111 malá mala poobede zasa 39, dala som jej čipku a teraz jej teplota klesla tak doháňa zameškané a vyvádza namiesto spánku, ale poobede spala do 18.éé, čo dospávala, trochu jej je lepšie, len ja som na odpadnutie

zojec
8. feb 2011

@ellysa inak vam aj vsetkym chorym detickam skore uzdravenie, dufam, ze my sme dnes nic nechytili v civilizacii 😀 😀 v galanterke predavacka teda zdravo nevyzerala.. 😒

kiculka
8. feb 2011

@basa23 ked sa zobudi, skus ju najprv trochu ponosit a mozno zaspi, u nas to pred chvilou zafungovalo 😝 zacal mrncat, tak som ho zobrala a za minutu spal znovu. Som zvedava, dokedy rano potiahne, dnes totiz o pol piatej chcel vstavat, ale nejako som ho uhladkala, tak potiahol do siedmej

mici111
8. feb 2011

@desmodka a este stale nespavate v noci? pozerala som fotky, Kubko je naadherny 🙂 tie ociiiii 😵 baby mu neodolaju len tak lahko 🙂

ellysa
8. feb 2011

@chani papučky majú na 100 % v H&M aj my ich odtiaľ máme a& keď buddš v BA aj v enikibeniki ich majú

chani
8. feb 2011

@ellysa od zajtra do piatku sme v Ba tak skusim to eniki popripade aj HM, dik za radu

inak baby muz dosiel z roboty este celkom fajn, a do 2 hodin nadcha ako slak sa mu pustila, uuuplne upchaty nos, tak som ho nadopovala paralenom a liekmi, len nemame ziadne kvapky do nosa, len solne a tie mu moc nezaberaju ☹ dufam, ze to neprejde aj na mna a maleho ☹ sa odstahoval spat do vedlajsej miestnosti na noc

chani
8. feb 2011

@zojec oki Zoji,aj tak vdaka za snahu 🙂

tibinka22
8. feb 2011

@weirdo
jasne ze som aj na FB 🙂 v IP mas meno... a ano aj my vtedy, ale neviem ci do jednej, alebo do dvoch, ale my sme nemali reakciu ani pred tym, tak dufam, ze ani potom nebude...A dakujem za pochvalu Misky, ale Nelka je tiez krasna a ma uz kopec vlasov, kdezto my len par chlpkov 😀

desmodka
8. feb 2011

@mici111 maly spava ako kedy, jedna noc je lepsia druha zase horsia, ale viac ako dve hodiny v kuse nepotiahne, a v postielke vydrzi max. do 2, sa potom zacne hadzat o mriezky (akoze nema miesto) a potom putuje k nam do postele a tam sa roztahuje teda statocne
ked mal sopliky tak spal aj 4 hodiny v kuse 😀

desmodka
8. feb 2011

@mici111 a dakujeme za pochvalu 😀

mici111
8. feb 2011

@desmodka boze, my sme teraz na tom tak, ze sa v noci budi kazde 3 hodky a ja obcas chodim ako matoha..ked da dlhsie ako tie tri hodky, tak mam pocit, ze som dala desathodinovy spanok 😀 😀 😀 ja sa spolieham, ze nam vyjdu teraz tie tri zuby co sa naraz tlacia a zlepsi sa to o nieco..ale byt tebou, ze kazde dve hodky je krpcek hore, no asi by ma porazilo..

puhinka
8. feb 2011

baby:Igorko má teplotu,už som mu dala nurofen čípok zhruba pred pol hodinou a je ešte stále vrelý,myslíte,že mu ešte nazabrala?on ešte nebol chorý,ja mám strach... ☹

ellysa
8. feb 2011

@puhinka po pol hodinke by už mal zabrať 😒 , choď zajtra k lekáovi, asi ste aj vy tu svinskú chrípku chytili, hlavne nech pije veľa tekutiniek

patatina83
8. feb 2011

@amima ahojte,my sme tiez este bez zubkov....
kolko vam spinkaju deticky cez den??moj maly si zdremne asi 4 krat ,,ale nia na dlho tak max hodinku,ale v noci spi pekne,,zobudi sa asi 2-3 krat ked chce pit moje mliecko...

ellysa
8. feb 2011

@patatina83 tak to ti spí krásne, mne spí cez deň 2x, dokopy tak 2-3 hodinky

patatina83
8. feb 2011

@ellysa zatial ano,,ale je to stale menej,za chvilu sa dockame aj toho,,ze budu spinkat uz len raz den...😢(

puhinka
8. feb 2011

@ellysa ,hej,zajtra pôjdem určite lekárovi aj s ním a keď sa náhodou zobudí,hneď mu ponúknem čajík...
ale čo keď teraz spinká a stále je horúci,kedy mu môžem dať druhú čípku a kedy je potrebné spraviť zábal...on je vrelý,ale teplotu má len 37,7...no idem ešte raz zmerať...och joj,to mám za to,že som dneska hovorila kamoške,že ešte nebol chorý...och ja hlupaňa... 😠 😠 😠

puhinka
8. feb 2011

teraz som ho bola pozreť,už sa začal potiť a som mu dala pusu na čelo a má ho studené,takže už je asi dobre,nie,klop-klop-klop...och,hneď som si aj poplakala ☹ ako pred tým,teraz som už kludnejšia,ale dnes ho nenechám v noci v postieľke,pekne bude pri mne,aby som kontrolovala pri každom prehodení sa na bok,že ako mu je...

babulina
8. feb 2011

@puhinka - neboj, to len prva choroba ta vydesila, teplota do 38.5 netreba zrazat cipkami, nezabudni odrat 0.5stupna, minule som citala ze starsim detom nad 6mes odratat 0.7stupna, zabaly/spechovanie ja aplikujem ak je nad 38, a lepsie zacat paralenovymi cipkami su setrnejsie aj ked nurofen je zase ucinejsi, pokial spi tak ho nebud, spanok lieci, a po 6hodinach sa dava dalsi cipok, ak by po troch hodinach teplota neklesla tak mozno striedat paracetamolove cipky s brufenovymi (teda napr paralen s nurofenom)

ellysa
8. feb 2011

@puhinka hlavne ho moc nebabuš, to je na horúčku ešte horšie

baby a slepačia a morčacia polievočka má také isté účinky, mám doma morku, tak že či ísť kúpiť sliepku alebo je to to isté

ellysa
8. feb 2011

@puhinka mne sa osvedčili čipky od nás ben-uron, účinkujú až 12h, takže na noc super a aj ukľudňujú, dnes som jej ich bola kúpiť a hneď je lepšie

weirdo
8. feb 2011

@basa23 - aj ja, ale tak co, aspon nejake budu 😀. Pekny vecer.

weirdo
8. feb 2011

@tibinka22 - idem kuk 🙂
No som zvedava, co bude, udajne ze je to horsie, ked nozicky pouzivaju, tak som zvedava. Snad to budete mat znova bez reakcie. Nasej malej trosku vysla horucka a pokazilo sa spanie v noci ... tak sa nechame prekvapit 😉

chani
8. feb 2011

@puhinka neboj micka, to zvladnete. ma aj ine priznnaky okrem tej teplotky?

hori
8. feb 2011

@baka13
@desmodka
@amima
@babulina
@zojec
jaaaaj, babenky, vsak nas je este 11 bezzubych, vsak to je viac ako minuly mesiac! 😀 😀 😀
Tak dalsia anketka bude tak o dva tyzdne... som zvedava, kto pojde z kola von. 🙂