icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bakatuska
8. feb 2011

caute
vsetkym chorym zelam skore uzdravenie
ja som sa vcera s malym k dokine ani nedostala lebo tam bolo neskutocne plno,takze som isla dnes a po hodine nas zobrala. Dominik dostal antibiotika po ktorych mi vracia neskutocne obluky a dokonca tam mal teraz aj kvapku krvi takze uz mu ich nedam a zajtra idem za dokinu nech mu da nieco ine ☹ . Ani teraz nezaspim lebo sa bojim aby uz viac nevracal tak hladam na nete nieco spojene s krvou vo zvratkach, ale dufam ze to je len podrazdena sliznica

@monky1 na Hanku som myslela cely den ze dnes ma krasne 4 rocky takze gratulujeme a posielame velku pusu. Nas to caka za tyzden 🙂 . Co pekneho dostala? Barbarka chce tych zhu-zhu skreckov 😀

puhinka
8. feb 2011

@babulina ,ja som nemerala v konečníku,ale pod pazuchou,teraz keď mal 37,7
@ellysa a keď chcem aby sa vypotil?no má na sebe klasické dupačky,ako pyžamko,spací vak a perinu...je to moc?
@chani ,mal zimnicu pred večerou :(

tintinka1
8. feb 2011

čaute baby čítam vás spätne odzadu , lebo dnes vôbec nestíham. Vidím , že viaceré detičky a mamičky sú choré a my tiež nie sme výnimka. Malý kašle ako starý hrnec a táto noc bola katastrofa. Spala som možno dokopy 2 hodiny. A to som ráno išla ešte do roboty,lebo oficiálne som od 1.2.zamestnaná. Nám sa tlačia horné dvojky , takže malý len plače a do toho ten kašel ☹ No a na mňa tiež niečo leze... ( prídem sem raz za čas a len sa sťažujem 😒 )

julinka2787
8. feb 2011

@puhinka nie je to moc. ak tak spinkáva bežne, tak je to ok. a to že má už studené čielko, tak je to na dobrej ceste. noc by mala byť v pohode. ráno zase zmeraj a uvidíš. snáď bude rýchlo ok. 😒

babulina
8. feb 2011

@puhinka - pokial mal zimnicu tak urcite nie zabaly, a v pazuske u takeho maleho dietata je to klamlive ja by som radsej v konecniku urcite
a nevypoti sa, toto oni nevedia nemaju taku termoregulaciu iba ho prehrejes

katuska01
8. feb 2011

Ahojte obcas vas precitam ale vela casu nemam...my tiez bojujeme zo zubkami a zacali sme dost z hurta jeden vysiel uplne bez problemov a druhy vysiel pri 39c teploty a skoncili sme v nemocnici kedze teplota neklesala 4dni dneska nas prepustili....a v piatok sme boli u lekarky a tiez nam dala antibiotika ale malej ako som ich dala tak ich dala aj von vsetko....dr.tvrdila ze ma zapalene hrdlo...ale v nemocnici jej porobili vsetky vysetrenia aj odbery a choroba sa vobec nepotvrdila ziadne hrdlo takze by sme ich aj zbytocne brali....a to nehovorim ze tie 4dni si aj patricne odplakala...pekny vecer vam prajem... 🙂

sportpark
8. feb 2011

ako sa meria detom cislo topanok?

sportpark
8. feb 2011

poradte mi maminy...

puhinka
8. feb 2011

@julinka2787 ,ale aj tak pôjdem lekárovi,nie?no teda pôjdem,len či to nebude blbosť,keď bude náhodou už fit...ale keď mal aj zimnicu?
@babulina ,on sa potí,pyžamko aj vak má úplne mokrý...a spáva tak bežne,takže sa spotil a potí sa
čo mi pripomína,že by som si mala prichystať druhé pyžamko...keby náhodou
len vak nemám druhý...:/
@sportpark ,ja neviem,ja kupujem podľa topánok,čo už má,tak vždy o niečo väčšie... 😀

monky1
8. feb 2011

@bakatuska si zlata, dakujem 😵
dostala nocnu koselu, kt. povodne mal priniest jezisko pod stromcek, ale zabudol, kde ju odlozil, potom Veselu knihu predskolaka a strom macka PU ... a ideme este kupit bicykel - rodina da evriky, tak dolozime a kupime

julinka2787
8. feb 2011

@puhinka ja by som šla. hlavne keď je to prvá choroba. ale najprv mu alebo jej cinkni, nech vás čaká a nemusíte dlho sedieť v čakárni aby nechytil aj niečo druhé... 😖

bakatuska
8. feb 2011

@monky1 😀 😀

babulina
8. feb 2011

@monky1 - blahozelam velkej princeznicke 🙂

monky1
8. feb 2011

@babulina dakujeeem, odovzdam 😉

julinka2787
8. feb 2011

@monky1 aj ja blahoželám Haničke.
a aj ostatným oslávencom. 😅 😅 ešte som v limite...

monky1
8. feb 2011

@julinka2787 poviem poviem, vsetko poviem, potesi sa 😉 ... a dakujem

puhinka
8. feb 2011

@julinka2787 ,tam majú bábätká vždy prednosť 🙂

desmodka
8. feb 2011

@mici111 na to kratke spanie sa da zvyknut u nas to trva od troch mesiacov, sem tam sa mu podari dat aj dlhsie a to uz neviem co so sebou 😀, si hovorim pokial nereve tak nech sa budi... a sarinka ti uz papa?? mne kubo teraz zacal (neni to este perferktne, ale zacal - otvara usta), ale iba kusky, ziadne mixovane, taky je chutny ako sa snazi zut 😀 a najvacsi uspech ma chlebik s maslom a hruska (jak jeho tato - len ten ju ma rad v tekutom stave 😀 😀 😀 )

desmodka
8. feb 2011

@sportpark my sme boli v protetike a tam tetus sup nohu na zem, zobrala meter ze 10,5 cm, potrebujete 17-ku ta ma 11 cm (tak asi tak sa meria)

desmodka
8. feb 2011

@sportpark inak ma teraz napadlo, neviem ci to este tak funguje, ale volakedy mavali v obuvach tie meritka, kde sa strcila noha, taku pevnu patu to malo, neviem ci ma chapes 🙂 a tam sa dalo pekne odmerat chodidlo

mojalili
9. feb 2011

Ahojte kočky, ani vas nejdem citat, len som sa vam chcela pochvalit..

DANKO PRESPAL CELU NOC.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
No a LILI ma 38,5 stale... ☹

basa23
9. feb 2011

@kiculka skusila som a nic chcela cuckat.ale udem skusat dalsie noci je len ucicikat.dakujem 😀 no mne mala vstava uz 5 dni po sebe okolo 4.dnes napriklad v noci uz o 1 vspana nevedela som ju uspat az okolo 2.isla spat o pol 8 nemohla sa tak skoro vyspat.fuuuuu mne mala do 7 naposledy spala ked mala asi 3-4 mesiace.najviac potiahne do 5 45h

basa23
9. feb 2011

@desmodka ahoj.to co si pisala ohladom merania nozicky ci to este funguje v obchodoch tak ja som bola malej kupit papucky v humanicu a tam mi ta pani tym odmerala malej nozicku.takze myslim ze to este je.aspon v tej obuvi to bolo tak.

chani
9. feb 2011

@sportpak treba zmerat dlzku chodidla, podla toho su ocislovane velkosti. ja som si nasla taku tabulecku na nete, ze na kolko cm je aka velkost. ak budes kupovat v obchode, tam by ti mali vediet hadam aj zmerat aj povedat velkost, ale tak zmerat mozes aj doma a velkost ti povedia podla toho🙂

chani
9. feb 2011

@puhinka chuda male, tak hadam mu to cim prv prejde...ved zavolaj len najprv lekarovi co ti povie aj ja som to tak urobila. mne vtedy povedala ze mam 3 dni pockat ak ine priznaky akpo teplotu nema a ked neprejde tak prist

zojec
9. feb 2011

@mojalili fiha.. 🙂 ze gratulujeme.. aj moja spala od 11 tej ked som si sla lahnut asi do 5tej a to som sa uz ja zobudila na preplnene prsia... to sa mi uz davno nestalo 😀 potom este potiahla do 7mej.. sa tesim xi xi som vyspata 😵 😵

chani
9. feb 2011

@ellysa aka bola noc, ako ste to zvladli?

babulina
9. feb 2011

@mojalili - jeeeeeeee super gratulujem, my mame noc na jedno zobudenie 😵 😵 😵

desmodka
9. feb 2011

@mojalili gratulujem

my noc od 22:30 do 6:00 s piatimi pauzami

mojalili
9. feb 2011

@desmodka Dakujeme kocky, ja som tomu ani nechcela verit<o 4.30 som bola hore, pozret LILI a pozeram, Danko odkopany a spi....neuveritelne..
BUd pomohli 1. homeopatika, 2. ze som nedala kasu na noc, 3. nebol v spacom vaku, bol odkopany... 🙂 🙂 🙂 ale teda neuveritelne..... 😵 😵 😵

Rozmyslam, ci ist k lekarovi s LILI, ma len teploty,tam bude ludi ako nasratych, ako pisala BAkatuska, ach jaj ☹ Baby letim, Danko krici z jednej izby a LIli z druhej, obaja chcu,a by som sa im venovala 😒