Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@kivec
tu su recenzie:
http://www.mothercare.com/dp/B001NZPNM6/275-869...
takze asi kupim tiez 😅
@bubina1 ahojky, to je super, ked nemusite balit.. my musime do 3mesiaca..jeden klbik este potrebuje trosku vyzriet.. nerobi mi to problem, kedze balim tak od zaciatku, ale v tychto horucavach, je mala aj tak skoro polku dna povyzliekana na podlozke.. 😉 a ako sa ma tvoja cica? vsetko ok? predpokladam ze uz je vacsia ako moj chrustik.. mam pocit ze rastie len do dlzky.. sama ruka, sama noha.. ako keby ani nasa nebola 🙂
dnes cakam satku.. uz sa nemozem dockat!! musi dnes prist, lebo mi ruky odpadnu.. na jednej strane je aj dobre, ze nemam valibuka, lebo uz by som mala riadne bicepsy.. 😀
@cuki ja som tiez sklerotik, a to kurde sa uz nemozem vyhovorit na tehotensku demeciu 😀 😀 a tiez si myslim, ze ked sa stravujeme zdravo, tak babatko ma vsetko co potrebuje.. a teraz svieti aj slniecko takze aj ten vitamin D.. jasne ze ho nedavam na upek, ale sem tam ju prilozim na slniecko cez zatvorene okno ked vetrame ritku... 😉
Dobre ranko babulky,
ja sa zacinam chystat, o desiatej ideme do poradne, chystam si tam urobit vylet kocikom, je to len tak pol hodka, no ale kym sa ja pripravim, maly tiez, nech to stihneme 😅
Juj inak vcera som sa dobre nasmiala, kamoske sa vcera miesto chlapceka narodilo dievcatko 😲 A ja, ze sa toto uz fakt nestava 😅 Ona ma chlapceka a bola drobet sklamana, ze nebude mat parik - no a ma ho 😎 Som strasne zvedava, co povie, ked dojde z porodnice...
ellysa ja ssom dnes nabehla na nutrilon HA lebo francuzke je len to AR...tak uvidim ze to HA je lahko stravitelne.....ze je tam molekula mieka kravskeho rozbita na drobne castice a ze je dieta nemusi tak dlho trávit....prídemi to logicke.....
tak uvidime......a malá sa my včera tak pokakala ale myslim ze to je s fenyklu.....a až dnes som nabehla na to HA....máte niekto skusenost?
Kočky, my sme spali 6 hodin vkuse...supeeer. Mliecko nabehlo viac, maly je spokojny a potykal si s cumlom 😀 😀 😀 supeeer. A dnes ma meninky, tak ocurana stena sa mu ospravedlnuje 😉
ahojte 🙂
tak náš malý sa dnes od 3.30 pučil 😒 .... ale príííšerné zvuky pri tom vydáva a neskutočne nahlas.... 😔
chcem sa opýtať... aj vaše detičky pozerajú často "do blba"? Náš strašne často pozerá do blba a niekedy ani nie je šanca odpútať jeho pozornosť od toho "nič", ktoré pozoruje.... 😒
@flamenga ahoj mi ked sa pucime tak pocut az k susedom.....
aj mi pozerame do blba,tak som postielku oblozila plyšakmi no a teraz si myslim ze pozera na nich🙂🙂
ahojte,
@mojalili Danielkovi prajeme všetko najlepšie k meninkám, aby bol zdravučký, krásnučký, poslúchal rodičov a čo najmenej ocikaných stien 😉 😀 😀
@flamenga aj naša pozerá do blba a niekedy sa nedá odpútať a niekedy aj dosť zaškúli 😕 😅
@cuki to je super...hneď si tvoju hlášku musím osvojiť, lebo neviem na čo sa mám teraz vyhovárať 😅 😀
ahojte, dnes príde pozrieť svokra🙂
@hori tak to ja tebe zavidim - vies kolko investujem do prsnych vloziek????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@weirdo na podporu laktacie uz davnejsie nic neberiem, len obcas si uvarim caj Leros ... lebo stale mam pocit, ze cez den su prsia ako handricky a vtedy sa Ela nechce prisat a ma problem tahat, ked su makke a ide jej tazsie a sa zlosti, nervuje...
pytas sa, ako to riesim, ked Ela dlho spi a naleju sa - tak vacsinou rano je naliaty len jeden, druhy v noci vytaha - tak bolo aj dnes v noci - dnes spala 8 a pol hodiny vkuse - od 18.10 do 2.30, prebalila som ju, lebo bola pokakana, vytiahla cely jeden prsnik a od 3,30 sme spali dalej. A rano som samozrejme mala ten druhy ako melon, ale ona uz potom nevie pospat tak dlho, takze o 5.30 uz tahala aj druhy - v noci pije len z jedneho a neodstriekavam - aj ked viem, ze by som asi mala, aby nebol zapal, ale parkrat som uz aj odstriekavala, ked to bolo neznesitelne (naposledy ked ma svokrik vymakol 😀 )
@mojalili aj my sa pridavame a blahozelame k meninkam 😵 😵 😵
a ta ocurana stena ... som sa nasmiala 😀 😀
Ela je zase majsterka v prevrateni oci dohora - nevidno nic, len bielka - vyzera ako kedysi zbojnici v Robinovi Hoodovi, ked ich zakliali a mali take kalne oci 😀 😀
ale milujem na nej, ako sa dokaze na mna cielene usmievat, ked sa jej prihovaram 😵 😵 😵 ...nadherna je vtedy 🙂
@mojalili vsetko naj k meninkam 😉
u nas viroza, teplotuje maly, starsia mala a manzel, mna boli cele telo a hrdlo ale zatial bez teploty, dufam ze Alenku to obijde 🤐
vela zdravia vsetkym prajem, hlavne drobcekom, je to zle ked im neco je chudatka male
boli sme na poradni, v 7 tyzdnoch ma 5000 g (porodna 3200) a 59 cm, asi sme taky priemer
mate niekto skusenost s nutrilon HA
🙂 aktak a co mala ti to mepila? je hnusny to citim...
mala nechce to miecko pit vypluva to......porazi ma...
@anjelicek26 - to je teda dobre, co sa stalo tvojej kamoske. 😀 Ale o to stastnejsia musi byt. Ale vobec nechapem, ako sa take nieco mohlo v dnesnej dobe stat. Ale je to dobra sranda. 😀 Potom napis, co ona na to povedala.
@etuska - recenzie su dobre, tak teda kupujem. Este stale som vahala a chcela som vygooglit tie reviews ale nejak som sa k tomu nedostala. Tak dakujem. 🙂
🙂 ja som moju malu dala na berušku (na bruško) a od desiatej spi.... 🙂 sice sem tam zaplače..ale to sa vtedy len posúva po postielke... neskutočne ako sa vie v postielke presuvat do kruhu.... 🙂 micka mala...len dufam, že nás nebude trápit kolika... som doma sama do soboty...... tak by som nerada prisla o nervy 😅
Ahojte baby, chcem sa vas spytat ci mate niektora podobne ako ja nepretrzite makke prsia, po akejkolvek dlhej dobe. Ked sa maly nakoji, skusam si odsat a este vzdy mam mlieko, tak to hadam neznamena malo mlieka. Ked sme prisli z porodnice, vedel spat aj 5 hodin v noci, ale teraz sa budi kazde 2 hodiny, rychlo sa napapa (asi 15min) a spi dalej. Inak je celkovo spavy, ale najest sa musi. Uz aj pekne pribera, co z porodnice mal problem s narastom vahy - teraz za 4 dni 140g. Prajem vsetkym vela zdravia.
@niga - ja nemam skoro nikdy tvrde prsia, len ak nahodou potiahne poobede 6 hodin, co sa mu sem-tam zadari a vtedy su fakt tvrde...inak su mäkkucke a mlieka je tam dost. Tiez papa tak 5-15 minut... A pribera 70-80g posledne dni 😝
ahoj baby,,ako vam spavaju babetka v noci?lebo moja mala to ma asi prehodene,,cez den spi a v noci je hore,,prve som si myslela ze je to tym teplom ale neni,,,
@anjelicek26 Dakujem, potesila si ma. Tak tomu hovorim priberanie. Mimochodom, aj ja mam Maxa.
Ahojte, my stále to isté. Spánk pekný od 1:00 do 11:30. Neviem ako to posunúť.
Inak aj náš pozerá do blba, rozpráva a smeje sa. Kamoška povedal, že vraj deti do 2 rokov vidia ešte kadečo. Možno vidia aj iné veci, ktoré my už nevidíme!
Na také veci neverím, ale niekedy aj náš pes pozerá do blba a šteká napr. na stenu alebo skriňu. 😀

aby som nezabudla, my mame nariadeny aj 5 kv cebionu denne- celkom drahy je... a ja mam celkom problem cokolvek dodrziavat uplne kazdy den, celkom zabudam a potom ked sa ma doktorka pyta ci nezabudam tak sa citim ako nahorsia mama na svete 😔 A okrem toho si myslim, ze teraz ked jem tolko cerstveho ovocia a zeleniny, tak je to mliecko vitaminmi uplne nasytene...