Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dievcata, takto to vyzera u nas ked je kubkovi vsetko smiesne 😀
cafte, ja som dnes mrtva..mala v noci od 1 do 4 nespala, len mrncala, prehadzovala sa, plakala, dala som aj panadol sirup, aj gel na zuby..boli sme dnes v meste, tiez toho moc cez den nepospala..ja na nohach v podstate od 11.30 do 17.30, odpadavam od unavy..vecer este horsi, len krik, krik a reeev..hnusne zuby, nech vylezu..aj teraz vecer dostala panadol, gellik na zubky a isla spat..a ja idem hned teraz za nou..a este mi je zle od zaludka, kupila som si v meste bagetu, tak hadam nebola pokazena..ja len dufam, ze sa nam chripka velkkym oblukom vyhne..lebo to ma uz mozu rovno odviezt do pezinka..
@mici111 tak mi sme mali dnes to iste ☹ neviem čo to bola za noc, lebo este jedna kamoska mala podobnú
@desmodka no nas keby mal kable za sebou tak to by mu pokoja nedalo a lepiaca paska by bola o nicom
baby, u nas bieda ☹ ... ja mam doma uz marodov dvoch - uz aj Hanka je hotova 😢
zo skolky som ju vybrala o 12h, uz sa mi nepozdavala,a ale doma bola ziva, vyjasena, az ked nam bolo treba ist o 15h na tanecnu, mm jej chytil celo a teple ... namerali sme jej 37,3 ... bolo mi jasne, ze zacina choroba
bola som za, ze ostane doma, ale mali sa ucit cosi nove a taaak zalostne ma prosila, ze som ju tam odviedla ... cesta domov so spoluziackami ok, cela vesela, len doma ako keby utal - teplota stupla na 37,8, vecer pred spanim 38,4 ... s mm sme sa chitili, on by daval liek proti horucke aj pri 37,3 - ja som proti, nech telo trochu bojuje
no zaspala v sekunde ako lahla, ale Ela plakala doteraz - trapia ju zubky, po kt. ani chyru ani slychu ... natrela som jej dasna klincekovou silicou - BOZE, TO JE STRASNY HUMUS, FUUUUUUJ ... mm si dal na dasno a skoro sa dogrcal - hned zajedal, zapijal a cmula cukrik, lebo sa nevie tej pachute zbavit 😀 .. a co chuda Elinka, ked to len splachla MM
takze zajtra sme kompletka doma ... a aj mna uz chyta - kasel, sopel a hrdlo ... ze nech zije chripka 😠
všetky choré bábätká a mamičky držte sa , nech ste čo najskôr fit. Aj my už máme teplotu 37,8 tak dúfam , že nebude stúpať , ale kašle poriadne.
@desmodka malý je úžasný ako sa smeje 🙂
@ellysa a čo Oli už jej je lepšie ? A tebe? Ja ťa obdivujem ako to zvládaš , keď si aj ty chorá. Ozaj chcela som sa ťa spýtať , či používa Oli tú helmu ? A sedačku do auta si už namontovala ? Lebo my máme tiež Maxi cosi a minulý víkend sme mali premiéru. Malému sa v nej veľmi páčilo ale ako zaspal tak , mu vysela hlavička dopredu . a to mal sedačku zaklonenú v tej ležiacej polohe. Ale som ťa zaplavila otázkami , čo ...
@patatina83 moj maly spi strasne malo cez den, potom je samozrejme nervny ku veceru, ale spat ist nechce. Spava dokopy za cely den cca 2,5 - 3 hodky, v poslednom case, len 2,5. V noci sme v poslednych tyzdnoch hore skoro stale, asi mu uz MM nestaci alebo co, neviem, ale uz bola aj taka noc, ze 7 krat. Vies si predstavit, ako si vyzeram, ked sa v noci nevyspim a cez den spi len na vonku, ked kocikujem 🙂 A to sme boli taki pysni, ked nam do polroka vstaval v noci len 1x. Som si myslela, ze o chvilu uz prespi celu noc... no a vidis ho.
@amima takmer vsetkym deturencom sa po 6. mesiaci pohorsil spanok - vraj je to uuplne normalne, len my si to odnesieme 😀
2,5 - 3 h mas este celkom dobre - nasa vcera trhla rekord - spala 2x - doobedu cca 20 minut, poobede 15 .... inak vedela dat jeden spanok aj 3 - 4 hodinovy ... nechapem 😒
@amima ja si tiež ani nepamätám kedy dala tatianka naposledy 2,5-3hod za deň. môžem len snívať. niekedy dá tak hodinku, niekedy ešte menej... 😀
@tintinka1 no Oliv je už lepšie, len začala kašľať, asi jej hlieniky stekajú do hrdielka a to ju budí, mne nič moc, ale mám u seba svokru, tak mi pomáha s malou, dá sa to zvládnuť, aj keď najradšej by som zaľahla, ale ja som taká sprostá, že sa hanbím, aby si nemysleli, že sa neviem postarať o dieťa 😕
sedačku sme ešte neskúsili, ale tiež som si myslela, že sa to dá ešte viac polohovať potom dám vedieť 😉

@riska tak to budeme smerovat zasa na ten stvrtok, aby ste mohli aj vy s Ninus prist 😉