Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@bealondyn bella je super spolucestujúci. 😀 tak vitaj doma 😉
@julinka2787 - ďakujemééééééé 🙂 , ozi , prišiel ti už balík ? mne napísali , že ešte čakajú tovar, lebo som si vybrala spony na záclony, ktoré momentálne nemajú , tak až budúci týždeň mi to pošlú
@miculienka vsetko naj k 8mesacnikovynam🙂
@chani - ďakujem 🙂 , oslávenkyňa sa práve zobudila 😵
@miculienka áno áno, mne ho včera doručil večer taký vysokopekný mladý muž. 😀 😀 😀 riadne peknučké sú tie detské gombíky, čo som si objednala. 😝 na zožratie. aj tie vlny sú fajnučké.
@lenocka84 no Leni moja chyba, vcera u nas lialo, tak som to sem dotiahla. 😒 zostavame do 14. marca, sa tesiiiiiim... 😵
@julinka2787 dakujeme, no bola uzasna, snad aj let naspat bude taky isty. 🙂
@deniskateniska no co to citam, katastrofa, si si uzila svoje...dobre, ze ste uz doma, Romankovi nech sa to uz nikdy nezopakuje a ty sa rychlo vyzdrav!
@miculienka Paulinke vsetko naj 😵
@monky1 tak ako je dnes Hanke? snad uz lepsie, chudatenko male, take vysoke horucky. ☹
inak moja mala uz taha hodku a pol, pekne dospava. a mamina ma prekvapila, kupila jej postielku, tu cestovnu, taku kraaaasnu vo farbach ako tu mam ja izbu, taku fialovo-ruzovu, velmi sa mi paci! 🙂
@julinka2787 - že vysokopekný 😀 😀 😀 😀 , to ja už len obkukať budem môcť ak taký príde 😀 a čo bude š štrikovať ? ja chcem háčkovať svetrík s čiapkou - takýto :
@miculienka to si ches sama?? ale je to naaaaadherneeeeeee
@bealondyn - ďakujeme 🙂
@lenocka84 - sama , budem špekulovať , ale dám sa na to , dáko to urobím aj keby čo bolo
@miculienka no ja našťastie môžem aj okukovať aj kadečo iné. ale išla som akurát kúpať, tak som ho na kávu nevolala. 😀 😀 😀 inak tento ujo mi už niečo doručoval, len neviem čo. nepamätám si. 😅 ešte ani len netuším čo budem štrikovať. asi jej spravím nejakú vestičku a možno aj sukničku. a možno aj nejaké návleky na nôžky. ale fakt neviem. ten svetrík s čiapočkou je úžasný, tak držím palce nech sa ti podarí.
inak ahojte
ja som dneska od piatej hore,bo môj syn nepovažoval spánok za adekvátny a tak sa radšej štveral na čelo postele a liezol po nás...to je horzné,ja ho už nikde nemôžem nechať,keď spí s nami,bojím sa,aby nás neprliezol a nespadol dole a keď je v postielke,tak sa postaví a potom,keď padne,tak si buchne hlavu o niektorý kraj postieľky,pretože je dlhý...
@miculienka urcite ty si sikovna
ale vybrala si si uzasny vzor, krasne
@julinka2787 - nabudúce ho pozvi , možno bude stáť za hriech 😀
potom to tu nalepím ak to vymajstrujem , ale iste to potrvá 😅
@lenocka84 - som sa do toho zaľúbila na prvý pohľad 😵
@monky1 a ako dlho to tam má byť ?
@bealondyn, vitaj doma....mamina si vas užije do sýtosti, že? 😀
@monky1, a hanička má chripku či niečo ine? 😲
@miculienka, všetko naj paulínke 😵 a tá sada je úúžasnááá 😵 😵 neurobiš aj nám? 😀 😀
@lenocka84, ved vo štvrtok sa stretavame, nie? dúfam, že dovtedy už budu všetci zdraví ☹
@miculienka to ti verim, je to krasne
@riska no hned ako sa vylieci tento nas lazaret 🙂
@miculienka jej máš aj návod?
@monky1 a ako dlho to má mať? nezožere jej to kožu?
@puhinka pani, ty mas riadneho sikuliaka, my nelozime nastastie, teda koli tomu ze v nemocke by som asi zosalela...nemal by kde lozit... 😅
@miculienka - vsetko naj 😵
@deniskateniska - vitajte doma! Nech to je uz len lepsie 😉
@bealondyn - aj Ty vitaj doma 🙂
@monky1 - no super, tak nech teplotka sa drzi v spodnych cislach ...
A vsetkym chorym skore uzdravenie ...
Babulky hlasim vlasny net!!!!
Skusim sa nejako casom zorientovat, ale asi dva tyzdne nemam nic docitane. U nas bieda, ja mam dalsi zapal a uz definitivne koniec s MM, takze mame za sebou prvych 24 hodin bez MM a ja to znasam snad horsie ako on, hrcu mam v prsniku riadnu a oba ma bolia, len sa snazim odsavat co najmenej, nech sa robi coraz menej mliecko. Maly sa mi v noci 5x zobudil, co sa budieva len raz, pije minimalne, tak sa s tym trapime, uz som mu ten caj aj prisladila, co som ja inak vravela ze nikdy neurobim 😖 Mala mu dala flasu a vypil vyse 100 ml co nikdy predtym nevypil, takze super... snad to nejako ustojime. Aj ked mi to bude hodne luto 🤐
Nam sa razi inak 6. zub, v 8 mesiacikoch sme mali 8740g a 71 cm, plazime sa, hupeme sa, aj si sami sadneme, aj ked sa este podopierame rucickou 🙂

@miculienka všetko naj k 8mesiačikom!!! nech je paulinka zdravučká a šťastná. 😉