Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@monky1 no to bola dobra krava a teda to ani ja neznasam ked povie niekto na moje dieta ze decko,pizda jedna zmalovana
a este som ti chcela povedat ze tento tyzden mali v lidli silikonove formicky na muffiny take po jednom (12 ks za 4,99e) aby si mohla upiect k dalsiemu sviatku do skolky 😉
@monky1 krava jedna sprosta.. juuuuuj, asi by som si zgustla.. co si ti niektori lekari o sebe myslia?? ma vie riadne nasrat s prapacenim, ked sa niekto stara a prikazuje mi co mam so svojim dietatom robit. a obzvlast ked je to nejaka cudzia osoba. ja by som jej povedala, ze ja si svoje dieta budem kojit tolko kolko ja budem chciet aj ked do 6 rokov a ze umele mlieko teda nedostane nikdy.. 😠 😠 😠 ze mala pravo sa rozhodovat pri svojom dietati..
prajem vam skore uzdravenie aj tak a nech atb rychlo zaberu.. nezabudni na vitamin C a velaaaaaaa... 1000mg na den 😉 aj pre deticky
@desmodka - hodne fuha, ja len ma napadlo, ze dnes mi kamoska vravela, ze objednavala z amazonu anglickeho a vyslo ju to 139 libier + 23 libier postovne na slovensko co je aj tak spolu menej... 190€ priblizne...
Ja som nasu objednala za 142 libier s postovnym, snad coskoro dorazi.
@monky1 - boze to co bolo za doktorku 😠 😠 😠 Ti verim, ze si bola zhnusena, co je koho do toho, ako clovek dlho koji... hlavne pri chorom dietati neni lepsieho, ako kojenie... snad malej antibiotika rychlo zaberu...
@zzz - zuzi, ja robievam rada jeden recept, no mnamika najvacsia, aspon pre mna 😀
Najlepsie vykostene kuracie stehna (su stavnatejsie) namocim do marinady, ktoru spravim z dijonskej horcice a medu. Tak 1:1 je pomer, ale ako chuti kazdemu. Minule som dijonsku nemala, tak som spravila mix kremzskej a obycajnej a med. Do toho namocit /najlepsie samozrejme na noc, ak sa neda, tak staci rano/ a potom dat na pekac, stava co zostala, nou poliat (treba spravit tolko, aby jej bolo viac trosku, nie hektolitre, ale aby to masko nebolo v tom len obalene) a odokryte piect asi 45 minut, zavisi, ked bude masko hotove. Ono sa to tam zapecie a teda mnaaaaaaaaam 😉
A k tomu ryza, kasa, hranolky, cokolvek 😉
bre ranko, chroooozna noc, maly sa budil kazde 2 hodiny alebo aj kazdu hodinu a pol a nic okrem cickania nepomahalo, mne sa brutal zhorsila nadcha a uz ma aj fajne v krku skriabe, nastastie aspon priedusky uz necitim, taka som bola rozbita na salat o 5:45 ked sa zobudil, ledva som dychla, v noci som uz aj rusku na tvar pri kojeniach tasila, tak ho potom zobrala na zvysok noci svokra, ja som sa pred polhodkou zobudila a ony dvaja este veselo spia 🙂
bre ranko.hlasim neprespatu noc plnu kriku.hruza.fakt.tlaci sa 7mi zub.hruza.uz cinka ale nie je cely este von,takze sa este nevyspime.
@monky1 - to co bola za doktorku, fuchtla jedna. Citala som to MM, ako sa k tebe spravala, no ten by im tam dobre zdvihol zaludok 😠 😠 😠 😠 😠 😠
My napodiv sme na tom lepsie, myslim Danko, aj pekne spinkal, coho som sa bala, kezde spal cez den 3x. No ale vela papal, spal, tak mozno mu to pomohlo. Mame teplotu len 37,6.
Horsie je, ze MM a ja sme horsie na tom, LILI u babky zacala kaslat....ach jaj. Dnes tu boli svokrovci,podali mi kyticu vo dverach, ani nechceli ist dovnutra, sprdali MM, ze nebol v kostole, a isli prec.....co uz 😕 🙄
Bre ranecko, my praveze lepsia noc, aj ked ma zmiatli v obchode, ze ake mliecko kupit ci 2 ci 3, lebo 2-ka je tu od narodenia pre hladnejsie deti a 3-ka od 6 mesiacov ak uz dieta prikrmujete, no fuuu, dlho som premyslala a nakoniec zobrala dvojku..
O osmej spapal 95 ml, potom o jedenastej 60 ml, o tretej 75 ml a rano len 30 ml o siestej... spal do pol osmej, takze fakt fajne, snad sa to bude uz len lepsit. Teraz pred doobednym spankom trhol svoj osobny rekord a spapal 100 ml jupiiii . Hladny bol ako cert, ja som sa pytala draheho, co mu dal ako ranajk, on ze 2 cm bananu... a caj... hmmm fajn, ale maly väcsinou zje banan cely, nie, ze dva centimetre... tak bol chudacik hladny...
Odsavat uz musim menej, dnes rano len 100 ml z oboch prs a aj hrce su mensie a menej bolestive. Zacinam mat konecne lepsi pocit z toho odstavenia, lebo krpec je spokojny a moje telo zacalo spolupracovat 😵
@anjelicek26 Mam tyzden po odstaveni a uz odsajem dokopy 20 ml, takze uz som v pohode. Dnes som si 1.dala staru dobrú podprsenku a vysmarila kojacie 😀 Hned to inak vyzera🙂 A MM je stastny, ze sa mi nestratili prsia 😀
@mojalili - no ja dufam, ze sa mi o cislo zmensia, z 80E behat nemienim... pri Saske sa zasa zmensili na C/D, to mi uplne vyhovuje... tak snad aj teraz... z praveho som dnes tiez odsala len 30 ml, z laveho ale este skoro 100 🙄 A to len aby v nom nebol tlak... musim nieco vymysliet...
@anjelicek26 Napodobne som na tom, mala som 75 E, mozno az F, tak snad pojdu na 75D 🙂
@mojalili - my mame za tri dni 300g dolu... ale riesit to nebudem... nemam ako... rozpapava sa... o tyzden to snad mame nazad.
@anjelicek26 TO naberie. 😉 neboj. 😉 My nepapame skrz chorobu , aspon tak mi to pride.
Mne sa drzi teplota iba na 37,1, taka nanic teplota, herpes ma kuše, hruza. Zajtra idem pre dalsieho maroda k babke, pre LILI, tak mame doma lazaret. Horsie je na tom MM, nakolko ma chorobu pecene, tak zle choroby znasa....a to cely tyzden cestuje po rokovaniach po SK...ach jaj ☹
@anjelicek26 tak takto to vypalilo.. kukni na to ci moze byt, dost zle sa tie pismenka nasivaju.. ale snazila som sa 🙂 ak nie,tak urobime druhy.. este otazocka, urobila som sustak a dve vrstvy tensieho flisu.. chces hrubsi? alebo staci taky tensi? ja mam taky tensi a v pohode stacil aj v zime.. ale urobim ako povies 😉 farba skresluje.. vrch je tmavomodry a vnutro a pismenka svetlomodre...

hm, este tak rozmyslam, ze Seherezada asi dnes nejde - neviem, nepozeram to 😀 😀 😀 😀 😀