icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
13. feb 2011

@chani jasne, ten dalsi tyzden tiez vo stvrtok kocky predbezne si zapiste..bude tu @anjelicek26 tak treba vyuzit..

babulina
13. feb 2011

@mici111 pegperego je na plane predaja, chicco neni az taky velky na skladovanie, tak ten moj muz odtrpi, co mam pozicany od kamosky tak aj ten pojde tento tyzden nazad takze minus dva kociky by bol idealny stav 😎

babulina
13. feb 2011

no esteze pisete ze svrtok - ja by som bola zabudla, hlavne ze uz dva dni dumam co som si zabudla napisat do diara, tak uz viem 🙂

anjelicek26
13. feb 2011

@mici111 - stvrtok doobeda ci poobede? Nech su deti fit... My sme sa posledne stretli 09:30 a boli do dvanastej... to bolo fajn..

monky1
13. feb 2011

baby, hlasim nezmeneny stav, u mna naopak horsie, picha ma az v riti ked kaslem, ale hanka je uplna troska - dnes este z postele nevstala 😒
skusila som vsetko mozne i nemozne - zemiakove obklady, kolieska cibule na nohy, karamelovo-cibulovy caj, citrony na zapastie a chodidla, natriet bravcovou mastou, maslo med a citrom, studeny citronovy obklad na krk .. ATB, kortikoidove cipky na noc ... a nic nezaberaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

eli je relativne ok, i ked kasle a kyyycha, ale vybehol jej prvy zub, takze @hori, oficialne sa odhlasujem z klubu 🙂

prepacte, nemam sil vas citat, idem si lahnut, len som sa prisla pripomenut, ze je nam naprd 😔
ale fotky deticiek som vladala kuknut - zlatiiii su 🙂

bakatuska
13. feb 2011

@desmodka jej tak to su krasne fotecky valentinske

@mojalili aj Danko je zlaty a ako to robis s tym okienkom?

@desmodka ten vtip je suprovy ja tu na nom rehocem 😀 😀 😀

weirdo
13. feb 2011

@monky1 - ☹ ☹ ☹ vyliecte sa ...
@desmodka - neskutocny 😵

zojec
13. feb 2011

@monky1 dobra je este jazvecia mast na hrudnik.. 🙂
@anjelicek26 hotovo.. 😉 ak sa ti nebude pacit ten napis, tak si ho zapni naopak 😉 pismenka som este nenasivala.. takze nie je to presne ako z obchodu.. :( ale v UK isto taky nikto nebude mat 😀

anjelicek26
13. feb 2011

@monky1 - chodte moja do nemocky. Myslim uplne vazne. Nieco s tym spravia.

@zojec - ved je to peknunkee 😵

anjelicek26
13. feb 2011

Jaj a zuby, my uz mame siesty od dneska 😉

babulina
13. feb 2011

@anjelicek26 - povodne sme sa bavili ze okolo obeda sa tam stretneme cca 11 -11.30, lebo predtym vacsine deturence buvaju, teda vratane naseho krasavca

a zuby? my stale nic 😀
@monky1 - asi by som este raz dala pohotovost aj napriek zlemu pristupu prvykrat, drzim paste nech to uz prekonate

anjelicek26
13. feb 2011

@babulina - nas chodi od 10:30 - 13:30 spinkat... co je na Slovensku 11:30 - 14:30

anjelicek26
13. feb 2011

Ale tak sa prisposobime, raz to prezije, len mam v zivej pamäti, co sme tam boli poslledne, VSETCI ho chodili okukovat, ako tam to dieta na deke moze pri tom hluku cely cas spat xixi

babulina
13. feb 2011

@anjelicek26 - aspon budes mat cas nam porozpravat vsetky pikosky 😉

anjelicek26
13. feb 2011

@babulina - ja berem aj Sasku, tak klud tan mebude... berte prosim aj starsie deti, nech sa mi tam nenudi 😕 Uz sa tesim moc moc 🙂

babulina
13. feb 2011

@anjelicek26 - ja som myslela ze nezoberiem ninku ze nebude mat partaka, ale ak by si zobrala sasku popripade @ceresna tomiho by bolo super, tak este zvazim ale mam pocit ze mama ju chcela zobrat niekam na vylet

anjelicek26
13. feb 2011

@babulina - no Sasku drahemu neneham... on si chcel vybehnut do Rakuska na nakupy... dve hodky nam vraj dava xixi 😅

babulina
13. feb 2011

@anjelicek26 - zlaty 🙂
inak som zistila ze mame spolocnu znamu, svet je maly

ellysa
13. feb 2011

baby a ešte sa pochválim, Oli už behá za svojim laufwagenom, ale naozaj behá, takže som stále za ňou, lebo ona sa aj prizabije 🙂

anjelicek26
13. feb 2011

@babulina - 😵 😵 😵 Veru je, to ja som minuly tyzden stretla u nas v diere sveta v obchode parik zo Serede, som sa zasmiala 😀 😀

Ja pojdem po stretku kuknut mamu, robi na Sustekovej v zdravotnom centre

anjelicek26
13. feb 2011

@ellysa - Oliv bude veru behat za chvilku 😵 😵 😵

zojec
13. feb 2011

@ellysa panecku, ta je ale rychla 😀 to moja sa este furt plazi len dozadu.. aj ked vo vani je to uz ide aj dopredu 😉

julinka2787
13. feb 2011

a my sa už celkom pekne a rýchlo partizánime dopredu. aj na kolená sa už ťahá ale šmýka sa nám... 😀 😀

julinka2787
13. feb 2011

babulky a tak odveci troška. aký máte prehliadač nainštalovaný? mám IE a tááááák sa mi to serinká, že už nemám na to nerf. ale je ich kooooopa a neviem si vybrať... 😒 poradíte??

zojec
13. feb 2011

@julinka2787 najlepsi pre mna je google chrome 😉

anjelicek26
13. feb 2011

@zojec - aj nas sa uz plazi ako drak, rychly je moc moc 🙂 Na 4 urobi tak 2 posuny s ruckami dopredu, rozplesti sa na brucho a plazi sa zas 🙂

julinka2787
13. feb 2011

@zojec ďakujem. asi skúsim 😉

mojalili
14. feb 2011

@zojec uplne uzasne to je, super, neviem, ci by som sa na to dala, neviem, ani ako by to malo vyzerat rozdelene.Si sikulka 🙂
@bakatuska - to je v MALOVANIE urobene 🙂

Dobré ránko kočky, prajem nielen v dnesny den VELA LAASKY. 😵 😵 😵 😵 u vas doma.

zojec
14. feb 2011

všetkým krásneho Valentína prajeme aj s Barborkou 😉 ktovie ci si nasi chlapi spomenu 😀

@mojalili všetko naj k narodeninám, máš dnes, však? 😉 a ďakujem za pochvalu.. je to strasne jednoduche, usite aj s vystrihnutim za cca 30 minut.. strih mam v albume ak by si chcela 😀

mojalili
14. feb 2011

@zojec Dakujem, veru prave teraz o 8.hod som o rok starsia. Zrovna som hovorila muzovi, ze si mal mladsiu najst, lebo som uz stara krava 😀 😀 😀 Sa smial, ze on je na starsie 🙂
Mne muz dal uz v sobotu velku sperkovnicu a nausnicky z bieleho zlata, on by to do dneska nevydrzal. No hlavny darcek bol klavir pre mna. 🙂 Ale tak pre mna uz vacsi vyznam ma laska, rodina, pochopenie a dovere.... 😵 😵 😵 a to mi k narodeninam staci 🙂

Jej, pozrem si to v albume, mozno sa na to dam. Tatko mi opravil JANE trojkolku, ved Danko uz je taky tazky v hlbokom, ze ho pomaly kocik neuvezie 😕