Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
no esteze pisete ze svrtok - ja by som bola zabudla, hlavne ze uz dva dni dumam co som si zabudla napisat do diara, tak uz viem 🙂
@mici111 - stvrtok doobeda ci poobede? Nech su deti fit... My sme sa posledne stretli 09:30 a boli do dvanastej... to bolo fajn..
baby, hlasim nezmeneny stav, u mna naopak horsie, picha ma az v riti ked kaslem, ale hanka je uplna troska - dnes este z postele nevstala 😒
skusila som vsetko mozne i nemozne - zemiakove obklady, kolieska cibule na nohy, karamelovo-cibulovy caj, citrony na zapastie a chodidla, natriet bravcovou mastou, maslo med a citrom, studeny citronovy obklad na krk .. ATB, kortikoidove cipky na noc ... a nic nezaberaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
eli je relativne ok, i ked kasle a kyyycha, ale vybehol jej prvy zub, takze @hori, oficialne sa odhlasujem z klubu 🙂
prepacte, nemam sil vas citat, idem si lahnut, len som sa prisla pripomenut, ze je nam naprd 😔
ale fotky deticiek som vladala kuknut - zlatiiii su 🙂
@monky1 dobra je este jazvecia mast na hrudnik.. 🙂
@anjelicek26 hotovo.. 😉 ak sa ti nebude pacit ten napis, tak si ho zapni naopak 😉 pismenka som este nenasivala.. takze nie je to presne ako z obchodu.. :( ale v UK isto taky nikto nebude mat 😀
Jaj a zuby, my uz mame siesty od dneska 😉
@anjelicek26 - povodne sme sa bavili ze okolo obeda sa tam stretneme cca 11 -11.30, lebo predtym vacsine deturence buvaju, teda vratane naseho krasavca
a zuby? my stale nic 😀
@monky1 - asi by som este raz dala pohotovost aj napriek zlemu pristupu prvykrat, drzim paste nech to uz prekonate
@babulina - nas chodi od 10:30 - 13:30 spinkat... co je na Slovensku 11:30 - 14:30
Ale tak sa prisposobime, raz to prezije, len mam v zivej pamäti, co sme tam boli poslledne, VSETCI ho chodili okukovat, ako tam to dieta na deke moze pri tom hluku cely cas spat xixi
@anjelicek26 - aspon budes mat cas nam porozpravat vsetky pikosky 😉
@babulina - ja berem aj Sasku, tak klud tan mebude... berte prosim aj starsie deti, nech sa mi tam nenudi 😕 Uz sa tesim moc moc 🙂
@anjelicek26 - ja som myslela ze nezoberiem ninku ze nebude mat partaka, ale ak by si zobrala sasku popripade @ceresna tomiho by bolo super, tak este zvazim ale mam pocit ze mama ju chcela zobrat niekam na vylet
@babulina - no Sasku drahemu neneham... on si chcel vybehnut do Rakuska na nakupy... dve hodky nam vraj dava xixi 😅
@anjelicek26 - zlaty 🙂
inak som zistila ze mame spolocnu znamu, svet je maly
baby a ešte sa pochválim, Oli už behá za svojim laufwagenom, ale naozaj behá, takže som stále za ňou, lebo ona sa aj prizabije 🙂
@babulina - 😵 😵 😵 Veru je, to ja som minuly tyzden stretla u nas v diere sveta v obchode parik zo Serede, som sa zasmiala 😀 😀
Ja pojdem po stretku kuknut mamu, robi na Sustekovej v zdravotnom centre
@ellysa - Oliv bude veru behat za chvilku 😵 😵 😵
a my sa už celkom pekne a rýchlo partizánime dopredu. aj na kolená sa už ťahá ale šmýka sa nám... 😀 😀
babulky a tak odveci troška. aký máte prehliadač nainštalovaný? mám IE a tááááák sa mi to serinká, že už nemám na to nerf. ale je ich kooooopa a neviem si vybrať... 😒 poradíte??
@julinka2787 najlepsi pre mna je google chrome 😉
@zojec - aj nas sa uz plazi ako drak, rychly je moc moc 🙂 Na 4 urobi tak 2 posuny s ruckami dopredu, rozplesti sa na brucho a plazi sa zas 🙂
@zojec ďakujem. asi skúsim 😉
@zojec Dakujem, veru prave teraz o 8.hod som o rok starsia. Zrovna som hovorila muzovi, ze si mal mladsiu najst, lebo som uz stara krava 😀 😀 😀 Sa smial, ze on je na starsie 🙂
Mne muz dal uz v sobotu velku sperkovnicu a nausnicky z bieleho zlata, on by to do dneska nevydrzal. No hlavny darcek bol klavir pre mna. 🙂 Ale tak pre mna uz vacsi vyznam ma laska, rodina, pochopenie a dovere.... 😵 😵 😵 a to mi k narodeninam staci 🙂
Jej, pozrem si to v albume, mozno sa na to dam. Tatko mi opravil JANE trojkolku, ved Danko uz je taky tazky v hlbokom, ze ho pomaly kocik neuvezie 😕

@chani jasne, ten dalsi tyzden tiez vo stvrtok kocky predbezne si zapiste..bude tu @anjelicek26 tak treba vyuzit..