icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
14. feb 2011

@anjelicek26 tiež si myslím, že zmeniť mliečko, možno kým si črievka zvyknú, predsalen je to rozdiel oproti mm

ellysa
14. feb 2011

baby a koľko stojí sunar? som rozmýšľala, že skúsim ten nutradefence od sunar
ja kupujem bebu 600g za 6,99

monky1
14. feb 2011

@mojalili och, to vyzera desivo, najprv som myslela, ze jedla cviklu, ale takto medzi obocim asi tazko .. inak klobuk dole, ze ste ju este aj fotili 😕
@zojec si anjel, poklad, dobra vila 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ..... peniazky samozrejme poslem kolko treba
ja som pozerala aj na nete, ale mas istotu, ze je to prave???
nase postelove hry skoncili, zahrali sme az raz dem dem deli - i to iba jednou rukou, lebo hanka sa vyjadrila, ze obidvomi to nezvladne 🙂
no idem nu natriet bravcovou mastou a aj mm je uz na ceste domov - som zvedava, co povie na muffiny

a k tym padom, aj ela sa uz davnejsie strieskala z gauca rovno na plavajucu - ani opisat sa to neda, ako dopadla - bola vselijak pokrutena, oice narazene na stile na hrane, dopadla na brusko, ruky nohy vykrutene dozadu .... som mala plne gate, lebo vkuse revala a revala, az prso ju nachvilku ukludnilo a plakala dalej ... a ja s nou - ale rozseknute nemala nic - NASTASTIE

julinka2787
14. feb 2011

@mojalili papáme mliečko od Babylove, krabica stojí 5,05€ včera som ho kupovala dokonca za 4, 97-8€.chutí nám, papá ho aj malý paťko našej lenocky. vlastne ona mi ho poradila. majú ho len v DMdrogerie

ellysa
14. feb 2011

pustila som spievankovo, nejak dnes nemám ani nervy sa hrať s malou, pozerá s otvorenou pusou, zlatá je keď idem popred ňu tak zazerá ako je otec keď mu prejdem pred telkou počas televíznych novín 😀

julinka2787
14. feb 2011

@ellysa ja som kupovala predtým sunar ale ten obyčajný a ten stál tak nejak ako tá tvoja beba. ale tento nový je drahší, len neviem presne koľko stojí. veď vygoogli. 😉

lenocka84
14. feb 2011

@julinka2787 ahoj ahoj
ano my ho mame kazde rano, cca 230ml
a maju ho v dm len preto ze to je "ich" vyrobok

mici111
14. feb 2011

@ellysa no ale tak si zober, ze bud rada, ze ti ukradli "len" cizmy a nie napriklad kocik..to je sila.ale to rakusan urcite neukradol..inak ani my nejdeme dnes cvicit, lebo mne je mizerne..

anjelicek26
14. feb 2011

@julinka2787 - no priamo v obchode je aptamil, cow&gates a swa... objednat z netu sa da este hipp, ale to by doslo v stredu, co je mi na dve veci, ked mi reve teraz, ze ano... tak neviem asi urobim ene mene muuuu a jedno vyberiem 🙄

julinka2787
14. feb 2011

@lenocka84 no viem, že ho oni vyrábajú.ja som len mojalili písala že kde a čo. 😉 my ešte papáme ráno aj večer. ešte stále paťka neprešli tie vymýšľačky, že večer ho už nechce?

ellysa
14. feb 2011

@mici111 však ani neviem ako, veď to tam máme pozamykané 😠 ale dobré boli čižmyčky, smutno mi je za nimy, ale tak aspoň konečne vytiahnem jedny, čo som si už minulý rok kúpiula a ešte súv krabici ale to môjmu nepoviem, samo že na jeseň kúpim ešte nové, aj o umyvadle som mu povedala, tak povedal, že to nič, že vymeníme, že on zasa pokazil minule krb a to vyšlo drahšie, len vieš aké mám nervy už po víkende a ešte toto 🙄

lenocka84
14. feb 2011

@julinka2787 nie nie nepresli, ani ho nedavam, bo sak zbytocne potom vylievam
ale ked papa jogurty tak je dobre, to mava teraz na veceru 🙂
s rozkom

ellysa
14. feb 2011

@anjelicek26 daj mu čajík a nejaký príkrm, čo má rád

julinka2787
14. feb 2011

@anjelicek26 no to je fakt na prd výber. teda myslím tým že malý, lebo tie dve mlieka som ešte ani nepočula. a kamošky alebo známe čo dávajú deťúrencom, že by ti pomohli vybrať... alebo skús jedno z nich kúpiť a uvidíš. iné asi nemáš čo spraviť. prinajhoršom potom poskúšaš tu na svk nejako ak hento tiež nesadne a tatko ti bude posielať balíky častejšie. 😀 to by už bolo asi fakt okrajové riešenie 😝

ellysa
14. feb 2011

inak ja som včera malú prvý krát nakŕmila v reštike, malá spapala chlbík, mrkvový šalát a dala som jej zo stredu morčacích pŕs na prírodno-aby to nemala tak ochutené a len tak prášila...

julinka2787
14. feb 2011

@lenocka84 no výmyselník jeden. ale veď jasné, čo ho budeš nútiť. aj tak tým nič nedosiahneš. keď nechce, tak nechce. aspoň že jogurtík spapá a je spokojný. 😉 to je najdôležitejšie.

mojalili
14. feb 2011

@julinka2787 aha, to som nevedela, ze DMka ma svoje mliecko. MY sme na Sunare a v Lidli je teraz super akcia aj na SUNARKA cajiky, na plienky a vsetko...

lenocka84
14. feb 2011

@julinka2787 uz to neriesim
zje ine a je dobre .-)

julinka2787
14. feb 2011

@ellysa no našla som že krabica 400gr nutradefense stojí na svk 11,15 € 😉

julinka2787
14. feb 2011

@mojalili aj my sme boli na sunare, ale pre mňa sú aj tie dve eurá ušetrené na jednej krabici niečo. aj kaše papáme od babylove. chutia a sú asi tiež najlacnejšie. a sú BIO 😀 akurát čajíky od sunarky máme. teda to je asi sunárek. ale to jej jedno. a v lidli majú len dve chute tuším v akcii.

riska
14. feb 2011

@julinka2787, ano, aj my pijeme babylove a sme max spokojní 😵

julinka2787
14. feb 2011

@lenocka84 presne tak. 🙂 je krásny, zdravý, šikovný, nič mu nechýba, tak načo to riešiť. a inak máte už frajerku, či som sa vám už tlačila?? 😀 😀 😀

anjelicek26
14. feb 2011

@ellysa - prikrm mi teraz papka lepsie, ale viac ako 60-80g to nie je, preto este velmi treba mliecko... a ked vypije 50ml a potom sa puciiii, lebo ho to boli je to na dve veci :( Cajik pije tak 200ml denne

@julinka2787 - no este to hipp mozem objednat, keby to inak neslo, vsak este uvidim... asi skusim swa dnes... a potom sa uvidi... blbo sa to vybera, ked mi to fakt nic nehovori... ach jo... no ideme kupit, junior je hore...

riska
14. feb 2011

@lenocka84, paťko je už velký chlap, chce normalnu večeru a nie mliečko 😀

julinka2787
14. feb 2011

@anjelicek26 tak prajem šťastný výber a nech sadne na bruško najlepšie ako môže. 😉

lenocka84
14. feb 2011

@julinka2787 nam si sa netlacila 😀 a kedze ich uz tolko mame, kludne mozete ist do klubu 😉 patko si raz vyberie sam 🙂

@riska presne si to vystihla, obcas papa aj masko co tam nejake mlieko

bakatuska
14. feb 2011

caute vsetkym zelam krasneho valentina

@anjelicek26 ja mam kamosky co museli menit nutrilon 2 lebo mali deti problem a sesternica co zije v uk koji a okrmuje hipp mlieckom ze to malej najviac vyhovovalo a ked prisla na sk tak to zohnala aj tu

julinka2787
14. feb 2011

@lenocka84 oki tak sa oficiálne hlásime do klubu. páčia sa nám modrookí blonďáci 😀 😀

lenocka84
14. feb 2011

@julinka2787 no super