icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
14. feb 2011

baby a kolko takych skatul mlieka miniete do mesiaca??

piacere
14. feb 2011

@zojec my máme 800g balenie Nutrilonu cca na 7 dní, čiže 4 na mesiac min.

julinka2787
14. feb 2011

@zojec my tiež tak nejako na týždeň nám vydá tých 600 gr. čiže tiež štyri do mesiaca. ale kaša nám výjde tak na 4- 5 dní.

zojec
14. feb 2011

@julinka2787 uff.. to je celkom dost.. penazi teda.. :(
@piacere

julinka2787
14. feb 2011

@zojec no už to nie je také zlé ako keď slopala len mliečko. to pošla krabica aj za dva-tri dni. 😅

zojec
14. feb 2011

@julinka2787 jaaaaaaaaaj.. xi xi dakujem za moje mliecniky.. 😀 aj ked pri tomto style, ich budem mat o chvilu ako domorodkyna z afriky 😀

anjelicek26
14. feb 2011

@julinka2787 - takze aj Max bude vyhovovat.

Inak s mliekom sme tam kde sme boli, susedku som vonku stretla a ta vravela, ze tie obe urcite nie, ze maju len cukry a skroby, ze Aptamil je proti nim zazrak, ze nech skusim vydrzat este chvilu a davat mu do vody na pitie trochu melasy, ze si potom lepsie zvykne 😕 Ja mam pocit, ze kazdy radi nieco ine... idem ja objednat to hipp, to dorazi zajtra a dam tym padom Aptamilu tuto noc este jednu sancu...

julinka2787
14. feb 2011

@anjelicek26 myslím že na zvyknutie bruška stačia tie tri dni aby mliečko prešlo celým tráviacim traktom. takže aptamil mu proste nesadol. a melasu??? to je ten sladký sirup, nie? to by som asi nedávala. tak vyskúšaj to hippko. voľáko vydržíte s maxíkom. alebo mu skús do zajtra nejako "obmedziť" mliečny príjem. alebo čo ja viem čo... a nedá sa vám ísť do nejakého vzdialenejšieho obchodu, či nemajú aj niečo iné alebo to hippko, nech nemusíš objednávať z netu?

julinka2787
14. feb 2011

@zojec veru určite za ne buď vďačná. 😀 ušetríš peknú kôpku penez. 😉

anjelicek26
14. feb 2011

@julinka2787 - neviem, je to vzdy zmena ked po MM ide dieta na UM... ach jaj... ja mam navyse pocit, ze to dieta vobec nepocituje hlad, on neni hladny nikdy proste ako chapes napr. vcera o jedenastej pekne vypil svoje UM, potom 20 ml o druhej, 30 ml o siestej, o osmej vypil 30 ml caju a zjedol 5 lyziciek vyzivy a teraz zjedol 50 ml UM a 4 lyzicky jogurtu... a aj to z donutenia. Ja z neho nemozem, co s nim budem robit???

zojec
14. feb 2011

@anjelicek26 skus kym ti pride nove mliecko dat ryzove ochutene susenym ovocim, alebo obilninove 😉 mozno mu bude chutit

puhinka
14. feb 2011

čaute babý 🙂
krásneho valentína vám prajem 🙂
nám dnes konečne prišiel ten kočík...sa teším,ako blcha
ale je mi aj dosť zle dneska,pretože včera sme mali to výročie svadby a boli sme na večeri,ja som si dala k jedlu červené víno a dnes sa cítim,akoby som nevypila 3 dcl,ale 3 sudy....ajáááj...není mi dobré... ☹

bleble
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
14. feb 2011

@puhinka - aky kocik ti prisiel? Ja este stale kukam, aspon tri som nasla dalsie, co sa mi pacia, aj icandy sa mi uz zacina pozdavat, asi by som si zas mala dat zhabat internet 🤐

@zojec - nieco musim vymysliet, objednala som to hipp a uvidim... on vseobecne velmi malo papa, som verila, ze je to len tym, ze sa stale pcha MM ale on aj na UM v tom pokracuje... strasne malo spapa do dna a skoro vzdy je to nutenie... keby bolo po jeho, tak papa 2x denne 🙄

puhinka
14. feb 2011

@anjelicek26 ,babypoint mark 4...a zdá sa mi strašne maličký 🙂 oproti tej veľkej krave,čo som mala do teraz a je aj neuveriteľne ľahký,aj s malým vo vnútri som ho v pohode zdvihla 🙂

julinka2787
14. feb 2011

@anjelicek26 jasné že je to zmena. a veliká.pre neho asi najväčšia akú doteraz zažil. možno mu to množstvo stačí čo spapá. bruško si zvyká aj na to, že UM je oveľa sýtejšie ako MM. čiže to množstvo sa časom určite upravía bude papaž viac. ak si si nie istá, skús cinknúť Healthke či ako sa to píše. alebo keď budete tu na svk, tak sa behni opýtať nejakej pediatričky. podľa mňa aj bruško musí pochopiť, že UM nedostane tak často ako bolo MM a zvykne si časom na nový papací režim. skús mu dať čas. ak je spokojný a nie je nejaký divný, tak ok. aj taťka si dlhšie zvykala.ale šlo to.držím palčeky. 😉

anjelicek26
14. feb 2011

@julinka2787 - no moje MM bolo asi dost kaloricke, ved spaval tak, ze sa v noci len raz budil... to s UM sa zatial budi castejsie.... ale asi mas pravdu, musi si zvyknut, nemala by som robit zatial ziadnu paniku, ved sa uvidi. Objednala som hipp, tak ho zajtra rano mam...tuto noc musime vydrzat.

Keby sa to nelepsilo, cinknem nasej nemeckej doky, ta je fajn a aj vie poradit. On proste nie je hladny. Snad odkedy je na svete som ho videla hladneho no mozno 5x. Inak vzdy klidek tabacek. Aj ked sa v noci zobudil na kojenie, nikdy nereval, vzdy si len pomrnkal a ak nic nedostal, spal aj dalsie dve hodky dalej, len si cucal palec potom...

@puhinka - hodis foto Igorka v nom?

puhinka
14. feb 2011

@anjelicek26 ,môžem,ale som fotila len s mobilom,tak je to také rozmazané 🙂

puhinka
14. feb 2011

a tá tretia je len kočík samotný,ale už aj s fusákom novým tiež,ten je až do troch rokou 🙂

julinka2787
14. feb 2011

@anjelicek26 aj taťka je málokedy hladná. ako menšia vydržala aj 13 hod nejesť a v pohode bez plaču. teraz to už začína dávať najavo, ale tiež veľmi zriedka. no čo už, asi máme veľmi trpezlivé detičky. 😀 bude dobre,neboj. 😉

julinka2787
14. feb 2011

@puhinka super! krásny je! aj kočík aj igorko. 😉

puhinka
14. feb 2011

@julinka2787 ,ďakujem krásne 🙂 moc sa teším,už čakám,kedy sa milostivý pánko zobudí,pôjdeme sa napapať a pak otestovať...no aj nezačné pršať alebo silno snežiť,bo tie svine,nielen že im trvalo 3 týždne,kým mi prišiel kočík,ale ešte k tomu mi aj zabudli pridať pláštenku a pritom som si ju doobjednala,ale zase ani som ju nemusela zaplatiť...musím teraz kúpiť univerzálnu na športvé kočíky,bo s hentými už ja nechcem mať nič spoločné...

julinka2787
14. feb 2011

@puhinka ani ja nemám k našemu kočíku pláštenku. možno mi sadne z veľkého kočíka, ale ešte som neskúšala... ale tak snáď nebude škaredo a môžete vyskúšať v teréne. ja som s ním bola spokojná aj vonku, veď máme podobný ako váš. 😉

puhinka
14. feb 2011

@julinka2787 ,pláštenku z veľkého mám aj ja,ale tá mi určite nebude pasovať...:/

deniskateniska
14. feb 2011

@mojalili no to ti verim aj ja by som vrazdila... 😠 😠 😠

mojalili
14. feb 2011

@puhinka super, aky kočík to máte. JE uzasny, tie reflexne pasiky su dobré na nom 🙂

lenocka84
14. feb 2011

@puhinka jeeej aky paradny kocik. skoro ako ten nas 😀 😀 😀 😀 😀

mici111
14. feb 2011

@puhinka to tebe zmazali prispevok?? ze neodbocuj od povodnej temy?? to co je uz?? co si tam pisala prosim ta? ved tu sa bavime vzdy o vsetkom a o nicom..to je sila..

mici111
14. feb 2011

@anjelicek26 ty si nedas pokoj s tymi kocikmi? 😀 😀 😀 nevyzera zle.. 😉