Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 - je super, aj ta cena... len zas ma 10,5 kg... ach jo, to je dost... aj ked ma zasa otocnu sedanku, aj polohovatelnu rucku, aj sa krasne zlozi... ja mam pocit, ze fakt neni idealny kocar :(
@ellysa - mne sa bee ale vooobec nepaci 😅 😅 😅
@anjelicek26 😝 mne hej, len tých 500 Euri nemám 😅
@ellysa - ja som chcela fusion, ale kukni, aky je obrovsky po zlozeni, je to na konci videa... tak som zasa na zaciatku
https://www.youtube.com/watch?v=XUB96BBMLsE@anjelicek26 tak to je tank, to určite na leto eee, ale inak je pekný 😀 , ja by som na tvojom mieste šla to bee ešte pozrieť 😝 ,alebo kúpila tú sedanku na zapp
@anjelicek26 tak to je fakt velke po zlozeni eeee, sice ani nas PP nie je najmensi ale mensi ako toto heh 🙂
@ellysa - ta sedanka je vsade vypredana, nechapem to... uz som po nej pozerala, ale nikde ju nemaju. Ale asi by to bolo najlepsie riesenie.
@anjelicek26
@ellysa inak ked tocite zasa o kocikoch..co som objavila..a ten ruuuzoooovyyyyyyy 😵 😵 😵 😵
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9604046
trochu sa mi podoba na bgb bee 😀
@chani - esteze som si to video kukla, vsa by si drahy tukal na celo, ze aky tank... proti tomu je aj moja mura zlatinko xixi...btw. mam na nej defekt!! Na buzze aj na mure! Mne nejaky skriatkovia po nociach chodia pichat gumy 🙄
cafte devuchy, tak noc jeden horor, prvy spanokeste dobre spal od 8 do 11 ale potom uz bol hore kazdu hodku a stvrt az kazdu hodku a pol a nic nezaberalo len cickanie ☹ a pritom cez den nema problem nechce jest castejsie ako 3 hodiny. kedysi v noci len pocuckal a spal ale teraz taha ako keby rok nejedol a to uz papa opat 3 prikrmy denne a kazdy, ranny ovocny da okolo tych 50-60 ml a potom zeleninovy a kasu posledny tyzden kazdy z nich da za cca 130 ml a este aj mliecko do toho, tak nechapem. svokra spala so mno a ako trosky sme boli rano. mu skusala ze dat caj ani bohovi nechcel a pritom cez den ho pije bez pb...ach jaj
@mici111 paradny....to je novinka?
mne tento 😀 😀 😀
http://www.casualplay.com/products/view/39/down...
@mici111 ja neviem, či nejaká telepatia funguje, ale som akurát o ňom prečítala diskusiu, mne sa páči viac bee, ale ani tento nevypadá zle, čo @anjelicek26
ja som objednávala sedanku z bambini, z trnavy, tiež nebola na celom sk, ale objednal mi ju a do dvoch týždňov som ju mala, skús im napísať mail, či ich nemajú, však keď ideš na sk, mohla by si zobrať len podvozok...
@mici111 - xixi ruzovy je pekny 🙂 Ja len pokukujem, aby to bolo aj trosku stabilne, lebo my ho berieme kazdych 6 tyzdnov do lietadla tam aj nazad, ci uz do DE ci na Slovensko lietame a nemalo by sa to hned rozbit... takze ja mam kriterium navyse 🤐
sme odvcera v petrzke cely tyzden a zrooovna tento tyzden musi niekto tu poondiatu kupelnu prerabat. nechapem ako to dieta moze spat pri tom hluku uz vyse 2 hodin. mne uz ide mozog z hlavy vyletiet ☹ soplava som ajk slak, dutiny mi opuchaju no hruza, esteze maly vyzera ze je v uz ok
@ellysa - a na kolko ta vysla ? Tu pozeram ze 100 libier stoji a 118€ je dost, to je jak novy zapp... ci mi to za to stoji alebo dolozim a kupim iny kocar... no este pouvazujem..
Inak mi baby povedzte, ako je mozne, ze maly vypil 30 ml UM iba a spi uz vyse dve hodiny 😕
@anjelicek26 mňa aj s poštovným na 107 EUR
No porozmyslam, tato farba sa mi paci
@anjelicek26 http://www.amazon.de/gp/search/ref=sr_kk_2?rh=i...
inak jedna baba v hainburgu má tiež xtra ten naturálny, sa každý deň stretávame, a aj ľutujem, že som ten neobjednala, sa mi páči
@ellysa ja si tento tt objednavam bugabee+ 😉 dam poto foto. niekedy mam posit ze mi sibe, naco druhá karicka, ja mam stokke a stale vymyslam 😉 ale vidim,ze niesom sama 🙂
mi sme uz od stvrku doma chorucky,ale vyzera to uz na dobrej ceste, boze strastne to je ked su deti chore ☹
@weirdo ee nechce tych 300ml prikrmu dokopy plus kojenie kazde 3 hodiny je jeho max viac usta neotvori. co sa rastoveho spurtu tyka neviem uvidime ho skusim premerat ale pred 2 tyzdnami narastol za 2 tyzdne o 2 cm, tak uvidime ale nezda sa mi.
@ellysa ja uz neviem ci a co by ho mohlo boliet ale ochvilu ma picne. uz som mala normalne ciernu myslienku vyskusat mu dat UM aspon na 1 nocne kojenie ci nenastane zmena ale potom si vzdy poviem ze musim este vydrzat

@anjelicek26 mne sa nejak nezdá, taká lacná verzia buzz, nie? si aj niečo o ňom čítala
čo rozmýšľaš kúp si bgb bee plus a potom budem slintať
a mňa naštvalo, že už aj nuna je polohovateľná až do ľahu