icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

puhinka
14. feb 2011

@mojalili ,je to babypoint mark 4 a majú ho tu aj lenočka a babulina...tuším 🙂
@lenocka84 ,však toto :D
@mici111 ,a kde? ani neviem...ale na mne majú adminky zasadnuté...neviem prečo...aj z albumou mi stále niečo vymazávajú a podobne...ja ich už neriešim
@anjelicek26 ,v pohode 🙂

anjelicek26
14. feb 2011

@chani - mne toto stvarala Saska a na nic rozumne sme neprisli 🙄 Do 2,5 roka neprespala ziadnu noc... doky nam vravela, ze je velmi aktivna, mobilna, ze to v noci preziva, ze to bude z toho..

puhinka
14. feb 2011

@anjelicek26 ,tak ten posledný,čo si sem dala je úplne najkrajší ja som zaťažaená na taký tip kočíkou 🙂

puhinka
14. feb 2011

baby a ja som čítala,že deti v tomto veku by mali vypiť 1 liter tekutín denne..???
to ako len čaju?
akože ja do Igorka nenatrepem ani len 2 dcl

zojec
14. feb 2011

@chani podla mna to nie je rastovy spurt, podla mna len chce citit tvoju blizkost.. niektore deti riadne vymyslaju 😉 no nezavidim ti.. ale podla mna to prejde.. mozno mal zlu noc, nieco sa mu snivalo len. .. myslim ze UM nic nevyriesis.. to by si musela odstavit uplne.. ☹ ak ta to ukludni, aj moja sa budi cca 3-4x do rana.. a kedze chodim spavat o polnoci, tak do 6tej rana je to skoro kazdu hodku 😉 ale ja to uz nejak nevnimam, zdvihnem pyzamo a spim dalej.. inak by som nemohla fungovat cez den.. neviem si predstavit, ze by som mala vstat do postielky..
zeny.. vy zas riesite kociky?? 😀 😀 strasne s vami.. 😀 aspon ze tuto maniu nemam.. 😀 plienkova mania vyjde lacnejsie 😉 ja zas tvrdo uvazujem nad kupou manducy...

chani
14. feb 2011

@puhinka caj, mliecko, voda, a aj voda z prikrmov vsetkych, ale pochybujem ze my dame tolko, ale mozno aj hej, ked beriem v uvahu to mnoztvo kojeni v noci a ja aj do vsetkych prikrmov cpem aj vodu prevarenu🙂

chani
14. feb 2011

@zojec tak to mlady muzko spi v postielke len ten prvy spanok od prveho zobudenia je uz v posteli s nami, sak ja mam co robit aby som to tricko dvihla nieto este vstavat z postele 🙂 ved to, ze ja nechcem skoncit s kojenim kym vladzem prezivat

mojalili
14. feb 2011

@puhinka Vies, este som si nevybrala golface pre Danka, kvoli cestovaniu, tak stale rozmyslam. mam zopar tipov, ale som z toho paf... 🙂

ellysa
14. feb 2011

@chani UM nedávaj, my sme príklad, že to nie je taký zázak a keď sa nespí, tak sa nespí či UM alebo MM 😒
@lenocka84 no super, potom odfoť

ja budem asi za chvíľu riešiť akú kuchyňu a hlavne kde, lebo 10 tis. za ňu odmietam dať, najlepšie nejaký stolár, tak ak máte nejakých šikovných sem s nimi

puhinka
14. feb 2011

@chani ,jáj,tak potom sa to dá... 🙂
@mojalili ,ja som mala jeden úplne vysnený a ten už nemali ani u nás a ani v čechách,tak som z toho bola dosť smutná...

puhinka
14. feb 2011

@ellysa ,tu v čunove sú taký chalani,firma,čo robia vstavané skrine a kuchyne na mieru,by som ti na nich zistila kontakt kebyže chceš,oni robili celej našej rodine

mojalili
14. feb 2011

Paci sa mi aj tento BABYPOINT, ale aj co ma @desmodka HAUCK MALIBU NAVY, ja som mala poodne CHICCO MULTIVAY vyhliadnuty, ten ma vsetko v cene, tak teraz neviem.
Babypoint ma aj nanoznik , je lahky. Hauck sa mi paci, ze ma spojenu rucku, to je na nom super. No a Chicco je aj do zimy.

mojalili
14. feb 2011

@chani tak ako pisala ellysa, UM nezaruci , ze dieta bude spinkat, vazne... 😉

mojalili
14. feb 2011

@puhinka Zhodnotili sme s LILI, ze pre Danka bude dobry ten BAbypoint 😉 😉 uvidim, co mi na to povie MM 😕

puhinka
14. feb 2011

@mojalili ,som rada 🙂

lenocka84
14. feb 2011

@ellysa jasne hodim foto
@chani no to dufam ze bude, mm siel este nejake veci kupit, a snad to urobime bo ked nie je to pruser, zajtra ide do prace

zojec
14. feb 2011

@ellysa ja som si dala kuchynu robit v kuch. studiu, ale sama som si ju navrhla, stale vtedy cca 100 tisic korun.. ale nemam horne skrinky. chcela som dyhovane dvierka, ale to by sa cena zdvohnasobila :( inak co som kukala aj v ikea maju velmi pekne kuchyne... ak teda nepotrebujes 3x4metre ako mam ja 😉

chani
14. feb 2011

@mojalili ja si to potom vzdy poviem ked ma take napadne, tak si spomeniem na tych co UM maju a aj tak nespia. ako sa hovori topiaci sa aj slamky chyta 🙂

chani
14. feb 2011

@lenocka84 a co on byva dlho f praci??

lenocka84
14. feb 2011

@chani no niekedy az do 7mej
a vrtaj potom vies

miculienka
14. feb 2011

🙄 - to je Valentín - svokra si dole spieva, až sem ju počuť a to som o poschodie vyššie 😝 😝 😝 😝

mojalili
14. feb 2011

@miculienka JA som sa dnes draheho spytala, ako oslavime Valentina ci narodeniny, ze nijako, lebo sme chore skapacinky 😀 a deti su ako antikoncpecie 🙂 😀

miculienka
14. feb 2011

@mojalili - hm , to je tiež super situácia - rýchlo sa uzdravte - potom toho Vaľoša dobehnete a môžte mať aj každý deň Valentína 😵 - keby to tak šlo , však ?

puhinka
14. feb 2011

@miculienka ,tak máš aspoň kultúrnu vložku

@mojalili ,deti dajte spať a vy si chodte lažkať do postele :D
lahko si to predstavujem,že?
mne sa dobre dýcha pri jednom...

julinka2787
14. feb 2011

@mici111 to zmazali jednej babe čo sem chodí dávať link na nejaký dotazník... 😉

ellysa
14. feb 2011

@puhinka krásny kočíček aj
@mojalili dankovi sa určite bude páčiť, ocino už hádam len pritaká, však baby dobre rozhodli 😀
@puhinka no to by som brala to číselko
@lenocka84 a tvoj muž nerobí niečo také? či sa mi zdá?
@zojec no to určite nebude taká veľká kuchyňa, ja chcem tie blum systémy, tie sú drahé, ale viem že niektorí stolári s nimi tiež robia a aj tak sú tie kuchyne lacnejšie ako v štúdiu

nakoniec sme sa rozhodli, že ostaneme v Hainburgu a sme zapísaní na nové bytíky, len až o tri týždne budeme na 100% vedieť aký a za koľko, pravdepodobne s predzáhradkou 3 izbový, ešte ich len stavajú, takže sťahovali by sme sa až na konci tohto, ale začiatkom budúceho roka, tak klop klop klop nech to už konečne výjde

puhinka
14. feb 2011

@ellysa ,ok,to sú krsného susedia,tak keď príde,aj dnes by mal ešte prísť,tak sa ho opýtam,možno,že sú aj na internete,teda si myslím,že by mali byť...ale do dvoch dní ti určite poskitnem kontakt 🙂

miculienka
14. feb 2011

@puhinka - kultúrna vložka 😀 - riadna 😀 😀 😀

ellysa
14. feb 2011

@puhinka jaj v pohode, to má ešte čas, minimálne pol roka... 😉

ellysa
14. feb 2011

baby akurát malú kŕmim má kukurišku, hrášok, mrkvu a cestoviny a iba tak najemno som jej to rozmixovala, sem tam ju tak fajne natiahne, asi z hrášku a ona sa pri tom rehoce- 😀 😀