Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@chani - mne toto stvarala Saska a na nic rozumne sme neprisli 🙄 Do 2,5 roka neprespala ziadnu noc... doky nam vravela, ze je velmi aktivna, mobilna, ze to v noci preziva, ze to bude z toho..
@anjelicek26 ,tak ten posledný,čo si sem dala je úplne najkrajší ja som zaťažaená na taký tip kočíkou 🙂
baby a ja som čítala,že deti v tomto veku by mali vypiť 1 liter tekutín denne..???
to ako len čaju?
akože ja do Igorka nenatrepem ani len 2 dcl
@chani podla mna to nie je rastovy spurt, podla mna len chce citit tvoju blizkost.. niektore deti riadne vymyslaju 😉 no nezavidim ti.. ale podla mna to prejde.. mozno mal zlu noc, nieco sa mu snivalo len. .. myslim ze UM nic nevyriesis.. to by si musela odstavit uplne.. ☹ ak ta to ukludni, aj moja sa budi cca 3-4x do rana.. a kedze chodim spavat o polnoci, tak do 6tej rana je to skoro kazdu hodku 😉 ale ja to uz nejak nevnimam, zdvihnem pyzamo a spim dalej.. inak by som nemohla fungovat cez den.. neviem si predstavit, ze by som mala vstat do postielky..
zeny.. vy zas riesite kociky?? 😀 😀 strasne s vami.. 😀 aspon ze tuto maniu nemam.. 😀 plienkova mania vyjde lacnejsie 😉 ja zas tvrdo uvazujem nad kupou manducy...
Paci sa mi aj tento BABYPOINT, ale aj co ma @desmodka HAUCK MALIBU NAVY, ja som mala poodne CHICCO MULTIVAY vyhliadnuty, ten ma vsetko v cene, tak teraz neviem.
Babypoint ma aj nanoznik , je lahky. Hauck sa mi paci, ze ma spojenu rucku, to je na nom super. No a Chicco je aj do zimy.
@ellysa ja som si dala kuchynu robit v kuch. studiu, ale sama som si ju navrhla, stale vtedy cca 100 tisic korun.. ale nemam horne skrinky. chcela som dyhovane dvierka, ale to by sa cena zdvohnasobila :( inak co som kukala aj v ikea maju velmi pekne kuchyne... ak teda nepotrebujes 3x4metre ako mam ja 😉
🙄 - to je Valentín - svokra si dole spieva, až sem ju počuť a to som o poschodie vyššie 😝 😝 😝 😝
@miculienka JA som sa dnes draheho spytala, ako oslavime Valentina ci narodeniny, ze nijako, lebo sme chore skapacinky 😀 a deti su ako antikoncpecie 🙂 😀
@mojalili - hm , to je tiež super situácia - rýchlo sa uzdravte - potom toho Vaľoša dobehnete a môžte mať aj každý deň Valentína 😵 - keby to tak šlo , však ?
@miculienka ,tak máš aspoň kultúrnu vložku
@mojalili ,deti dajte spať a vy si chodte lažkať do postele :D
lahko si to predstavujem,že?
mne sa dobre dýcha pri jednom...
@mici111 to zmazali jednej babe čo sem chodí dávať link na nejaký dotazník... 😉
@puhinka krásny kočíček aj
@mojalili dankovi sa určite bude páčiť, ocino už hádam len pritaká, však baby dobre rozhodli 😀
@puhinka no to by som brala to číselko
@lenocka84 a tvoj muž nerobí niečo také? či sa mi zdá?
@zojec no to určite nebude taká veľká kuchyňa, ja chcem tie blum systémy, tie sú drahé, ale viem že niektorí stolári s nimi tiež robia a aj tak sú tie kuchyne lacnejšie ako v štúdiu
nakoniec sme sa rozhodli, že ostaneme v Hainburgu a sme zapísaní na nové bytíky, len až o tri týždne budeme na 100% vedieť aký a za koľko, pravdepodobne s predzáhradkou 3 izbový, ešte ich len stavajú, takže sťahovali by sme sa až na konci tohto, ale začiatkom budúceho roka, tak klop klop klop nech to už konečne výjde
baby akurát malú kŕmim má kukurišku, hrášok, mrkvu a cestoviny a iba tak najemno som jej to rozmixovala, sem tam ju tak fajne natiahne, asi z hrášku a ona sa pri tom rehoce- 😀 😀

@mojalili ,je to babypoint mark 4 a majú ho tu aj lenočka a babulina...tuším 🙂
@lenocka84 ,však toto :D
@mici111 ,a kde? ani neviem...ale na mne majú adminky zasadnuté...neviem prečo...aj z albumou mi stále niečo vymazávajú a podobne...ja ich už neriešim
@anjelicek26 ,v pohode 🙂