Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@chani - mne toto stvarala Saska a na nic rozumne sme neprisli 🙄 Do 2,5 roka neprespala ziadnu noc... doky nam vravela, ze je velmi aktivna, mobilna, ze to v noci preziva, ze to bude z toho..
@anjelicek26 ,tak ten posledný,čo si sem dala je úplne najkrajší ja som zaťažaená na taký tip kočíkou 🙂
baby a ja som čítala,že deti v tomto veku by mali vypiť 1 liter tekutín denne..???
to ako len čaju?
akože ja do Igorka nenatrepem ani len 2 dcl
@chani podla mna to nie je rastovy spurt, podla mna len chce citit tvoju blizkost.. niektore deti riadne vymyslaju 😉 no nezavidim ti.. ale podla mna to prejde.. mozno mal zlu noc, nieco sa mu snivalo len. .. myslim ze UM nic nevyriesis.. to by si musela odstavit uplne.. ☹ ak ta to ukludni, aj moja sa budi cca 3-4x do rana.. a kedze chodim spavat o polnoci, tak do 6tej rana je to skoro kazdu hodku 😉 ale ja to uz nejak nevnimam, zdvihnem pyzamo a spim dalej.. inak by som nemohla fungovat cez den.. neviem si predstavit, ze by som mala vstat do postielky..
zeny.. vy zas riesite kociky?? 😀 😀 strasne s vami.. 😀 aspon ze tuto maniu nemam.. 😀 plienkova mania vyjde lacnejsie 😉 ja zas tvrdo uvazujem nad kupou manducy...
Paci sa mi aj tento BABYPOINT, ale aj co ma @desmodka HAUCK MALIBU NAVY, ja som mala poodne CHICCO MULTIVAY vyhliadnuty, ten ma vsetko v cene, tak teraz neviem.
Babypoint ma aj nanoznik , je lahky. Hauck sa mi paci, ze ma spojenu rucku, to je na nom super. No a Chicco je aj do zimy.
@ellysa ja som si dala kuchynu robit v kuch. studiu, ale sama som si ju navrhla, stale vtedy cca 100 tisic korun.. ale nemam horne skrinky. chcela som dyhovane dvierka, ale to by sa cena zdvohnasobila :( inak co som kukala aj v ikea maju velmi pekne kuchyne... ak teda nepotrebujes 3x4metre ako mam ja 😉
🙄 - to je Valentín - svokra si dole spieva, až sem ju počuť a to som o poschodie vyššie 😝 😝 😝 😝
@miculienka JA som sa dnes draheho spytala, ako oslavime Valentina ci narodeniny, ze nijako, lebo sme chore skapacinky 😀 a deti su ako antikoncpecie 🙂 😀
@mojalili - hm , to je tiež super situácia - rýchlo sa uzdravte - potom toho Vaľoša dobehnete a môžte mať aj každý deň Valentína 😵 - keby to tak šlo , však ?
@miculienka ,tak máš aspoň kultúrnu vložku
@mojalili ,deti dajte spať a vy si chodte lažkať do postele :D
lahko si to predstavujem,že?
mne sa dobre dýcha pri jednom...
@mici111 to zmazali jednej babe čo sem chodí dávať link na nejaký dotazník... 😉
@puhinka krásny kočíček aj
@mojalili dankovi sa určite bude páčiť, ocino už hádam len pritaká, však baby dobre rozhodli 😀
@puhinka no to by som brala to číselko
@lenocka84 a tvoj muž nerobí niečo také? či sa mi zdá?
@zojec no to určite nebude taká veľká kuchyňa, ja chcem tie blum systémy, tie sú drahé, ale viem že niektorí stolári s nimi tiež robia a aj tak sú tie kuchyne lacnejšie ako v štúdiu
nakoniec sme sa rozhodli, že ostaneme v Hainburgu a sme zapísaní na nové bytíky, len až o tri týždne budeme na 100% vedieť aký a za koľko, pravdepodobne s predzáhradkou 3 izbový, ešte ich len stavajú, takže sťahovali by sme sa až na konci tohto, ale začiatkom budúceho roka, tak klop klop klop nech to už konečne výjde
@puhinka - kultúrna vložka 😀 - riadna 😀 😀 😀
baby akurát malú kŕmim má kukurišku, hrášok, mrkvu a cestoviny a iba tak najemno som jej to rozmixovala, sem tam ju tak fajne natiahne, asi z hrášku a ona sa pri tom rehoce- 😀 😀

@mojalili ,je to babypoint mark 4 a majú ho tu aj lenočka a babulina...tuším 🙂
@lenocka84 ,však toto :D
@mici111 ,a kde? ani neviem...ale na mne majú adminky zasadnuté...neviem prečo...aj z albumou mi stále niečo vymazávajú a podobne...ja ich už neriešim
@anjelicek26 ,v pohode 🙂