icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

lenocka84
14. feb 2011

@ellysa no on robi prerabky bytov, ale nie vstavane skrine
ale toto bude uz jeho 2, tak myslim ze to pojde lepsie

ellysa
14. feb 2011

@lenocka84 aha 😀 😀 , šikulku máš, aj môj chce všetko sám robiť, len nie vždy sa tak podarí, ako by som si ja predstavovala, lenže on odborníka nezavolá ani za svet, lebo by mal pocit, že ako chlap zlyhal, ja dúfam, že aspoň tú kuchyňu si budem môcť dať niekomu urobiť 😀

kuriatko33
14. feb 2011

ak by ste niektorá chceli inglesinu avio,tak kamoska ju kupila a je dost vysoká 178cm a je jej mala rucka a v predajni jej ju nechceli zobrat naspat,tak vam ju preda za 300eur aj s nanoznikom, vobec ju nepouzila po vonku,doma zistila ze jej nesadne a teraz nevie čo s karičkou. ma tu svetlo modru je krasna 😉

anjelicek26
14. feb 2011

@puhinka - liter je moc, mali by pit priblizne 1/10 vlastnej hmotnosti a to je cajik, mlieko, tekutiny z prikrmov a aj to, co vychlipu vo vani 😀 Pri Maxovi 870 ml by to bolo, ale pije 650ml momentalne, z toho 450ml mlieko a 200 cajik no a z prikrmov neviem, vela to nebude... ale cika dost, spokojny je, viac ako ponukat mu nemozem...

ellysa
14. feb 2011

@kuriatko33 joj škoda, že nie ružová, už by som mala zasa chrobáka v hlave a čo ty povieš naň?

ellysa
14. feb 2011

@anjelicek26 fíha, moja pije tých 650 ml len mlieko, plus asi 200 ml čajík, ale tak ona to zasa spáli, však je furt v pohybe a zasa papá málo príkrmy

kuriatko33
14. feb 2011

@ellysa je to krasny golfac,aj ja som ho zvazovala,ale ja uz od tehotenstva slintam nad bugabee+,takze ja idem do toho. ta karicka ja brana z bambini.sk myslim ze stoji okolo 370eur s nanoznikom, kupena necele 2tt dozadu

kuriatko33
14. feb 2011

terza som to pozrela 340karicka a 19 eur je nanoznik u nich.

zojec
14. feb 2011

@ellysa hm.. kebyze ja viem co su to blum systemy.... 😀 ja som modernu kuchynu nechcela.. jedine na co som privolila boli velke sufliky s dobrzdovanim a som spokojna, ze som sa na to dala nahovorit.. 😉

anjelicek26
14. feb 2011

@ellysa - to je hodne mlieka, na krabici je u nas napisane, ze od pol roka uz len 420ml mlieka denne, tak ja neviem 😕 Asi aby deti viacej prikrmy papali...

ellysa
14. feb 2011

@anjelicek26 no ale čo narobím, ona je mlieková, ja mám na krabici, že max 5 x a ona papá 4x aj s nočným a tučná nie je, všetko vylieta-príkrm je len 2x a veľmi málo
@zojec no presne to to je to dobrzďovanie a na závesných skrinkách také postupné otváranie-zatváranie

mojalili
14. feb 2011

@ellysa Presne, Danko tiez pije viac mliecka, proste teraz aj ked je chory, tak do neho nemozem dostat prikrm, tak dam mu mlieko. ALe dnes papa ukazkovo.

A zase LILI mi zacala teplotovat a kasle ako hrniec... 😒 tak zajtra jecham k doktorke s nou 😒

ellysa
14. feb 2011

@zojec a som sa zabudla pochváliť, že aj my už máme plavky, som ich bola priamo v kamennom kúpiť, mali tam omnoho viac vzorov ako na nete, aj tie balónikové, ale ja som kúpila také cyklaménové a aj návleky

zojec
14. feb 2011

@ellysa 😉 super.. aj my mame cyklamenove s oranzovym krajom 😉 ti zavidim navstevu toho obchodu 😀 😀 😀 a ake navleky si kupila??

chani
14. feb 2011

@ellysa v tych latkovkach si bola ci kde?

ellysa
14. feb 2011

pri hotely na líščích nivách, v bytovke na prízemí majú predajňu veľa toho majú

anjelicek26
14. feb 2011

@ellysa - no vsak jasne, neni o com 🙂 Ja sa len snazim v tych UM zorientovat a toto ma tak zarazilo 😉

Aj my mame plavecky, modre z bodockymi, zlaty je nich, dufam, ze kym z nich vyrastie sa este aspon raz dostaneme na plavaren 🙄 Inak maly prave prvyyy raz v zivote spapal celu 125g vyzivu mrkvickovu. Mam chut si otvorit sampaano... este tlaci keks za tym 😅

ellysa
14. feb 2011

@zojec jednu design socks a jedny a tie druhé si nepamätám, ale oboje sú dobré, ona má tenké nohy

ellysa
14. feb 2011

@zojec no veru som na teba myslela, všeličo tam mali na látkovanie

deniskateniska
14. feb 2011

baby my nepijeme cajik... sa tvari akokeby som ho chcela otravit.. uz ani vodicku nechce, dufam ze ma dost odomna mliecka na pitie... 😒 jedine do neho dostanem z poharika, aj to je polovica mimo 🙂

riska
14. feb 2011

@ellysa, ved v kubine sú šikovní stolári 😉

ellysa
14. feb 2011

@anjelicek26 ja by som tiež bola rada, keby ho už pila menej, však skrachujeme, ona je hlavne zvyknutá si cucnúť pred spaním a to neviem ako ju odnaučím

deniskateniska
14. feb 2011

@ellysa nasho natahovalo z cestovin... tak ich nerobim az ked bude papat uz kusky bo rozmixovane to ani mne nechutilo

julinka2787
14. feb 2011

a ozik, keď ste pri tých plavkách... totok budeme nosiť na plávanie, keď vyrastieme z terajších. treba pod ne síce plávaciu plienočku, ale škoda ich nevyužiť 😀

ellysa
14. feb 2011

@riska no hej ale budú sa trepať k nám? a kde ja ani tam nepoznám

ellysa
14. feb 2011

@deniskateniska Oli cestoviny papá, skôr ju kožky z hráška trápila ale spapala na ňu dosť, tak som rada

desmodka
14. feb 2011

@mojalili ja som o kocikoch nemala ani predstavu (som neplanovala kupovat), ziadna precitana recenzia nic... tetus v obchode som povedala predstavu.. ja ho budem mat len do obchodu, dovolenky a tak... na vychadzky mame sportak

lenocka84
14. feb 2011

@ellysa moj tiez, ale na druhej strane, tie usetrene peniaze 😉

ellysa
14. feb 2011

a inak ako sa naučila sedieť sa mi zdá, že je to už lepšie,aj si sadne pohrá sa, ale hlavne padána riť a udrží sa, len má zasa obdobie mamamama, na záchod chodím za jej búrlivého revu 🙄

julinka2787
14. feb 2011

aj my pekne papáme cestoviny. aj hrášok. a nemixujem už veľmi. väčšinou len tým pučiakom na zemiaky jej to miagam. 😀