Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ak by ste niektorá chceli inglesinu avio,tak kamoska ju kupila a je dost vysoká 178cm a je jej mala rucka a v predajni jej ju nechceli zobrat naspat,tak vam ju preda za 300eur aj s nanoznikom, vobec ju nepouzila po vonku,doma zistila ze jej nesadne a teraz nevie čo s karičkou. ma tu svetlo modru je krasna 😉
@puhinka - liter je moc, mali by pit priblizne 1/10 vlastnej hmotnosti a to je cajik, mlieko, tekutiny z prikrmov a aj to, co vychlipu vo vani 😀 Pri Maxovi 870 ml by to bolo, ale pije 650ml momentalne, z toho 450ml mlieko a 200 cajik no a z prikrmov neviem, vela to nebude... ale cika dost, spokojny je, viac ako ponukat mu nemozem...
@kuriatko33 joj škoda, že nie ružová, už by som mala zasa chrobáka v hlave a čo ty povieš naň?
@anjelicek26 fíha, moja pije tých 650 ml len mlieko, plus asi 200 ml čajík, ale tak ona to zasa spáli, však je furt v pohybe a zasa papá málo príkrmy
@ellysa je to krasny golfac,aj ja som ho zvazovala,ale ja uz od tehotenstva slintam nad bugabee+,takze ja idem do toho. ta karicka ja brana z bambini.sk myslim ze stoji okolo 370eur s nanoznikom, kupena necele 2tt dozadu
terza som to pozrela 340karicka a 19 eur je nanoznik u nich.
@ellysa - to je hodne mlieka, na krabici je u nas napisane, ze od pol roka uz len 420ml mlieka denne, tak ja neviem 😕 Asi aby deti viacej prikrmy papali...
@anjelicek26 no ale čo narobím, ona je mlieková, ja mám na krabici, že max 5 x a ona papá 4x aj s nočným a tučná nie je, všetko vylieta-príkrm je len 2x a veľmi málo
@zojec no presne to to je to dobrzďovanie a na závesných skrinkách také postupné otváranie-zatváranie
pri hotely na líščích nivách, v bytovke na prízemí majú predajňu veľa toho majú
@ellysa - no vsak jasne, neni o com 🙂 Ja sa len snazim v tych UM zorientovat a toto ma tak zarazilo 😉
Aj my mame plavecky, modre z bodockymi, zlaty je nich, dufam, ze kym z nich vyrastie sa este aspon raz dostaneme na plavaren 🙄 Inak maly prave prvyyy raz v zivote spapal celu 125g vyzivu mrkvickovu. Mam chut si otvorit sampaano... este tlaci keks za tym 😅
baby my nepijeme cajik... sa tvari akokeby som ho chcela otravit.. uz ani vodicku nechce, dufam ze ma dost odomna mliecka na pitie... 😒 jedine do neho dostanem z poharika, aj to je polovica mimo 🙂
@anjelicek26 ja by som tiež bola rada, keby ho už pila menej, však skrachujeme, ona je hlavne zvyknutá si cucnúť pred spaním a to neviem ako ju odnaučím
@ellysa nasho natahovalo z cestovin... tak ich nerobim az ked bude papat uz kusky bo rozmixovane to ani mne nechutilo
@deniskateniska Oli cestoviny papá, skôr ju kožky z hráška trápila ale spapala na ňu dosť, tak som rada
a inak ako sa naučila sedieť sa mi zdá, že je to už lepšie,aj si sadne pohrá sa, ale hlavne padána riť a udrží sa, len má zasa obdobie mamamama, na záchod chodím za jej búrlivého revu 🙄
aj my pekne papáme cestoviny. aj hrášok. a nemixujem už veľmi. väčšinou len tým pučiakom na zemiaky jej to miagam. 😀

@ellysa no on robi prerabky bytov, ale nie vstavane skrine
ale toto bude uz jeho 2, tak myslim ze to pojde lepsie