icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
14. feb 2011

@weirdo posli.. 🙂 mala?? a uz nemas?? uz sa nenosite?

weirdo
14. feb 2011

@zojec - oki, hodim Ti maila ... nosime nosime, bez debaty, vlastne hlavne nosime 😉 . Nakoniec sme vymenili za tuto:
http://fancypantz.co.nz/shop/images/manduca sky...

bealondyn
14. feb 2011

@weirdo som rada, ze chutilo to sote 😉 a ake bylinky si tam nakoniec praskla? lebo urcite to urobim aj tu, ale estragon teda zhanat nebudem! 😝

baby ktora idete zajtra kocikovat ku drazdiaku? nech tu sama v tej zime nebeham... 😕

weirdo
14. feb 2011

@bealondyn - mam z DM taku zmes talianskych bylin susenych, tak som to tam flusla ... a velmo dobre. Neviem, ako chuti estragon, ale toto chutilo dobre. Nabuduce skusim Saturejku, mam doma a to je tiez zaujimava chut ... cez vikend chcem opacit aj tie zemiaky 😉

riska
14. feb 2011

@bealondyn, zajtra nemôžem, idem sa ukázať do roboty, ale v stredu môžem ísť 😉

desmodka
14. feb 2011

@zojec my mame prirodnu, pouzivame ju kazdy den a este nie je spinava a to ju pouzivam od kubkovych 3 mesiacov (na foto ma 2 mesiace)
@ellysa ako ide znakovanie?

ellysa
14. feb 2011

@desmodka no ani moc nejde, mne sa zdá, že malá začne dosť skoro rozprávať, lebo už jej ide mama, tata, papa, baba, kaka,haaa-uko, hav-hav, a včera ukazovala na oko bábe a vykrikovala oko oko, a keď chce cumlík vykrikuje kaj kaj, lebo cumlík voláme kajka, ona robí taký zvuk keď ho má v puse a teraz už aj keď ho chce,tak neviem, či skôr nebude hovoriť ako znakovať

tá prírodná je asi najkrajšia, my máme čiernu, ale ja som si nevyberala, kupovala som z druhej ruky

zojec
14. feb 2011

@desmodka jaj ake su krasne take malicke deticky.. 🙂 inak ja mam tiez bielo sedu satku a prala som ju len raz.. ono sa to zas az tak nespini .... 😉 len satka je dost neprakticka hlavne ked ju potrebujem rychlo nasupnut z auta.. vyutieram satkou cele parkovisko, tak preto poskulujem po nosici, a mala je mi uz tazka na nosenie vpredu, radsej nosim vzadu ale do satky si ju tam neviem naimplantovat sama.. :( do manducy to vyzera ovela jednoduchsie

bealondyn
14. feb 2011

@weirdo no ved nejake bylinky tam uz hodim... a zemiacky snad tiez budu chutit! inak moj drahy ma najradsej ine, tie chce aby som stale robila: male nove zemiacky v supke uvarime, po uvareni pridame 2 lyzice kyslej smotany a 1 lyzicu kremzskej horcice (alebo teda podla mnozstva a chuti), zemiacky len lyzicou rozdelime na polovicky a zamiesame...mnaaaam! 😝
@riska no v stredu nemozem ja, ideme ku kamoske na navstevu...a vo stvrtok je to stretko? alebo je vacsina este chora?? ☹

ellysa
14. feb 2011

@zojec ja som už šatku predala, manduca je taká praktickejšia na von

zojec
14. feb 2011

@ellysa 😀 😀 ja mam susedu, ona ma dceru a ta rozpravala uz v 1,5 roku.. cize absolutne nesithacka znakovat... 🙂 moja dnes prvy krat povedala mama.. som sa vytiesala.. ale uz znakuje svetlo.. a to je vsetko.. ale pozorne pozera co ukazujem.. podla mna sa rozznakuje.. ved kyvam s rukami ako blazon 😀

zojec
14. feb 2011

@ellysa sakta mi ale urobila obrovsku sluzbu ked bola b. malicka.. aj teraz.. ja ju nepredam .. ja nosim rada v satke.. 😉

riska
14. feb 2011

@bealondyn, neviem, snad bude... myslim, že s chorobnosťou sa to lepší......tak sa dohodneme tam 😉

weirdo
14. feb 2011

@bealondyn - ukladam do pamate 😉 . A kolko tych zemiacikov? A to musia byt len tie nove?

bealondyn
14. feb 2011

@weirdo no to je pre 2 osoby, tak ja netusim, ja davam od oka a vzdy zvysi! 😀 no tie nove maju inu konzistenciu ako normalne, nie su az take kasovite alebo ako by som to povedala, tak sa pekne obalia tou zmesou a neni z toho kasa..a mozu sa jest so supkou, tak to tam tiez doda inu chut, ved vyskusaj. 😉
@riska ved snad nam to parkrat vyjde, ked som tu uz na ten mesiac! 🙂
@zojec ja som sem malu vliekla v nosici, z domu na letisko a tak...celkovo v nom bola cca 3 hodky, som myslela, ze mi chrbat odide! 🙄 ale je to super vec, ja tiez nepredam. 😉

desmodka
14. feb 2011

@zojec ja som kubka na chrbte este neskusala nosit, on uz moc ani v predu nechce byt, nema poriadny rozhlad a to ho hneva 😀
@ellysa oliv je sikovnica

puhinka
14. feb 2011

@anjelicek26 ,mne malý vôbec nechce čaj,len si cucne za glg a to je všetko... 😒
@mojalili ,aj igorko,keď mal horúčky,taqk mi nechcel nič okrem mlieka,hentými krabicami sa netreba riadiť od slova do slova,každé dieťa je iné,tie informácie sú len priemer ,sú orientačné
@deniskateniska ,moja mama mi hovorila,že ani ja a ani môj brat sme nechceli čaj piť... 😕
@julinka2787 ,aká kočka 🙂
@desmodka ,ja som si tiež nečítala recenzie,len som išla za tým,čo ma zaujalo,zapáčilo 🙂
@ellysa ,nápodobne,aj Igorko kričí,nikam nesmiem bez neho.. 🙄
@julinka2787 ,ani ja už vôbec nemixujem 🙂

weirdo
14. feb 2011

@bealondyn - oki, popozeram sa po zemiackoch ... uz teraz mi slinky tecu 😕

desmodka
14. feb 2011

@puhinka mudro 😀 , ja len dufam ze ja budm spokojna s vyberom a bude sluzit dost dlho

puhinka
14. feb 2011

@ellysa ,no tak to by ma už piclo,mať pri potrebe dieťa na kolenách...
@mojalili ,určite,ja som kupovala za 120 euro 🙂
@riska ,hej máš pravdu,kamoška má ročného chlapca a jej nevydrží v kočíku,ale ja som nový kočík potrebovala,bo veľa cestujem a tá veľká krava,čo som mala sa mi nikam nezmestial do kufra a keď,tak vyplnila ho celý a keď som šla z busom,tak mi nikto nechcel pomôcť,teraz si pomôžem sama 🙂

puhinka
14. feb 2011

@desmodka ,držím päste,ale aj ty mne 😀 😝

ellysa
14. feb 2011

@zojec no asi to bude mať po mne, ja som ževraj v 15 m už aj "r "vedela, Oli je strašne urečnená,aj dnes mi suseda hovorila, že ju počula na chodbe ako reční,keď sme šli z obchodu, samozrejme pri cudzých sa tvári, že si jazyk prehltla a ako odídeme na pol metra už spustí

ellysa
14. feb 2011

fuj hrubka, ale ja som mal vždy z diktátu 3, vždy, samé jednotky len diktáty zle a pritom som vkuse čítala

puhinka
14. feb 2011

ja som mala taký baby vak chicco,no ešte stále ho mám,ale malého som v tom mala len 2x 🙂

a čo inak baby?akého ste mali valentína?

ellysa
14. feb 2011

@zojec inak už mi chodia tie časopisy dekor aj marina, tá marina, je čisto na šitie, je tam taký pekný dinosaurus http://www.galeriemarina.cz/katilda/fotogalerie..., ak budeš chcoeť, môžem ti niekedy oscanovať návod

mojalili
14. feb 2011

Ja som zase kocik vyuzila pri LILI do 3. rokov, ked som sa ponahlala do roboty a ju rano o 7. hodine viezla do skolky ako 2,5 rocnu, tak bolo lahsie ju nalozit ospalu do kocika leteli sme 😉
Ono deti maju obdobia, kedy nebudu v kociku ani za svet, a niekedy sa z neho nepohnu, uvidite 🙂

zojec
14. feb 2011

@ellysa o tej marine som citala.. 🙂 to by bolo super.. 😉 kolko si dala za predplatne? ja som si teraz predplatila dieta.. 😉

ellysa
14. feb 2011

no dosť stojí, myslím, že nejakých 20 EUR na pol roka to až je, ja som to dostala ako darček, ale je naozaj super, myslím, že ako darček napríklad na vianoce by si si ho mohla popýtať a dnes mi prišiel aj dekor, to je taká všehochuť, ale úžasný
a baby ja asi nie som normálne, ale už začínam uvažovať o rôčikovej oslave a aký darček kúpiť a tak...

ellysa
14. feb 2011

@zojec v tej marine je v každom čísle 5 projektov, teraz bol dinosaurus, obal na diár, nákupná taška, organizér do kabelky (respktíve kabelka), obrus...
všetko pekne rozpísané, pofotené, strihy...

bealondyn
14. feb 2011

@ellysa no ved uz len 3 mesiace a je to tu! to uleti... 😉 ja obcas nad tym rozmyslam tiez, lebo uz sme boli na 2 oslavach prveho rociku a do juna nas cakaju este dalsie 2, tak cerpam napady! zatial mi je jasne, ze deti najviac zaujimaju balony a baliaci papier! 😀 😝