Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec - oki, hodim Ti maila ... nosime nosime, bez debaty, vlastne hlavne nosime 😉 . Nakoniec sme vymenili za tuto:
http://fancypantz.co.nz/shop/images/manduca sky...
@desmodka no ani moc nejde, mne sa zdá, že malá začne dosť skoro rozprávať, lebo už jej ide mama, tata, papa, baba, kaka,haaa-uko, hav-hav, a včera ukazovala na oko bábe a vykrikovala oko oko, a keď chce cumlík vykrikuje kaj kaj, lebo cumlík voláme kajka, ona robí taký zvuk keď ho má v puse a teraz už aj keď ho chce,tak neviem, či skôr nebude hovoriť ako znakovať
tá prírodná je asi najkrajšia, my máme čiernu, ale ja som si nevyberala, kupovala som z druhej ruky
@desmodka jaj ake su krasne take malicke deticky.. 🙂 inak ja mam tiez bielo sedu satku a prala som ju len raz.. ono sa to zas az tak nespini .... 😉 len satka je dost neprakticka hlavne ked ju potrebujem rychlo nasupnut z auta.. vyutieram satkou cele parkovisko, tak preto poskulujem po nosici, a mala je mi uz tazka na nosenie vpredu, radsej nosim vzadu ale do satky si ju tam neviem naimplantovat sama.. :( do manducy to vyzera ovela jednoduchsie
@weirdo no ved nejake bylinky tam uz hodim... a zemiacky snad tiez budu chutit! inak moj drahy ma najradsej ine, tie chce aby som stale robila: male nove zemiacky v supke uvarime, po uvareni pridame 2 lyzice kyslej smotany a 1 lyzicu kremzskej horcice (alebo teda podla mnozstva a chuti), zemiacky len lyzicou rozdelime na polovicky a zamiesame...mnaaaam! 😝
@riska no v stredu nemozem ja, ideme ku kamoske na navstevu...a vo stvrtok je to stretko? alebo je vacsina este chora?? ☹
@ellysa 😀 😀 ja mam susedu, ona ma dceru a ta rozpravala uz v 1,5 roku.. cize absolutne nesithacka znakovat... 🙂 moja dnes prvy krat povedala mama.. som sa vytiesala.. ale uz znakuje svetlo.. a to je vsetko.. ale pozorne pozera co ukazujem.. podla mna sa rozznakuje.. ved kyvam s rukami ako blazon 😀
@weirdo no to je pre 2 osoby, tak ja netusim, ja davam od oka a vzdy zvysi! 😀 no tie nove maju inu konzistenciu ako normalne, nie su az take kasovite alebo ako by som to povedala, tak sa pekne obalia tou zmesou a neni z toho kasa..a mozu sa jest so supkou, tak to tam tiez doda inu chut, ved vyskusaj. 😉
@riska ved snad nam to parkrat vyjde, ked som tu uz na ten mesiac! 🙂
@zojec ja som sem malu vliekla v nosici, z domu na letisko a tak...celkovo v nom bola cca 3 hodky, som myslela, ze mi chrbat odide! 🙄 ale je to super vec, ja tiez nepredam. 😉
@anjelicek26 ,mne malý vôbec nechce čaj,len si cucne za glg a to je všetko... 😒
@mojalili ,aj igorko,keď mal horúčky,taqk mi nechcel nič okrem mlieka,hentými krabicami sa netreba riadiť od slova do slova,každé dieťa je iné,tie informácie sú len priemer ,sú orientačné
@deniskateniska ,moja mama mi hovorila,že ani ja a ani môj brat sme nechceli čaj piť... 😕
@julinka2787 ,aká kočka 🙂
@desmodka ,ja som si tiež nečítala recenzie,len som išla za tým,čo ma zaujalo,zapáčilo 🙂
@ellysa ,nápodobne,aj Igorko kričí,nikam nesmiem bez neho.. 🙄
@julinka2787 ,ani ja už vôbec nemixujem 🙂
@ellysa ,no tak to by ma už piclo,mať pri potrebe dieťa na kolenách...
@mojalili ,určite,ja som kupovala za 120 euro 🙂
@riska ,hej máš pravdu,kamoška má ročného chlapca a jej nevydrží v kočíku,ale ja som nový kočík potrebovala,bo veľa cestujem a tá veľká krava,čo som mala sa mi nikam nezmestial do kufra a keď,tak vyplnila ho celý a keď som šla z busom,tak mi nikto nechcel pomôcť,teraz si pomôžem sama 🙂
fuj hrubka, ale ja som mal vždy z diktátu 3, vždy, samé jednotky len diktáty zle a pritom som vkuse čítala
ja som mala taký baby vak chicco,no ešte stále ho mám,ale malého som v tom mala len 2x 🙂
a čo inak baby?akého ste mali valentína?
@zojec inak už mi chodia tie časopisy dekor aj marina, tá marina, je čisto na šitie, je tam taký pekný dinosaurus http://www.galeriemarina.cz/katilda/fotogalerie..., ak budeš chcoeť, môžem ti niekedy oscanovať návod
Ja som zase kocik vyuzila pri LILI do 3. rokov, ked som sa ponahlala do roboty a ju rano o 7. hodine viezla do skolky ako 2,5 rocnu, tak bolo lahsie ju nalozit ospalu do kocika leteli sme 😉
Ono deti maju obdobia, kedy nebudu v kociku ani za svet, a niekedy sa z neho nepohnu, uvidite 🙂
no dosť stojí, myslím, že nejakých 20 EUR na pol roka to až je, ja som to dostala ako darček, ale je naozaj super, myslím, že ako darček napríklad na vianoce by si si ho mohla popýtať a dnes mi prišiel aj dekor, to je taká všehochuť, ale úžasný
a baby ja asi nie som normálne, ale už začínam uvažovať o rôčikovej oslave a aký darček kúpiť a tak...

@weirdo posli.. 🙂 mala?? a uz nemas?? uz sa nenosite?