icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
14. feb 2011

@bealondyn no my budeme mať určite jednu oslavu s mojou rodinou, jednu s mužovou, to bude vonku, na chalupe, tak sa tam vybehá ale rozmýšľam, že jednu by sme mohli zorganizovať aj napríklad v tej baby kaviari, ale to by sme mohli spojiť aj viaceré dokopy...
no a darček určite odrážadlo od nás a starkým chcem nakázať grobag 😀

julinka2787
14. feb 2011

@ellysa ja už mám vybratý darček, už len kúpiť a už obzerám akú tortu dám spraviť. možno sa hecnem a dám sa na to sama. 😀

bealondyn
14. feb 2011

@ellysa my tiez budeme mat 2 oslavy, s rodinou a kamoskami a ich deturencami, ale len take male. ved to este nevnimaju...ale je to mile. 🙂 ja asi poviem, nech jej kupia ako darcek topanocky na chodenie, ved hraciek ma milion. 🙂

zojec
14. feb 2011

@ellysa uz mi jedna baba o tej marine hovorila.. 🙂 ze ked pojde okolo tak mi donesie jedno cislo na kuknutie 😉 len kebyze mam tolko casu.. tolko veci chcem usit a nie kazdy vecer sa mi hcce sediet za masinou.. :( a cez den sa to teda vobec neda.. a to mala este nechodi .. xi xi no ja som vobec este nerozmyslala.. ale asi pozvem deticky tu od susedov, a urobime to vonku na terase.. navesiam lampiony a balony, upeciem nejaku zdravu musli tortu a bude 😉 a ak bude tak horuce ako ked sa b. narodila, tak aj bazen mozem vytiahnut .. a darcek netusim.. ale na darceky su hlavne stari rodicia.. 😉

ellysa
14. feb 2011

@zojec ja som rozmýšľala nad nepečenou tortou, piškóty, jogurt , ovocie...

ellysa
14. feb 2011

@julinka2787 a aký darček?
@bealondyn aj oli má až príliš veľa hračiek

julinka2787
14. feb 2011

@ellysa ja jej chcem kúpiť trojkolku smoby konkrétne túto : http://nakup.24hod.sk/pd.aspx?p=514191

deniskateniska
14. feb 2011

@puhinka akoze puhi ani ja by som to nepila keby som si mala vybrat medzi sladuckym mlieckom a horkym cajom 😀 😀 ale zatial mi to nevadi, kym nie je teplo, potom bude musiet... 😀
@ellysa
@zojec no co by ste robili keby ste mali nosit 12 kg 😀 😀 som rada ze som si to nekupila bo by som prisla o chrbat 😅 😀

deniskateniska
14. feb 2011

@julinka2787 trojkolka je uplne super vec, ja ked som strazila chlapca maleho, uz nechcel byt v kociku, chcel behat a ked sa unavil tak sup trojkolka.. pozeraj aby sa ti dali vylozit nohy, ked budes len tisnut a nebude sa malej chciet slapat... 😉

anjelicek26
15. feb 2011

@puhinka - ja mu do caju davam melasu alebo trolinku melasy s vodou, tak to pije... je to fajn aj kvoli vapniku a zelezu... mäska tolko nepopapa... melasa ma viac zeleza ako mäso...

Juj baby a nezacinajte tu s oslavami narodenin, lebo mi bude do revu ☹ Ja chcem este moje babätko, narodeniny nie su nic, na co sa tesim... moj bobacik malinky, uzivam si kazdy den, co je takyto 😵 😵 😵

Inak o osmej vypil 90 ml, pred tym spapal kasu z bananom a este neni hore, normalne sa budi o jedenastej a teraz nic... tak teraz rozmyslam, ci teda este cakat, alebo idem spat aj ja (?) No asi pojdem, on sa ani nehne, chrape ako drevo...

mojalili
15. feb 2011

@ellysa Eli presne taku som robila LILINKE na 1. narodeninky. Jeeeej, akoby to bolo vcera a to bude uz 5. rokov prec 😉 K tej trojkolke - peknu si vybrala, a dobre kolieska. LILI mala s umelymi kolieskami . OTRASNE TO JAZDILO, takze GUMENE KOLIESKA kupujte.

my v poslednej dobe pekne spinkavame, 😵 😵 😵 Ide spat o 20tej, sice po hodine chvilku place, ale da sa to, potom o polnoci - dnes 00.30 dostal mliecko, spal do rana 5.30 . Sice tuto noc bol o 2:30 chvilku hore,ale to nic......Inak spinkava takto pekne uz, iba raz za noc je hore a rano papa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

NO a vsetkym sa choroba zhorsila ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

zojec
15. feb 2011

@deniskateniska nosia sa aj 12kg deticky v pohode.. ale na chrbte.. tam to je v pohode 😉 a vzdy lepsie nosit v nosici ako na rukach.. ja by som bez satky prve 3 mesiace asi umrela.. ona totiz nikde inde ako v satke byt nechcela.. a teraz tu v kopcoch je to super.. a aj do mesta ked ideme je rychljsie ked si ju vezmem z auta do satky, ako vytahovat kocik.. 😉

deniskateniska
15. feb 2011

Dobre ranko maminky...

tak ja som nestastnaaaaaaaaaaaa straaaaaaasne... maly sa naucil v nemocke spavat pri mne, hlavne koli tomu aby nebudil ostatne deticky a teraz nechce sam v noci spat.. stale sa budi - vzdy ked si lahnem ja 😠 prevracia sa na brusko zacne jacat, och... ide ma porazit... a hlavne snazime sa zmenit mu rezim a ten si ho aj tak zmenil sam 😠 😠 😠 zaspal o jedenastej a spi stale, nezobudil ho ani budik,, .. ide ma porazit. 😠 😠 a maly sa v noci nezobudi na papanie ani raz ked spi pri nas, poprevracia sa, dam dudku a spi dalej... 😅 a mne idu cicky prasknut 😖

zojec
15. feb 2011

@deniskateniska tak mu miesto dudky daj cicku 🙂 on si zo sna podudka... a ved to je dobre ked sa nebudi, nie? aspon sa vyspite.. moja so mnou spava od narodenia a uplne mi to vyhovuje. 😉 rano vstavam cerstva aj ja aj mala 😉

mojalili
15. feb 2011

@zojec Mate velku postel? NEvytlaca sa BArborka? Danko ked spal so mnou, tak som bola az na muzovi nalepena, resp. som spadla do jeho korytka 😀
@deniskateniska skus naozaj mu dat cicik namiesto dudky.. len aby sa len s cicikom nehral.

deniskateniska
15. feb 2011

@zojec ja som praveze dolamana, chcem aby sa mm vyspal do prace, tak maly spi na mojej polke a je to hruza.. lebo nas maly zabera celu postel rozcapi ruky a ides 😀 😀 😀 no skusam dat otvori pusilu a len ma stekli 😀 😀 😀 @mojalili

miculienka
15. feb 2011

@deniskateniska - chlapa treba vyhodiť 😉 , inak moja tiež najradšej spí pri mne , vtedy je spokojná , v postieľke sa stále budí , no ale náš tatík nie je vždy ochotný spať na tvrdom vyťahovacom gauči v obývačke 😝

zojec
15. feb 2011

@mojalili
@deniskateniska muzik s nami spava len cez vikend inak spavame same. ked spi s nami, tak je b.v strede.. nevytlaca nas. ale muz sa naucil spavat v hostovskej, ked bola b uplne malicka, lebo vtedy sa bal ze ju pripuci. on je rozmaznany na spanok 😉 a neboj mliecko sa ti upravi, ked nebude v noci cickat 😉

zojec
15. feb 2011

@miculienka my mame v hostovskej chvalabohu manzelsku postel 😀 takze mozem chodit aj na manzelske navstevy 😀

miculienka
15. feb 2011

@zojec 😀 to máš dobréééé
my máme tiež čosi ako hosťovskú , neviem čo to bude neskôr , tam je jedna normálna posteľ , ale je to prístavba z drevenej konštrukcie a mužík odflákol zateplenie a je tam teraz dosť zima aj ke´d sa kúri , tak keby tam šiel, by mu vaja omrzli 😀 😝

deniskateniska
15. feb 2011

@miculienka
@zojec no moj bol hotovy ked som bola chora a nespala som pri nom 😀 😀

miculienka
15. feb 2011

moje dieťa spí , inokedy je už hore od 7 , ale dnes v noci mala majáles od 2 asi do 4 , ja už som potom odpadla, tak ani neviem kedy to zaspalo - teraz dospáva

mojalili
15. feb 2011

@zojec tak to je potom super, my nemame hostovsku a gauc v obyvke je taky, ze muzovi vytrca polka tela, ked si lahne na chrbat.... 🙂 Tak je nuteny spat s nami, ale tak on spi ako zarezany, to my mame problem s jeho chrapkanim 😀

Kocky, ja ked tak sledujem LILI a Danka, normalne Danko LILI nadava.....tak zvysuje na nu hlas....to je sranda... 😀 Idem to pohladat vo fotaku, som to nahrala..

miculienka
15. feb 2011

@deniskateniska - môj to už vôbec neznáša zle - moju neprítomnosť - to tie roky spolu 😀 , jemu vadí , že by nepohodlne spal

takyna
15. feb 2011

Ahojte babule 🙂
Dávate pit dojcensku vodu? napr. Lucku?, lebo ja ano a mojej bohovsky chuti , moje dieta je cisto natural, ma rada chleba a vodu 🙂 este sa neskor prida sol, a cista Slovenska 😉

mojalili
15. feb 2011

@takyna ja davam vodu z vodovodu, prefiltrujem ju cez Britu kanvicu a prevarim. Dala som zistovat kvalitu vody a je v poriadku.

taka blbost.....KOCKY, MAVATE HERPES NA PERACH? Konecne som sa odhodlala kupit si naplaste na pery (co su v reklame) a pomaha to, nesvrbi, nepali, nie je to ani vidiet.Dokonca to menej boli, takze odporucam. 🙂 TO ma len tak napadlo.

miculienka
15. feb 2011

@takyna 🙂 🙂 sranda , mojej robím z Lucky tie nápoje so sunarkou , také málo koncentrované , čistú som ešte neskúšala, musím vyskúšať, či aj jej nezachutí iba vodička , vodovodnú nedávam , máme vlastný zdroj a to nepijem ani ja , len varím z toho a na iné účely

miculienka
15. feb 2011

@mojalili - a kde si dávala zisťovať kvalitu tej vody, to by som aj ja chcela s tou našou , lebo neviem čo nám tečie z kohútika

takyna
15. feb 2011

skuste, mozno budete milo prekvapene, ako im to chuti 🙂 , ani caje tak nema rada, ako cistu vodu 🙂

zojec
15. feb 2011

@miculienka aj moj bezo mna v pohode vydrzi 🙂 ved to po 7rokoch 😀 😀 😀
@takyna 😀 😀 ja inak nekupujem plastove flase ma rozcluje ze to potom musim vyhadzovat :( eko postih 😀 😀 😀 malej davam v pohode vodu z kohutika, uz ani neprevaram. mame dobru vodu a ona zas toho vela navypije.. najradsej ma vodu z vane 😀