icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

takyna
15. feb 2011

@mojalili herpes veru mavam, dakujem za typ 🙂

takyna
15. feb 2011

@zojec 😀

takyna
15. feb 2011

jedno foto ako sa u nas repasuje odpad 😠

takyna
15. feb 2011

Nema vyznam na sidlisku ani repasovat, lebo to vobec nevynasaju iba co potkany maju zabavky 😠

deniskateniska
15. feb 2011

@miculienka no mojmu aj po 7mich rokoch to prekaza 😀 😀 😀 tak dufam ze mu to o par rockov nebude jedno 😀 😀
@takyna aj nas lubi chlebik... a vodu davame z vodovodu bo mame svoju z pod Šípa 🙂

zojec
15. feb 2011

@takyna no pekne.. ja pekne zbieram do velkeho vreca umele veci, tegliky umyvam aj vsetko co je znecistene, a raz za mesiac odveziem do zberneho dvora 😉 teda muz odvezie 😉

deniskateniska
15. feb 2011

@zojec my sme plastove flase "recyklovali" moj tato to potrebuje v praci, do toho si davaju lepidlo ... a teraz sme si kupili tu sodovacku.. bombova vec... a hlavne ziadne plastove flase 🙂

zojec
15. feb 2011

@deniskateniska my mame cca 2 km od nas prirodny mineralny pramen- medokýš, takze raz za 2-3 mesiace ideme napustit zo 50 flias a mame vodu.. ale ja mam najradsej kohoutkovu 😉

takyna
15. feb 2011

@zojec tak to keby boli vsetci ako ty, tak je tu hned iny vzduch 🙂 , klobuk dobe 🙂

deniskateniska
15. feb 2011

@zojec ja som velmi rada ze mame svoj rezervar.. ako neplatime za vodu, len ze mame pripojku na dome - 3 € 😕 ... ale je to uzasna voda.. len teraz sa nam stala mini nehodka, susedom prasklo potrubie tak sme boli bez vody, kym sa rezervar nenapustil...nastastie sme boli v nemocke ked sa to stalo 😀 😀

anjelicek26
15. feb 2011

Bre ranecko babulky, my sme dnes spali fajn, hore bol az o 01:30 stiahol 160!!!!! ml mlieka a tahal az do siedmej do rana. Co dodat 🙂 Tesim sa 😅

mojalili
15. feb 2011

My sme dostali od Jeziska BRITA kanvicu, napustime cistu vodu z vodovou, tam sa nam prefiltruje od chloru a pijeme cistu vodu. Zvykli sme si a nie je nic lepsie ako voda. Tolko sme uz usetrili od malinoviek. 😵

@miculienka - na hygiene nam zistovali vodu 😉

NO a pridavam jednu fotku nasho bossa 😀

deniskateniska
15. feb 2011

@mojalili tu vypada uz ako trojrocny 😀 😀

zojec
15. feb 2011

@takyna joooooj mam este co zlepsovat, ale napr. bez auta si to neviem predstavit :( az taka naturistka zas nie som, ale na prirodu som uzkostliva.. 🙂 🙂 😀 ked ideme niekam na vychadzku vzdy zbieram papieriky po zemi 🙂
@mojalili aky mafiozo 😉

mojalili
15. feb 2011

@zojec To ukradol LILINKE okuliare 😀
Ja ho dnes nemozem ani za slaka uspat, musim navarit, poobede idem s LILI lekarovi, moja mama ´tiez ochorela, jaj, jedno lepsie ako druhe.....

kuriatko33
15. feb 2011

@mici111 ja si zas myslim ze modra je fajn aj pre dievca,je to dost svetlo modra, mozno by ti aj znizila cenu

riska
15. feb 2011

ahojte 🙂
my opat horšia noc, v kuse mrnči, asi od 1-2 do rana, už neviem, čo s nou 😒 a o 6:00 vyspatá do ružova, no aspon niekto 😅

@anjelicek26, super, vyzerá to, že si maxik zvykne bez problemov 🙂
@zojec @miculienka, aj u nas tato po vyše siedmich rokoch spáva sám...a celkom si to obaja pochvalujeme 😀 😀
@ellysa, aj ja už rozmýšlam nad oslavou, ale len tak sama pre seba, lebo ako poznam mm, určite by si ťukal na čelo 😀 😝 už aj torty obzerám, mne sa páčia tie všelijaké lienkové a kuriatkové, len sa obavam, že to je skor pre efekt ako na jedenie...tak asi spravim doma... tiež by som jej chcela kúpiť odražadlo, trojkolku alebo niečo podobné motorizované 😉 a babka už obzerá kočiarik s bábikou 😅

ellysa
15. feb 2011

@mojalili aj my máme Britu, fľaše už vôbec nekupujeme a pre malú budem v lete keď budeme chodiť von kupovať vodu humana, neviem, či to majú aj u nás, je to v krabici ako mlieko a nemusí sa prevárať...
@deniskateniska už som našim kúpila sodastream a sú veľmi spokojní
inak naše smolné obdobie polračuje, dnes nám odišla aj umývačka 🙄 chvalabohu to bola zdedená, takže sme za ňu neplatili, ale aj tak, ale povedala som si, že budem myslieť pozitívne, lebo raz mi jedna pani-veštica povedala, že mám moc veľa energie a keď som rozhodená, tak to môže mať vplyv napríklad aj na spotrebiče a teraz som naozaj mala veľmi ťažký týždeň...

zojec
15. feb 2011

@riska tie torty su vyyyyyyyborne... teda aspon tie co pecie moja kamoska 🙂 uz som sem raz davala link, ale dam este raz http://www.facebook.com/pages/Cokomurine-Dorty/..., skoda ze zije v cechach :( pre inspiraciu sa pokochajte.. ja odpadavam z niektorych

zojec
15. feb 2011

@ellysa veru... treba sklidnit hormon , ako sa hovori 😀 😀 😀

ellysa
15. feb 2011

@riska no však to tie masťové obalené torty sú skôr na fotku, to asi keď bude staršia, alebo jednu takú a jednu takú...
moja teraz spí celkom fajn, noc od 18.30-7.00 (jasné, že nie v kuse, dosť sa budila ale stačilo pohladkať) a od 9.30 už spí...

julinka2787
15. feb 2011

@zojec panebože, zoji, tie torty sú prekrásne!!! prečo musí byť až z čiech.? ☹ ☹ tá šmolkovská by bola pre nás ako stvorená 😀 fakt parádna práca, šikulka je to riadna! 😉

riska
15. feb 2011

@zojec, no tak už sme dve, čo odpadávame 🙂 🙂 som myslela, že to asi pre ročne dieťa nie je vhodné na papanie

@ellysa, to ti v noci spí 12 hodin? 😕 a papá?

zojec
15. feb 2011

@ellysa to vnutro sa da urobit akekolvek, ale mas pravdu, na jedenie pre rocne dietatko velmi nie su..teda aspon nie ta obalova hmota.. 😉 vnutro moze byt aj s musli 😀

ellysa
15. feb 2011

@riska no spí, ale zobudí sa tak tri krát, dva krát sa poprehadzuje, a spí ďalje a raz papá mlieko, ako ju dávam skôr spať spí lepšie, v noci dá tých 12 hodín a cez deň ešte tak 3h

ale inak je na mne dnes vkuse nalepená, ani na dva metre nemôžem-už je rev, asi začína separačná úzkosť

ellysa
15. feb 2011

@mojalili jaký čááááááááááávo 😀 😀 😀 😀

mojalili
15. feb 2011

Pridávam jednu kočku, ktorá robí prekrásne torticky a su aj chutovo super 😉 http://www.facebook.com/album.php?id=1000007403...

julinka2787
15. feb 2011

@mojalili super práca aj tieto tortičky. 😉 a danko riadny šéfino 😀

anjelicek26
15. feb 2011

@mojalili - my sme od nej tiez uz par krat mali tortu, len odporucam, vzdy tatinovi na narodky 😉

Danko je na fotke uzasny 😅

Co sa tyka nasej narodeninovej torty, urcite urobim obe sama, jednu smotanovu piskotovu z jablckami ci bananom, co si bude moct jest sam a jednu normalnu, asi najskor velku jednotku spravim a dozdobim... len potiahnem potahovku a nejake drobnosti na to... aj tak to bude vyzerat pekne... neviem, minuly rok sme objednali Saske a chutovo to bolo, no taka umelina, aj krem... to detom nedam...dam tam normalny maslovy krem s troskou mascarpone odlahceny, to bude fajn...

Maxik prave sprasil celu vyzivu a dnes uz ani nic neschudol 🙂 Tak snad uz pojdeme len a len hore 🙂

julinka2787
15. feb 2011

@anjelicek26 parádička! tak maxík sa pekne rozpapkáva. šikuliačik malinký krásny. 😉 ozik, aj si zmenila už to mliečko, či je stále na apťáku? a bruško už poslúcha viacej?