icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

puhinka
15. feb 2011

@deniskateniska ,ale ty kojíš,ty si s tákými vecami až tak hlavu lámať nemusíš 🙂
@deniskateniska ,my máme našťastie velikánsku postel,tak sa zmestíme všetci traja,tak ale ja si berem malého až nad ránom...no a ja neviem Micka,ja kebyže mi igorko toto robí,tak sa asi naštvem a nechám ho pekne v postieľke.... ale neber to,že to hovorím tebe,ako ja len hovorím,čo by som urobila ja a mm by duplom dostal nerv a sám by mi povedal,že len ho pekne nechaj,nech si chlapec zvykne...hoci som počula,že do roka sa detičky rozmaznať nedajú,ale krásne si dokážu priviknúť presne na takéto veci... 😀
@zojec ,ja by som nedokázala spať bez mm,,fakt..ale zase ani on nechce ísť,ja mu koľko krát poviem,aj keď malý teraz plakal po nociach kôli zúbkom,že nech ide do detskej alebo do obyvačky a on nechce ísť 🙂

mojalili
15. feb 2011

@puhinka Moj manzel tiez peripusta, zeby siel odo mna prec, ze v ziadnom pripade 🙂 radsej vydrzi nevyspatost 🙂

@anjelicek26 Super, aj si zmenila mliecko? Super, ze sa MAxik tak rozpapkal 🙂

anjelicek26
15. feb 2011

@julinka2787 - a za vyzivou stiahol 60 ml mlieka a spi jak dudus 🙂 Ja nestacim otvarat oci ako krasne papa, tesim sa z toho... taka ulava po tom, co papaval 5 lyziciek a viac ani za ten svet... je to fajn pocit... mliecko sme nezmenili, ale vecer ho uz brusko vobec nebolelo... ze by si zvykol? Kazdopadne som veeeelmi rada 😵 😵

julinka2787
15. feb 2011

@anjelicek26 tak snáď si zvyklo brušino. veď uvidíš ako bude ďalej. bodaj by už bolo len dobre... 😉

puhinka
15. feb 2011

@zojec ,niekedy ťa naozaj obdivujem,fak t by som chcela byť niekedy ako ty 🙂
@mojalili ,to už je aký čávo 🙂
@ellysa ,to naozaj sú taký ľudia,čo majú vplyv na spotrebiče,napríklad moja mama na počítač,vždy keď sa k nemu priblíži,že jej chcem niečo ukázať,tak nejde a moja krsná mala kolegiňu a tá všetko,čo chytila,tak sa to pokazilo,od rýchlovarnej kanvice až po práčku 🙂
@anjelicek26 ,len tak ďalej,nech mu chutí 🙂

mojalili
15. feb 2011

@puhinka to uz by si nebola ty, keby si chcela byt ako Zojka, naozaj ona je vynimocna tym, ze je jedina 🙂 No ale jej sikovnost by som veru i ja privitala 😉 😉 😉 😉 😉
Teraz som ako lemra lemrava 🙂

puhinka
15. feb 2011

@mojalili ,tak to hej,ja som jej pravý opak...milujem mc donald,colu...a ešte mnoho iných vecí,čo radšej ani nenapíšem,bo by ste ma tu už asi ja ukameňovali 😀 😀 😀

anjelicek26
15. feb 2011

Moj drahy spi v spalni vedla... on v noci kasle a chrape a rusi skor on nas, ako my jeho 😠 Takto nam to celkom vyhovuje..

puhinka
15. feb 2011

@mojalili a tiež som lemra a hlavne dnes...áááu,bruškoma hrozne bolí,mala som v pláne ísť do auparku poplatiť účty,ale som K.O.,dúfam,že aspoň na prechádzku sa s malým vyhrabem 🙂

zojec
15. feb 2011

@puhinka nie je co obdivovat.. je este toho vela na zdokonalenie 🙂 som marniva napriklad 😀 😀 ale chcem byt dobrym prikladom pre barborku, lebo ake deti si vychovame, take sa o nas potom na starost budu starat a v takej spolocnosti budeme aj zit.. 😉 stale vravim deti maju priklad v nas 😉

anjelicek26
15. feb 2011

@julinka2787 - no mam objednane to hipp, dnes dojde, tak budem mat v zalohe, keby volaco. Ale najlepsie by bolo, keby uz brusko proste neboli a uz je dobre...

@puhinka - nam Max spi v kosi, jeden cas spaval u mna v posteli, ale spal omnoho horsie, ako u seba, tak zas spi tam a celu noc, aj teraz ked mu dam flasu, hned ide zas spät... da si palec a zaspi... je to v pohode..

zojec
15. feb 2011

@mojalili jeminenku.. ja som tiez lemrava.. 🙂 od rana som este dokopy nic neurobila.. 🙂 a vcera dokonca ani nesila. proste nebola chut.. 😉 som taka ako kazda ina z vas.. akurat nejem maso a zbieram po ulici papiere 😀 😀 😀

puhinka
15. feb 2011

@zojec ,presne tak,rodičia musia ísť príkladom a ak stretneš akého koľvek človeka s rôznorodými vlastnosťami,vždy hladaj koreň v detstve 🙂
@anjelicek26 ,mne Igorko spinká v postieľke,najradšej však večer zaspí pri nás ,keď pozeráme šeherezádu,preložím ho do postieľky a nad ránom sa vždy budí oklo tej 4-5 tej,vtedy sa mi postaví v postieľke a tak si ho preložím k sebe,potom sa zobudí až okolo tej 6 tej a to už je hladný a potom už spať veru nechce...🙂

puhinka
15. feb 2011

@zojec ,ale veľa stihneš,ja nemám na nič čas,bo keď malý zaspí,tak utekám sa najesť,vás pozreť na koňa a ani sa nenazdám a už je hore,to zvyknem upratať povrchovo,občas navariť,občas hlbšie upratať a požehliť a nič viac,nie to ešte aj šiť :D

mojalili
15. feb 2011

@zojec to zbieranie papierov je dobrééééé 😀

No ja som navarila rizoto pre LILI a snicle pre muza, Danko drime, ten ma spenat so zemiakmi.

Ja som akcnej povahy, ale uz som tyzden zavreta doma s detmi a som uplne nepouzitelna teraz. 🙂 AJ som sa chcela dat na cvicenie, ze o 3 tyzdne idem na ples a prd prd cililin, neviem sa donutit. 😒

NO nic, mam 4 pracky zehlenia, hor sa do toho, lebo uz si nemame co obliect zo spodneho pradla 🙂

hori
15. feb 2011

babenky mali sme taku divnu noc... do pol noci mala plakala kazdu pol hodinu, co teda ona nezvykne... fakt neviem preco... teplotu nemala, nekasle, sopliky nema... akurat sem-tam kychne a ked som ju pozorovala, tak sa zobudzala na tazke dychanie a viackrat naprazdno preglgala, zeby ju bolelo hrdielko a bolo to zacinajuce prechladnutie? od pol noci uz ako-tak zaspala, teraz je tiez taka... ze nic jej sice nie je, aj sa sem-tam porehoce, ale menej ako inokedy.
poradte mi prosim nejaky sirupcek alebo co dat takemu dietatu na bolave hrdlo?

mojalili
15. feb 2011

@hori Nebola smädná? Na to bolave hrdielko pre male babatka neviem veru, skor by som sla k lekarovi, ak by to bolo hrdielko.
Mozno aj zubky ju bantovali...

deniskateniska
15. feb 2011

@ellysa hej je to super vec, vies chces si po jedle zapit bublinky na odgrgnutie a nemas bo musis ist do obchodu a takto si urobis vodu a je to super... a my mame separacnu uzkost asi od narodenia 😀 😀 😀 😀

puhinka
15. feb 2011

no mne sa teraz zobudil malý,bo došiel svokor a on sa prebral,tak mi z lidla doniesol plienky tie lidlacké,inak používam pampers,ale jasné,že ich využijem a ešte vlhčené obrúsky na skúšku a krém na zapareninky,tak som zvedavá teda...a ešte troje pančušky 🙂

deniskateniska
15. feb 2011

@puhinka puhi no ved on dokaze intenzivne jacat aj polhodinu.. je to riadny vydierac... a durdi sa ako nik, mm vravi ze je po mne 😀 😀 😀 niekedy mam uz taky nerv na toho nazho krpca. och.. a neham ho vyrevat, teda mm sa to nepaci, ze preco by mal revat, tak ked chce nech sa stara 😀 😀
@anjelicek26 keby niekto cital co nevie o com tu tocime, maxik spinka v kosi 😀 😀 😀 😀

deniskateniska
15. feb 2011

@puhinka milacku daj vediet ake su tie plienky, hned testni 😀 bo idem do lidla tak som zvedava ci ich idem kupit

anjelicek26
15. feb 2011

@deniskateniska - to hej 😅 😅 😅 😅

hori
15. feb 2011

@mojalili smadna asi nie, cajik som jej davala, vypila iba trosku... a este vyhadzovala z ust svoj milovany cumlik, co som teda cumela ako puk... zubky ma tiez napadli, kiez by to bolo ono a nie nieco ine...

deniskateniska
15. feb 2011

@anjelicek26 😀 😀 😀 😀 😀

deniskateniska
15. feb 2011

@hori nema zabu? biele v pusinke?

anjelicek26
15. feb 2011

@hori - asi ju ominaju dasienka, ked cumel nechce, to by tym zubom nasvedcovalo... Max ani svoj milovany prst nedal mesiac do ust, co mu sli zuby... teraz su vonku a prst zas tam, kde bol 😝

weirdo
15. feb 2011

@babulina - u nas je chvalabohu uroven separacie odpadu vyborna. Teda co sa tyka podpory mesta. Ludia su taki uzasni, ze dajme tomu igelitku plnu papiera da do komunalneho, mohol to vysypat a igelitku do plastov. Skoda slov. My separujeme, az vtedy clovek vidi, kolko toho odpadu vznika naozaj. Aj dokonca umyvame pohare alebo kelimky, aby to neslo take uplne zakydane, ale to chce robit mm, mne vadi spotreba vody 😀. A mame tym sice zapratanu polku balkona, ale som rada a hrda na to, ze to robime. Raz som pisala aj do Technickych sluzieb mesta, ci nemaju nejake nadoby, do ktorych by sa to dalo separovat v domacnosti, zial nie. Tak davame do plastovych velkych sackov a papier do velikanskej krabice. Kukala som na nete nejake nadoby specialne na to, ale neskutocne palky 😒

weirdo
15. feb 2011

@hori - tak ze by konecne zakladatelka klubu bezzubych seliem z beho coskoro odchadzala? 😲 😉 😀

mici111
15. feb 2011

@kuriatko33 fakt skoda, modru nechcem..keby mala ruzovu, tak beriem hned 😀 este mozno cervenu by som rozdychala..ale modru e-e ☹

zojec
15. feb 2011

@weirdo a kebyze vies kolko je ziveho odpadu.. 🙂 my mame za zimu plne kompostovisko.. 🙂 nam sa komunalny odpad za mesiac nazbiera len dva 30lkose, a naozaj neprehanam, my byvame 3ja v dome a za mesiac nezaplnime kuka nadobu, ked vidim ze u susedov byvaju 4ria a za mesiac maju vonku vystavene 4 nadoby :(.. umyvam kelimky preto, aby mi tu nesmrdeli ten mesiac,kym to odvezieme. ja separujem vsetko.. papier spalime v krbe, bio ide do kompostu flase a plasty do zberneho dvora.. plienky mam latkove 🙂 neviem si predstavit hadzat hovienko do kosa.. mi to pride take divne..takto aspon zivim tie bakterie v bio cisticke 😀 😀 ono je ta separacia casom uplna samozrejmost, automaticky davam veci kde maju byt 😉 . a ked k nam niekto pride tak je z toho dobre zmagoreny.. :D lebo do normalneho kosa nedavame skoro nic 😀 😀 😀 a stale napominam, to nie do kosa.. to tam alebo tam.. asi som sisi... ale niekedy ten kos aj preberam 😀 😀