icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

puhinka
15. feb 2011

@deniskateniska ,aj igorko dokáže intenzívne jačať pol hodinu a keby len,ale aj hodinu,minule ma tak vytočil,že som ho nechala celú hodinu jačať,lebo som vedela,že je prebalený,najedený,aj som mu ďasná potrela,horúčku tiež nemal...len bol mrzutý
@deniskateniska ,sú v pohode tie plienky,niesú to síce pampers,ale dajú sa 🙂

riska
15. feb 2011

@monky1, ty si teda riadne chorá 😔 držim palce, nech sa z toho všetci vystrabite a ste už fit...definitivne 😅
@ellysa, dnes som dala ninku o hodinu skor spať, úplne odkvecla, lebo poobede spala len chvilu v aute... som zvedavá, aka bude noc 😉

ameanda
15. feb 2011

@puhinka
fiiha, pekna fotka 🙂
podla tej starsej by som ta na ulici asi nespoznala

mici111
15. feb 2011

@riska aj Sari isla dnes spat ovela skor nez normalne chodi, o siedmej uz bola odkvacnuta..lebo poobede na prechadzke spala len polhodku..tak tiez som zvedava..

puhinka
15. feb 2011

@zojec ,tá musí byť zlatá 🙂
@monky1 ,držte sa,je to hrozné,budem sa za vás modliť ☹
@chani ,úprimnú sústrasť ...
@stelika ,ja som si teraz dala kúpiť 21 veľkosť 😉

puhinka
15. feb 2011

@ameanda ,ďakujem 🙂 a prečo podľa staršej,tej,čo som mala pred tým?

riska
15. feb 2011

@mici111, tak si zajtra vymenime skúsenosti 🙂

weirdo
15. feb 2011

@zojec - je mi jasne, ze ziveho je tiez vela, ale ja nemam ine vychodisko, len to davat do komunalu. Na plienky mame kos, ale to sme kupovali, aby to doma nesmrdelo a osobne si to neviem vynachvalit. Hlavne ked sme prisli z porodnice, ved aj ja som mala nejaky odpad, tak to slo tam ... a ked sa naplni, tak vytiahneme igelitovu plienkovu tlacenku 😀. Viem, neni su to latkovky 😉 . Ked par rokov dozadu prisiel mm, ze tak podme separovat, dali nam kose, tak pozeram, ze co? A behom par dni som si tak zvykla, ze teraz ho este niekedy buzerujem 😀. Som ho nacapala par krat ... ako minule, jedol Mon Cheri a to je obal papier obaleny celofanom. A v komunale. Tak mu na to, ze toto co??? Ty lajdak! Nechcelo sa Ti to oddelit, co? 😀. Tak som to vytahovala 😀.
Je mi jasne, ze to, co robim, je skoro nic, ale ako pisem, som rada aj za to malo a svojim sposobom na seba hrda 😕 😀

ameanda
15. feb 2011

@puhinka
ano, podla tej pred touto
mala si tam kratsie a vyzeralo, ze kucerave vlasy 🙂

ellysa
15. feb 2011

@weirdo no ja mám strašný problém s touto separáciou, nikdy neviem, čo kde patrí 😅 , tu v AT je to povinnosť inak vám ani koše nezoberú, ale majú aj kôš na mix odpad a keď neviem, čo s tým, ide to tam
@riska za to oli ešte nespí, mali sme návštevu, tak sa nedalo, tak sa len teraz kúpe, ale myslím, že odpadne, už plače od únavy

mici111
15. feb 2011

@riska a ako bolo dnes v praci?

riska
15. feb 2011

@mici111, super bolo, deti mi ju okukovali ako opičku 😀 😀 len mi skoro odišiel chrbat, kedže som ju mala skoro stale na rukách

mojalili
15. feb 2011

@riska Bola si pozriet deticky v praci? JA tiez chodim pravidelne 🙂

No my uz spime, dostala som do Danka ATB, chuda, hrozne nieco. Ale LILI mi kasle ako hrniec ☹

riska
15. feb 2011

@mojalili, skor kolegyne 🙂 tí "moji" sú teraz deviataci, tak už vela príležitosti nebude 😉
joooj, hnusne choroby 😠 😠

mici111
15. feb 2011

@riska joooj, inak klobuk dolu, ja by som si s takymi pubertakmi veru neporadila..ako to robis??? 😀

riska
15. feb 2011

@mici111, ani neviem...čaro osobnosti 😀 😀 😀 😀 😝 ved počkaj, o chvilu máš takú doma, aj s bandou kamarátok 🙂

weirdo
15. feb 2011

@ellysa - tak take, co neviem, kricim na mm, co je to PP, co je to CP ci ake to ma oznacenie a on len krici, co to je 😀. To su vacsinou take obaly rozne ... paci sa mi, ze v AT je to povinne 🙂
@chani - to s psikom ma mrzi ☹
@monky1 - fuha, kedy vam to konecne prejde??? 😠 ☹

deniskateniska
15. feb 2011

@puhinka no nakoniec sme ich nekupili... neviem akosi sa bojim "testovat" na malom 😀 😀 😀

chani
15. feb 2011

@monky1, @weirdo, @puhinka, @anjelicek26 dakujeme baby

zojec
15. feb 2011

@ellysa veru aj tu by to malo byt povinne..
@weirdo ja tiez sem tam drbkam muza.. a ide ma rozhodit,ked najdem v mixe, kelimok od jogurtu a este neumyty 😠 😠 😉 zas som tak unavena z plavania.. nuz ale sitie vola.. 🙂 inak manducu nakoniec kupime tu prirodnu.. co som pocula a citala, tak ze tie farebne dost vyleznu.. ☹

weirdo
15. feb 2011

@zojec - super. Iste nasa vybledne, alebo z nej skor mala vycuca farbu, lebo obhryza popruhy 😀. Ale existuju na to take navleky, ale necham to tak, chuti jej 😀

amima
15. feb 2011

@zojec u mna je umele mlieko posledna alternativa, nerada by som skoncila s dojcenim, nakolko som s tym od zaciatku ziadne problemy nemala, vsetko islo hladko, len posledny mesiac som totalne v koncoch, lebo sme sa uz riadne dlho nevyspali a jeden z tipov bol, ze nestaci mlieko. Neviem, co je vo veci, mozno maleho svrbi ekzem, mozno chce byt viac pri mne, mozno je hladny.... Stale vaham s prechodom na UM, predsa len je to krasny pocit dojcit a navyse je to pohodlnejsie. Preto zistujem, ako to vlastne je, ci konzultovat prechod na UM alebo nie. Vidim, ze vela bab prechadza na UM kvoli tomu, ze uz nevladzu po tolkych nevyspatych nociach. Ja stale rozmyslam, co je lepsie, ci MM a nervozna nevyspata mama alebo UM a viac pohody po prespatej noci. Stale som sa nerozhodla. Inak, este mam na teba zopar otazok ohladom vyzivy, lebo uz dlho citam tvoje prispevky a pacia sa mi tvoje nazory. Ale to zas niekedy nabuduce, je toho viac a ja uz utekam do sprchy a rychlo do postele...

pipussa
15. feb 2011

@zojec
ahoj, kde si kupila autosedacku ?
tiez zhanam teraz maxi cosi priori sps, alebo xp, za najlepsiu cenu
( a este otazka, tieto sedacky su len 3jbodove ??? ale na obrazku to vyzera ako 5bodove, ako to je ??? )
vdaka za info

pipussa
15. feb 2011

@kuriatko33
ahoj, nevies dokedy je ta akcia v bippe ????
ja som to videla v januari, ale nekupili sme
dik

pipussa
15. feb 2011

kuriatko33
prepac, nenapisala som, o com mam zaujem, o autosedacku maxi cosi v bippe

zojec
15. feb 2011

@amima 😉 dakujem za pochvalu clankov 😉 ja nie som zastanca UM a ja by som uz do UM nesla kebyze by sa nieco stalo a prestala by som nahodou dojcit.. co sa tyka spanku.. nemyslim si, ze za to moze hlad.. skor je to tym, ze dietatko potrebuje citit nasu blizkost.. moja mala ked sa zobudi, tak sa na mna uplne nalepi.. kolkokrat ani nepotrebuje cickat 😉 ale spytaj sa napr. @ellysa ci mala spava celu noc ako zarezana na UM 😉 a je tu viac bab co davaju UM a budia sa im deticky tak isto ako na MM a poznam baby co dojcia a deti im prespia celu noc.. nie je to v dojceni, ani v hlade.. suvisi to aj so separacnou uzkostou.. ked su nacucnute tak maju 100% istotu ze nikam nepojdeme 😉 neviem, mozno to len ja tak vnimam, ale mna to vstavanie az tak neobtazuje... aj cez som v pohode.. neprezivam to proste.. beriem to ako sucast zivota a materstva.. nekomplikujme si noci tym ze dame dietatko od seba prec, budme s nim a bude to pre nas ovela jednoduchsie. ved je to len obdobie 2 rokov, strasne rychlo to preleti. a hlavne treba byt optimista, usmievat sa a tesit sa zo zivota aj s dietatka.. potom sa aj tie prebdene noci daju lahsie zvladat.. jasne ze su dni, ked nevladzem, ale vzdy si poviem, ze barborka je to, po com som najviac tuzila a mozno sa to uz nikdy v zivote nezopakuje.. netreba sa proste podavat naladam, a ked, tak iba tej dobrej 😉

zojec
15. feb 2011

@pipussa ja mam xp, stala 159€ ale uz veru ani neviem v ktorom shope som ju kupila... bola to dost dobra cena, ale na druhy den ju uz nemali.. :( sps, myslim, ze maju dobru cenu na amazon.de, @ellysa odtial kupovala.. pozri tam 😉 a su 5 bodove, ako kazda autosedacka 🙂

babulina
15. feb 2011

@zojec - neber to v zlom, toto iste som si hovorila pri ninke, ked bola nespavec a chcela sa tulit kazdu chvilku, alebo si trochu pocucat, tiez som bola velky zastanca cisteho kojenia, a velmi som sa cudovala ako niekto moze kvoli neprespatym nociam len tak zahodit a prejst na UM, ale potom ako ninka presla na UM vsetko sa zlepsilo - ci spanie, jedenie, priberanie, aj mrzutost, a uvedomila som si ze MM neni svatena voda ktora proste vyriesi vsetko, preto som mozno pri tomim nebola az taka "verna" MM, aj ked si mysli ze keby tomi nemal sestru a bol sam tak by som ho este kojila, mozno aspon o mesiac ci dva viac, mam coraz viacej pocit MM sa stavia na akysi piedestal a pritom to neni vseliek 😔

zojec
15. feb 2011

@babulina b. uz raz na UM bola ked sa narodila, robila som vsetko preto aby som jej ho nemusela davat... pre mna je MM svatena voda 😀 😀 😀 a dakujem zan... 😉 pred par dnami som si precitala strasne krasny citat a myslim , ze vystihuje vsetko co chcem povedat: nic na svete nie je pre vsetkych, kazda vec je iba pre niekoho , ale hlavne , ze pre kazdeho je tu nieco 🙂 myslim, ze som to mala aj na FB a mam to aj tu na konovi.. uz davno som necitala nieco, co tak vystihuje v podstate vsetko 😉

babulina
15. feb 2011

@zojec - ten citat je krasny 🙂