icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

miculienka
16. feb 2011

@mojalili - fííííííííí, pekne to vyzerá, škoda, mne také nepasujú , ja môžem experimentovať len so svetlohnedými a blond , no a nie si sama spuchnutá a bledá - to aj ja a pleť tiež na prd , bolo by s tým už dačo robiť , asi stiahnuť a dať novú 😝

tiež idem začať robiť svetrík - hačkovaný , vlnky už mám, len času bude málo ale malá chrápe , tak idem na to , aspoň začnem , dúfam 😅

bakatuska
16. feb 2011

@mojalili tak skore uzdravenie zelam a ked budes mat cas tak hod foto 😉

@deniskateniska ja som teraz piekla ze mramorovy korpus a plnka slahackovo-jogurtovo ovocna a je fakt dobra ked budes chcet hodim ti recept no a vela receptov najdes na mimibazari 😉

@desmodka jasne potrebudes aj papiere z uradu a keby si dostavala aj doplatok aj zo socialky tak aj tam treba ist

desmodka
16. feb 2011

@bakatuska dakujem za info.. este aj z uradu??? mna z nich drbne, na danovom mi povedali len ze zo socialky, no pojdem teda skusit aj na urad... uz vidim ako teta na mna pozera ako na tela ze co od nej chcem 😠

bakatuska
16. feb 2011

@desmodka mne davali aj nejaky papier na urade ale mozno ho ty nepotrebujes , neviem az tak tomu nerozumiem

desmodka
16. feb 2011

@bakatuska nevadi pojdem sa pre istotu aj tam spytat

chani
16. feb 2011

@mojalili super vlasy milujem cervenu 🙂 ja idem o 2tyzdne na cerveny melir lebo ten moj uz je vypelichany🙂

julinka2787
16. feb 2011

@mojalili no ja som ho tiež robila strááááášne dlho. no dá sa to pri tých našich deťoch a koníkovi?? 😀 ale už je konečne hotovýýý. a vlásky máš peknučké. mne sa strašne páčia červené vlásky, len ja ako tmavší blond by som musela dofarbovať pomaly každý týždeň. inak to vyzerá fakt zle. mám to odskúšané... ☹

weirdo
16. feb 2011

@mici111 - neni zac, nech posluzi 😉

weirdo
16. feb 2011

@bakatuska - on je uchyl na lieky alebo co, som tym padom zistila 😀. Chutnal Kanavit, Vigantol, Espumisan, Infacol, Cebion, uz len cakam, kedy zacne Sudocrem olizovat 😀

chani
16. feb 2011

@desmodka ja som akurat vcera bola veci na danove do roboty odniest aj zo socialky aj z uradu prace som mala lajstra ale ze to nepotrebuju odo mna k danovemu, kedze je to nezdanitelny prijem, ze to jedine keby si manzel na mna uplatnoval nezdanitelnu cast tak ze by potreeboval papier zo socialky. ale tak mat to mam ak by im na danovom urade niekedy nieco take zachybalo, lebo som citala, ze je to dobre mat minimalne koli tomu, ak by na danovom spatne zistovali

weirdo
16. feb 2011

@anjelicek26 - fajne ta torta vyzera. Tie piskoty davas az po stuhnuti torty alebo uz pocas jej pripravy do formy?

ellysa
16. feb 2011

baby a ročné dieťa by mohlo spapať trochu želatiny, som rozmýšľala, že takú urobím, že navrch zalejem ovocie želatinou

julinka2787
16. feb 2011

@weirdo 😀 😀 😀 tak to potom určite odfoť ako koštuje sudocrem 😀 😀 😀

desmodka
16. feb 2011

@mojalili kocka, pekne
@chani vdaka na odpoved, no pojdem si to teda povybavovat a vsetky papiere zobierem tetuske na danovy nech si s tym spravi co chce 😀 aspon spravi nieco uzitocne 😝

niga
16. feb 2011

@bakatuska
@riska
@weirdo
Dakujem vam baby, aj ja sa tesim, ze to nebolo akutne.
@anjelicek26 Dobre vyzera torta - a co je to to cervene na nej? Joj, a ta tvoja Saska...
@mojalili Smrncovna si...a krasne sa ti lesknu.
@julinka2787 Ty svetrik a mne zostanu komplexy, ze si ani neviem zasit teplaky. 😉

weirdo
16. feb 2011

@julinka2787 - ak to skusi, hned je to na FB 😀

chani
16. feb 2011

@desmodka na urade prace v Ba mi papier dali na pockanie minutova zalezitost a na socialku som volala poslali mi to postou do 2 dni, aspon som sa tam nemusela trepat

julinka2787
16. feb 2011

@niga ale nemáš mať prečo komplexy... toto by si zmákla aj ty, bolo to len zo základných očiek robené. inak ani neviem. 😀 to by zmákol každý. teraz sa idem učiť háčkovať.
btw... tie ktoré viete háčkovať myslíte že to zvládnem podľa obrázkov? teda naučiť sa háčkovať podľa obrázkových návodov? 😅

ellysa
16. feb 2011

@julinka2787 určite ja som sa tiež naučila z internetu

http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=23 určite pomôže

ellysa
16. feb 2011

@weirdo to nie len tvoj, ja mám tú istú úchylku

julinka2787
16. feb 2011

@ellysa juuuj vďaka! tak snáď to zvládnem aj ja - blondína 😀

desmodka
16. feb 2011

@chani jaaaj no v to dufam ze mi to poslu zo socialky lebo do BA kvoli tomu sa mi teda nechce ist.. uz som im tam volala a ten moj tam dnes neni, tak som mu napisala srdcervuci mail 😀

@mojalili dnes som presla pol mesta s kocarom (malibu) a uplna spica s 11 kg kubom s jednou rukou v druhej pes, malina riadit ho 🙂

deniskateniska
16. feb 2011

@anjelicek26 tu robim kazdy rok, teda 2x do roka na narodky a meniny mojho muzicka, ale teraz chcem nieco upiect na oslavu v nedelu a v stredu mu urobim sukromne smotanovu 😀 😀 to by mi neodpustil keby nemal smotanovo piskotovu torticku 😀 😀 a nie jest maly, ak by som robila pre nho tak asi urobim taky korpus, ze brumik co som na nete nasla, ale asi nie, tomu dame chrumky 😀 😀

deniskateniska
16. feb 2011

@bakatuska napis prosim 😉

anjelicek26
16. feb 2011

@weirdo - ked to stuhne, dam dolu formu, do misky si dam trocha kyslej smotany s vanilkou, namacam do toho po dlzke piskoty a tak ich "lepim" po bokoch torty, drzi to perfektne

@niga - 😵 😵 😵

Ja som tam dala puding hore a par ruziciek, ale moze hore byt aj len smotana... len z pudingom to ma Saska radsej 🙂 Jahodovy puding to je 🙂

@ellysa - zelatinu urcite uz mozu v roku, a tak toho tolko nepopapaju... len mne zelatina nikdy nestuhne, si pripadam ako totalny idiot, co nevie podla navodu zelatinu spravit 🤐

weirdo
16. feb 2011

@anjelicek26 - kujem 😉

weirdo
16. feb 2011

@mojalili - skore uzdravenie vsetkym 😔

chani
16. feb 2011

@anjelicek26 vidim ze cica je u vas motivacia k pohybu, tak ako u nas pes 🙂 ale vydrzala celkom dlho to Maxove ohmatkavanie, to u nas Gomez prcha ako divy 🙂

ellysa
16. feb 2011

@anjelicek26 perfektý je, hlavne ten štýl jednoručko 😀 a cicu úprimne ľutujem, ani tváriť sa, že je mŕtva nepomohlo 😀 😀 😀 😀
aj ja sa idem pochváliť, oli už skúša sama stáť, dnešný rekord 15 sekúnd a ja jej to fakt rátam