Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
aj nám sa dnes podarilo poriadmu hrču urobiť, inak práve som jej zdrhla na wc a ona ma chúďa hľadala po celom byte, som ju počula ako mraučí a cupitá ale nezavolala som na ňu, lebo aspoň tam chcem mať pokoj
@anjelicek26 ja zelatinu robim zo zlateho klasu a sirupu a vody.. to je mnamka a nemas co pokazit na tom
@anjelicek26 Max je krasny, s mm sme ho pozerali.
Zaspala som s Dankom poobede a trosku mi to pomohlo, ach jaj, az na to stipanie v nose.
@ellysa super video, ako hackovat, skusim si to ulozit a skusim to 🙂 NO a OLIV je sikulka, Danko sa uci padat na zadok. a Uci sa rozpravat....cely den MAMA, MAMA, brm brm.....sranda, ako sa snazi....
@desmodka Muz ho pojde kupit do Brendonu 😉 Kupovala si k nemu aj nejake doplnky?
@anjelicek26 Ja som robila takuto tortu LILINKE
@deniskateniska toto je taka pudingova zelatina a je chutnejsia , mnam 🙂 🙂 🙂 Aj ja mam Romanka doma, a dva dni po nom ma LILIANKA meniny podla ceskeho kalendara, tak budeme tiez slavit... 🙂
jáááj a včera mi prišla sesterka z toho Izraela a čo mi nepovedala,že čaká bábätko,tak som ju hneď nabalila vecičkami po malom 🙂som jej to ale aj pomohla odniesť domou,bo to bolo 10 veľkých igelitiek,to sa nezdá,ale bolo to ťažké 🙂
@anjelicek26 jeeeej tvoj max plazi presne ako Patrik
tiez viac lavou rukou zabera 🙂
@anjelicek26 maly sa krasne plazi. A cica aka trpezliva, aj nasi kocuri su krasne tolerantni k malemu, uz ho aj prijali medzi seba 😀 ked som s nim dosla z porodnice tak boli urazeni ani sa so mnou bavit nechceli a to jeden z nich predtym so mnou spaval na polke vankusa 😀
@miculienka no veru, to ti nezavidim byvat s nou pod jednou strechou, mna by porazilo, ved je u nas tri razy do tyzdna po dve hodiny ale ja mam dost, by som bola najradsej, keby uz vobec nechodila ako toto pocuvat
Kočky chcem sa opytat prikrivate drobcov v noci paplonikom???? My sme mali do teraz spaci vak, ale uz mu je maly, a ked ho prikrijem deckou tak sa hned vrti a prevracia.
@kiculka - kocur bol urazeny, ked sa narodila mala, teraz to uz tak nepreziva 😅
@lenocka84 - aj Saska tiez takto isla, kym zacala liezt, u nej to boli dva tyzdne, kym sa to potom naucila
@majjka0806 - Maxa prikryvam paplonikom od zaciatku... ma ale taky speci, aj keby ho mal na hlave, tak sa neudusi, je priedusny...
@mojalili - Max povie mama len ked ide revat, inak nist 🙄
@deniskateniska - tak to nakoniec uhram vzdy aj ja, ale taku priesvitnu proste neurobim, aby bolo vidno ovocie a to je skoda..
@ellysa - jej mala aka sikovna, za chvilu ti uz bude bezkat 😵
Inak Max sprasil celu vyzivku a 60 ml UM za tym, sa chlapec nezda 😕
@anjelicek26 a nevrti sa ti v noci...myslim neprevracia z boku na bok?
....Tesim sa s tebou z Maxovho uspechu 😀
@anjelicek26 ale teraz je pravacka nie?
@lenocka84 - neni, je obojrucna... pouziva lavu aj pravu, pravou pise, ale lavou robi sport, hadze loptu, otaca sa ako lavacka... doky vravi, ze takych deti vela neni 🙂 Ale drahy je taky isty, to ma po nom... a Max mozno tiez, uvidime...
@majjka0806 - on spi stale v kosi, nema sa kde vrtiet, kedze ho uz takmer vyplna... no a prevracia sa z boku na bok, ale ten paplonik ma taku drsnu strukturu, nezosuchava sa vobec 🙂
Ja som rada, ze papa konecne... prikrmy u nas boli veeeelmi biedne, 3-4 lyzicky, proste nist..
@majjka0806 ,malý spí aj v spacom vaku a ešte ho aj zvyknem prikryť paplónikom,on je tak zvyknutý 🙂
@anjelicek26, ako krasne sa maxik plazi, čistý partizan 😀 😀 a mačka ho má dobre na háku 😅
@anjelicek26 kedy vlastne pridete na svk?
@riska aj my tak plazime.ved Ninka uz ide po 4 nie?
zajtra bude nahanacka
ahojte moja lili stoji uz 3 tyzdne a to celodenne a vlastne keby mohla stat stoji aj v noci🙂)) neviem ci ju spravne chovam spapa mi za 24 hod :840 mliecko + 300 ml / polievocky hustej pomixovanej/ cele jablcko, milacik, a niekedy jogurtik a to cely...vsetko jej mixujem mozem uz aj pretlacat bojim sa aby jej nezabehlo
baby mne maly je od min.stvrtku soplikovy aj v noci zle spinkal,konecne uz dve noci dobre spla sopliky ustupili,ale zacal chrapotat, co si o tom myslite?? mam utekat lekarke, ona nechcela aby som tam s malym isla,ked nemal horucky, iba som liečila soplik a davala kvapky na kasel, dnes som mu kupila prospan,mate skusenosti?
predtým sme mali kvapky ale tie mi včera a predvčerom nechcel,tak som chcela vyskusat sirup.
horucky nema,ani nemal ani nevracal
@anjelicek26 takze buduco tyzdnove rande idete aj vy 😉 (ma to byt otazka s jasnou odpovedou 😀 )
davam 2 nutrion jogurtik jej velmi chuti a mala som problem so zeleninkou tak som bola rada ze som nieco nasla co ma rada a je spokojna tak neviem...ked sa spytate nasich mam co sme my jedli v tom veku tak by sme sa teraz za hlavy chytali xi xi
@paris0 - myslim to v dobrom, pri takom mnozstve mliecka nie je divu, ze ti nechce zeleninku papat... ved je syta a na jogurtiku si navyse trochu pomaskrti...
@anjelicek26 samozrejme len nechcela mi prikrmy preto som zostala pri mliecku ked si zvykne tak ho vysadim ...co papate vy? mixujes alebo len pretlacas?
videla som fotku ako maly papal keksik aky mu davas nebojis sa ze mu zabehne?

@ellysa super sikovnica 🙂
ja som uz musela malemu "ustlat" na zemi, lebo som ho uz na posteli nevedela zabavit a on sa chce o vsetko stavat na porazenie, uz si aj celo trepol eeee