Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@deniskateniska, ja chcem skúsiť túto, ked budem velká 😀 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=625
@mojalili mne az neuveritelne zabrala na nadchu cibula - ci skor stava z nej - lisom na cesnak pretlac cibulu, vyjde ti kusticek stavy a tym si vytri dierky zvnutra niekolkokrat denne - raz nestaci
mne tak nadcha presla za necele 3 dni ... ale stipe to ako slak, sa priprav 😀
u nas dnes koniec sveta - Ela za cely den spala zalostne malo - v aute cestou na kozne AZ 5 minut a cestou z kozneho AZ 10 minut - suma sumarum 15 minuuuut za cely den .... kozicka jedna, co to skusa 😠 😠 😠
o nicom, ked nas objednaju cez obed - doobedu nezaspala, poobede ked by uz aj chcela, trcali sme na koznom, lebo namiesto o 12h nas vzali o 13.40 😠 😠 😠 ...a poobede uz len rycala v postielke, tak sme ju vybrali a spat isla az vecer .... sakra, ta ale ma vydrz 😀
@zojec - zasielka je doma, hrude natrete, hanka uz druhykrat 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@monky1 fujha, hádam to bolo len dnes, som čítala, že od 10m už môžu niektoré deti spať len raz denne a moja mama hovorila, že sestra od 10 m už nespala vôbec, tak sa toho desím, to už by som bola nonstop na nohách 😕
@mici111, no hlavne ten prvý mesiac ako sa dvíhala na nohy bol hrozný, teraz už sa celkom drží, tak až tak za ňou nebehám, len to že teraz sa začala úplne púšťať je naprd, lebo to úplne plasne ani nie, že na zadok
@riska fuj také veci na noc, mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
ja som práve dorobila toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id=... vynikajúce sú
ja ako som ohovárala krpca, že je veľa mlieka, tak dnes zjedla len 300 ml
@deniskateniska - ozaj, tortu hladas -
najjednoduchsia je trasena - s mandarinkami 🙂
najchutnejsia je kokosova Rafaelo 😀 😀
a najpracnejsia je potahovana 😀 😀 😀 😀
@ellysa mnaam ... my sme mali moje klasika jablkove palacinky - hanke na zelanie - joooj, som sa tesila, ze ma chut do jedla a urobila som k tomu taku mnamkovu jablkovu plnku ... mm nedovercivo pytal len trochu, ale vychvalil, ze super to bolo, ze mooozem pridat
isla tam skorica, cukor, vanilka , maslo a citronova stava...a jablka samozr.
@riska no ked ti poviem, ze sme boli 4 dni na suchej strave, tak ma odtial vyhostite 😀 😀 😀
az vcera vecer som robila varenu veceru a dnes som nemohla Hanke odmietnut, kedze ona fakt paar dni vobec nic nejedla - okrem par piskot a 1/4 rozka s maslom
..ale ja sa uz citim lepsie - vcerajsi hydrokortizon pomohol - sice kaslem, ale uz aj co to odkaslem a nedusi ma a z tak .. lepsi sa to, i ked potrva to este dlho, kym kasel ustane ... a ani horucku uz nemam a to je fajn
a co je uplne naj - v noci spiiiim ... ela spi, tak aj ja spim - kebyze nekaslem, tak som vyspata doruzova 😀 😀
@monky1 😀 😀 no chcem potahovanu vyskusat, ak sa nepodari mm zje vsetko ak nie tak mame psov 😀 😀 a trasenu som videla v servitke robili ale to radsej urobim smotanovu mnamku 😀 😀 😀 joj az sa mi slinky zbieraju 😀
konecne som vas docitala 🙂
krasne vytvory ste zase zostruhali - sikovnice
deti su zlatucke aj v plavkach aj placuze sa
my sme tiez dnes mali spenat, ale akosi nechutil, pritom bezne ho sprasi len taky fukot
a chcem vam tiez pridat par videi, ale spravila som chybu pri registracii a teraz mi stale vyberhne "error message" pri novej registracii, asi si youtube pamata IP ☹
jaj dievčatá , robíte tu chute s tými tortami
som zničená , mm chodí na poobedné, tak som od 12.30 až do noci sama s malou , celý týždeň , idú jej vrchné zuby - nervná je a citlivá, sama sa nepohrá, neplazí sa , nelozí , sedí tak, že hocikedy sa vyvalí a potom reve - horor , nič sa od nej nedá robiť , všade ju vláčim so sebou ako cecok aj do kúpelky , dám ju do vajíčka a ide sa - kuká sa ako sa umývam , no a noci sú teraz strašné , furt sa budí , ale už jej začínajú kukať tie vrchné zubále, tak dúfam, že bude zas chvíľu kľud
@miculienka, a nemaš nejaký nosič alebo manducu? by si to mala jednoduchšie
@majjka0806 majka my spíme pod paplonikom už velmi dlho a samozrejme, že sa prevracia jedna radosť a niekedy sa tak pozakrýva, že ho ani nevidiš 😀 a začali sme už spavať aj na brušku sam od seba ako sa mu zadarí 😎 niekedy nohy von z postielky visia tak ho uložiť riadne, ale spí a ty možeš s ním narabať kolko chceš 😀
fakt, je tu ešte niekto kto sa neplazí alebo nelozí a neštvornožkuje ? ja už začínam byť zúfalá , na brušku spustí rev ako tur , neznáša tú polohu a toto ma už vyčerpáva - len by sa nosila , alebo sedela alebo stála s tým , že ju musím držať alebo chce chodiť
@riska - mám šatku, ale slečna v nej vydrží max. 5 minút , to sa mi neoplatí ju tam ani dávať 😖
@paris0 nemusiš bať, že zabehne oni si vedia dať s tým rady len musíš skúsiť my nemixujeme len sme pretláčali, akurát čo mixujeme je hovädzina a teľacinka ináč všetko len pučíme a najprv jeden krát kým skúsil a zistil čo ma robiť s tým v puse tak mu zabehlo, ale je pri tebe a ty vieš okamžite zasiahnuť, a potom si už daval pozor 😉
@anjelicek26 odkedy skusate davať paradajkovu polievocku ja by som chcela az tak od roku, alebo mozem dat aj skor? 😒
júj , malá bojovníčka konečne na chvíľu zalomila , pauza , idem sa tuším najesť 🙂
my sme zacali vcera pretlacat vidlickou potravu.. teda masko kuracinka sa da super, a co sa mi neda rozpucit dobre, dnes cvikla tu pomixujem a zmes sa potom lepsie spoji.. a fpohocike zvlada papkat aj kakat 😀
baby davate drobcom ine masko ako kuracinku a morcacinku? ja vobec 🙂
@anjelicek26 jeeej ako krasne lezie drobec, u nas nula bodov my akurat tak dozadu 😀 a da sa na styri pohojda sa v tejto polohe, a prask na brusko 😠 ani za svet dopredu no ked ho dam na nohy, čo si až vynucuje chyti sa postielky, stoličky čohokolvek tak sa drží ako kliešť a ty ho možeš zobrať aj s tou vecou 😀
@deniskateniska my už papame všetko mäsko 😉
no tak už máme aj my prvý pád za sebou. zrúbala sa mi z postele pred kúpaním. 😖 ale tak zobrala som ju na ruky, začala sa jej prihovárať, poskúšala ruky nohy či sú ok a do 10 sekúnd bola ticho. dokonca sa začala smiať. 😀 tak snáď bude dobre.aj sa pekne napapala a už spinká. ale zľakla som sa asi viac ako ona. 🤐 ešteže som taká herečka vedela som jej veselo rozprávať, aj keď som skoro plakala. no som trubka. mala som dať lepší pozor. 😒 ale čo už.
@riska hej, dobre si pamatas - ale to o to islo - ze drahemu z lasky na Valentina - i ked v horucke 😀 😀 😀
a baby, ja mam strasne malo mlieka - ani tabletky nepomahaju ... som zufala ... neviem, ci to pripisat ATB, ci tym bylinkovym cajom, ale nic - prsia ako vysusene slivky ☹ ... par ml a koniec ... som az prekvapena, lebo vcera vecer pocuckala z jedneho, dalsie kojenie bolo po prebudeni o stvrtej ... cakala som, ze bude to druhe naprasknutie a staru fujaru - ako slivka ☹
no neviem neviem, nepaci sa mi to 😒
@stelika a odkedy ste zacali vsetky papkat?
@deniskateniska
my sme mali aj telacie, aj kralika
@julinka2787 no to je tak ze my sa maminky viac zlakneme ako tie deturence 🙂
@monky1 nebud smutna z toho ved uz je velka... je bezne ze zeny prestavaju kojit v 8 mesiaci.. podla mna dlhsie je uspech

@anjelicek26 ale co jej mam davat kase mi nechce aj teraz papala 210 mliecka na vecer a o 2 bude hore a spapa dalsiu 210
a rano o 7 chce zase papat