Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
no tak mlady je uz s nami pri telke, s takym neskutocnym placom sa zobudil ☹ ale teraz je vysmiaty ako leco. netusim co sa mu dnes deje, to uz bol 5ty plac odkedy zaspal ☹
@chani MY sme toto mali pred mesiacom moja, presne toto iste a zaspaval o 23 hod.....konecne sa to popravilo....tak drzim palce. Myslim, ze to je aj zubkami, aj nim samotnym....proste take obdobie...
Baby, ja som z tych kocikov zosalela....... nasla som jeden pekny a aj lahky, aj nanoznik ma, da sa sklopit do lahu....http://www.babytip.sk/kociky-a-prislusenstvo/go... Pozrite, hruza so mnou 😀 😀 😀 😀 😀
@babulina moja drzime palce...
dobrý večer kočky,ja vás tak obdivujem,že vy počas celého dňa sa venujete deťom,navaríte ,upracete a ešte aj na net zbehnete...to s notebookom po celom dome,čo? :D
@paris0 - my sme mali rovnaky problem, papal velmi malo prikrmov, len par lyziciek, proste napapal sa z mliecka... priberal velmi malo... Proste mliecka treba uberat, ked je prikrm, tak uz ziadne mliecko, len cajik a pri dalsom jedle bude papat lepsie... hlad je najlepsi kuchar... vidim to u nas, ako sa teraz napchava. U nas to bolo kojenie, nadzgal sa ako gula a neostalo miesto na normalne jedlo.
My mame na ranajky ovocnu vyzivu alebo zmixovane ovocie, na obed prikrm - je to väcsinou o stvrtej (na obed ma este mlieko) - zeleninkovy, 2x do tyzdna zeleninka s mäskom, uz mame aj cestovinu (kusky do pusy), zemiaky bojkotuje, tak aj ryzu do pusy, nemixujem ju, papa v pohode. Na olovrant polku polku jogurtu alebo mlieko, ako kedy, olovrant sme zaviedli len teraz cez vikend. O siestej ma kasu z ovocim. O osmej flasu. V noci este 1-2 flasky po 60-100 ml.
Ja ovocie mixujem, on totiz papa take tekute, potrebuje to "srkat" z lyzicky. Na druhej strane uz od 5 mesiacov davame kusky, tak 0,5*0,5 cm do pusy, samozrejme mensie jedlo a mäsko trosku mensie este, ale kludne do pusy a pekne papa, nedrhne sa. Pucene ci pretlacane nechce, jemu vadi ta struktura, tak ale je este malinky. Keksy mame take super, vobec sa nedrobia a lepia minimalne, mne smrdia xixi, no ale jemu chutia, neodlamuju sa velke kusy, len to odzuzlava... Ale tak jasne, stale som pri nom.
@babulina - to ma moc mrzi, snad to spravia poriadne, urcite si nenechaj nic vybrat, konzultuj nejakeho odbornika
@deniskateniska - Max sa plazi len tyzden, a tiez mu miznu faldicky... je stale v pohybe teraz.
Ja som strasne zvedava, kedy dojde prva mrcha po porode... ked uz nekojim, asi to bude coskoro 🙄 Inak dnes som este neodsavala, az teraz vecer budem, parada, ze uz musim len raz za den.
@anjelicek26 jáááj,ja sa tu zvíjam v kŕčoch od menzesu a ty si sem napíšeš,že si zvedavá kedy dostaneš... 🙄 😀 😀 😀
@puhinka - pri Saske som dostala po 8 mesiacoch a prve dva roky len tri krat... dufam, ze to aj teraz tak skoro nebude, aj ked bez kojenia asi neni sanca... akoze ja sa nestazujem jedinym slovom, ze mrcha neni 😅
@anjelicek26 ,však ja ti úplne verím 😀 😀 😀
Baby ja mam takyyy hlad, si idem mrkvu postruhat 😅
AHojte kočky,
ani nahodou nenapisem dobre rano, pretoze som sla spat o 3.45 a o 5.30 uz som hore......proste Danko vyvadzal.....ne a ne poriadne zaspat, o 2 hod sa dovracal cely, kasle ako hrnec.....mna slak trafi.
Letela som dat LILI zabal na krk, co kaslala, medzitym Danko sa obudil a reval ako tur. Dovliekla som zpred dveri kocik, aby tam spal.....no otras.
MM dnes siel na vychod - 4,5 hod cesty, tam 3 rokovania a 4,5 hod v aute spet, do toho ma chrípku, tak som chcela, aby sa vyspal.....
A teraz co? 1 hod spanku za den je super....cez den mi LILI nedovoli spat, poobede idem k lekarovi s Dankom, ach jaj,....
Tak som sa tu vystazovala na zaciatok 😎 ☹ ☹ ☹ ☹
@anjelicek26 ja?? a vahat?
baby ani u nás noc nič moc, o 23.00 rev a nie a nie utíšiť, tak nakoniec putovala k nám s nurofenom, potom lepšie ale celú noc mrnčala, navyše mne sa vrátila choroba, v noci zimnica, teraz už mám 37,3 a ja nemávam horúčky a dutiny opuchnuté, pôjdem večer k doki, dnes robí až do siedmej, bojím sa aby sa to nevrátilo na mal
@anjelicek26
@mojalili dobrovoľne sa hlásim ku kočíkovým maniačkam, ja už zasa poškuľujem po nune od marca má byť polohovacia úplne do ľahu
a baby tie lievance, čo som sem dávala včera veľmi odporúčam, také dobré som ešte nejadla, u nás už budú len tieto
@ellysa 😀 ja som vcera varila borsc, ze aj na dnes budem mat, ale zlahla sa po nom zem este vcera 😀 som zvedva co idem varit dnes... asi to bude co dum dal.. :D lebo chladnicka prazdna.. podla mna tie uchylky su v pohode.. :D kazda z nas nejaku mame.. ja som dnes zaplatila manducu, uz sa neviem dockat kedy pride.. 😀 😀 no a s novou manducou musim usit aj novu kapsu 😀 😀 😀
Ahojte babule 🙂
Ja mam neskutocne problemy s chrbticou, budem musiet malicku odstavit od kojenia, ☹ , lebo ja mam maxi prsia, a to mi len prihorsuje, pravu ruku mam pernamentne strpnutu 😢
@anjelicek26 prosim ta ako si zacala maleho odstavovat?
dobre rano, teda komu dobre komu zle u nas noc des plac hnev a do toho odpor k spanku, este ze sme u svokrovcov a zobrala ho svokra uspavat, ale trvalo jej to hodinu kym ho vobec skludnila aby spal, lebo furt by len bol lozil a staval sa na nohy...hotove psychooooo
a krpec mi práve zjedol lievanec, som bola na WC a ona mi ho šlohla z taniera a už som ju našla ako pučí, hádam sa jej nič nestane, je tam tvaroh 😅
@lenocka84 Najhorsie je, ze sme v malom byte , siri sa to tu. Vetram ako sa da, ale nie a nie nas to opustit. Prave sa mi opet dovracal cely a to 5 minut po tom, ako som ho okupala celeho.. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Az v usoch to mal....
Proste zakasle, drhne sa, a hned nato vsetko co zjedol ide von.... 😒
Nic, pobede ideme k doktorovi, jemu sa prihorsilo, nie ze prilepsilo...
Navyse ma LILI hneva....jedla samotny džem , hovorim jej, ze ju bude boliet brusko, tak som jej to namazala so suhlasom na maslovy chlebik......viete co mi priniesla???? Olizany chlebik od dzemu... 😠 😠 😠 😠 😠 šlak ma trafi aj z nej.... 😖
@chani ja neviem, co je s tymi nasimi detickami....my tiez...vy tiez..... ☹
@ellysa veru špekulujem s kocikmi, proste aj ked sa mi paci na nete, chcem si ho vyskusat, tak asi zoberieme s MM ten, co ma Desmodka... 🙂 niekedy v marci pojdeme do Brendonu preň....

@babulina
fuuuu ☹ snad bude coskoro lepsie...
@mojalili
maly aky zlaty 🙂 ako si tapal ritusu.... ked som videle tie zastrcky okolo ktorych siel, hned ma napadlo, ze mi maly minule do nich pchal prsteky ☹ musim dat hned zabrany