Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte kočky tak co aku ste mali noc???? Minule ste tu riesili herpes......ci som sa s nim dnes nezobudila....joooj....katastrofa ☹ ☹
@takyna - my sme odstavovali z jedneho dna na druhy, nie postupne, ako by sa malo, ale mam pocit, ze to tak bolo aj lepsie, ten prvy den si pomrncal, odmietal flasku, ale hlad bol hlad a nakoniec pil. Ja som odsavala prve dva dni 3x do dna komplet oba prsniky, dalsie dva dni 2x do dna oba prsniky a teraz dva dni 1x do dna oba prsniky - az vecer a musela som odsat uz len 95ml vcera, coz je super, lebo prve dni to bolo cez 150 3x do dna aby som nepraskla.. A to som bola rada, ze som mala vdaka zapalu uz menej mliecka minuly stvrtok, ked sme zacali odstavovat.... Teraz sme tyzden bez MM a spokojnost na oboch stranach...
Maly o prsnik ani pohladom nezavadi, vcera okolo jedenastej sa zobudil "hore ritou" a nechcel za ten svet do postielky, tak spal v noci nalepeny na mne, ale ani raz sa neprisal, o stvrtej dostal pekne svoju flasu a spali sme dalej.
@majjka0806 kup si naplaste hned od zaciatku to pomaha, na chrastu uz to nedavaj. 😉 uz ho mam zahojeny 🙂
@zojec http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8527 v tých pokecoch niekto písal, že tam dal inú múku aby to bolo zdravšie a určite aj hnedý cukor sa dá, inak tam v podstate nič tak nezdravé nie je
@mojalili uz som volala svokre lebo akurat ide z nocnej nech mi zbehne do lekarne.... 🙂 tak hadam to bude lepsie
baby vyzeram ako ta fuchtla kucherenko ta playmate ci ky fras to je, hornu peru mam od herpesu ako svet,ako nepodareny kolagenovy experiment ☹
@majjka0806 aj ja mamtu svinu herpesovu, musim ist nieco do lekarne zohnat hadam tie naplaste alebo co ble
@chani no ale ona aké ťažké prachy za to platí a ty to máš zadara
@riska ja som ich o pol tretej v noci vyžierala, keď som malej mlieko robila 😀 už ich niet a to som robila z dvojdávky
aj mne je strašne ľúto, že nejdeme na stretko, som sa tešila, aj minule sa to s nami ťahalo 3 týždne, ja sa len modlím, nech to malá zas nechytí, minule to presne hovorili, že tento rok je chrípka zákerná v tom, že sa vracia aj pár krát za sebou
@fatimuska dnes okolo 11 plus minus v hopsasa kaviarni www.hopsasa.sk
prides? 🙂
@chani
@majjka0806 na herpesy si okrem tych naplasti compeed - fakt su dobre - kupte aj vitamin B..to je dost podsatne 🙂
@mici111 presne tak. mne dokina vždy dala na herpesy thiamin. také ampulky so strašne smrdľavým Bvitamínom. normálne sa to má pichať, ale ja som si mala len herpiho natierať často tou vodičkou. pomáha to. len sa fakt pripravte na veliký smrad. 😀 😀
@mici111 - a buduci tyzden o kolkej babule? Ja nebudem mat u nasich net, tak by som to uz potrebovala vediet... nech tam nejdeme moc skoro..
@anjelicek26 ahaa 😕 pocuj, aspon cislo mi daj na teba, ja ti hodim moj mobil do IP..no asi plus minus tak ako dnes okolo tej 11 az 11.30 by sme sli..stvrtok..dufam, ze sa nic nestane a bude aspon nejaka ucast..
baby mne malá vôbec nechce spať, nechápem, inokedy už spí o 9.30 a teraz len vymýšľa, už už zaspávala, zrazu sa začala blázniť a koniec, tak som ju zobrala a dám ju spať až na druhý spánok aj keby už neviem, čo robila, začína to dieťa so mnou zametať, normálne keď som na ňu zvýšila hlas, tak sa zarazila kukla a už začala mrnčať, ale úplné divadlo to bolo, bože normálne sa desím, ako ju vychovám
@anjelicek26 😀 😀 😀 tak som sa pobavila nad tvojim citatom...ty tusim budes mat viac zatov ako dcer 😀 😀 😀
@ellysa to bude kovbojka, uvidis🙂 ono sa povie, vychovas, lenze bude na nu vplyvat aj okolie 😉 No plati heslo"male deti male starosti, velke deti velke starosti" 🙂 Ale stoji to za to...
Kocky, uz som musela dat dankovi mast na hrud, taky smradlavy husaci zabal, ach jo, ved sa mi dusi kaslom... ☹ ☹ ☹
@mojalili - nezabudni ho potom vyklopat, inak je ten zabal neucinny...ten len hlieny uvolni, treba este poklepkat cely chrbatik, potom ich rychlo vykasle. drzim moc palce
@niga - no ja som vcera kukala ako puk, si sedeli spolu na lavicke, drzali sa za ruky, behali spolu po dvore 😕
@ellysa - no vymyselnicka je Olivka 😅
len asi vie že ma naserinkala, lebo aj v ohrádke je a čuší ako pena
ahojte žienky, tak si idem pre radu aj k vám, keďže máme rovnako staré detičky...
Kedy ste začali/začnete so zavádzaním lepku? My sme mali včera poradňu, tak som sa na to lekárky pýtala (podotýkam, že žiadna stará rachetla, ale mladá lekárka.. doteraz absolútna spokojnosť) a ona mi povedala, že vraj alergológovia odporúčajú u detí (čo je aj náš drobec), ktoré majú predispozíciu na alergiu (keďže ja aj manžel sme silní alergici, ale alergia na peľ, prach, roztoče a potraviny - hlavne ovocie, zelenina), že u týchto detí odporúčajú až po roku 😕 Dosť ma to zarazilo, zdá sa mi to neskoro, ale oponovať jej nebudem... a urobím po svojom 😅 len neviem ako.... čakať, nečakať? Ona mi tvrdila, že u dcéry začala skôr a doteraz (má 11 rokov) má dcéra problémy s atop. ekzémom (súvisí to? Lepok-atopik???), u syna vraj začala až po roku a je OK.... Fakt neviem ☹

@ellysa hadam sa jej nic nestane 😉 hodis este ten recept.. neviem ho najst 🙂 dik