icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
17. feb 2011

@ellysa hadam sa jej nic nestane 😉 hodis este ten recept.. neviem ho najst 🙂 dik

majjka0806
17. feb 2011

Ahojte kočky tak co aku ste mali noc???? Minule ste tu riesili herpes......ci som sa s nim dnes nezobudila....joooj....katastrofa ☹ ☹

anjelicek26
17. feb 2011

@takyna - my sme odstavovali z jedneho dna na druhy, nie postupne, ako by sa malo, ale mam pocit, ze to tak bolo aj lepsie, ten prvy den si pomrncal, odmietal flasku, ale hlad bol hlad a nakoniec pil. Ja som odsavala prve dva dni 3x do dna komplet oba prsniky, dalsie dva dni 2x do dna oba prsniky a teraz dva dni 1x do dna oba prsniky - az vecer a musela som odsat uz len 95ml vcera, coz je super, lebo prve dni to bolo cez 150 3x do dna aby som nepraskla.. A to som bola rada, ze som mala vdaka zapalu uz menej mliecka minuly stvrtok, ked sme zacali odstavovat.... Teraz sme tyzden bez MM a spokojnost na oboch stranach...

Maly o prsnik ani pohladom nezavadi, vcera okolo jedenastej sa zobudil "hore ritou" a nechcel za ten svet do postielky, tak spal v noci nalepeny na mne, ale ani raz sa neprisal, o stvrtej dostal pekne svoju flasu a spali sme dalej.

mojalili
17. feb 2011

@majjka0806 kup si naplaste hned od zaciatku to pomaha, na chrastu uz to nedavaj. 😉 uz ho mam zahojeny 🙂

ellysa
17. feb 2011

@zojec http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8527 v tých pokecoch niekto písal, že tam dal inú múku aby to bolo zdravšie a určite aj hnedý cukor sa dá, inak tam v podstate nič tak nezdravé nie je

majjka0806
17. feb 2011

@mojalili uz som volala svokre lebo akurat ide z nocnej nech mi zbehne do lekarne.... 🙂 tak hadam to bude lepsie

zojec
17. feb 2011

@ellysa 😀 😀 tak mozno zajtra.. nemam ani vajko, ani tvaroh ... nejak vela vajec sa mi zda... ja by som ho hned prerobila 😀 1 vajce, 5 lyzic spaldovej celozrnnej, 1 van. cukor , a 1 struhane jablko 😉 alebo miesto muky by som dala pseno.. vidim to zajtra na psenovy nakyp 😀 😀

riska
17. feb 2011

@ellysa, neuveríš, ale mne sa o tých tvojich lievancoch snívalo 😀 😀

mojalili
17. feb 2011

@ellysa no lievance som si ulozila a zajtra mozno skusim, nemam doma tvaroh..

KOOOOOONECNE Danko zaspal, idem varit.
Kocky, dnes mate stretko, dufam, ze nabuduce uz budeme moct prist vas tiez pozriet, ak ked je to trosku dalej, do BA mm chodi casto 🙂

lenocka84
17. feb 2011

@mojalili tak to hej, to je neprijemne
a Lili pekne vymysla

chani
17. feb 2011

@mojalili ja ti neviem ale je to dobre psycho, ale ked sa usmeje tak si poviem ze je to to najkrajsie v zivote 🙂 ten nas asi pocul od niekoho aky bol jeho tatko ked bol krpaty a chce sa mu stoj co stoj podobat eeee

@ellysa ja ti neviem ale my potom mame spln pomerne casto 🙂

chani
17. feb 2011

baby vyzeram ako ta fuchtla kucherenko ta playmate ci ky fras to je, hornu peru mam od herpesu ako svet,ako nepodareny kolagenovy experiment ☹

chani
17. feb 2011

napodobne baby ako @mojalili tiez dufam ze buduci tyzden budeme aj my uz fit a prideme a tak som sa tesila Petko sa stretne s detickami v jeho veku ☹ fnuk hnusne bacily

chani
17. feb 2011

@majjka0806 aj ja mamtu svinu herpesovu, musim ist nieco do lekarne zohnat hadam tie naplaste alebo co ble

ellysa
17. feb 2011

@chani no ale ona aké ťažké prachy za to platí a ty to máš zadara

@riska ja som ich o pol tretej v noci vyžierala, keď som malej mlieko robila 😀 už ich niet a to som robila z dvojdávky

aj mne je strašne ľúto, že nejdeme na stretko, som sa tešila, aj minule sa to s nami ťahalo 3 týždne, ja sa len modlím, nech to malá zas nechytí, minule to presne hovorili, že tento rok je chrípka zákerná v tom, že sa vracia aj pár krát za sebou

chani
17. feb 2011

@ellysa ved to, keby mi za to radsej zaplatili eee 🙂

mici111
17. feb 2011

@fatimuska dnes okolo 11 plus minus v hopsasa kaviarni www.hopsasa.sk
prides? 🙂

mici111
17. feb 2011

@chani
@majjka0806 na herpesy si okrem tych naplasti compeed - fakt su dobre - kupte aj vitamin B..to je dost podsatne 🙂

julinka2787
17. feb 2011

@mici111 presne tak. mne dokina vždy dala na herpesy thiamin. také ampulky so strašne smrdľavým Bvitamínom. normálne sa to má pichať, ale ja som si mala len herpiho natierať často tou vodičkou. pomáha to. len sa fakt pripravte na veliký smrad. 😀 😀

chani
17. feb 2011

@mici111 Bkomplex mam doma, beriem ho kazdy den len som si ho zabudla vziat v nedelu ked sme isli do Petrzky ale dnes sa vraciame, tak nan zase nabehnem, snad sa to rychlo zahoji

anjelicek26
17. feb 2011

@mici111 - a buduci tyzden o kolkej babule? Ja nebudem mat u nasich net, tak by som to uz potrebovala vediet... nech tam nejdeme moc skoro..

mici111
17. feb 2011

@anjelicek26 ahaa 😕 pocuj, aspon cislo mi daj na teba, ja ti hodim moj mobil do IP..no asi plus minus tak ako dnes okolo tej 11 az 11.30 by sme sli..stvrtok..dufam, ze sa nic nestane a bude aspon nejaka ucast..

ellysa
17. feb 2011

baby mne malá vôbec nechce spať, nechápem, inokedy už spí o 9.30 a teraz len vymýšľa, už už zaspávala, zrazu sa začala blázniť a koniec, tak som ju zobrala a dám ju spať až na druhý spánok aj keby už neviem, čo robila, začína to dieťa so mnou zametať, normálne keď som na ňu zvýšila hlas, tak sa zarazila kukla a už začala mrnčať, ale úplné divadlo to bolo, bože normálne sa desím, ako ju vychovám

niga
17. feb 2011

@anjelicek26 😀 😀 😀 tak som sa pobavila nad tvojim citatom...ty tusim budes mat viac zatov ako dcer 😀 😀 😀

mojalili
17. feb 2011

@ellysa to bude kovbojka, uvidis🙂 ono sa povie, vychovas, lenze bude na nu vplyvat aj okolie 😉 No plati heslo"male deti male starosti, velke deti velke starosti" 🙂 Ale stoji to za to...

Kocky, uz som musela dat dankovi mast na hrud, taky smradlavy husaci zabal, ach jo, ved sa mi dusi kaslom... ☹ ☹ ☹

niga
17. feb 2011

@mojalili Nech je to akokolvek smradlave, hlavne nech to Dankovi zaberie...

anjelicek26
17. feb 2011

@mojalili - nezabudni ho potom vyklopat, inak je ten zabal neucinny...ten len hlieny uvolni, treba este poklepkat cely chrbatik, potom ich rychlo vykasle. drzim moc palce

@niga - no ja som vcera kukala ako puk, si sedeli spolu na lavicke, drzali sa za ruky, behali spolu po dvore 😕

@ellysa - no vymyselnicka je Olivka 😅

ellysa
17. feb 2011

@mojalili joj chudáčik, moja má oči červené, ledva pozerá, ale nechám ju aspoň do tej pol jednej sa vytrápiť

ellysa
17. feb 2011

len asi vie že ma naserinkala, lebo aj v ohrádke je a čuší ako pena

piacere
17. feb 2011

ahojte žienky, tak si idem pre radu aj k vám, keďže máme rovnako staré detičky...

Kedy ste začali/začnete so zavádzaním lepku? My sme mali včera poradňu, tak som sa na to lekárky pýtala (podotýkam, že žiadna stará rachetla, ale mladá lekárka.. doteraz absolútna spokojnosť) a ona mi povedala, že vraj alergológovia odporúčajú u detí (čo je aj náš drobec), ktoré majú predispozíciu na alergiu (keďže ja aj manžel sme silní alergici, ale alergia na peľ, prach, roztoče a potraviny - hlavne ovocie, zelenina), že u týchto detí odporúčajú až po roku 😕 Dosť ma to zarazilo, zdá sa mi to neskoro, ale oponovať jej nebudem... a urobím po svojom 😅 len neviem ako.... čakať, nečakať? Ona mi tvrdila, že u dcéry začala skôr a doteraz (má 11 rokov) má dcéra problémy s atop. ekzémom (súvisí to? Lepok-atopik???), u syna vraj začala až po roku a je OK.... Fakt neviem ☹