icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
18. feb 2011

@angie267 - tak vyskusam vytiahnut, ci tak nezje. Pan je citlivka, ak mu pri papani schladne kasa, uz ju nechce, trochu ju zas prihrejem a papa sa dalej. Vymyselnik jeden...

Inak sedim v spalni v BUNDE, lebo maly zaspal v autosedacke v zimnom overali, som ho tak doniesla domov, otvorila dokoran okno, inak by sa spotil chudak moj maly...

ellysa
18. feb 2011

@anjelicek26 a ako si pokročila s kočíkom? ja som sa zaľúbila do tej novej nuny

anjelicek26
18. feb 2011

@ellysa - ohne Ei napr. tieto

http://www.edeka24.de/out/1/html/0/dyn_images/1...

Je to priamo na obale napisane 🙂

angie267
18. feb 2011

@piacere ja kupujem od Nestle baby susienky, su take podlhovaste, dobre sa drzia v rucicke, takze odporucam. A su urcene detom od ukon. 6 mesiaca. Ale myslim, ze lepok obsahuju, nanasla som na krabici napisane, ze su bez lepku.

zojec
18. feb 2011

@piacere nahodou som vcera objavila v kauflande kukuricne piskoty.. su sice drahsie a su bio, ale su bezlepkove.. len je tam zas vajko :( no zas si nemyslim, ze deti musia jest keksiky... na osladenie postaci ovocie a na hryzkanie kukucerv , alebo pohankocerv 😉 mojej bezzubej napr. chuti aj ryzovy polystyren.. zakupeny v DM.. myslim ze firma HIPP
aj cestoviny samozrejme existuju.. spaldove, pohankove.. kukuricne 😉 treba ist navstivit nejaku zdravu predajnu,alebo posliedit v kauflande.. cim dalej tym lepsi vyber maju a ja sa naozaj veeeeeeeeelmi tomu tesiiim 😀 alebo si tie cestoviny mozes vyrobit z bezlepkovej muky a vody 😉

anjelicek26
18. feb 2011

@ellysa - nepokrocila som zatial nikam, nijaky ma moc nenadchol... ja hladam nieco medzi zappom a murou a kazdy, co sa mi pacil, tak som aj nasla nieco, co sa mi zas az tak nepacilo... hladam teda dalej... nunu ja kupovat nebudem, mne staci zapp... ale hladam nieco s väcsimi koleckami ale aj tak skladne... ze ja skoncim zas pri nejakom blbom PP pliku xixi

ellysa
18. feb 2011

@anjelicek26 no však také hľadám ohne EI a prisámvačku som také nikde nenašla, som myslela, či sa to nejak inak nepíše musím zasa prekutrať obchody

inak v kombinácii s týmto fusakom je krásna, ale to skôr pre chlapca http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=326...

piacere
18. feb 2011

žienky ďakujem 😵 Dnes prepadnem kaufland 😀

angie267
18. feb 2011

@anjelicek26 tak vyskusaj a uvidis 🙂 vymyselnik jeden ten tvoj krpec 😅

zojec
18. feb 2011

@piacere http://www.celia.sk/cestoviny.html?gclid=CN6mq-..., to je len mala cast.. je toho na trhu naozaj vela.. 😉

anjelicek26
18. feb 2011

@ellysa - to je lodger fusak na tom? Paradne to vyzera. Ale u draheho mi nic v style zappa neprejde, proste maly kocik mame a uz som pevne rozhodnuta dokupit tu polohovatelnu sedanku, aby si mohol na svadbe aj pospinkat, ked pojdeme do DE... Ale na leto to chce väcsi buggy... aj do terenu trosku... budeme robit vylety...

ellysa
18. feb 2011

@anjelicek26 nie to je fusak elodie details, krásne sú

anjelicek26
18. feb 2011

@ellysa - tento je krasny pre dievcatko

http://www.amazon.de/Elodie-Details-1284-Fußsac...

Myslis, ze sa zmesti aj do zappu?

ellysa
18. feb 2011

@anjelicek26 presne ten chcem na budúcu zimu 😀 😀 ,poda mňa sedí aj do zappa...už som ho videla na viacerých kočíkoch

ellysa
18. feb 2011
matkaasebko
18. feb 2011

ahojte baby, chcem sa spytať davali ste uz niektora krpcom ryby?ak hej tak ake, bo co som hladala na nete tak tam ze az od roka a pritom tuniakova vyziva je od 8 mesiacov...tak mam v tom zmatok, ja ryby vôbec nejem tak sa v tom nevyznam...

anjelicek26
18. feb 2011

@matkaasebko - ja som videla aj vyzivu s zelerom, z paradajkou, cokoladou a inymi zazrakmi, aj tak mu to nedam 🙄 Ryba je silny alergen a urcite az od roka... a po tom, co som videla u Sasky - pred rokom sa mi v skolke uplne vyhadzala z pangasia, co dostali, opuchla, leteli sme na pohotovost - u Maxa pockame mozno aj po roku.

lenocka84
18. feb 2011

@matkaasebko
@anjelicek26 to je reklamny tah. predajcovi je jedno co dieta moze, a matky maju potom chaosss
to je ako medova kasicka, od 6m, a med az najskor po 1.roku

kuriatko33
18. feb 2011

@anjelicek26 ty nevieš poradit ohladom stravovania, malý teraz papa rano o 7-7.30hod mliečko200ml, potom o 10-10.30hod ovocie 200g,obed o 12-13hod 200g /zelenina,maso,ryza/,za 2hod mlieko 200ml a potom večera/zelenina,zemiak, sem tam kaša/ a ked ide spat mlieko200ml. citala som ze od 9 mesiaca by mal po obede nejaký kusok chlebika s niečim, co si o tom myslis? mam mu nahradit poobedne mliečko niečim iným,pije vela /malo mlieka?

hori
18. feb 2011

babenky, davali ste uz jogurty a ake? mozem davat malej bielu sladku aktiviu?

matkaasebko
18. feb 2011

@anjelicek26 tak asik aj my radsej pockame, ako co sa tyka ryb tak to ja sa vobec nevyznam...
@lenocka84 nam doktorka povedala ze s medom mame pockat aj 2 roky ale to asik preto tak dlho bo jeho tata je alergik...

anjelicek26
18. feb 2011

@lenocka84 - veru je a prijde mi to nefer, lebo clovek sa na to svojim sposobom spolieha, ze od 4 mesiacov, od 6. mesiacov a potom si precita zlozenie, je to na zaplakanie... im sa pocita kazdy mesiac, ked dieta tu vyzivku papa, robia obrat... a mozu tam ten mesiac napisat, lebo nie je dokazane, ze to skodi... no ako toto chces dokazovat? Ze dieta bude o 10 rokov mat alergie? Asi tazko...

@hori - my sme dali prave tu aktiviu. Cisty biely smotanovy sa mi podarilo zohnat zatial len raz a aj to nie v poslednej dobe... ale hladam 🙂 Mam pocit, ze ho predo mnou schovavaju 😅

@kuriatko33 - podla mna mate ukazkovy jedalnicek 😉 Od 9. mesiaca mozes zaviest olovrant... ak mas pocit, ze ma hlad... ale tebe pekne papa, aj prikrm, aj mliecko, netreba asi este, mozno nejakeho kukucerva do ruky ci kus jablcka, ale nie, ze dalsie jedlo... moj nazor 🙂

Idem strcit maleho do vane, smrdi nam pipik 🙄 😅

ellysa
18. feb 2011

@anjelicek26 inak ten pangasius, čo je momentálne taký moderný, tak ho všetci odborníci na stravu odsudzujú, ale neviem prečo, len aj všetci tí šéfkuchári v telke, hovoria, že pangasius nie, že radšej pstruh

lenocka84
18. feb 2011

@kuriatko33 ahoj, mna do toho nic, ale ma dost male prestavky a dost velke porcie
my tiez tak ze 200ml mlieka a 200g ovocia, ale po 3-4hod
a tiez obed, 250g a tiez az tak 3hod po ovoci
skusila su mu nechat dlhsie pauzy? vzdy ti vsetko spapa?

piacere
18. feb 2011

@anjelicek26 včera poobede na našom kanále vraj šla relácia "Picnik club"???? a tam jedna pani doktorka nehorázne propagovala kupované príkrmy.... viem len z počutia, nepozerala som to ja, ale moja mama... vraj tvrdila, že aj do troch rokov môže dieťa jesť len "poháriky"... že nič lepšie preňho nemôžeme urobiť.... tak ma to dosť pobúrilo 😅 Pani doktorka asi dostala pekne zaplatené za túto reklamu... no comment

lenocka84
18. feb 2011

@ellysa lebo ze je na rychlo chovany, nieco som o tom pocula

@anjelicek26 oni z toho maju biznis.

kiculka
18. feb 2011

@lenocka84 preco by nemohli med? ja som malemu davala do cajiku med a nic mu nebolo, kazde dieta je ine, ale rybu by som este nedavala

piacere
18. feb 2011

@kiculka myslím, že med je alergén

lenocka84
18. feb 2011

@ellysa http://www.naturcity.sk/sk/zaujimave/strava_a_p...

@kiculka lebo med matri medzi velmi silne alergeny 🙂
ale ako pises kazde dieta je ine.

hori
18. feb 2011

@anjelicek26 aha... prave citam predoslu stranu a vidim, ze o jogurtoch tu uz celkom dobra rozprava bola... ja by som len chcela vediet, kolko % tuku je v jogurte pre dieta ideal... lebo aj tie biele jogurty su vselijake... neviem ci aktivia nie je nahodou z tych "nizkotucnejsich"...
ja sa na vlastne chute v tomto spoliehat nemozem, mne su biele jogurty uz od detstva vsetky jeden grc s prepacenim...