icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

miculienka
18. feb 2011

@anjelicek26 - horšie je, že ona si to neuvedomuje , že to je z toho , je to s ňou ťažké , väčšinou riešim háklivé veci cez muža , ale to si hneď domyslí, že som mu to ja povedala , to by bolo iné keby sa opýtala , či môže to alebo to , ale posledne, keď som jej nenápadne povedala , že môže si malú zobrať , tak sa pani urazila, že ja " sopľa " nebudem jej starej povoľovať kedy a čo ona môže , tak čo s ňou , mm mi stále vraví, že si ju nemám všímať a má sa na ňu vykašľať , ale zasa tiež nenechám aby robila niečo proti mojej srsti

miculienka
18. feb 2011

@hori - veď práve a dnes keď človek počuje len o všelijakých pliagach zo surového jedla , to surové vajo by som ani ja nezjedla aj keď je od sliepky z nášho chlieva a čerstvo znesené , čo už, dakedy mali iné názory a my sme na nich vyrástli

hori
18. feb 2011

@miculienka jeeej, ale ked si spomeniem na zltko s cukrom, co som lubila ako mala... 🙂 ale svojmu dietatu by som to veru nedala... 😉

miculienka
18. feb 2011

@hori - juj, to som aj ja rada vylizovala keď sa doma pieklo 😵

chani
18. feb 2011

baby to je psycho dnes, moje dieta si tolko krat uz treslo hlavu ze dovi dopo, o vsetko sa stavia a furt sa pusta, vpostielke si trepol hlavu o sprusle, potom nabural do dveri a nakoniec v ohradke do autobusu co tam ma, a vcera to laptopu ako sa za nim pchal...uz ma tolko modrin na cele ze dovi dopo

miculienka
18. feb 2011

@chani 😒 - deń bum bum

moja malá má jeden cicík zdurený , bude to mojimi hormónmi ? či mám ísť k dokimu ?

julinka2787
18. feb 2011

@miculienka može to byť tebou. možno ti príde mrcha... ale môžeš zavolať dokimu... moja krpaňa mohla kojiť, kým som ju kojila ja. 🙂 normálne mala mlieko... dokina vravela, že to do mesiaca po narodení zmizne ale mala to kým sme sa kojili. :D

chani
18. feb 2011

@miculienka ja by som taku svokru asi zahrdusila vankusom na pockanie,kriste pane....ona je fakt mesuge na komplet 🙄 😠

miculienka
18. feb 2011

@julinka2787 - ešte počkám či sa to nestiahne, potom sa opýtam dokiho , ale vďaka za info 😉
@chani - niekedy má aj ja chuť počkať za rohom a skočiť po nej 😕

julinka2787
18. feb 2011

@miculienka počula som že kojené deti môžu aj krvácať z bradaviek pri matkinom menzese. ale že je to všetko len hormónmi. neboj, to bude určite len toto 😉

anjelicek26
18. feb 2011

@miculienka - tvojimi pred mrchou napr. ale moze byt napr. aj z prikrmu, z mäska, ze tam boli nejake hormony. Kolko dostava kuracieho mäska?

zojec
18. feb 2011

@miculienka ma tak teraz napadlo, co by robila tvoja svokra kebyze malu stravujes ako ja 😀 😀 ale ja by som ju uz poslala do riti s prepacenim a v najhorsom by som sa odstahovala... ja som na moju kuchynu a varenie veeeelmi hakliva 😉
neviem preco by sa detom inak mali davat len tucne jogurty.. ja o tom teraz pocujem prvy krat.. nie je dolezite kolko tuku ma v sebe, ale kolko v sebe nema ecok a vselijakych umelych lakocin 😉 samozrejme netreba davat nizkotucny, ale ten s 3,5 staci... smotanove jogurty su hitom len na slovensku 😉
pangasius, to je kapitola ako antibiotikove kura... ryby maju schopnost na seba viazat tazke kovy, ako pisala anjelicek, preto s nimi radsej opatrne, a jest ich len z overenych zdrojov a staci po 1. roku zivota.niekde dokonca odporucaju az po 3tom.
k tym flastickovym pokrmom... ja nie som zastanca, ale ked niekedy citam, vidim a pocujem co davaju matky detom jest, tak fakt radsej tie vyzivy.. trebars aj do 3: roku.. 😉 jedlo pre deti je prisne kontrolovane, inak by nepreslo testami, aj ked je pravda, ze niekedy je tam mix vselicoho, ale aspon je to kvalitna zelenina alebo ovocie.. popr. maso..

miculienka
18. feb 2011

@anjelicek26 - kuracie jej dávam domáce , tak z toho asi nie , no a mrchu som ešte nemala čo kojím, žeby sa schyľovalo ?

miculienka
18. feb 2011

@zojec - práve minule som vravela mm , že zvažujem sťahovanie , ale on si myslí, že srandujem , musím mu to asi inak povedať

miculienka
18. feb 2011

@anjelicek26 - no a ani to kuracie jej často nedávam , max 2x do týždňa

miculienka
18. feb 2011

@julinka2787 - dúfam , že to budú moje hormóny

anjelicek26
18. feb 2011

@miculienka - to je super, ze mate vlastne mäsko... je to domace vase? Nekrmi ich svokra nejakou zmeskou? Sorry len uvazujem, lebo kamoska kde ma tatino dom ako 2 rocna tiez prsia, babka krmila kurence nejakou zmeskou, co kupila na kuracej farme no a uz to bolo...

Inak to fakt moze byt, ze mrcha prichadza, len je divne, ze ma zdurene len jedno prsko. Vsak keby to trvalo dlhsie, urcite to ukaz doky.

Moja a urcite sa s drahym porozpravaj, ci to "lacne" byvanie u svokrovcou za tie nervy a stres stoji. Ja vzdy vravim, radsej 30 rokov hypoteka, ale bozsky klud...

anjelicek26
18. feb 2011

@miculienka - tak to potom asi ono nebude. A nie pri tom mnozstve, co tak male dieta spapa.

miculienka
18. feb 2011

@anjelicek26 - nekŕmi ich zmeskou
horšie je to, že dom je napísaný na mm a všetko tu už máme poprerábané , nové - to ma mrzí len tak nechať ale kvôli kľudu by som šla aj do bytovky
poradím sa s doki, že čo to s tým cicíkom môže byť

julinka2787
18. feb 2011

@miculienka tiež si myslím ako anjeliček, že sa treba s manželíkom vážne porozprávať ohľadne bývania. alebo nech porobí poriadky s mamou. čo síce asi nezaberá... tak jedine nejaký bytík alebo domček... kde budete sami a nebudeš sa musieť nerváčiť so svokrou a báť sa čo jej zas napadne dať paulínke. veď to nie je sranda. asi si ho fakt posaď na vážny rozhovor, že to už proste nezvládaš... 😒

julinka2787
18. feb 2011

@miculienka tak vysťahuj svokru do domova dôchodcov. 😀

anjelicek26
18. feb 2011

@miculienka je to skoda, ale co sa da robit? Svokra nevyzera, ze by si dala nieco hovorit a drahy jej evidentne tiez nic moc nepovie - urcite nie tak, aby si to vzala k srdcu. A toto znasat dlhe roky kym co, raz umrie? Ako pises, bude vam fajn aj v malom bytiku, hlavne, ze spolu, sami, bez nervou.

chani
18. feb 2011

@miculienka to verim hehe 🙂

monky1
18. feb 2011

caute spisovatelky 😀 ... vy sa nezdate 😀
my sa mame ovela lepsie - Hanka dokonca bola v skolke na 2 a pol hodiny - dnes mali karneval, ale este stale kasle

vcera som pozerala, ze ste sa stazovali , ze deti nespia ..... ja sa az bojim to z ust vypustit, ale Elinka spi ukazkovo - ako jej vysiel zubok, dieta sa polepsilo v spani - budi sa max. 2x a aj to vdaka mne, lebo ju o 4h budime na ATB 😵 😵

no a uz aj odchadzam, lebo len co som sadla uz ma Hanka taha ze je hladna, tak idem do kuchyne chystat nieco pod zub
hlavna vec ze mm spi ako poleno 😠 😠 😠 😠 .... preco sa mne toto stat nemoze!!!!!!! 😠

miculienka
18. feb 2011

@julinka2787 @anjelicek26 - pôvodne som tu bývať nechcela, bývam tu vlastne kvôli svokrovcom , keď sa riešilo naše bývanie , boli sme s mm rozhodnutí, že ideme bývať preč, nie ďaleko , tak aby ku nim mohol skočiť ak by bolo treba - svokor je po mozgovej , ale svokra keď jej to mm oznámil začala robiť divadlo, že ju nik nechce a skončí v domove - lebo jej šikovné dcéry - nevydaté sa stihli odsťahovať ešte pred nami dobre ďaleko - tak aby mali súkromie , takže sme mali čo počúvať a nakoniec som poľavila , ale s mm sa určite porozprávam o jej zlozvykoch , inak je to na dennej téme , len on sa s ňou nerád handrkuje - vie , že je to na figu a stará sa urazí alebo začne plakať - divadlo robí , ale momentálne mám od nej už 2. týždeň pokoj, vôbec sem nechodí odvtedy ako sa urazila pre to, že sa sňou málo rozprávam 😀

ellysa
18. feb 2011

@miculienka no to máš na prd, ak sa neosťahujete nikdy sa to nezlepší...a zasa chápem, že ste si všetko prerobili...no ťažko sa v takej situácii radí

kiculka
18. feb 2011

@miculienka to ja mam oproti tebe lenslaby odvar 😝 ja sa s nou pre istotu ani nebavim, aj ked mi jej potom, ked odide, vzdy pride luto, ze je uz chudera sama a je to jej jedine vnuca. Ale na hlavu si kydat nedam a urobim si po svojom, aj ked zo zaciatku dobre ze mi gatky neskontrolovala, ale povedala som to mm a ten jej dohovoril. Teraz mu ani vsetko uz nehovorim, co sa mi nepaci, ale kopi sa to a raz vybuchnem a bude 😝
Skus muzovi navrhnut, ze nech on ide k vasim byvat na mesiac, nech preziva to, co ty. Hned vytriezvie. Ja som to mm povedala, ked rozpraval, ako chce do domu, ktory postavi, nastahovat svoju mamu -a to podotykam, ze on ma problem jej pat minut nevynadat, ale mne by ju nasukal 😲 Ale uz od toho upustil nastastie

miculienka
18. feb 2011

@ellysa - najhoršie je to, že mm tuším už teraz nepresvedčím o sťahovaní, on sa nevie vžiť do mojej situácie, on je tu doma, je spokojný, navyše sa naje aj doma aj u mamičky - aj keď sa za to hnevám - on je tvrdohlavec , on si myslí, že ja svokru vnímam ako mamu , lebo svoju už nemám , ale darmo mu to vysvetľujem , on to nezažil byť u cudzích , jemu to príde normálne , že svokra si sem vybehne kedy chce , hoci aj v noci , jemu by to nevadilo , tuším musím byť tvrdšia ja a to na obidvoch

miculienka
18. feb 2011

@kiculka - ja som bola mäkká od začiatku a tak sa to zvrhlo, darmo, človek bol ešte zaslepený láskou a rôznymi vidinami, teraz by som už bola sekera od začiatku , ale ako píšeš , u mňa sa to tiež vždy kopí , posledne som bola už aj na ňu poriadne nasratá a aj vyčerpaná - malá bola chorá , idú zuby a kadečo iné - ale nič som nevravela , hrýzla som si do jazyka , ale asi som sa škaredo na ňu pozrela, tak sa urazila , ale je to fajn, teraz mi tu neoxiduje 😵

mojalili
18. feb 2011

@miculienka Veru tazko sa aj z takej situacie dostava, to ti verim......vela je pre a vela je proti ☹ ☹ ☹ ☹
....samostatna domacnost mladych ludi je najlepsia----co sa doma uvari to sa i zje (nemyslim len na jedlo) . Ja by som nevydrzala so svokrou ani tyzden a to mam celkom dobru svokru, len stihačku--ona umyva kazdy tyzden okna 😕 😕 😕 (viac hovorit nemusim)

Normalne mam chut sa obliect a ist von sa sama prejst....no ale mozem? prd prd... 🙄

Pridavam video maleho lezuna a na koniec to zavrsil..na prazdny kos sa siel stavat, skoro treskol dole...My sa teraz ucime padat, ma ohromnu radost, ked sa postavi a moze padnut na prdel... 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=x9LXUe8zN1w